Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Poprosim o prečitanie, myslite si že za taketo niečo sa ma davať hodnotenie???
cocka3 - 14 hodnotení od predajcov - Včera o 17:37
...dobrý...nadalo by sa na dobierku,prosím?
cocka3 - Včera o 17:48
zaplatím vam aj balne 🙂
Ja - Včera o 18:27
Dobry den, len osobny odber.
cocka3 - Včera o 20:41
..takže vas neukecam?zaplatim vam všetky naklady s tym spojene...
cocka3 - Dnes o 11:38
tak ja som si zohnala odber osobne,,,,,,stači sa nam už len dohodnuť na detailoch...
Ja - Dnes o 11:42
Dobry den, uz sa mi ozvala dalsia pani ze by si prisla pre ne. Pozeram ze vy ste az z Kezmarku, to sa Vam oplati tak daleko ist pre sanky?
cocka3 - Dnes o 11:49
no ja osobne nepridem,ale mam znamu čo chodí na služobky,tak buduci týždeň ma cestu,tak by sa zastavila....celu noc som špekulovala ,ako to urobiť 🙂Tak je na vas ,ako sa zachovate,ale bola som prva 🙂
Ja - Dnes o 15:19
Počkam na odpoved inej pani, lebo ta mi dnes rano pisala že ma važny zaujem a vie sa pre ne zastaviť. Potom Vam dam vedieť. Sanky inzerujem na viac inzertnych portaloch takže sa ozyvaju ludia aj odtial. Tu na modrom koniku ste bola prva zaujemkyna ale len ste sa pytali či ich nepošlem na dobierku s čim som ja nesuhlasila. Medzitym sa mi ozvala ta dalšia pani ktorej som napisala že su stale volne a až potom ste mi napisala vy že by sa vedela znama pre ne zastaviť buduci tyžden.
cocka3 - Dnes o 17:46
dakujem za ochotu...s takouto predavajucou som sa ešte nestretla a to už fungujem dosť dlhý čas na MK !!!!Dám vám určite hodnotenie...ide o prístup,nie o to,že pridem o sanky!!!Bude ich tu kvantum!!Prajem príjemný deň 🙂
Ja - Dnes o 17:57
Nerozumiem za čo sa uražate a za čo mi chcete dať hodnotenie??? Za to že som nechcela danky posielať na dobierku? ale ved aj v inzerate je uvedene že len osobny odber! A ja nie som povinna Vam sanky rezervovať do buduceho tyždna ked mam zaujemkynu ktora by si pre ne prišla skor. Nerozumiem Vašmu pristupu..... A nemate dôvod na davanie hodnotenia žiaden.... pretože žiaden obchod medzi nami neprebehol....
http://www.mimiaukcie.sk/ohodnoceni.php?user=25... tak tomuto sa povie podvodnička,asi sa jej bude kludne spať s vedomim kolkych ludi pookradala,ja som u nej tiež vydražila čižmy,no našťastie som ich nevyplatila by ma šlahlo keby som prišla o 30 euro a čižiem nikde 😠 😠
@vierkasteffi presne ako píše @traktor 😉 žiadne vracanie peňazí, ak dá negatko, tak IP adminom aj s vašou komunikáciou a je to...vymažú ho, lebo si v práve😉
@martinka17 ja už sa nestiham diviť ake su tu niektore kupujuce ješitne.... tiež som si pozerala podmienky davania hodnotenia a ona nema žiaden dôvod. Zatial mi ho nenapisala ale ked mi napiše tak to určite posuniem adminom. Lebo ja som nikoho neokradla a nič zle som nespravila aby mi davala hodnotenie. To by bolo len z ješitnosti.....
@haramiova neprebehol obchod - takze nemôze byt ani hodnotenie..pokial ho dostanes, jedna IP adminom a mas ho zmazane 😉 ..inak, pokial nedoslo k odoslaniu udajov k platbe, je to stale tvoj tovar a môzes s nim robit co len chces..ja som si dala aj do podmienok, ze ponukam aj inde..to ze niekto tu napise , ze je prvy neznamena automaticky, ze aj prvy je..dôlezite je komunikovat..ale za to sa hodnotenie nedava..
@traktor ved presne... my sme neboli ani dohodnute nijak. Ja som ju ani nebrala ako zaujemkynu lebo to chcela na dobierku čo som mala podmienku že len osobny odber. Tie sanky ponukam aj na inych portaloch kde je aj uvedene telefonne čislo. Takže keby niekto zavolal že byva za rohom a hned pre ne pride tak je samozrejme že ich hned predam jemu.
@haramiova ahoj, no určite to nie je na hodnotenie, komunikovala si úplne seriózne a s hlavne slušne, tak neviem...keď niekto špekuluje a máš jasne určené podmienky-dokonca v inzeráte, tak ...neviem, prečo sa rozčuľuje... stále je to len "záujemkyňa" o kúpu😉...a ako sama poznamenala, veď to nebudú hádam jediné sánky tento rok v ponuke, či?.... 😅
@haramiova presne, niekedy je to des. A najhoršie sú tie, ktoré vo veľkom predávajú. Minule jedná zjednáva cenu, napíšem, ok, a ona sa odmlčí. Tak sa pýta, či chce...a ona že už má dosť objednávok tento mesiac...ma porazí z takých 😖 😀 😀 😀
@vierkasteffi ako dlho je to od podania? pretože ja som poslala pred 2týždnami balík obyčajne cca 27km od nás a až dnes ráno prišiel mamičke :(
@mmacca ja neviem kto to vymyslel že ked sa niekto ozve prvy tak ta vec je automaticky jeho. Ja davam rezervaciu až ked si niekto vypyta čislo učtu. Keby sme rezervovali veci hned ako niekto položi len nejaku otazku tak by sme asi nič nepredali :o) Ved na vela veci sa niekto niečo spyta a viac sa neozve.
@haramiova @mmacca mala som na mmb dve zaujemkyne o jednu vec, prva napisala rano o 7:58, druha o 11:03, popoludni som postupne odpisala, prvej udaje k platbe, druhej slusne, ze bola az druha a prva zaujemkyna si vypytala hned udaje k platbe. Na mmb hned vidno, kolko zaujemcov kliklo na inzerat, ked reaguje, aj jej vypise, ze je napr. 2. zaujemca, no ta druha sa do mna pustila, ze zaujimave, ked klikala, ziaden zaujemca tam nebol .... 😀
@sailes 6 dní
@vierkasteffi to ešte kludne môže príst! nech ide na poštu a spýta sa, lebo poštári na obyčajne zaslaný balík nepíšu žltý papierik, nemusela byt doma a preto jej to neprišlo
@sailes už sa bola pýtať ale zatial nič 😒
@vierkasteffi ešte vyčkajte obe,možno sa túla ako ten môj
@haramiova no, to by som teda dopadla, keby som pri prvej otázke od záujemkyne "pozastavila" inzerát 😀 😲 aj ja som mala takú záujemkyňu...stále sa len pýtala...ale na veci, ktoré som mala uvedené, alebo boli jasné z fotiek....a tak tiež som predala vec záujemkyni, ktorá požiadala o údaje k platbe (aj zaplatila🙂...) a... "čerešnička na torte" v "našej komunikácii" bola, keď som vymazala inzerát, cca po dvoch dňoch mi napísala do IP, že či som to už predala 😅 ...no comment...
@nelinka0401 ahojte....tak piatok je tu a platba nikde. Pisala mi, ze mi dnes poslala , ale neverim, lebo sa len vyhovara, veselo si nakupovala dalej a ja som mala cakat. Ak ma niektora poslite mi link na ciernu listinu. Dakujem....jaaaaj a este ona je urazena a vratila mi negatko :/
@haramiova
Fakt hlúpe, ak ste sa na rezervácii nedohodli tak nevidím dôvod na takéto jednanie. Ľudia sú kadejakí, sem - tam sa človek stretne aj s podivnými indivíduami, ktoré si myslia, že je im človek povinný ísť v ústrety, ak sa tak nestane, tak je zle. Tak jej dajte a napíšte reakciu aj s touto komunikáciou a každý pochopí.
ahojte viem ze to sem nepatri ale ak nahodou neaka mamicka mi poslala pladbu cez Slovensku Postu a uz sa jej dlhsie neozvyam tak nech sa mi ozve neviem ju najst za co mi platila dakujem 🙂
@zanika1983 no pekne.negatko ti zmažú admini.len im pekne napíš?to čo je už toto???ked môže nakupovať tak aj tebe vrátiť peniaze 😠
@nelinka0401 ved aj ja si to myslim a preto som jej dnes uz napisala negatko. ked mi nenabehnu peniaze, tak ju admin zablokuje. uz som mu pisala nech mi ho zmaze.
@zanika1983 https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/upozornite-na-nespolahlivych-kupujucich-z-bazaru/ tu máš link na čiernu listinu
@michelleuk tak asi mas riadny bordel v tovare, nic v zlom Pro Shopy 😀
@bibina25 no da sa to aj tak povedat 😕 😅

@vierkasteffi presne, nie je to tvoja chyba ani tvoja zodpovednost, takze nemusis nic...
mne sa to este nestalo, ale raz mne posielala pani balicek a stratil sa a nakoniec sa zistilo, ze ja som si zaplatila doporucene a ona to poslala obycajne a preto mi peniaze vratila. ale tvoja kupujuca ked ziadala o obycajne postovne, tak nemozes za to, ze to neprislo. ono s tym treba ratat...