Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@sammer80 to co som urobila nie je ohovaranie, skôr naopak ..prave preto som ta oznacila, aby si mala moznost to tiez vysvetlit / pripadne sa obranit, kedze tu bolo vyjadrenie len nakupujucej....tak je to podla mna ok..ked ma aj druha strana moznost tu napisat..nie je za tym nic viac 😉
@laret pokial ste poslali peniaze šekom a platba neprišla treba to riešiť u vas na pošte,nemali ste dôvod predavajucej dať negativne hodbotenie,u mna ste tiež mali zaujem o balik veci adreu ste mi poslali kam vam balik mam poslať a však žiadna platba mi od vas neprišla a tiež ste to mali platiť šekom 😝,a podla vašich hodnoteni je zrejme že ste viacerim tvrdili že ste platbu poslali a žial neprišlo nič,treba so šekom zajsť k vam na poštu a tam to preveria,kde sa stala chyba
@sammer80 ved pisala, ze bunda je ok, ale stitok bol odstrihnuty a to uz preco ked na fotke este bol? a to ze sa tu tak bezne predava? tomu tiez nerozumiem?
@zanika1983 stitok tam bol ale tu urcite ide o to,že jej bunda nesadla tak robi take cirkusy,až nechapem....nikdy som s nikym nemala problemy-som seriozna predavajuca a vela maminiek to vie,ktore u mna nakupili a si velmi pochvaluju,pretože predavam kvalitne bud malo nosene alebo nenosene veci....
@traktor dakujem ti krasne že som mala možnost sa aj ja vyjadriť pretože som jej predala kvalitnu novu bundu a ona si vymysla už hluposti a ma to mrzi pretože som sa s takym niečim ešte nestretla aby ma tu niekto osocoval bezpravom a pritom jej človek posle neposkodenu novu bundu...ach jaaaj ale každa skusenost aj ta zla je na niečo dobre aspon som sa poucila že nie všetky maminy na modrom konikovi su korektne...
@sammer80 najlepsie by bolo, keby ste sem obe dali fotky...a teraz je bunda znacky Reserved alebo?
@zanika1983 ano ja som ju mala pofotenu a to čo ona pise a vymysla si a poskodzuje bundicku ktoru som jej poslala za zamerom aby som jej vratila peniaze je už ubohe...ona bude poskodzovat bundu potom tu nebodaj vylepi fotky a ja mam jej vratit peniaze zato že mi doničila bundu len aby sa rychlo zachranila fotkami ktore urobi aby mi niečo dokazala??Ja mam svedomie čiste,pretože som jej poslala bundu v bezchybnom novom stave a to čo už ona dokazuje je ozaj ubohe...a dost smutne....
@sammer80 ale ved pisala, ze prisla bunda v dobrom stave, tu je rec ze nieje Reserved ale nieco ine...
@zanika1983 je to ta znacka a ja nechapem čo to tu riesi stale že vraj bunda od cinana,ja už nemam slov...
tak sem dajte vase fotky ako ste mala na inzerate, pise, ze tam boli este stitky...nech sa to vyriesi... a ten kto nakupuje v reserved bude vediet ze je to bunda odtial a urcite by tu malo byt viac takych bund na bazariku. bez fotiek sa tazko riesi.
@sammer80 zaktualizujte inzerat a @kikulienka19 nech posle foto a pozrieme sa na to vsetci...
@traktor a kde mám poslať tie fotky?
@dosa ok a kde mám dať foto tej bundy?
@kikulienka19 tu dole je zelene plusko - pridaj fotky
@kikulienka19 môzes tu, môzes vo svojom fotoblogu
@kikulienka19 hod ich sem na túto stránku,napravo dolu máš pridať fotky
@traktor už sa na tom pracuje, musím trocha nabiť baterku na foťáku, do dvoch hodín to tu dám
..a ja len k tomu..ze kto sa tu kedy zaregistroval..to nie je vôbec rozhodujuce,..je tu kopec takych bab, ktore su tu nove, nemaju ziadnu spravu, ziadne hodnotenie..ale to neznamena, ze v obchodiku musia hned podvadzat..tak isto su tu baby, ktore maju x y z dobrych hodnoteni a napriek tomu sa uz ocitli v tejto teme, lebo ich predaj nebol ok..cize netreba to takto brat..tym nedrzim stranu ani jednej a ani druhej, pretoze tu nie su fotky, je tu zatial malo komunikacie k tomu..ale netreba hned riesit kto je tu ako dlho a kto ma kolko hodnoteni..
@nelinka0401 už na tom pracujeme so švagrinou
@traktor mám hodnotenia napríklad na českom mimibazar.cz ako kikulienka. Už na tom pracujeme so švagrinou. Ďakujem za pochopenie a podporu.
@traktor vytvorila som práve album v mojom fotoblogu, tak sa pozrite
@nelinka0401 vytvoila som album v mojom fotoblogu, tak sa pozrite. Ak sa dá aktualizovať jej inzerát, tak skúste, aké fotky tam mala ona a aký popis.
@dosa vytvorila som album v mojom fotoblogu, pozrite sa a skúste ak sa dá zaktualizovať jej inzerát, nech viete, čo tam mala uvedené ona.
@zanika1983 vytvorila som album v mojom fotoblogu, skúste sa pozrieť a ak sa dá zaktualizovať inzerát predávajúcej, aby ste videli, čo tam mala uvedené ona.
@sammer80 kukulienka19 pridala fotky a cakame aj na vase...
@kikulienka19 fotky som videla..pre mna to nie je ok..a podla mna mas narok na vratenie plnej sumy + spätnu postu..cize ak si dala 15 +2 posta , ma ti vratit 15+2+2 / za tych 2 eura jej bundu vratis/..a bundu si môze vlozit do bazara, ale pod ina znacka..a uz len to nie je ok, ze v inzerate mala fotku , kde stitok bol a dosla bunda bez stitku..
@sammer80
@zanika1983 klikni na jej fotoblog, fotky pridala tam
@kikulienka19 a este jedna vec..ziadaj o vymazanie negatka..nemas ho preco mat..ty si splnila svoju cast..peniaze si odoslala..to , ze nie je tovar ok, tak za to negatko nepatri tebe

@traktor ked sme už ma tu ohovarate a neviete čo a ako je v skutočnosti tak by ste mali poznat aj druhu stranu teda vyjadrenie.Ja som pani posielala uplne novu bundu bez akychkolvek poskodeni,mala som ju pofotenu a aj uvedene miery a pani ktorej bunda dosla jej podla všetkeho nesadla a teraz robi cirkusy a vymysla si,riešila som to aj tu s maminkami na modrom konikovi aj s adminom a mi povedali,že určite jej nesadla a preto sa teraz vykruca a vymysla si...takže ja som nikdy nemala problemy s nikym a predavam tu už dost dlho a každy je so mnou spokojný ale ako vidim pani je registrovana od septembra tohto roku nema žiadne spravy,hodnotenia tak si potrebuje asi niečo dokazovať a ubližovať druhym...to ja už neriešim,bohužial som natrafila na jednu zlu nakupujucu a verim,že už na taku veeeelmi dlho nenatrafim......