icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

elisskah
Odpoveď bola odstránená
pinkpink
28. sep 2012

@nikolca prave mi od neho prisla sprava, ze bol dlhsie mimo,ze je balicek od vcera poslany,asi som zareagovala unahlene ale 9 dni sa mi zdalo dost dlho a poplietlo ma to ze bol aktivny... Pravdepodobne mu mozes verit,dam vediet ci mi pride balicek

Kocky ospravedlnujem sa vam ak som vyvolala nejake zle podozrenia alebo nazory na tuto osobu, ptavdepodobne bude vsetko v poriadku a ja som mala par dni este pockat, dnes sa mi ozval, vcera poslal balicek. Pockam ci pride a dam vam vediet ci to bolo len nedorozumenie. Nehnevajte sa na mna, no isto pochopite,ze som mala podozrenie, ked bol aktivny ale mne sa neozyval... Este raz prepacte.

pinkpink
28. sep 2012

@traktor A ako sa tu daju zmazat prispevky? Dakujem 🙂

traktor
28. sep 2012

@pinkpink oznac ich tu ..alebo poziadaj admina a vysvetli mu, co sa stalo a preco ich chces zmazat 😉

anikab83
28. sep 2012

Ahojte,baby máte volaktorá skúsenosť s zuzu24@azet.sk - zuzana malejova (neregistrovaná) ? Neprebrala dobierku :(

lusilala
28. sep 2012

@anikab83 neregistrovanym netreba posielat na dobierku vobec,ja uz na neregistrovanych ani nereagujem,,je to zbitocna strata casu bohuzial najdu sa aj vynimky ale je ich velmi malo

anikab83
28. sep 2012

Veru tak,už som sa aj ja poučila.....len nechápem načo si kupujú a nakoniec to nepreberú :(((

lenulienka2011
29. sep 2012

mate niekto skusenost s dendulka999?vobec neodpisuje a asi pred mesiacom jej pisala svagrina mala zaujem o teplakovu supravu odpisala jej ze je predana a ma ju stale v ponuke ☹ 🤐 divny to tu ludia

lenulienka2011
29. sep 2012

@pinkpink nijako,to ty nedokazes iba admin 🙂

lenulienka2011
29. sep 2012

@anikab83 pisu onej na fore,jedna predavajuca poslala balik vopred a platba nikde

lenulienka2011
29. sep 2012

@anikab83 Zlá skúsenosť so zuzu24@azet.sk - Zuzana Malejová kukni si to-su to spekulantkytreba ignorovat 🙂 ja ked sa mi nieco nezda hodim nick alebo mail do googlu a vzdy pomoze maminy ich nastastie oznacuju

zuzkahraskovie
29. sep 2012

mna by zaujimalo ci aj z vas niektora posiela balicek napr do 500g /co je listova zasielka /ako balik za 2,20?..posledne dni sa mi tu volako dari ..natrafit na ludi co davaju taketo postovne ..ked mne to staci obyckom za 0,60..este mi bolo povedane,ze chcem usetrit ..ked som sa len pytala preco to posiela ako balik..nebudem podporovat SP.... 😠

dosa
29. sep 2012

@zuzkahraskovie tiez som tu endavno nieco chcela kupit, lahcuka vec, pani nemala postovne uvedene v inzerate a nakoniec mi zahlasila, ze 1,80 postovne... no nech sa na mna nehneva, maximalne 1,20 by za to zaplatila a zvysnych 0,60 eura je co??? ako nie je to nejaka velka suma pre mna, ale ked tak kazemu narata, tak jej to aj vynasa 😀 pekne som sa podakovala, a kupim inde 😉

zuzkahraskovie
29. sep 2012

@dosa presne tak ja som nato hned odpysala ,ze preco za postovne mam dat 2,20€ a dnes som dostala na to odpoved ,ze som neseriozna ked nenapisem ze vec kupujem.. 😨 ..tak hadam ma aj zaujimalo zaco mam dat take vysoke postovne... ju by to vyslo max1€....vies,to nejde ani tak oto ,ze je to vela ci malo,ale ked raz je tabulka SP a ta nepusti tak co tu tie zeny riesia ake platenie nad ramec...radsej som to zrusila...tak ja sa pytam este nezavazne, ze preco tak vela a este ona na mna vynde s tym, ze aka som neseriozna no a to mi ani neodpovedala na otazku...niekedy ma to tu fakt nebavi ..ked je taky pristup od niektorich..su zienky s ktorimi je radost obchodovat ,ale narazis na taku "neprijemnu "ze ta radost hned opadne 😒

fukylove
29. sep 2012

@zuzkahraskovie mozno tie predavajuce nemaju skusenosti a vsetko chcu posielat ako balik - nie ako list... 😉 lebo vlastne najmensia taxa za balik 2.tr. je 2,20 🙂

zuzkahraskovie
29. sep 2012

@fukylove ano mas pravdu,,no ale u nas na poste by mi to ani ako balik nezobrala..hned mi povie,ze je to listova zasielka..no,jasne nie na kazdej poste su take ochotne a povedie to...

matik1
29. sep 2012

Ja posielam malé balíčky doporučene II. trieda, vtedy je poštovné 1,20€. Dám to ako dop. list. zásielku, teda vypíšem len podací lístok. Keď idete podať balík a vypíšete si sprievodku, tak to zarátajú ako balík a poštovné je viac. Mňa na toto upozornili napr. na pošte, že sa to dá dať aj ako list, aby to poštovné nebolo také drahé. Záleží, aké sú tam ženy. U nás ochotné a milé. Ja sa fakt nemôžem sťažovať. A niekedy to príde aj na druhý deň.

emily76
29. sep 2012

Vidim, ze sa stale riesi postovne. Ja som to vyriesila tak, ze mi pani poslala peniaze za tovar a za postovne az po odoslani, ked uz som vedela presnu cenu. Ale to som posielala bicykel detsky a nechcela som zbytocne riesit, ci mi posle malo alebo vela.
Posielala som aj neregistrovanej na dobierku, tam sme sa dohodli tak, ze mi dopredu posle postovne a rozdiel zaplati pri prebrani. Tak som bola vlastne kryta, ak by neprebrala, nic by ma to nestalo.

szsz
30. sep 2012

wiwi1908-Nespolahliva predavajuca-kupila som od nej,ze vraj dvakrat oblecenu kozenkovu bundu a prisla mi kozenka s rozparanym chrbtom,trcalo futro,putko otrhnute a amatersky pozasivane s velkymi stehmi-opasok ani neposlala.Ked som jej to oznamila,tak ma hned chcela podplatit nejakou spolocenskom kabelkou,lebo ze si nechce robit zle meno.ja som jej navrhla ,ze nepotrebuje kabelku,ale kedze sa mi bunda paci,tak ju zoberiem ku krajcirke opravit a sumu 5 eur.,tolko stala oprava nech mi vrati a budeme vsetko o.k,,stym uz nesuhlasila,uz bola arogantna,ze vraj sa so mnou nebude natahovat a bavila so mnou,ako keby som jej z nosa vypadla 😒 😒 😒

szsz
30. sep 2012

@szsz a pravdaže o vráteni penazi za tovaru nebola ani reč 😢

fukylove
30. sep 2012

@zuzkahraskovie u nas na poste maju vsetko na haku... doslova... ja zvyknem davat pozor na to co a ako posielam, no obcas poslem aj manzelika a parkrat sa mi stalo, ze som si myslela, ze ma balicek menej, vypisala som ako listovu zasielku a mal nieco cez 1 kg a aj to vzali ako list - akurat ze za 2,60 eur a v tomto pripade by bolo lacnejsie to poslat ako balik.. keby som bola s tym na poste ja, tak si prepisem doporuceny listok za sprievodku.. manzelik ale nevedel, ze je v tom rozdiel 😒

beatkab25
30. sep 2012

@fukylove presne, aj mne chvilu trvalo, kym som zistila, ze nad 1 kg sa oplati poslat ako balik, ale tie p... na poste ma na to nikdy neupozornili

macamac
30. sep 2012

@szsz hoď sem foto bundy . a čo ťa stála?

zuzkahraskovie
30. sep 2012

@fukylove no len to co som chcela ja ..teda islo o tricko/max vaha do 500g ak by som aj dva chcela co boli v ponuke / tak pochybujem,ze by bolo postovne take vyskoke ako pytala ,ze 2,20€ a este by to poslielala ako balik.. 😒 ,ale uz to neriesim,obchodik som zrusila a radsej nekupila som nic a tak je vsetko oki🙂

amee
Odpoveď bola odstránená
bodka13
30. sep 2012

@amee čo je typické 😕 ...do témy "čierna listina" sa majú písať iba nicky,je tam upozornenie,že všetko ostatné bude vymazané 😉
o ktorej predávajúcej píšeš? ...nenapísala si jej meno 😉

najmama
30. sep 2012

@bibina25
No tak niečo podobné sa stalo i mne pri odsávačke, vraj používaná týždeň a záruke a prišlo nekompletné balenie kde chýbal jeden zberač, a ten druhý bol v otrasnom stave, a tá záruka končila o 3 dni.... Sama som si bola na vine, ulakomila som na av..t dala som zaň 30€ a o vrátení peniažkov som mohla lne snívať, úplne ma zaklincovala poznámkou , ktorú som tu niekde čítala, keď kupujete z bazarika nečakajte nové, ok nie nové, ale nie používané 2-3 osobami vydavané za vlastné používané tyždeň, nakoniec mi dokúpila zberač za 2€, ja som to ani neupožila predala som za 15€ ale pridala som krém na bradavky, ktorý stá 14€.

janakjk
1. okt 2012

@2205
dá sa vôbec niečo robiť s takýmito podvodníčkami? ani nepošle, ani neraguje...., prečo sa nepozastaví bazár takýmto podvodníčkam? ved takto kopu ľudí prichádza nielen o tovar, ale aj o poštovné... a tiež to poškodzuje dobré meno modrého koníka...

mima4
1. okt 2012

@janakjk podla mna by tu mala byt taka cierna listina nespolahlivych kupcov/predajcov, ale nie tato tema, ale nieco prehladnejjsie 😀
Proste menny zoznam kde si clovek za par sekund vyhlada "problemovu" osobu, pravdaze mal by sa tam clovek "dostat" az po dokazani naozajstneho podvodu z jeho strany. Lebo moze sa stat, ze mamicka neposle tovar, ktory jej niekto zaplati, ebo ju zrazilo auto... a je tyzden v nemocnici, a na modrom konikovi ju ociernia ako sa da.

Ja tiez teraz som rozbehla u mna bazarik, ale ako podmienku som si dala pripisanie peniazkov na ucet, az potom zaslem tovar.

janakjk
1. okt 2012

@mima4
take niečo som aj myslela, aby sa ľahko a rýchlo dalo vyhľadať nespoľahlivého kupcu-predajcu... (poprípade aj s adresou, ak by menil nick...)