icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

krasnulka
9. sep 2011

@akika722 no podla mna, hodnotko jej prekazat nebude. Ako mi admin napisal, hodnotenie nie je zbierka aby sme zbierali len tie dobre, ale aby sme prijali aj tie negativne bez ohladu na to, ci sme dobri alebo zli predavajuci. Aj ked je negatko nepravom. Takze asi tolko o negatkach. A aj ja to svoje mam uz v pazi. Aj ked jej napises, ze jej negatko zmazes ked ti vrati peniaze, nej to moze byt jedno- hlavne ze predala aj ked ojebala...ale ty si poskodená, ty si prisla o peniaze za nieco, co nevynosis

akika722
9. sep 2011

@krasnulka to maš uplnu pravdu 🙄 musim dať kozy dole na obvod 88cm a oblečiem 😀

krasnulka
9. sep 2011

@akika722 uf, na 88 cm? No mala by som co robit 😅 ja mam 106 cm cez prsia(s trickom a podprdou takze -2 cm) a nie je elasticke? Vobec ho neoblecies? Ci ti je len upnuté?

krasnulka
9. sep 2011

@akika722 uplnuté-neviem ako je to po Slovensky 🙂 ja som spravna zahoracka 😀

akika722
9. sep 2011

@krasnulka nevadi,vychodniarka rozumie každej reči 😀 ano je to uplne upnute..ale uplne..nema ani gram elastanu

krasnulka
9. sep 2011

@akika722 tak budem pisat jak mi huba narostla 😀 ja sem raz malemu kupila na aukcii boty-Velkost pisana 26 a v popisi ze vnutorna dlzka 18 cm.Pisala sem ji, jak to je s tu vnutornu dlzku. Ujistila mne, ze je 18 cm a ze to je asi zle cislovani. Ked mi dosli boty dom, obula sem ich malemu a ten hned krical ze ho tlaca.Tak sem vytahla vlozku a zmerala ju. Mnela 16 cm.Hned sem prodavajucej pisala, co to ma znamenat a ze ji boty posilam naspatky. Aj sem ji ich poslala. A ta sa mi aspo teda omluvila a peniaze mi poslala naspatky.No a dala sem ji ajtak kladne hodnoteni, sak sme to vyriesili. Ale aspon mnela charakter a ne jak ta tvoja prodavajuca, ze to je riziko obchodu

akika722
9. sep 2011

@krasnulka ja som mala ochotu tiež to vyriešiť takto..bez hadok a naťahovačiek..ved som jej to pisala do ip.nie som na tej stranke nato aby som sa hadala,chodim sa sem odreagovať...
keby som chybu urobila ja priznam si to a prachy vratim..ale isto ak by som bola vinná tak sa viem dohodnuť a nenapišem taku hluposť že riziko nakupovania 🙄
natrafila si na normalnu osobu

krasnulka
9. sep 2011

@akika722 no pravjeze na aukciach su vjecinu dobre prodavajuce, ale na koniku sem natrefila na jednu jedinu harpiu.Ale sak co, aj to sa stane. Ale zase pred mjesicem sem na aukcii vyhrala boty pro malu a s postovnm sem platila 10 ecek. Balicek dodnes nemam, penize tez.Od tej doby neni prihlasena a nereaguje na mejli. Nemame zadnu komunikáciu, iba tu moju ce sem ji pisala takze si u policajtu moc nepomozem-si myslim

akika722
9. sep 2011

@krasnulka tak si super natrafila 😖

beruska.zuzanka
9. sep 2011

@akika722 ešte si ju odstráň z obľúbených, pani Mgr. 🙄 🙄 🙄
neznášam takéto chytrane 😠 sa tu rozčuľujem, jak keby mňa okradla pipina 😠 🙄

krasnulka
9. sep 2011

@akika722 no to teda ano, 10 ecek v prdeli. Ale este k temu ma firmu ze ji neni hamba.

akika722
9. sep 2011

@beruska.zuzanka jaaaaaaaaaaaaaj som zabudla že ju tam mam 😀 dik
som zvedava ako sa obrani.ja nemam problem nafotiť to aj s priloženym cm
@krasnulka 😒 fakt divne 😒

krasnulka
9. sep 2011

@akika722 už som sa s tým zmierila...ale este ma obcas chytne taka ze pojdem na policiu,ale kaslem na to, len potom clovek strati doveru vo vsetkých mamickach,predavajucich

beruska.zuzanka
9. sep 2011

@krasnulka no, šak totok, potom nás tu všetke hádžu do jedného pytla a sme v pytli... 🙄 😠 😝 😀 😎

akika722
9. sep 2011

@krasnulka
@beruska.zuzanka už som sa presvedčila o tom že može mať dobre hodnotka,aj tak može oj******

beruska.zuzanka
9. sep 2011

@akika722 hej, to už aj ja.... v marci som tu mala veľkú rozpravu s istou predávajúcou.... velice sa do mňa obúvala, ako klamem, ako som tovar poškodila ja a chcem nazad prachy a podobne a dokonca sa jej zastala jedna, čo som tu v živote nevidela, už sem tam na ňu natrafím, vraj jej kamarátka u mňa kúpila to a to a nie je spokojná.... no to vieš, ja som taká sprostá husička, že si nepamätám, nearchivujem a nechám sa oklamať...
dotyčná už tu nie je... a to mala cez 30 pozitiek a po mojom negatku pribudli ďalšie...

akika722
9. sep 2011

@beruska.zuzanka aha ja som tu tuniku prešila za menšiu ale pst 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
po dnešnom večery mi tu uplne prepina 😖

akika722
10. sep 2011

@beruska.zuzanka
@krasnulka @traktor takže mi pisala ta mamička,pravdepodobne mi vrati eura späť,ak to urobi som ochotna zmazať hodnotko a očistiť jej meno..
nechcem nikomu ubližovať,nie som zakeračka,takto som to chcela hned na začiatku..hned..aj som to pisala do ip..keby sa to takto vyriešilo hned nemusela som sem pisať vobec 😖

traktor
10. sep 2011

@akika722 niekedy staci fakt dat hodnotko a ta druha strana sa spamäta..tak drzim prsty, nech ti aj tie peniazky vrati.. 😉

akika722
10. sep 2011

@traktor to hej ale nemuselo to dojsť až sem..
nejde mi o nič len žiadam späť to načo mam narok.... 😒

krasnulka
10. sep 2011

@akika722 aj ja drzim palce aby sa to vyriesilo. Daj potom vediet ako ti to dopadlo

akika722
10. sep 2011

@krasnulka vraj poslala eura späť..no počkam ak dojdu dam to do poriadku 😉

krasnulka
10. sep 2011

@akika722 no to by bolo super keby ich poslala spat. No ved uvidis

denisocka
10. sep 2011

neviete co stoji cca dobierka ?predavam vec za 15eur,vaha do pol kila. Nechala som sa ukecat,tak drzte palce

mafia102
10. sep 2011

@denisocka ahoj dobierka stoj 2,05.

denisocka
10. sep 2011

@mafia102 cize napisat 17eur dobierka? Ci 15+ posta + 2,05?

andilka
10. sep 2011

@denisocka dobry den, ja som tiez teraz posielala bundu na dobierku, pozeram na listok vaha bola 0,520kg a nauctovali vsetko dokopy 2,45eur plus cena predavanej veci k tomu este. A balik si prevzala 🙂 drzim palce.

denisocka
10. sep 2011

@andilka dakujem

1talizmanik1
10. sep 2011

@atya73 a inak, im sa nezda divne pytat plienky na plavanie, ked su u nich zaplavy? :D :D, asi maju malo vody, ked este na kupko chcu ist :D

akika722
10. sep 2011

@1talizmanik1 ved aby sa neutopili 😀 😀 😀 😀 😀 to ta Michalovčanka?my t mame zaplavy? 😕 zaujímave 😀