icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

benne
10. okt 2012

@lucia20 a čo to je teda.. valaliky, či kokšov-bakša??

lucia20
10. okt 2012

@benne ona mala uvedene koksov baksa, cislo domu a potom smerovku a obec bola ako valiky. takze asi patria pod valiky a tie dorucuju na koksov baksa.

ivett1
10. okt 2012

neviem čo sa deje, ale akosi na tej našej miestnej pošte nestíhajú ... dva dni mi išiel doporučený list 1. trieda - na tretí deň, som konečne našla v schránke žltý lístok 😅 ... a od stredy (minulého týždňa) mi ešte stále nedoručili doporučený, 2.trieda... a medzitým som už bola na pošte - včera a keďže som mala číslo pod. lístka, tak som ho pani poštárke pri priehradke nadiktovala a čakám, či pípne sms, že už je "na svete" alebo ... inak, mám taký neblahý pocit, že máme novú doručovateľku ... možno bude chyba tam ...

benne
10. okt 2012

@lucia20 tak .. potom je jasné, prečo sa jej nechce na poštu, ked to má v druhej dedine.. no len ty pekne skús zavolať tam.. či tam ten balíček je.. a ked bude, už jej len odkážeš, že to má na pošte..

lucia20
10. okt 2012

joooooj, balicek sa nasiel. pani sa mi ospravedlnila, vsetko super dopadlo. tak sa tesim, ze by som az meter skakala. 😀

miruss_013
10. okt 2012

@benne ani dnes neprisli...ja uz neviem..zajtra sa zastavím na poste..to sa mám len tak opítat ze som poslala a este neprisli??alebo??

benne
10. okt 2012

@miruss_013 hlavne si vezmi doklad, kedy si odoslala a tak sa opýtaš.. pokiaľ ti nebudú vedieť nič povedať, vypýtaj si formulár na podanie reklamácie

miruss_013
10. okt 2012

@benne aha a to sa dá reklamovat??

miruss_013
10. okt 2012

@miruss_013 pita sa ako blbá..ale toto sa mi este nikdy nestalo

benne
10. okt 2012

@miruss_013 isteže.. ale priprav sa, že to trvá 30 dní 😒

miruss_013
10. okt 2012

a vyriesi sa tym nieco??? 😒

benne
10. okt 2012

@miruss_013 áno, vrátia ti peniaze

benne
10. okt 2012

@miruss_013 ..alebo zistíš, že peniaze dotyčná dostala a zatajila..čo dúfam, nie 😉

miruss_013
10. okt 2012

@benne DAKUJEM krááásne pomohla si mi...snád nezatajila..tvrdí ze nic neprislo..zajtra pojdem urcite na postu..potom dám vediet ako som dapadla.. 🙂

michelleuk
10. okt 2012

@stanislavao tak presne ako som vam pisala uz tu okecavate ak tak komunikujem odpisala som vam ja posledna som v ANGLICKU na dovolenke ak chcet prefotim vam letenky kedye mam dovolenku nebudem uz rano o 8 sediet na pc a odpisovat,,,ja om to chcela s vami riesit ale akz mate pristup tak ani nemam chut

michelleuk
Odpoveď bola odstránená
michelleuk
10. okt 2012

@stanislavao vieteco a darmo tu pisete ze kebyze citate moje hodnotenia tak si nekupite kazdemu sa neda vyhoviet,,kazdy ma iny vkus mam vela spokojnych zakaynicok ktore odomna opatovne nakupuju ale najdu sa aj take ktorzm nieco smrdi alebo je im kratke alebo dlhe alebo doba dodania je dlha a to ste presne vy,ja to nemyslim ako urazku lebo je to tak tolko pripevkov kolko vy mate na tejto teme ma malo ktora viac mozno benne a pianka

traktor
10. okt 2012

@michelleuk pokial je suprava kratka a vy ste uviedla zly rozmer, tak ste povinna vratit peniazky..pokial rozmer neviete, staci to napisat..ja som tiez odpovedala na par inzeratov, kde sa objednava a nie kazda predavajuca vie dat rozmer..potom je uz len na nakupujucej , ci ide do rizika, ze kupi podla cislovania na stitku..alebo radsej necha tak..ale pokial je uvedena miera, tak by mala aj sediet..ak nesedi, tak @stanislavao mate vratit peniazky..dalsia vec je,..ak sa kopiruje komunikacia, mazu sa osobne udaje -cislo uctu, adresa.. 😉 ..cize to zas oznacujem, verim, ze to skoro zmazu..a trosku som nepochopila to spomenutie @benne.. 😅 😕

jankah77
10. okt 2012

@lucia20 aj u nas je jedna taka ofucana za okienkom...ked som poslala s objemnejsou listovou zasielkou muza, napriek tomu, ze splnal vsetky podmienky pre list, tak mu povedala, ze to moze len ako balik. A on sa nechal obalamutit 😠 . Ked som na tu babu natrafila ja, tak som sa do nej pustila. JA som si predsa tie postove podmienky nevymyslela, ale SP, nie? tak ked uvedu ze do 2kg a ze rozmery mozu byt do 60cm (ten jeden) tak to predsa mam pravo vyuzit nie? Od vtedy muz odmieta nosit take vacsie "listy", musim chodit ja. Ale minule ma aj tak napalila, presne ta babizna, ked mi namiesto 2tr. (vyslovene som ziadala druhu tr.) oznacila 1tr. Zistila som to, az ked mi vydala drobne menej, a pozrela som na podaci listok 😨 ... A vraj, uz sa s tym neda nic robit. Co ja mam co s tym, ze je hlucha? nech to potom ide z jej vrecka, nie?

jankah77
10. okt 2012

@benne Koksov Baksa je taka mala dedinka, pravdepod. nemaju vlastnu postu, takze postove sluzby zabezpecuju Valaliky (vacsia dedina nedaleko).

benne
10. okt 2012

@jankah77 ja už viem, som si to kukla pomocou uja Googla 😀 😀

jankah77
10. okt 2012

@ivett1 netrep sa na postu, hod do prehliadaca: http://tandt.posta.sk/ a zadaj tam cislo pod. listka... vypise ti, kade ten balik lieta. 😀

martinka17
10. okt 2012

@stanislavao nabudúce si tie hodnotenia radšej prečítaj-ušetrí to mnoho problémov, naozaj má veľa negatívnych ☹

lucia20
10. okt 2012

@jankah77 dakujem, dnes sa to uz vyriesilo a pani balicek dosiel. ospravedlnila sa a zmazala negativne hodnotenie. 😀

jankah77
10. okt 2012

@michelleuk suhlasim s nazorom @traktor ... mozete sa hnevat ako chcete, ale z komunikacie jasne vyplyva, ze predavajuca @stanislavao kupila supravu na zaklade rozmerov, ktore ste jej uviedla (a neboli spravne). Suprava moze byt krasna, ale co ma z toho, ked je dietatku mala? Navyse, ak bola uvedeny material flis, a vobec to tak nie je, tak to je dalsie zavadzanie. Tu nejde predsa o vkus. Tu ide o to, ze chcela tovar istych rozmerov a urciteho materialu, ktory ste jej ponukali. A poslali ste nieco ine. Opravnene sa hneva, nerobte z nej nejaku zensku, co nie je s nicim spokojna. Vy ste predsa pochybili. Takze je vasou povinnostou napravit to.
A na margo vasich PP, ze: "ani neprijímam reklamácie" .... ked vidim toto v podmienkach, okamzite utekam prec. Kazdy predavajuci je ZODPOVEDNY za to co predava!

michelleuk
10. okt 2012

@traktor to ja viem boli tam zle uvedene rozmery ja bz som vratila peniazky bez problemov len ma vytocilo ze to hned musela tahat sem a ohovarat ma,kebyze to riesi normalne uz ma peniaze na ucte ide o pristup no ta benne bola spomenuta pre tpo ze len ona a pijanka sem pisu viac ako pani stanislavao
@jankah77

michelleuk
10. okt 2012

@michelleuk a k tomu materilu a rozmerom ja som to tam mala tak napisne od dodavtela ja ak vec nevzdim ja si ju neviem z erat a neviem urcit material

traktor
10. okt 2012

@michelleuk ale musis to brat tak..nieco si kupis a nie dost, ze ti pride iny material, tak ani rozmer, ktory bol nesedi..a zaplatis dost vysoku ciastku..myslim, ze jej reakcia je ok..to nie je ohovaranie / tato tema tu je prave na to..stalo sa mi nieco..tak mi pomôzte/...a ..mozno aj je..ale nemuselo by byt, keby tvoja odpoved bola hned..prepacte, som si vedoma, ze rozmer je iny, samozrejme peniazky vam vratim..toto by som ocakavala aj ja a tak by to malo byt..co ty na to?

michelleuk
10. okt 2012

@traktor ano ja to chapem ale neni noemalne to ze napisem o 10:30 staznost a o 11:10 uz ma tu roytahuje a dava mz zle hodnotenia s takym pristupm som sa este nestretla a to som predvala na bzare dost dlho..

garzonka
10. okt 2012

@michelleuk vsak v konverzacii s kupujucou stanislavao ste pisali, ze tu istu supravu mate doma pre dceru,... takze material by ste mali poznat....

citujem: "vieteco som odcetovana suprava je odfotena realne a mam ju aj ja pre moju malu a podla mna je pekna tak vas nechapem "