Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@nikolca tak by som ho bombardovala v ip dalej..pokial za tym nie je nieco ine..a fakt sa teraz reklamuje bunda / teda kapucna po 2 mesiacoch a aj hodnotenie prislo az teraz, po takej dobe..mas narok na jeho vymazanie..lebo to nie je ok..to sa mam teraz zacat bat, ze niekto pouzije vec a o par mesiacov si to premysli a hodi mi negatko..lebo uz tu vec nechce / dôvod nech je aky chce/.. ..inak..nakupujucu by som tu oznacila @ nech sa aj ona môze k tomu vyjadrit..preco hodnotenie az teraz..atd..
ahojte chcem sa len opytat ako riesite postovne v bazariku ja vzdy podla cennika posty a rovnako som aj zatial posielala predavajucim a ak bolo nahodou navyse tak som nemala problem dodatocne poslat cez i-banking aj tych 0,20centov
ale teraz som zostala zarazena chcela som kupit vec za 3eura a chcela som len obycajne postovne a pani si vypytala 1euro nedalo mi to tak som sa opytala preco?dostala som odpoved
u nás na pošte dávajú rôzne ceny, aj keď viem oficiálne viem, že je to 60 centov, takže dávam poštovné 1,- Eur. Trváš na objednávke, alebo posuniem do predaja?
no nesuhlasila som uz len z principu ved keby si takto kupilo od nej viac mamiciek tak si pekne zarobi na tom postovnom
@traktor nepovedala by som nič,keby to bola použivana bunda ale bola nova a o tej kapucni sa zmienila po dvoch mesiacoch od kupy,pride mi to trošku neseriozne a špekulativne,ako keby som kupila tu rifle odpadne mi na nich cvok a ja by som potom pisala predavajucej po dvoch mesiacoch od kupy,viete čo boli poškodenee ☹ no som sa dnes len nasr.. 😒 kupujucej som pisala že ju žiadam o zmazanie hodnotenia ale žial bezvysledne 😒 tak čo už budem sa rozčulovať kto chce kupy a kto nie ten nekupy 🙂 😉
@nikolca a co som napsala, ze predavam top kocik? mozno by niekomu posluzil na zahradu.kocik uz je tam kde najde este svoje vyuzitie a u mna je tato tema absolutne minulostou.
tak ako doteraz budem kupovat uz len nove kociky a to ci ich za 2 dni predam alebo nie je moj problem a nie problem @ifkael, ktora kupila versu a tiez ju uz druhy den v teme BJ ponukala 😀 a to, ze si kupim kocik a za 2 dni ho predam o 200 Eu lacnejsie je zase iba moj problem.ale ja predavam kociky vzdy v top stave - kto ma zaujem poslem nicky bab co odo mna maju kociky a mozete sa popytat ake kociky kupili.
viac v IP 😉
zelam vam pekny den
@kukujka to maju nejaku sukromnu postu ci co??? SP sa MUSI riadit svojim cennikom. Mozno sa jej zda, ze davaju "rozne" ceny prave kvoli tomu, ze zasielala balicky v roznych tarifach (do 100g, do 500g, do 1000g)-vsade je ina cena predsa. Od takych spekulantiek nekupovat. Ak si nieje ista cenou, tak moze pytat preddavok, ale s tym, ze po vyplateni posty preplatok vrati. Inak je to nefer.
Na margo Sl. posty:
Ja som dnes bola podat zasielku, vazila 350g, hovorim: obycajne bez doporucenky, 2triedou.
A postarka - svaaac: 0,80e....
Pozeram na nu: A preco? Ved do 500g je to 0,60e
A ona : tu mi to tak pise (v PC) - do 500g 1tr. 0,80e.
Ja jej na to: ved ja som nechcela 1. triedou!
A postarka: tak potom 0,60e.
Ziadne prepacte, nic. A stalo sa mi to v priebehu mesiaca na nasej poste uz 3x. (raz pri doporucenej, uz mi nechcela vratit peniaze -vraj sa to neda. A raz pri zasielke do 100g bez dop.). Zacali skusat, ze ak neviem ceny, tak mi to predaju drahsiu sluzbu, aj ked nemam zaujem o 1. triedu? Normalne som uz 😠 na tu nasu postu.
@kukujka odpoved "u nás na pošte.." by ani u mňa neobstála.. tak alebo poznám tarifu SP, alebo sa nechám oklamať.. myslím na tú predávajúcu .. ja som si kvôli predaju na bazáre kúpila aj digitálnu váhu, lebo mi to liezlo krkom, teoretizovať koľko čo bude stáť 😅 (a na pečenie ju nepoužívam, fakt len na váženie balíčkov 😀 ) a podobne ako @jankah77 , tiež mi občas na pošte povedali cenu, ktorú som nečakala a bola to vždy chyba pracovníčky za okienkom.. raz nepozornosť, raz bola dotyčná "bars mudra", (ved aj nakoniec skončila so sťažnosťou, ktorú som na ňu podala 😝 ), raz blbol PC, ale ozvala som sa, namieste chybu napravili, ospravedlnili sa mi a fungujeme ďalej 🙂
@benne
@jankah77 to su vsetky posty take na ho...,vam zelam vidiet tie lenive mrachty u nas,na porazenie aj dorucovatelka z jedneho cesta!!!!dokonca mi minule drzo odpovedala ze exoistuje elektr.harok-keby ste poculi ten ton-to bola odpoved na prosbu o podacie listky,ja som sa podobne drzo len zasmiala 😝
niekedy neviem, či sa niektoré kupujúce zabávajú, či nudia... ☹
jedna pani si pýtala rozmery čiapky v kľude... čiapku som vybrala, premerala, napísala rozmery...a ona na to: a teraz chcem rozmer čiapky v natiahnutom stave😝
preboha, to sa nedá žiadať v jednej správe naraz??? číže nanovo, čiapku vybrať, premerať, odpísať... áno, predávam a chcem predať, ale okrem toho mám rodinu, okrem toho mám domácnosť, okrem toho pracujem... môj život nie je len obchodovanie na MK bazáriku 🙄
a úplne najradšej mám, keď po poskytnutí rozmerov resp. iných info, nemajú kupujúce ani toľko slušnosti, aby aspoň odpísali, či vyhovuje alebo nie 😒
@lenulienka2011 ale ten e-podací hárok je fajn.. keby tak ešte všetky pracovníčky u nás na pošte s ním vedeli pracovať 😝 🙂
tak všetky mamičky, ktoré tu riešite, že mi "nikolca" predala novú a nenosenú bundu, čo ja netvrdím, že tak nebolo, ale o tom to sa mi akosi zabudla zmieniť... tá posledná foto je foto k inzerátu. keby tam boli pridané aj fotky, ktoré som potom nafotila ja, určite by som si bundu nekúpila a už vôbec by som za ňu nedala 17,70 eur aj s poštovným
@nikolca nebudte trapna, moja dcéra tú bundu nenosila. alebo vaša dcéra nosí cez leto zimnú bundu???
@makankamegy ja vidím na bunde "nekvalitné" šitie... má ešte nejaké iné poškodenia ? 😕
@dejnas no včera som ju vytiahla, že idem niečo s tými súchými zipsami spraviť a odpadla mi kapucňa, dva alebo tri zuby na zipse chýbajú, takže zips sa rozdvojil a kapucňa odpadla
@traktor viete čo, ak chcete, ja vám tú bundu pošlem, zadarmo a potom môžete mudrovať. ona mi zatajila to šitie, keby som to vedela, tak si bundu určite nekúpim a to, že som pridala hodnotenie až taraz bolo preto, že nie len tie zipsy, s ktorými som sa rozhodla niečo spraviť, ale odpadla mi aj kapucna. zastávajte si predávajúcu, ja som jej pridala hodnotenie podla toho ako som bola spokojná ja. už hned vtedy som ju žiadala o vrátenie penazí, že ja jej vrátim budnu a ona bude na tom istom ako predtým, ja budem škodová, lebo budem musieť zaplatiť poštovné, ked jej ju budem posielať späť, ale nevyhovela mi. a tá kapucna včera bol uz vrchol. A BUNDA JE STÁLE NOVÁ A NENOSENÁ!!!
@makankamegy bunda bola ano nova riadne s visačkou,po dvoch mesiacoch ste ma začali obvinovať,že bunda vam prišla bez visačky a po dvoch mesiacoch ste ma začali obvinovať kde už tvrdite že bunda ma pokazeny zips!!!!!jednalo sa o novy tovar na ktorom sa vam nepačilo ušitie bundy,admin vam už fotky zablokoval!!!spametajte sa vy ina predavajuca keby ste sa jej ozvali po dvoch mesiacoch od zakupenia tovaru,že je na danej veci pokazene to alebo to tak vas rovno po dvoch mesiacoch pošle do ri.. 😠
@makankamegy ja sa nerasd miesam do takych veci ale vy ste si nepozreli tu bundu ked vam prisla?mate doma 2mesiace bundu za 17,70a teraz ste nasli ze vam chybaju 3zuby?ja kazdu kupenu vec skontrolujem,a nemala by som ani odvahu pisat tu po 2mesiacoch,ja by som vam mohlôa povedat ze ste si ju poskodilai sama,vsak za tie mesiace co ste ju mali doma...to aj v obchode ked nieco kupite zaplatite a smarite do skrine?myslim ze toto je neopodstatnene,moj nazor-kludne ma teraz zacnite bombardovat, 🙄 😠
@nikolca neviem prečo si stále meliete svoje. ved ja vás neobvinujem z toho, že ste mi predali nosenú a starú bundu, len ste mi zatajili to šitie a tým ste ma zavádzali. keby som o tom šití vedela, tak si bundu nekupim. a tá kapucna mi odpadla včera keď som ju vytiahla, aby som tie zipsy odpárala a dcéra ju mohla začat nosiť, keď sa ochladí. vtedy som vás žiadala o vrátenie peňazí, nevyhoveli ste mi, takže ma neporovnávajte so sebou, lebo ja keď predávam aj novú a nenosenú vec, tak ju dôkladne opíšem a ak by sa stalo, že mamičke sa niečo nepáči, alebo zistí, že som jej niečo neopísala, tak jej peniaze určite vrátim. pre mňa nie je dôležité zarobiť za každú cenu, dôležitejšie je pre mňa aby boli mamičky spokojné a aby som dostala dobré hodnotenie
@makankamegy ako by sa vam pacilo keby niekto napisal vam hodnotko po 2mesiacoch,ze ste mu poslala poskodeny tovar-asi by ste z koze vyleteli 😢
@benne to aj ja vravim-ale ked im ho dam tak tam pol hodiny stojim a cakam kym krasavice zmaturuju,zajtra sa tam chystam aj z harkom a mam tam toho pozehnane-si ich vychutnam 🙂 😉
@lenulienka2011 nebudem vás bombardovať, ja som pridala také hodnotenie aké som pridala, a to preto, že ten zips ma už dorazil. neskontrolovala som si zips na kapucni, ale to šitie som nafotila hneď, to som si tam sama nespravila. hodnotenie môžem pridať kedy len chcem, nie je časovo obmedzené. nikomu jeho názor neberiem, ani nikomu nevnucujem ten svoj. píšem len fakty a to ako to vidím ja
@lenulienka2011 no keby mi ten niekto napísal hneď, tak by som mu napísala, nech mi tovar pošle späť a vrátila by som mu peniaze. toľko asi k tomu, ako by som sa zachovala ja
@makankamegy ja vas rozumiem,teraz nevravim o tom siti,to niesom slepa,ale o tej kapucke,mate pravdu nieje to casovo obmedzene,ale ide o pricip,ja som si kupila na konikovi topanky na podpatku,po 4mesiacoch sa mi zlomil-mam je napisat ze mi poslal take poskodene a bachnut negatko?to je chore,nemyslite-to je ta logika a serioznost 😢 😖
@makankamegy neverim!!!!!!!!!to teraz pisete,ale verte ze by ste inak reagovali, 😠
@makankamegy nemudrujem..len som napisala svoj nazor 😉 ,,a napisala som aj, nech ste oznacena..aby ste sa mohla vyjadrit..a dakujem..o tu bundu nemam zaujem..ale..stale budem tvrdit, ze nie je ok dat hodnotenie 2 mesiace po prevzati tovaru..tovar si mate pozriet hned a ak nieco nie je ok, tak to napisat predavajucej a ak ta to neriesi, tak jej dat negatko..nie o tak dlhy cas, ale hned..a keby sa to stalo mne, tak ano, kontaktujem admina a ziadam negatko vymazat..a ak by to neriesil ani on, tak ho budem bombardovat ip..lebo davat hodnotko / ci uz ste v prave a ci nie/ po 2 mesiacoch nie je a nebude ok..
@nikolca a admin mi napísal, že fotky môžem pridať do témy o skusenostiach s bazarom...
@traktor a co ak som nebola doma tie dva mesiace??? mala som to hodnotenie pridať hneď, ale keďže som tu bola nová a neskúsená a tá predávajúca na mňa hneď zaútočila adminom, mala som strach pridať negatívne hodnotenie. hodnotenie je pravdivé a je jedno kedy som ho pridala
@lenulienka2011 lenže tie topánky ste asi nosili, moja dcéra tú bundu nenosila a ja som od predávajúcej chcela hneď, aby mi vrátila peniaze
@makankamegy vy ma neobvinujete?to že po dvoch mesiacoch mi napišete že som vam predala poškodenu bundu,že vam odpadla kapucna,že tam chybaju tri či kolko zubov?to nie je obvinenie,vo vašich spravach ktore vam admin blokol ste ma obvinili že vam bunda prišla bez visačky!!!!!!vtedy ked sme mali ten problem,som pisala adminovi napisal že zaleži odomna či zoberiem vec späť alebo nie ale že nie je to potrebne!!!!!z toho ste ma zas obvinili že aj vy ste pisali adminovi a žial ste nepochodili nakolko ja som vraj pisala nadriadenemu!!!!! 😕 😨

@traktor a takuto spravu mi vlastne poslala po dvoch mesiacoch od kupy
Dobrý deň. Dnes som vytiahla tú bundu, čo som u vás tak "výhodne" kúpila, a zasa som sa len naštvala. No viete čo, môžete sa hanbiť. Tak nie len, že ste si "nevšimli" to hrozné prešívanie, ale ešte aj zips na kapucni je pokazený a kapucňa mi odpadla a ledva som ju tam dala naspäť. Tak ste museli dobre na mne zarobiť! Za tú bundu ste určite viac ako 5 eur nezaplatili, keď ste ju kupovali v obchode. Nechcela som vám pridávať hodnotenie, ale nech sa páči, zaslúžite si ho, nech ste koľkokoľvek dobrých obchodov spravili a mali koľkokoľvek spokojných kupujúcich. Nech sa vám darí tak dobre nakupovať, ako dobre predávate...