Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@kukujka taketo podobne sa cosi nedavno aj mne stalo..chcela som tricka za 4€ a ziadala som obycko za 0,60 pani mi napisala, ze mi to posle len ak uhradim postovne 2,20..akoze to coje? tak som to radsej nechala tak..niekedy nerozumien co tak spekuluju na tom postovnom... 😖
@monulicka ja som už viackrat kupila použivany tovar ktory nezodpovedal popisu,predavajucu som s tym oboznamila,hned nato som fotila ešte v ten den ako som kupila a fotky som jej poslala na mail 😔 tie suche zipsy neboli umyselne zatajene,bola to nova bunda a mna by ani nenapadlo že by to mohlo byť tak škaredo prešite,na bunde boli zipse riadne vyskušane ako aj na kapucne a boli bez vady,vtedymi predavajuca napisala že je sklamana lebo tie suche zipsy boli škaredo prešite,no fotky som stale nemala,požiadala som o radu admina,nakolko sa mi ešte nestalo pri novom tovare aby sa niekomu nepačilo šitie,potom som vlastne pisala adminovi,popisala som mu problem,prekopirovala celu spravu ktoru my poslala kupujuca,že nie je spokojna lebo su škaredo prešite zipsy,adminova reakcia bola je na mne či vec zoberiem späť alebo nie ale vraj nie je to potrebne,ja som predala už viacej kazovych veci ale vždy som predala za symbolicku cenu,aj teraz pred nedavnom som predala zateplene nohavice,trčala na nich nitka mala mi ju potiahla a asi 5cm kusok sa odparal,na foto som to mala riadne pofotene,kupujuca ktora ich kupila my pisala že jej svokra to bude vedieť opraviť 😉 tato pani ktora kupila tuto bundu fotky zverejnila po dvoch mesiacoch od zakupenia tovaru,ako by si ty reagovala keby ti niekto pisal že je taky a taky kaz na danej veci,fotky zverejni po dvoch mesiacoch a po dvoch mesiacoch ťa obvini z toho že na zipse chybaju tri zuby?ja som aj teraz prednedavnom na aukcii kupila malej zateplene rifle,vo vnutry bola chlpatka,rifle boli uplne nove,a z vnutornej strany boli zafarbene a dokonca aj na pase modrou farbou,čiže ta chlpatka bola modro ružova,predavajucej som ešte v ten den,poslala na mail fotky 😕 a dokoncasa mi už aj stalo že pri baleni som si všimla nejaku chybu,kupujucu som kontaktovala že či bude mať zaujem alebo nie,poslala jej doplnujuce foto a dohodli sme sa bud na zlave alebo na tom že poštovne uhradim ja,no pani ma dokonca po dvoch mesiacoch od kupy vo svojom fotoblogu už obvinovala že jej bundaprišla bez visačky 😕 😕
@monulicka
Bundička mi prišla, je nenosená, aj hrubá, ako ste písali, len som dosť sklamaná, že ste mi nenapísali, že má na predu tak škaredo prešívané tie suché zipsy a vôbec, celý ten lem na predu, určite by som za ňu toľko peňazí nedala, lebo je to dosť vidno, takže to budem musieť dať prešiť. No moja chyba, mala som si to asi lepšie overiť a žiadať o podrobnejší popis. Nabudúce budem múdrejšia. Prajem pekný deň ......tuto spravu ,ktoru mi pisala kupujuca,ked jej prišla bunda som vtedy kopirovala adminovi a ten mi napisal že môžem zobrať vec späť,zaleži na mne ale myslim že nie je to potrebne,takto sa mi vtedy admin vyjadril,
@nikolca obhajovat sa stale nemusis... ci fotky boli zverejnene dnes ci kedy, je uplne jedno 😀 fotene boli v auguste, a VADU je vidiet na nich jasne. Vsak mohla si si ich vypytat nie? A teda nechce sa mi verit,,, ze niekto kto dava za bundu 25eciek, nieco take prehliadne 😖
@missy97231 ja nakupujem pri hyperaktivnom dieťaťi,kto take ma vie ako beži take nakupovanie 🙂 😉
@nikolca ja teraz neriesim tu kapucnu, to je ina vec...ak to dobre chapem, tak fotky toho zleho sitia ti poslala po 2 mesiacoch aj ked si ich ziadala skor? No neviem, ale fakt to sitie hrozne bije do oci a ak si skusala tie zipsy ako pises vyssie, nejako nechapem ze by si to prehliadla...
@makankamegy no mala si 35minut aby som neklamala!naozaj je to vec nazoru,myslim ze ked si to nechate v hlave ulezat-tak jej to hodnotko vymazete-naozaj uz len preto ze sme ludia nemate nato pravo po 2mesiacoch,mohli ste jej ho dat hned zato presivanie,a potom vam ho aj ona urcite vymaze,netreba sa tu zbytocne natahovat ako deti an pieskovisku,skuste to 😢 🙂 😉 nabuduce sa to moze stat vam.s tym hodnotenim ,mam namysli
@nikolca nie je vám to trápne stále len kopírovať čo som vám napísala ja, alebo čo vám napísal admin??? môžem aj ja začat kopírovať
@nikolca ja som foto nežiadala,.by ma to pri novom tovareani nenapadlo,prišlo mi to špekulativne a ani ona mi fotky neposlala,ked ich mala nafotene tak asi z toho dôvodu že ich chcela poslaťadminovi,ale ten si ich od nej ani nevyžiadal a mne ich neposlala,zverejnila ich po dvoch mesiacoch od kupy vo svojom fotoblogu,ten jej admin zablokoval a napokon boli dane sem
@nikolca ja som vtedy nevedela ako to tu chodí a už vôbec som netušila ako by som vám poslala fotky. fotky som chcela poslať aj adminovi, ale nereagoval na to. keby bola bunda za symbolickú cenu, neriešim to, ale 17,70 eur aj spoštovným je fakt dosť. moja jedinná chyba asi je, že som toto čo teraz nespravila už vtedy, to neviem ako by ste sa obhajovali.
@nikolca hahahah už si píšete sama sebe aj vy 😉
@nikolca hahaha už si píšete sama sebe aj vy 😉
@monulicka ale zabudla @nikolca pridat ze fotene boli v case ked kupujuca bundu dostala,,, nie teraz po 2mesiacoch, takze to SITIE na ktore sa odvolavala tam bolo vtedy,,, ci fotky boli pridane dnes alebo pred 2mesiacmi.
@lenulienka2011 a preco by mala mazat hodnotenie? V hodnoteni kupujuca nespomina kapucnu, ale poukazala na fotky ktore boli nafotene kvoli tomu spatnemu presitiu 😒 takze nech sa jej to ulezi ako chce v hlave,,, myslim ze predavajuca by mala hodnotenie zmazat... pretoze zamlcala pred dvoma mesiacmi viditelnu vadu a vlastne uz vtedy mala vratit peniaze a nie teraz sa tu stale odvolavat na nejaku kapucnu,,, lebo to bol dosledok toho "kvalitneho sitia" 😀
@nikolca admin mi napísal, že ich môžem dať sem
@makankamegy ja som to kopirovala len z toho dôvodu,že som ozaj adminovi pisala ohladom toho šitia,aby to nevyznelo tak že som sa o tom šiti adminovi nezmienila a len sa posťažovala že nie ste spokojna s novou bundou
@nikolca @makankamegy podla mna ste pochybili obidve...@makankamegy mala hned poslat fotky zleho sitia, dat negatko pripadne a doraznejsie ziadat o riesenie situacie, pretoze podla mna mala pravo na vratenie penazi....rňteraz po 2 mesiacoch sa to asi nevyriesi...
@nikolca ozaj sa na mna nehnevaj, ale tu mi zas pride divne, ze si ty nevyzadovala fotky, mne keby napise kupujuca, ze je daco poskodene, prve co jej poviem, nech mi posle fotku a je jedno ci ide o novy alebo pouzity tovar....proste neviem ale pride mi to, ze si o tom siti vedela, preto si neziadala dokazy... 😕
@makankamegy a prečo vam nenapisal aj vtedy aby ste fotky pridali sem?
@missy97231 to ja rozumiem,ale to sitie tam videla pred2mesiacmi!!!!!!!!!!!!!!!!tak logicky to mala riesit vtedy,nie teraz,to je moj nazor ☹
@nikolca asi preto lebo v sprave co admin dostal od teba bolo pisane - nepaci sa jej sitie... Nespomenula si, ze je to nekvalitne usite, a ze si JU na to neupozornila,,, tak asi preto to hned uzavrel 😉
@monulicka ja beriem, že som to mala riešiť a viac si trvať na svojom, ale keď ma už odbila ona a aj admin, nevedela som, akú mám inú možnosť. a jasne že o tom vedela, lebo som ju ešte žiadala, aby mi nafotila rukáv a potom mi odpísala, že jej nejdú pridať fotky.
@missy97231 presne tak to aj bolo, napísala mu len to, čo jej vyhovovalo
@lenulienka2011 ja som to vtedy riešila, ale odbila ma a nevedela som ako dalej. a ked som bundu teraz po dvoch mesiacoch vytiahla, odpadla mi kapucňa na ktorej je pokazený zips a to ma fakt dorazilo. ale chápem, každý má na to svoj názor
@lenulienka2011 vies co,,, mne sa tiez stalo, ze som dostala hodnotko po vyse mesiaci 🙂 ale kladne...a aj ja, ked som len zacala na bazari som hodnotenia nedavala, lebo som bola nova... Ale dala som po dlhsom case od kupy predavajucej (ked som sa do "toho" uz dostala, a zistila ze si tu vyberame predavajucich na zaklade hodnotenia, tak ze hodnotenie bodne) kladne hodnotenie... Predavajuca bola milo prekvapena,, podakovala, ale neziadala ma vymazat len preto ze som nas obchod ohodnotila skoro po pol roku 😉 Nastastie spokojnost bola na oboch stranach...
@nikolca no tak to ja neviem, to by ste sa museli opýtať jeho. vtedy mi napísal, že mu mám poslať aký máte nick a potom ked som mu napísala, že aj vy ste niekomu písali, odpísal mi, že s tým nemôže robiť nič, lebo vy ste písala jeho nadriadenému.
@missy97231 juuuuuuuuuuuuuuuuuj,ale ja pisem ohladom negativneho hodnotenia!nie kladneho,to nevadi nikomu,negatko by osobne tebe nevadilo po 2mesiacoch?mne ano!!! 😒
@monulicka ja som o šiti skutočne nevedela,ani ma nenapadlo vtedy foto pytať a ani kupujuca nenavrhla že vam teda fotky pošlem,prišlo mi to skôr špekulativne a neviem prečo ani admin fotky nepytal,či ho to ani nezaujimalo alebo čo,neviem,a taktiež nie je pravda že kto skôr kontaktuje admina ten ma pravdu ako pisala kupujuca,by ma zaujimalo akeho ona kontaktovala admina ked mne pisala že sa nedalo s tym nič robiť lebo vraj ja som kontaktovala nadradeneho
@lenulienka2011 mne pani ako kupujúcej dala tiež zlé negatko, ale nevadí mi to, lebo koho zaujíma prečo, nech si toto prečíta a pochopí... a pochopí aj to negatívne negatko ktoré som ja dala jej
@makankamegy tak to by ma zaujimalo,ktoryze mudry to bol admin,co si vas pohadzoval ako horuci zemiak aj s nadriadenym,a nic nevyriesili-je to tu ozaj den,co den divnejsie 😢
@makankamegy ale moze sa skusit dohodnut a vymazat ho vzajomne-mylit sa je ludke babulky 🙂

@nikolca @makankamegy baby,precitala som si celu vasu komunikaciu a teraz nic v zlom @nikolca , ale nikde som nenasla tvoje vyjadrenie ohladom toho zamlcaneho zleho sitia...? teda, mozno som nieco prehlaidla, ale ak je to pravda, preco si bundu nechcela zobrat spat?