icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

makankamegy
16. okt 2012

@nikolca ako fakt mi príde dosť trápne, že ste vôbec vtedy admina kontaktovali a nezachovali sa ako seriózna predávajúca a nevyriešili sme si to len medzi sebou 😒

missy97231
16. okt 2012

@lenulienka2011 ale tu nejde o to ci by mi vadilo alebo nie... myslim ze pravo na to aby ohodnotila obchod mala aj teraz... preco kladne by sa nemalo mazat ale negativne ano? ved ide o princip nie? je v podmienkach tu v bazari uvedene dokedy musime ohodnotit nas obchod? keby nemala dokazy na fotkach z augusta, tak ja sa nezastavam... ale osobne mne by sa ta bunda a za tolke prachy fakt nepacila... a ked si to vezmes,,, ved v kubine je KIK, tak najdes tam bundicky aj pekne, a urcite lacnejsie nez je tato,,, ale vsak ked kupujem,,, tak sa kukam aka je, ako vyzera a tak.. a sitie by si urcite neprehliadla, keby si tu bundu ty v KIKu kupovala, ci? 😕

makankamegy
16. okt 2012

@lenulienka2011 ale omyl, ktorý mna stál 17,70 eur??? chceš, pošlem ti tú bundičku a dám ti zlavu 😉 😉 😉

monulicka
16. okt 2012

@makankamegy to chapem, ale bola si v prave a najma ked si za nu dala tolko penazi.. 😒
@missy97231 tiez mi to tak pride, ze k adminovi sa dostali "cenzurovane" informacie...

traktor
16. okt 2012

toto je ako nekonecny pribeh..uz by to bolo dobre aj uzavriet..vykaslat sa teraz na kapucnu..na hodnotenie. / podla mna sa toto nema riesit vôbec , kedze je to po 2 mesiacoch..kapucna mohla byt poskodena a nemusela, je to po tak dlhom case uz len tvrdenie proti tvrdeniu/..iste vsak je, ze od zaciatku sa riesi, ze bunda bola zle usita, nebolo na to upozornene, je na to dôkaz /foto/...malo by nastat riesenie zo strany predavajucej..kedze na chybu nebolo upozornene..cize ..myslim, ze by sa mali dohodnut na urcitej ciastke, ktora bude vratena / druha strana si bundu da do poriadku ..hodnotka si navzajom vymazu a hotovo..alebo to tu môzte rozoberat este do koca roka..stranok je tu dost 😅

makankamegy
16. okt 2012

@traktor a myslíte si, že toto by predávajúca bola ochotná spraviť? ja tomu teda veľmi neverím ☹

monulicka
16. okt 2012

@traktor akurat som chcela napisat nieco v podobnom zneni... 😉

traktor
16. okt 2012

@makankamegy mala by..tuto temu cita velmi vela ludi..cize aj dalsi zaujemcovia o bazar..skoda prist o zakaznika len preto, ze nechcem vidiet a riesit problem..

makankamegy
16. okt 2012

@monulicka
@traktor a koľko by ste boli ochotné dať za takúto bundu? odhliadnuc od tej kapucne??? pôvodná cena v inzeráte bola 15,90 eur.

makankamegy
16. okt 2012

@traktor presne to je aj môj názor a preto aj to hodnotenie, ktoré nemuselo byť, naopak, mohla som dať hodnotenie veľmi ústretová predávajúca, reklamáciu vybavila vo vzájomnej spokojnosti 😉

sailes
16. okt 2012

Halooo !!!! Kde je ten starý dobrý koník, kde maminky nezamlčali chyby na vecičkách, ktoré ponúkali? V poslednom čase kolkokrát kúpim = tolkokrát smeti :(( Dnes mi prišla kabelka domov a zas a znova v dezolátnom stave :( Kedy sa tu bude opisovat tovar pravdivo???? Pýtam sa : "Ahoj má nejaké poškodenia? A niečo vidím v tých krúžkoch, že by mala aj dlhé ramienko alebo niečo iné je tam pripevnené? Dakujem" Odpoved :"Ahoj, nie je skoro nosená (nie je to môj styl, nevhodný darček), je bez poškodení a dá sa dať aj ramienko cez plece. Je dosť priestranná" = kabelka má po celej ploche poodlupovanú koženku ! Prehliadla by som to za 5E a nie za 17E! Píšem predávajúcej : ani obraz ani zvuk. Počkám do zajtra, ak nič píšem hodnotko s mailíkom adminovi a samozrejme pridám sem jej nick.

lenulienka2011
16. okt 2012

ja ti rozumiem,ale preco si to tu vytahujete po 2mesiacoch-zobudte adminou ak sa nevite dohodnut,podme si dat kavu, 🙂 😉 hned bude lepsie dievcence 😵 😀

missy97231
16. okt 2012

@makankamegy aspon polovicu z tych 18eur co si platila ty aj s postou by teda moha vratit 😉

nikolca
16. okt 2012

@makankamegy 8 euro vam z ceny vratim 😀 😀

missy97231
16. okt 2012

@lenulienka2011 dopila som ... a v tomto pocasi sa ani ine nic neda iba konikovat 😀

missy97231
16. okt 2012

@nikolca 9by bolo spravodlivejsie - pol na pol 😉

traktor
16. okt 2012

@makankamegy ja nic..pretoze nie som tak zrucna ,aby som si ju vedela dat do poriadku..ale ak ty si a vies si to opravit ..tak sa dohodnite co a ako....mali by ste sa / najlepsie v IP / dohodnut a najst rozumnu ciastku, aby ste boli obe spokojne a uzatvorili to tu uz..chyba nastala u vas oboch..tak budete musiet kazda kusok ustupit..ale hlavne to riesit a vyriesit..

lenulienka2011
16. okt 2012

@missy97231 moj nazor je ze ked nieco kupim prezriem to do detailu...nepacoi sa mi,napisem predavajucej..nepomoze dam negatko...nedohodneme sa popytam adminou,ale hned nie po 2mesiacoch-co ak fotky nie su robene v auguste...proste iba oni vedia ako to je 🤐

nikolca
16. okt 2012

len cena bola 15,90 zvyšok je pošta tak neberte cenu pošty do ceny bundy 😎

traktor
16. okt 2012

@sailes pockaj, ked nic, oznac ju aj tu..nech ma moznost k tomu nieco napisat.hadam nebude problem a poriesite to k tvojej spokojnosti

missy97231
16. okt 2012

@nikolca ale aj postovne by malo ist napoly,,, kedze stav veci nebol popisany pravdivo 😉

traktor
16. okt 2012

@nikolca ak chces riesit..navrhni jej cenu aku ty uznas za vhodnu..nepytaj sa na to nikoho..ty ponukni riesenie v ip..uz je to len medzi vami ako sa dohodnete..je to fakt 2 mesacna zalezitost..aj nakupujuca musi brat ten fakt na vedomie..cize nemôze ocakavat plnu sumu.. 😉

sailes
16. okt 2012

@missy97231 @nikolca myslím si, že navrhla velmi korektné riešenie po 2 mesiacoch, a kedže jej bunda zostane, nemyslím si, že by mala íst s poštovným napoly

lenulienka2011
16. okt 2012

@sailes to iste si maslim aj,ja idem kavickovat,vecer sa kuknem ci to ide stale ako telenovela duifa ze to skonci adohodnete sa babulky 😅 😖

sailes
16. okt 2012

@lenulienka2011 máš pravdu, idem a dám si kávičku aj ja 😀 😀 😀 večer navidenou , naslyšenou 😀 😀 😀 😀

rabiva
16. okt 2012

@fukylove
@pipka
@dejnas
@elisskah

pani mi vratila preplatok postovneho na moj ucet 😅 😅 hoci do IP ani bodka, ale mam ho spat 😅 😅

martinka17
16. okt 2012

@sailes ty snáď fakt zbieraš všetok kabelkový odpad...nie je to už tretia v poradí? 😲 🙂

pipka
16. okt 2012

@rabiva no tak aspon nieco 🙂

monulicka
16. okt 2012

co z toho vsetkeho vyplyva? nekupovat drahe veci v bazare! a vlastne, ani lacne, v KIKu sa daju kupt teplaky na von za tri eura 😉

sailes
16. okt 2012

@martinka17 ved to ! ja som kabelkomaniačka, uvidím nejakú peknú a musím ju mat 😀 potom to tak aj dopadne 😖 😖 😖