icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

makankamegy
Odpoveď bola odstránená
makankamegy
Odpoveď bola odstránená
rudlicka
Odpoveď bola odstránená
makankamegy
Odpoveď bola odstránená
rudlicka
Odpoveď bola odstránená
makankamegy
Odpoveď bola odstránená
rudlicka
Odpoveď bola odstránená
rudlicka
Odpoveď bola odstránená
makankamegy
Odpoveď bola odstránená
makankamegy
Odpoveď bola odstránená
rudlicka
Odpoveď bola odstránená
rudlicka
Odpoveď bola odstránená
makankamegy
Odpoveď bola odstránená
makankamegy
Odpoveď bola odstránená
rudlicka
Odpoveď bola odstránená
makankamegy
Odpoveď bola odstránená
samain_night
19. okt 2012

zdravím , neviem či píšem dobre, či sem alebo na čiernu listinu??

mnagyova52@gmail.com - Mária Nagyová neregistrovaná - o tovar sa jedná-me pomaly 3t .. do dnešného dňa mi nedošli peniažky

rudlicka
Odpoveď bola odstránená
danielllka
19. okt 2012

@makankamegy .. bolo by dobré skopírovať a vložiť sem vašu konverzáciu, aby sme vedeli posúdiť, kto má pravdu 😉

danielllka
19. okt 2012

@makankamegy .. ináč škoda, že si si tu bundičku nepofotila- v akom stave prišla.. mala by si dôkazy..

beruska.zuzanka
19. okt 2012

@rudlicka hlavne by bolo fajn mať v pase reálnu fotku, nie stiahnutú z netu, všakže a naučiť sa vyjadrovať 😉

martinka17
20. okt 2012

@makankamegy bez fotiek je vás dve ťažko rozsúdiť, ale moja skúsenosť. Ak je v podmienkach, že tovar nevraciam, reklamácie neprijímam... ja osobne radšej pohľadám niekde inde, je tu dosť ochotných mamičiek, čo veci pofotia, opíšu detailne a vedia sa dohodnúť. Ja som práve pred 3 dňami dostala snehulky. Boli opísané v super stave,ale našla som 2 napárané miesta. Napísala som dotyčnej predávajúcej, poslala fotky...okamžite navrhla vrátenie peňazí, nakoniec sme sa dohodli na zľave....Obe sme boli spokojné 😵
A ináč napíš adminovy teraz Ty, ak Ti nevrátila peniaze a má tvoj tovar - myslím, že tento krát máš Ty právo pridať negatívne hodnotenie, pretože z jej strany sa jedná o nedodržanie pravidiel 😉

luna22
20. okt 2012

Normálne je to tu o družku, keď toto čítam. Potom ma človek strach niečo aj predať, lebo a tam niečo vyskytne a takéto obviňovačky, to mi príde horšie ako včerajší horor v telke ☹ Potom sa bojím aj odpoveď na takúto otázku napr. či sa golfák oblieka lahko, či ťažko. Lebo zase povieš tak bude zle, povieš tak tiež zle. 😒 Takisto sa nedá odpoveď, či je to ku dokorke, veď každý sme iní. Niekto ide aj v tepláčkach, niekto sa zase vyoblieka
@martinka17 tak to ste dobre vyriešili, že zľavu, lebo ak si niekedy zrátaš poštovné a cenu tovaru tak nemá žiadny význam

makankamegy
Odpoveď bola odstránená
danielllka
20. okt 2012

@makankamegy pre mňa to seriózna predávajúca veru nie je, ak má také niečo v podmienkach- že neprijíma reklamácie, nevracia peniaze.. už toto by malo byť varovanie, že tu "niečo smrdí" 😝

danielllka
20. okt 2012

@makankamegy .. a prečo to necháš tak, nechceš to doriešiť do konca?? Ak si si istá, že si v práve.. to jedno hodnotenie Ti tam teraz bude špatiť.. čo ak práve to odradí poniektoré maminky od kúpy u Teba??

makankamegy
Odpoveď bola odstránená
danielllka
20. okt 2012

@makankamegy .. a veď nám tu vlož vašu celú konverzáciu a možno budeš prekvapená, že sa to dorieši k Tvojej spokojnosti 🙂 Prečo zahadzovať flintu do žita... už len kvôli princípu - a spravodlivosti 😉

jankah77
Odpoveď bola odstránená
makankamegy
20. okt 2012

@jankah77 Ďakujem 🙂 🙂 🙂