Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@jankah77 presne s tebou súhlasím a nie len preto, že možno stojíš na mojej strane 🙂 🙂 🙂
@makankamegy nevzdávaj to 😵
@martinka17 🙂
@jankah77 absolútne súhlasím!!
@makankamegy ty ba si tu už nemala radšej nič kupovat, denne riešiš reklamácie, ozaj to za to nestojí 😢
@sailes no to už asi ani nebudem ☹
Ahojte. Som na Koníku len krátko, a doteraz som mala len samé dobré skúsenosti. Ale chcem sa opýtať, ako by ste reagovali Vy? Zaplatili ste za istý tovar. Dotyčná má už skoro týždeň vaše peniaze na účte, a keď som sa ohlásila, že kedy mi mieni tovar poslať, tak arogantne zareagovala, že sa s takýmto prístupom ešte nestretla a keď som tovar chcela hneď, mala som jej to napísať. Nie je to podľa Vás choré. ☹ Ja sa vždy snažím byť ku každému ústretová a tovar veľa krát pošlem aj skôr, ako mi nabehnú peniaze na účet. Veď predsa sme seriózne a riziko je na každej strane. 🙂 Kamila.
@kamila0075 no ja som mala tieto dva tyzdne take stresove a nabite necakanym programom, ze tiez som bola v omeskani s balickami. snazim sa posielat hned ako mi nabehnu peniazky, ale teda uz verim, ze moze sa stat hocico... no na obycajnu otazku co je s balickom, by som sa snazila normalne odpisat a nie hned arogantne a napadat sa... a zrovna som mala teraz aj jednu taku kupujucu, co hned na mna vybehla s tromi vykricnikmi, aby som to nahodou neprehliadla - no co uz??? stretla som sa tu uz so vselicim...
normalne jej napis, ze si sa len chcela informovat, ci je vsetko v poriadku a aby si vedela, kedy ocakavat postu, ved co jej na tom moze vadit?
@kamila0075 ,no je to neseriozne,ja som mala malu choru ale napisala som kedže mam malu choru ,muža na tyždnovke a na poštu musim do mesta autobusom skôr ako za cca tyžden sa na poštu nedostanem,tak kupujuca bola ochotna počkať,inak mam v podmienkach že tovar posielam do troch dni od nabehnutia platby no i napriek tomu ma niektore bombarduju spravami napriklad v pondelok pošle peniažky a v utorok už piše poslali ste mi balik? 😔 ,teraz som posielala na dobierku no moc som nechcela,bola neregistrovana,na dalši den sa dala zaregistrovať,znovu pisala če či som balik poslala jednalo sa o fusak že ho surne potrebuju, tak som si myslela že to bude v poho v piatok som jej pisala ale ešte pred tyždnom či jej balik prišiel a ona že ano ale že pôjde pren nevesta v pondelok,že jej pride materska no a samozrejme nebola pren tak som jej pisala včera že prečo balik neboli na pošte zobrať,tak zas vraj cez tyžden ho pôjde už neviem či zať či koho to spominala že pôjde balik zobrať,natolko ma vytočila že som jej rovno napisala že ked balik nepreberie zverejnim jej adresu i meno na čiernej listine 😠 😠 😠 😠
ďakujem za vaše názory ....len som jej slušne napísala, ako si ja predstavujem super obchodík 😀 , tak dúfam, že mi tovar nakoniec pošle 😉 .Od utorka má peniaze na účte a len včera mi napísala, že mi v pondelok pošle balíček 😒 . Asi keď si niečo objednám, tak to potrebujem... nie?
Maria Nagyova - neregistrovana - neodporucam
@mima4 ohlasila sa ze ma zaujem o tovar....uz davno...poslala mi svoju adresu, dala som jej info co a ako...a uz ziadna odovza...a inzerat bol vyse dvoch tyzdnov stopnuty...tak preto....ja ked nieco odklikem tam dam spatnu vazbu ci nie alebo ano....ale ze taka ignoracia...a to som prekvapena...lebo s neregistrovanymi som mala len dobre skusenosti....fakt
@blue_eyes mne sa tiez ozvala, mala zaujem, ze hned na druhy den posle peniaze, este som ju poziadala o jej adresu, kam jej to mam zaslat. A potom absolutne nic...som jej vypisovala, ci je to aktualne, kde je problem... a potom po neviem kolkych dnoch len sprava, ze uz nema zaujem.
Macka92@centrum.sk Marcela Bernatova
sheewa26@gmail.com Anna Feketeova
neregistrovane kupujuce neodporucam, jedna pise ze ide zaplatit a potom sa uz vobec neozyva a nereaguje na vyzvy, druha posle svoju adresu a tiez sa potom vobec neozyva a neodpoveda...inzeraty stopnute uz aj 3 tyzdne:(
@samain_night akurat som o nej pisala 🙂))
@sailes keď sa prvá ozve že si vec berie a prosí o podklady k platbe,tak počkám 2dni,kým nabehnú,ak neprídu a má niekto iný záujem,prvej záujemkyni napíšem,aby už peniaze neposielala,že tovar som posunula ďalej.Už sa mi aj stalo,že mi prišli od dvoch naraz,nie mojou vinou,tak som jednoducho vrátila korunky späť na účet odkiaľ prišli.
@nelinqua ahoj, dobre, že si to tu napísala, tiež mám skúsenosti s p. Feketeovou. Naťahovala ma tu ako mačku niekoľko dní, že si odo mňa kojeneckú podprsenku kúpi. Potom sa neozývala, potom písala, že je v nemocnici a akurát dnes už má notebook, tak mi píše, že má záujem a odvtedy nič. Prišla som o jednu pani, ktorá mala o podprsenku záujem, ale našťastie sa mi ju potom podarilo predať. Pre toto by som "vraždila"... Veď napíšem, že niečo mi do toho prišlo, alebo nemám záujem, ale nečuším!!!!
@nelinqua
@blue_eyes
Z vlastnej skusenosti odporucam inzerat pozastavit AZ KED BUDU PENIAZE NA UCTE !! Vtedy je istota, ze vec je predana a teda inzerat uz nie je aktualny. Nie je nutne hned pri prvom zaujemcovi pozastavit, lebo ak niekto na inzerat reaguje ako druhy v poradi, aj tak vidi symbol pri inzerate, cize vie, ze uz niekto o to prejavil zaujem, ......... a do podmienok predaja napisat nieco v tom zmysle: na peniazky cakam max. 5 prac. dni, ak nepridu posuvam dalej.....ak vam odpoviem na otazku, na vase vyjadrenie cakam 24 hodin, ak sa mi neozvete, predavam dalsiemu zaujemcovi.....
A potom mate pokoj od zbytocneho cakania a neistoty 😉
@kamila0075 s tym som sa este nestretla a to som tu uz vela nakupovala. ta by ma pekne nasrala. ze mali ste napisat, ze ho potrebujete hned. to je snad samozrejmost nie!? nezabudni to potom spomenut aj v hodnoteni, ktore by som jej urcite dala.
Napisala som jej ako predávam ja a ako si představujem super obchodik, no a od vtedy san neohlásila. To som zvedava, či mi zajtra tovar pošle. Nechápem, ako jej mohol niekto poslať kladné hodnotenie .
Nebudem nič komentovať, len skopírujem konverzáciu s jednou neregistrovanou, urobte si obraz samy.
nesca3333@gmail.com - Alena Petríková (neregistrovaná/ý) - 23. augusta o 17:31
zdravím,mám záujem o tieto topánky,bolo by to možné na dobierku?dakujem,Ali
Ja - 23. augusta o 17:46
zdravim, zial na dobierku nie, ved len postovne by bolo cca 2,60 € 😀
nesca3333@gmail.com - Alena Petríková (neregistrovaná/ý) - 23. augusta o 18:08
ok
nesca3333@gmail.com - Alena Petríková (neregistrovaná/ý) - 27. augusta o 15:01
zdravím,ak sú ešte aktuálne,tak mi pošlite čú kam Vám mam poslať 1,60.dakujem,Petríková
Ja - 27. augusta o 15:09
cena s potovnym je 2 €, ak suhlasite, prosim si sumu na ucet xxx a Vasu adresu dakujem
nesca3333@gmail.com - Alena Petríková (neregistrovaná/ý) - 27. augusta o 17:10
budete ochotná mi ich rezervovať ?,10.9 Vám 2e pošlem,lebo chcela som cez švagrinku,ale ona sa vráti z dovolenky v piatok,tak 10.9 ak súhlasíte🙂)Petríková
Ja - 27. augusta o 17:12
jasne, potom sa ozvite
Ja - 10. septembra o 10:49
zdravim, mozem vediet, ci ste sumu uhradili? ak ano, napiste mi v odpovednom maili Vasu adresu,dakujem
Ja - 11. septembra o 11:02
dokedy mam cakat, to fakt nie ste schopna uhradit 2 €?
nesca3333@gmail.com - Alena Petríková (neregistrovaná/ý) - Dnes o 07:08
Vy Ste ma brali vážne? sa čudujem,obdivujem,že máte takú vydrž čakať za 2e,tomu sa fakt hovori-ZúFALSTVO,milujem takých rýchlozbohatlíkov ,ktorí si zarábajú tak,že predávajú odpad.......ha ha,dajte ich na charitu,urobíte dobrý skutok....
Ja - Dnes o 07:51
ja som ta nenutila kupovat, ty si sa ozvala, davam tvoje kontaktne udaje na blacklist, aby aj ostatni vedeli, ze zavadzas, TY CHARITA
nesca3333@gmail.com - Alena Petríková (neregistrovaná/ý) - Dnes o 08:12
netykaj mi!!!!....a uvidíš potom čo ja vypíšem o tebe!!!!! ved ja od nikoho nič nekupujem ty chudáčku,to bola náhoda,že som sem vošla a prvé,čo som sa rozrehotala bol tvoj tovar aký ponúkaš,ja tu nič nekupujem ani neponúkam,ja také veci vyhadzujem,alebo dávam chudáčkom sa zamysli,bohatnúť ešte na odpade!!!!
@bibina25 velmi sa nudila asi "inteligentka"
..mavnut rukou , usmiat sa a neriesit..to ju nastve najviac..ze ako herecka malo zaujala 😉

@makankamegy Ide tu o FEROVOST...nie o to, na ktoreho strane budem stat, lebo sa mi zda sympatickejsi. JA sa snazim byt FEROVA ku svojim nakupujucim, a preto ocakavam, ze aj ostatni predajcovia budu ferovi voci mne, ked budem nakupovat.
Niektori predajcovia, ale aj kupujuci maju pravidla, zakony i moralku za zdrap papiera. Cudujeme sa, ze preco nas stat je obycajne smetisko plne nepravosti? Velkych podvodnikov?