Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
zdravím , neviem či píšem dobre, či sem alebo na čiernu listinu??
mnagyova52@gmail.com - Mária Nagyová neregistrovaná - o tovar sa jedná-me pomaly 3t .. do dnešného dňa mi nedošli peniažky
@makankamegy .. bolo by dobré skopírovať a vložiť sem vašu konverzáciu, aby sme vedeli posúdiť, kto má pravdu 😉
@makankamegy .. ináč škoda, že si si tu bundičku nepofotila- v akom stave prišla.. mala by si dôkazy..
@rudlicka hlavne by bolo fajn mať v pase reálnu fotku, nie stiahnutú z netu, všakže a naučiť sa vyjadrovať 😉
@makankamegy bez fotiek je vás dve ťažko rozsúdiť, ale moja skúsenosť. Ak je v podmienkach, že tovar nevraciam, reklamácie neprijímam... ja osobne radšej pohľadám niekde inde, je tu dosť ochotných mamičiek, čo veci pofotia, opíšu detailne a vedia sa dohodnúť. Ja som práve pred 3 dňami dostala snehulky. Boli opísané v super stave,ale našla som 2 napárané miesta. Napísala som dotyčnej predávajúcej, poslala fotky...okamžite navrhla vrátenie peňazí, nakoniec sme sa dohodli na zľave....Obe sme boli spokojné 😵
A ináč napíš adminovy teraz Ty, ak Ti nevrátila peniaze a má tvoj tovar - myslím, že tento krát máš Ty právo pridať negatívne hodnotenie, pretože z jej strany sa jedná o nedodržanie pravidiel 😉
Normálne je to tu o družku, keď toto čítam. Potom ma človek strach niečo aj predať, lebo a tam niečo vyskytne a takéto obviňovačky, to mi príde horšie ako včerajší horor v telke ☹ Potom sa bojím aj odpoveď na takúto otázku napr. či sa golfák oblieka lahko, či ťažko. Lebo zase povieš tak bude zle, povieš tak tiež zle. 😒 Takisto sa nedá odpoveď, či je to ku dokorke, veď každý sme iní. Niekto ide aj v tepláčkach, niekto sa zase vyoblieka
@martinka17 tak to ste dobre vyriešili, že zľavu, lebo ak si niekedy zrátaš poštovné a cenu tovaru tak nemá žiadny význam
@makankamegy pre mňa to seriózna predávajúca veru nie je, ak má také niečo v podmienkach- že neprijíma reklamácie, nevracia peniaze.. už toto by malo byť varovanie, že tu "niečo smrdí" 😝
@makankamegy .. a prečo to necháš tak, nechceš to doriešiť do konca?? Ak si si istá, že si v práve.. to jedno hodnotenie Ti tam teraz bude špatiť.. čo ak práve to odradí poniektoré maminky od kúpy u Teba??
@makankamegy .. a veď nám tu vlož vašu celú konverzáciu a možno budeš prekvapená, že sa to dorieši k Tvojej spokojnosti 🙂 Prečo zahadzovať flintu do žita... už len kvôli princípu - a spravodlivosti 😉
@jankah77 Ďakujem 🙂 🙂 🙂