Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
nakoniec sa mi pani ospravedlnila a ze posle ten rozdiel na ucet... asponze je slusna, ale asi kaslem uz na to...
Dobrý vdeň, chcela by som vás poprosiť o radu,mám 38rokov som registrovaná na mimibazare zo samými pozitívnymi hodnoteniami,opakovane som nakupovala aj cez modrykonik a nikdy som nemala žiadny problém.Dňa 19.7 som nakupovala tu od zabky1987 komunikáciu s ňou mám odloženú,kvôli nej som sa zaregistrovala lebo jej komunikácia ma dosť sklamala,napísala som jej hodnotenie že ešte stále nemám dodaný tovar,čo by ma tak nemrzelo ako jej komunikácia.Na to mi ona zaslala negatívne hodnotenie.4.8.2012.Vtedy som tovar nemala ešte stále doma.Nechcela som jej mojim hodnotením škodiť preto som ho zmazala,včera/25.10./ kedže chcem zadať inzeráty aj na modrykonik som ju požiadala o seriózne jednanie,aby toto moje hodnotenie zmazala,bola som však odmietnutá.Poprosím o radu,ďakujem.Samozrejme ak mi zabka 1987 povolí zverejnenie našej komunikácie/lebo ja s tým problém nemám/rada tak urobím.Pekný deň a ďakujem.
@trnka77 borisbobo, má od nej hodnotenie 😉
@sona28a8 a tovar už máš doma,či ako? ona ti nemala právo dať negatívne hodnotenie.skontaktuj admina a okopíruj mu aj vašu konverzáciu
@nelinka0401 tovar mám už doma prišiel potom 6.8,zaplatené bolo 19.7.,o tom hodnotení si myslím aj ja že ho mohla potom aspoň odstrániť,a adminovi som už písala,ale dostala som informácie že najskôr sa máme snažiť vyriešiť to medzi sebou,čo je rozumné,len nejako sa mi to nedarí,ale pozvala som do tejto diskusie aj zabku,tak snáď to pomôže
Zabka tvrdí že to hodnotenie napísala právom a nie s pomsty,a že kontaktovala admina,ja som však žiadnu poštu na vyjadrenie od nej nikdy nedostala,aj keď som sa znovu prihlásila až teraz,poštu som tu nijakú nemala.A to s pomstou,mám v komunikácii jasné.
@sona28a8 podla mňa si jej ho tam mala nechať.aspoň nejaké neutrálne.ty si tovar nemala doma,tak aké negatínme hodnotko ti mohla ona dať??? podla mňa si čakala dosť dlho na tovar.
@nelinka0401 nikdy som nebola pomstychtivá,aj keď toto ma dosť mrzelo,ale vždy sa snažím byť nad vodou,skrátka sme si len nesadli,určite s inými problém nemá,tak prečo niekomu škodiť
No už som pani písal, že ho nezmažem a ona vie prečo...napísal som nech napíše adminovi veď lenže ja s ním mám uloženú komunikáciu ohľadom práve jej hodnotenia , moje hodnotenie mi admin zmazal ! pretože bolo neprávom ... a neviem o čom tá pani stále píše, ona je úplne zjavne mimo 🙂 ona mi dala ako prvá hodnotko za 4 dni jej registrácie? absolútne ju riešim a ani nebudem...má ho tam právom... som tu už dosť dlhú dobu, na MMB už vyše 5 rokov s 445 hodnoteniami a pozitívnimi a málokedy dávam negatívne hodnotenie ...
@nelinka0401
@bodka13
@nikolca
@zabka1987 ale tu nejde o to kolko je registrovaná... 😉 ale že dlho čakala na tovar,podla toho čo tu píše
@zabka1987 neviem,čo sa udialo medzi vami ...možno by bolo dobré vysvetliť to aj nám ostatným
-ak tomu hodnoteniu za 4 dni registrácie - hodnotenie píšem po uskutočnení obchodu a nie podľa toho koľko som zaregistrovaná....to,že je tu niekto 2-3-4 či viac rokov neznamená,že je bez chýb 😉 -nenarážam na teba,myslím to všeobecne 🙂
@nelinka0401 zabudla som napísať, že tej pani neviem o čo ide! vôbec to nie je ako píše... ale vôbec... hodnotenie tam má právom, riešili sme to vtedy aj s adminom. Prečo by nenapísala jemu? neviem, či tá pani si myslí, že si toto vôbec nepamätám alebo čo? 🙂 ja mám dosť dobrú pamäť... a už sa nevyjadrujem, vyjadrila som sa fakt hádam jasne ... to hodnotenie tam vôbec nie je z pomsty... hmm
@zabka1987 a prečo som nepísala adminovi,lebo som mala malého syna,vecičky som nepredávala,iba kupovala,teraz keď mám možnosť vecičky predávať chcem to využiť,a nechcem začínať s vašim hodnotením.preto som to najskôr riešila s vami,no vy ste mi nedali na výber,takže sa s vami chcem dohodnúť verejne,pretože inak to nejde
@sona28a8 už prestante zavádzať, cez poštu som s vami nekomunikovala nikdy, ja som si ešte nikdy poštu nemaztala a od vás tam nemám nič...ani bodku. a vôbec to nie je tak ako píšete, to by som vám nemala právo dať hodnotenie predsa! veď sa to riešilo s adminom ! a ten by vám ho hneď zmazal ....
@sona28a8 napis svoj komentar ako reakciu pod jej hodnotenie a vykasli sa na to. myslim, ze hodnotenie od @zabka 1987 sa netyka serioznosti tvojho obchodovania a narazka na kratku dobu registracie posobi presne opacne, ako asi mala hodnotiaca v umysle. proste to hodnotenie vyznie ako jej cisty "ventil" a nie ako hodnotenie vzajomneho obchodu.
@sona28a8 áno teraz si cez poštu píšeme, to máte pravdu ale vy tvrdíte ,že sme si aj pred tým cez poštu písali, ja som na toto reagovala, že tam od vás iné správy nemám ako včerajšie a dnešné.... ak vás to upokojí, tak vám ho zmažem, ozaj nemám čas tu byť a riešiť niečo čo bolo pred xy mesiacmi... akurát sa sťahujeme a čakám auto... keby som s vami nekomunikovala alebo čo nepoviem...ale od začiatku odpisujem a reagujem....hádam budete mať lepší deň, priznám sa najprv som ani nevedela o čo presne ide... ja tu predávam denno denne dosť vecí a človek si všetko úplne nepamätá ... ale utkvelo mi v pamäti to hodnotenie pre vás pretože som to riešila aj s adminom....pekný deň a dúfam už budete kľudná ...

@trnka77 to bude borisbobo ... https://www.modrykonik.sk/bazar/hodnotenie/bori... @jarmila24