Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Baby nemá niekto skúsenosť s touto paní? @a.tothova@centrum.sk ? posielala som jej balík a vraj ho nedostala... ešte sa mi to nestalo, posielala som jej to obyč. na vlastné riziko, čo súhlasila....:(
@superzabka tak potom nerieš, bolo to na jej riziko. Nikdy nevieš, či ťa klame, či nie...
@superzabka nezalezi na skusenosti..tie môzu byt aj dobre..zalezi na tom, ako si to ona ziadala poslat..respektive, ci vedela o tom, ze to posielas obycajne a suhlasila s tym..ak suhlasila, v pripade straty nenesies zodpovednost..sama isla do toho rizika..100 balickov môze prist, 101 uz nie..odporuc jej, nech sa este popyta na svojej poste, ci tam nie je balicek ulozeny..ak nie, ostava len cakat..mne balicek bludil mesiac a dosiel..ale ziadat od teba nahradu nema narok...
baby prosím Vás neverte chlapovi s nickom mini2peto....:(:(:(:(:(
@vanesafrederik prečo??
@vanesafrederik co sa ti stalo,ved on nema ziadny inzerat ani hodnotko.?..napis co sa stalo? 😕
aj ja by som chcela vedieť čo sa stalo???...napíš...🙂🙂
@vanesafrederik 😕 aj mňa by to zaujímalo 😉
@borisbobo ja som vas poziadala ci by ste bola ochotna ist na postu a zistit cenu postovneho obyčajne ,do Českej Republiky ,vravela ste ze ano ,pokial si pamatam a potom ste mi napisala ze postovne bude stat 3eura a to ze ste nieco doplacala ste vi vobec nenapisala!! By som vam urcite doplatila.
takze pozrite sa co mi predala pani macinka92 a este hovori ze ju klamem za to ze klame ludi chce od nich len vymamit peniaze mikyna cervena puma za 10 euro sama maxi zmolka diery vo vrecku osmrkana vreckovka neda sa to riadne odfotit aj na mierach ma klamala lebo som povedala aky mam obvod prs tak hned to zmenila len aby predala a kabat ze vraj calvin klain 2x obleceny a je to cina sami zmolok pod rukamy na rukavoch smrdy jak tchor spinavy neda sa to dobre nafotit tak povecte je toto seriozne ? chcela som od nej naspet svoje peniaze a nechce mi ich vratit stale hadze na mna spinu pravy opak ale ja mam dokaz prosim vas nekupujte od nej nic zavadza mamicky len aby predala ze vraj zije s manzelom a jednym dietatom zo 180 euro a takto sidi mamicky najde to v kontajnery a predava to taketo nepatria medzi nas
@jarmila24 prepacte ale kym ja nesuhlasim, aby ste zverejnila nasu konverzaciu, nemate na to pravo, ale ked sa uz stalo, aspon si to vsetky maminy precitaju a utvoria si vlastnu mienku. Aspon kazdy vidi, ze je klamstvo, ze som sa Vam 9 dni neozvala, kedze skoro kazdy den sme spolu komunikovali. Ja sa uz nemam k comu vyjadrovat, vy ste chceli obycajne, ja som poslala 1. triedou z mojej dobrej vole, doplatila som postovne. Mala som Vam to radsej poslat obycajne a keby sa to stratilo (ako vy tvrdite) tak by ste ma tu aspon neociernovali. Nie jeden balik som posielala do zahranicia ci na Slovensko a nikdy sa mi toto nestalo. Ja uz nemienim nic riesit. Ako som povedala, podla mojich informacii je balik prevzaty. Je mi to luto, bohuzial. Takze pekny vecer Vam prajem a uz sa nemienim k tomuto vyjadrovat.
A mimochodom neviem ci Vam to robi dobre ociernovat tu druheho, ked peniaze som Vam vratila, tak nechapem o co Vam este ide. Maminy, ktore si odo mna nieco kupili, boli vsetky spokojne, ani jedna sa nikdy na nic nestazovala, vzdy sa snazim presne opisat veci, ktore predavam, az kym som nenatrafila na Vas, ste proste komplikovana osoba a ak Vas na dusi hreje, ze ma tu ociernujete, nech sa paci. Ja mam ciste svedomie a nemam preco klamat. Poziadala som Vas aby ste mi zmazali hodnotenie, ktore ste mi nepravom dala, no nestalo sa tak, asi preto, ze potrebujete do niekoho vrtat!!! Som inteligentna osoba, vysla som Vam v ustrety az az si myslim.
@jarmila24 ako čítam,tak sama ste poprosila o obyčajné poštovné a tam sa podací lístok nedáva.len pri doporučenom
@lucka8791 môžeš ju pozvať sem do diskusie daj pred jej meno @ nech k tomu vyjadrí
ona sa mi k tomu vyjadruje tak ze ja som podvodnicka a trepe nezmysli ako mozem byt podvodnicka ked ona mi predala veci
@lucka8791 ved máš nafotené veci čo ti poslala.hádam si si to neurobila sama 😠 a zavádzala pri značke.teda ak uvádzala inú značku ako prišla.pošli komunikáciu adminovi nech sa to vyrieši
@jarmila24 Ahoj , kedže si objednávaš balíčky pravidelne, isto vieš, že balík nazvaný "OBYCAJNY" je listová zásielka bez doručenky, čiže podacieho lístka a bez čísla zásielky. Ty si žiadala : "ano mam zaujem,iba o jeden o ten tmavsi ked vam poslem peniaze na ucet poslete mi ho do Ciech postovne obycajne asi do 3eur,mohla by ste mi to zistit ?!Dakujem,Jarmila ." To znamená , že zásielka vami nazvaná balík / iked "balík" je diametrálne odlišná zásielka / je NEVYPATRATELNA a bez akéhokolvek čísla NEREKLAMOVATELNA žiadnou stranou , ani odosielatelom a ani adresátom ! Záver: pani ti nemala NIC vyplácat, nakolko si si sama vybrala druh produktu Pošty, čiže horeuvedenú "obyčajnú" zásielku. Na tvojom mieste by som ani nevedela pýtat od nej naspat peniaze pre svoje svedomie, nakolko je vec NERIESITELNA cez Poštu.
@nelinka0401
@nelinka0401 uz som mu to poslala

@borisbobo ale ved ja vas nekritizujem a rozhodne som si to precitala, tym som aj operovala pri svojom predpoklade, ze ste poslali balik a nie list, kedze balik by sa za 3 eura poslat neda. Fakt netusim, kde je ta kritika.