Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@nelinka0401 ta pani klame kuknite si tiez viacero pani jej pisalooo ze je vulgarna a klame boze toto vymnila za jednu supravicku od nej detsku mozem nafotit ta je prepalena ale ja sa nebudem nejako trapit nad tym je to bazar a poslal som jej ciste neposkodene veci a ona je choraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
naschaval pise kraviny ved fveci som prala keby tam bola srvitka je rozlezena v pracke a dierky tam neboli ona je chora
@nelinka0401 ta pani klame kuknite si tiez viacero pani jej pisalooo ze je vulgarna a klame boze toto vymnila za jednu supravicku od nej detsku mozem nafotit ta je prepalena ale ja sa nebudem nejako trapit nad tym je to bazar a poslal som jej ciste neposkodene veci a ona je choraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
naschaval pise kraviny ved fveci som prala keby tam bola srvitka je rozlezena v pracke a dierky tam neboli ona je chora
@lucka8791 bola to vymena nie predaj chora ste
@macinka92 ty si chora ? za ake teplaky ty sa my nevyhrazaj lebo akurat mozes ty na to doplatit co stale chces vrat mi moje peniaze co som ti zaplatila za tie tvoje haraburdy nerob zo seba debilku ved su tu fotky co si mi predala nestrapnuj sa este viac ma to uz admin asi v pondelok to bude riesit tak sa uvidi a ty klames ludi a nie ja pre boha co si tymto dokazujes ved mamicky vidia co si mi predala dufam ze uz od teba nekupia nic kazda mamicka co je tu setry kazde euro a ty ich aj o to chces oklamat podvodom ty sa hanby !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@nelinka0401 hej vymena tieto veci za supravu detsku ktoru mala za 7e a nosene papucky2e stali u nej a su aj tak derave aa ona je nejaka choraaa preboha skor pozor na nu chce asi na seba uputat ja normalne zasnem s tych ludi a pise mi spravi ze sa jej ja vyhrazam ako uplne som s toho sokovana
@macinka92 tak to je ťažko rozsúdiť kto má pravdu 😒 a aké si mala ty fotky? nemáš to uložené.najlepšie by bolo keby sa dohodnete a tovar si asi vrátite 😒
@nelinka0401 jednu detsku supravku som s nou vymenila za serblik ten je v pohode aj ona bola so supravkou spokojna napisala mi to a do balicka som jej vlozila peniaze za tovar co mi poslala sama seba klame
@nelinka0401 ja som chcela ale ona nechce vratit spet a vymyslela si nezmyselnych25e zaplatit preboha zaco ona je chora a teras tu nafoti moj tovar uz aj poskodeni co asi ked jej nesedel od nervovo potrhala som jej povedala nech mi ho aj taky posle ze ja nestojim o jej nie moc pekne oblecennie pre babo a nechcee ona to robi nASCHVAL kukni uz aj ine komentare ma ze nadava mamickam ze zavadza sak sa kuknite sami
@lucka8791 Ta macinka92 parazituje na MMB aj na bazosi, je to neskutocna klamarka, ja som od nej prevzala predrazenu dobierku a este som schytala negatko a na bazosi na mna nahodou natrafila, zareagovala na inzerat a ked zistila, ze som to ja, tak klamala a zavadzala, je to MARCELA BERNATOVA, ČADCA, macka92@centrum.sk. Mala som ju dat sem skor, aby ste sa poucili. Pozor na nu.
MNA TU NEBAVI SA S CHORYM CLOVEKOM DOHADOVAT HAMBA TI zbohom BUD V ZIVOTE STASTNA LUDIA SI KUKNU KOMENTARE TVOJE POCHOPIA KTO JE KLAMAR PA
super som rada ze ste sa pridali stale na mna utoci ved som sem dala fotky ona neni normalna moj muz uz ma na nu take nervy ze povedal ze tam uz za nou pojde ze nas klame mal by ju admin stopnut nema tu co hladat
velmy rada vam to vratim ale vy mi najprv poslite moje peniaze

@nikolca boloi to vymenene za jednu supravicku detsku za 7e vies a take klamsta ten tovar bol v poriadku klamarka ta zena je vies