icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

ifkael
27. okt 2012

Aky pekny vesely vecer

macinka92
Odpoveď bola odstránená
macamac
27. okt 2012

@ifkael tiež pozerám. preskakujem z témy o nesúhlase s očkovaním-tam sa tiež hádajú.
hovorím si-aký pekný neskorý sobotný večer 😅 😉

macinka92
27. okt 2012

@ifkael VERU A PLNY KLAMSTAVA

macinka92
27. okt 2012

@macamac VERU KLAMSTVA SAME

lucka8791
27. okt 2012

@macinka92 sak si to mala v popise ze calvin klain sak to mam v poste sak si uplne uz mimo

lucka8791
27. okt 2012

@macinka92 prosim ta uz prestan sak si protirecis

lucka8791
27. okt 2012

mne balik prisiel vcera mam aj krabicu a datum s posty je na nej sak ona sa uz sama zamotava

ifkael
27. okt 2012

V telke nic nieje, akurat mm hovori naco to platime... Tusim sa z mobilu presuniem k pc ..vacsia sranda tusim na konovi..

nikolca
27. okt 2012

@macamac som chcela aj prepnuť na aukcie no nejak ma tento nekonečny pribeh nepusti 😀 😀

macamac
27. okt 2012

@nikolca 😀 😀 😉
tiež pozerám, ľudia majú fakt pevné nervy a veľa času 😅 😀 😉
tak hlúpo míňať svoju energiu.
ja si tu preklikávam pri lentilkách-že aký relax 😀 😉

sailes
27. okt 2012

@lucka8791
@macinka92 Kočky vám sa nedá rozumiet, len sa pourážate, zbytočne sa vynervujete na noc a nič nevyriešite! Nedalo by sa to rozumnejšie riešit? Povedzme vyspat sa na to a potom zabalit veci a poslat si ich nazad?

lucka8791
27. okt 2012

@sailes to mate pravdu ale ona uz neni normalna uz sa z toho sidena sama zamotava ja od nej uz svoje veci nechcem boh vie v akom su stave vydeli ste tu mikynu ? v skutocnosti je ovela horsia nedalo sa mi to lepsie odfotit

sailes
27. okt 2012

@lucka8791 Ale tvoje zdravie nie je prednejšie ako nejaká zažmolkovaná mikina? Ved už môžeš mat tlak na 220 a dostaneš infarkt miokardu, bude ti to treba? Vyhod tie handry do koša , vypni PC a chod s mužom do postele!

nikolca
27. okt 2012

@lucka8791 a čo bolo pri tej mikine v popise?to je akurat tak na donosenie 😒,no ale asi len po dome kde nik cudzi nedovidi 😀 😀

lucka8791
27. okt 2012

@sailes juj ty si zlata a peniaze mi vrati kdo muz ?

bibina25
27. okt 2012

@sailes ked si dobre pamatam, ty si viedla siahodlhe spory tuna o jednu kabelku a teraz sa cudujes, ked niekto iny ma problem???????

sailes
27. okt 2012

@lucka8791 Ty si písala o výmene, preto som písala, že vám nie je rozumiet! A tiež si sa zmienila, že nechceš spat svoje veci, tak potom neviem ako doriešit túto situáciu, ozaj možno ráno bude múdrejšie!

lucka8791
27. okt 2012

@nikolca pekna mikyna malo nosena miery ked som sa pytala tak mi povedala nejakych 128 cez prsia ja som jej napisala ze to je malo ja mam 136 cm a ona citujem : jooj joooj pockajte idem zmerat to som len tak odhadom a napisala mi ze ma 142 cm

sailes
27. okt 2012

@bibina25 ved toto píšem z vlastnej skúsenosti, že sa nervačit neoplatí! každá si melie svoje a nikam to nespeje, akurát, že mi bolo zle 3dni potom!!

lucka8791
27. okt 2012

vymena bola moja detska supravka za serblik to je OK neviem co to sem mota ja od nej veci nechcem mam strach v akom su stave ja som jej poslala veci ako nove dokonca mi dala aj hodnotenie a do spravy k suopravke mi napisala ze je nadmieru spokojna ja chcem svoje peniaze spet ktore mi pravom patria

lucka8791
27. okt 2012

@sailes juj to je ale mrcha uz aj hodnotenie co mi dala stiahla boze to je charakter

sailes
27. okt 2012

@lucka8791 hovorím ti nerozčuluj sa!!! ja som sa tu minule tak vyštavila, že so 3 dni bola na mol, nevedela som o sebe

nikolca
27. okt 2012

@lucka8791 peniaze mi vrati kto muž?to mi dačo hovori 😉 prednedavnom som poslala môjho muža na poštu že aby mi poslal balik,nemala som doma sprievodku tak som mu kazala nech si na pošte vypyta 😠 😠 balikove poštovne malo stať 2,20eura a on to poslal obyčajne za 2 eura,doniesol mi potvrdenku z pošty že či mi toto nestači 😠 ,ked som nanho spustila,že ked sa ten balik strati tak čo????pritom to boli veci za 20euro a on že čo histerčim šak mi 20euro da 😎 no aky flegmatik 🙂 😉

lucka8791
27. okt 2012

@sailes to ti verim ale nebude tu to mi ver nech klame inych ale nie tu mamicky

sailes
27. okt 2012

@nikolca 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lucka8791
Odpoveď bola odstránená
nelinka0401
Odpoveď bola odstránená
ifkael
27. okt 2012

@nelinka0401 no, od vcera do dnes bol v haji, tak dnes je doma...ale nejako to nepocitujem 😀 uz som sa v tom necase bola aj sama prejst cez dedinu, nikde ani nohy...ale aspon som vypadlaaa a som si prevetrala hlavu

nelinka0401
Odpoveď bola odstránená