Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
mne balik prisiel vcera mam aj krabicu a datum s posty je na nej sak ona sa uz sama zamotava
V telke nic nieje, akurat mm hovori naco to platime... Tusim sa z mobilu presuniem k pc ..vacsia sranda tusim na konovi..
vymena bola moja detska supravka za serblik to je OK neviem co to sem mota ja od nej veci nechcem mam strach v akom su stave ja som jej poslala veci ako nove dokonca mi dala aj hodnotenie a do spravy k suopravke mi napisala ze je nadmieru spokojna ja chcem svoje peniaze spet ktore mi pravom patria
@lucka8791 peniaze mi vrati kto muž?to mi dačo hovori 😉 prednedavnom som poslala môjho muža na poštu že aby mi poslal balik,nemala som doma sprievodku tak som mu kazala nech si na pošte vypyta 😠 😠 balikove poštovne malo stať 2,20eura a on to poslal obyčajne za 2 eura,doniesol mi potvrdenku z pošty že či mi toto nestači 😠 ,ked som nanho spustila,že ked sa ten balik strati tak čo????pritom to boli veci za 20euro a on že čo histerčim šak mi 20euro da 😎 no aky flegmatik 🙂 😉
@nelinka0401 no, od vcera do dnes bol v haji, tak dnes je doma...ale nejako to nepocitujem 😀 uz som sa v tom necase bola aj sama prejst cez dedinu, nikde ani nohy...ale aspon som vypadlaaa a som si prevetrala hlavu

Aky pekny vesely vecer