icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

jankah77
30. okt 2012

@kiang11 ale ale, mila pani, to co je za pristup?! dostali ste spat svoj tovar. Vy vratte tricko. Ak bolo aj tricko roztrhane, mali ste to reklamovat. Ak ste ho vyhodili, tak vratte @davidko3 adekvatnu sumu. Neviem, ci ste Slovenka, lebo kvoli vasmu sklonovaniu treba lustit, co pisete. Ale ferovost a moralne hodnoty by ste snad mohli poznat tiez.

kiang11
30. okt 2012

@traktor ako by som dala fotku o neposkodovej kabelke ked uz vrátil naspet uz bol poskodení

jankah77
30. okt 2012

@davidko3 Tak pre taketo "osoby" ako je Kiang nerobim vymeny....

traktor
30. okt 2012

@kiang11 presne tuto odpoved som cakala..ale..ak prisla poskodena, tak to by si tu hned spomenula, nie?..ze ti ju poslala poskodenu..a ani toto si neurobila..tak ako to, ze ti prislo poskodene tricko..prilis vela zadrhov na jeden obchod..nemyslis?hm....a myslim, ze aj adminovi bude toto stacit..aby vedel, kto jednal ok a kto nie..

jankah77
30. okt 2012

@traktor presne tak, @kiang11, prislo ti poskodene tricko, cusala si, prisla ti spat vraj kupujucou poskodena tvoja kabelka, a cusala si tiez? TOTO ti mame akoze uverit???

davidko3
30. okt 2012

mam napisat znuvu adminovy???

traktor
30. okt 2012

@davidko3 popros ho, nech si precita tieto posledne stranky..tu je fakt jasne, ze si v prave a mas narok na vratenie peniazkov, mas narok dat ju na ciernu listinu + dat jej negatko..ale ona tebe nie..a myslim, ze tym, ze to nechce riesit a len sa tu do toho zamotava dosiahla len to, ze si jej nick baby zapamätaju a straca svojich zakaznikov..a pritom staci tak malo..chciet to riesit..nemusi tu..staci v ip..ale mala by s tebou komunikovat a navrhnut riesenie / bud iny tovar , vratenie peniazkov..a hlavne ti vymazat negatko/

davidko3
30. okt 2012

uz poprosila admina aby nakukol do temi, snat tak urobi,

lujza123
30. okt 2012

Ja mam len jednu zlu skusenost ked mi prislo tricko za par eur..ale priserne, vytahane. Vsak ale nevadi, zrovna mi chybalo nieco co obleciem malej ked bude chciet malovat s farbami 😀 .

kiang11
30. okt 2012

Tu su fotky pred vymenou

kiang11
30. okt 2012

a tu je taska co som dostala naspat

sailes
30. okt 2012

@jankah77 Jani ,odrb je celá monopolistická pošta ! Keby si aspon robotu robili poriadne, človek zaplatí, ale robia ako v bordeli, ako sa im chce 😖 😖 😖

kucminka
30. okt 2012

kočky,ako pridám meno na čiernu listinu?Kde sa to tam dá napísať?

jarmila24
30. okt 2012

@jankah77 Bolo mi to tiez čudne a bola som nahnevana ale vec je uz vyriesina pretože dnes mi prisiel balik z datumom 11.09.2012 odoslany zo Slovenska a tu v čechach bol hned 12.09.2012! Po mesiaci aj pol!! Mam to i odfotene.Zostala som v nemom užase ked som otvorila schranku...Kedze pani borisbobo neuviedla odosielatela tak jej balik nemohli vratit . A mozno sa valal niekde na pošte...To sa uz bohuzial nedozviem! Tak sa verejne ospravedlnujem pani borisbobo!! Mrzí ma to,ale bola som nahnevana a myslela som si ,ze sveter neodoslala.A hlavne ked to tak dlho trvalo.

argyro
30. okt 2012

@jarmila24 hm nechapem ako mohli na pošte prevziať balík bez toho aby mal uvedeného odosielateľa.. ale som rada, že sa vec vyriešila..

missy97231
30. okt 2012

@kiang11 na tych fotkach pred vymenou vobec nie je vidno ze by bola nova kabelka 😉 a to rozparane,,, kedze zips je zapnuty kludne mohol byt aj na tych fotkach rozparany, ale nie je vidiet.. tak ako tu uz neviem kolko krat bol spomenute,,, absolutne nemas pravo sa tu rozculovat a obvinovat. a tymito fotkami co si prilozila sa urcite neobhajis 😉

traktor
30. okt 2012

@kiang11 podla tychto fotiek si tu nic nedokazala..su nafotene tak..ze to potrhane mohlo byt aj na prvotnych fotkach v inzerate..tu ide teraz hlavne o tom, ze ti vraj prislo potrhane tricko..ale o tom si napisala az po 2tyzdnoch..a vraj sa ti vratila potrhana kabelka..ale to si spomenula az ked som ti napisala, aby si pridala fotky..dovtedy si ani slovkom nespomenula, ze ti prislo nieco v inom stave ako si ty poslala..takze si myslim, ze podlznosti sa maju vyrovnat..tak jej vymaz negatko a bud jej navrhni iny tovar..alebo sa dohodnite na ciastke, ktoru jej vratis..vies..ono vsetko by bolo uuuuplne inak, keby ti pride domov tricko a ty hned kontaktujes druhu stranu, ze ti neprislo v ok stave..to iste si mala urobit, ked ti prisla kabelka..to si az teraz prisla na to, ze je potrhana?..mas uz dost hodnoteni, cize vies ako obchodiky prebiehaju, nie si novacik..ale toto tu cele..nie je ok s tvojej strany a uz by bolo fajn, keby si to zacala riesit a dako to ukoncila..zbytocne si tu kazis meno..

kiang11
30. okt 2012

no uz nepísem nic uz vydim ze ste ma odpísaly nechám to

davidko3
30. okt 2012

@kiang11 no proste toto mi prislo domov

missy97231
30. okt 2012

je mozne ze peniaze zo slovenskej sporitelne do tatrabanky od stredy 24teho este neprisli? Posielala som to okolo pol12stej doobeda minulu stredu,,, a dnes pisem pani ci uz zaslala balik,,, a ze jej este neprisli peniaze ?? ☹ 😒 nezda sa mi,,, pride mi to dost dlho,,, vsak vzdy je to ten dalsi den, a nie ze uz 4ty den?

fukylove
30. okt 2012

@missy97231 skontroluj si, ci si zadala spravne udaje k platbe a ak ano, tak posli pani potvrdenie z IB, nech si to ona u seba priamo na ucte overi 😉 lebo ja mam TB, manzel Sl.Spor. a ked si medzi sebou posielame obcas peniaze, tak max. do dvoch dni (ak zadam uhradu az vecer) ich ma na ucte...

sailes
30. okt 2012

@danulienka35 hihi aj ja ju poznám, ale dávam do pozornosti jej "meno" matahari, ved to je celé výmysel, nikto normálny si také meno do mailovej adresy nedá

missy97231
30. okt 2012

@fukylove to som aj urobila, hned po tom ako som dostala mail od nej ze peniaze jej neprisli (je to na MMB), takze ak dala zle cislo uctu, pretoze sedi to co mne poslala ona s tym co som zadala, peniaze odisli 24teho,,, tak fakt neviem kde moze byt problem. poprosila som ju, nech si to overi u seba v banke,,, lebo mne peniaze strhlo 😒

sailes
30. okt 2012

@jarmila24 a peniažky ti prišli?

dejnas
30. okt 2012

vysvetlite mi, prosím, aký osoh majú kupujúce z toho, ak si nechajú tovar zaslať dobierkou? veď platby sa dnes bežne robia cez IB a poštár prinesie balík priamo domov bez toho, aby čo i len päty vystrčili z domu 😕
alebo inak - priznám sa, že už dlhšie som nemala podobnú žiadosť o dobierku - keďže to mám, po neg. skúsenostiach jasne definované v PP.. - jedna záujemkyňa na mňa vyrukovala, že: prosím, pošlite mi dobierkou, ďakujem... keď som jej slušne vysvetlila, že dobierkou neposielam a požiadala ju o pochopenie a navrhla som jej alternatívu, že po prevode peniažkov na účet som schopná prakticky v rovnaký deň balík odoslať, naštvane mi odpísala: ďakujem, tovar neberiem, dovidenia! 😀 😀 😀 no čo si mám o nej a jej serióznom záujme myslieť? 😕 🙄
o čo vlastne ide, veď dobierka je drahšia, než bežné poštovné 🤐

benne
30. okt 2012

@dejnas najčastejšie posielam dobierku do dedín, kde nemajú ani vlastnú poštu 😉

missy97231
30. okt 2012

@dejnas asi nema IB 😒 nemusi ist do banky pri dobierke vkladat na ucet,,, tym padom to ma dalsich 50centov alebo ? z uctu nechce platit lebo takto sa nemusi dokladovat manzelovi pri kazdej polozke co je strhnuta na ucte 😀 😀 vyberie z uctu tisic eciek a dobierkuje 😀

dejnas
30. okt 2012

@benne ale tá dobierka príde tak isto ako napr. doporučený balík, či sa mylím?
@missy97231 tvoje argumenty beriem 😀 😀

sailes
30. okt 2012

Možno sa popálila na prevedené peniažky, dala si poslat obyčajne a tovar neprišiel, takto aspon má záruku, že jej tovar príde . Sama mám dost skúseností / nie tu na MK / , že som poslala peniažky na účet predávajúcej a tovar som nedostala

danulienka35
30. okt 2012

@sailes no vidis pisala som jej a bez odpovede co je dost cudne vypita si cislo uctu a pak mlci