icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

jarmila24
1. nov 2012

@sailes ake?

sailes
1. nov 2012

@jarmila24 vraj ti poslala naspat peniažky za svetrík

ivanka.7
1. nov 2012

@dejnas jasne, pri takom nakupe sa to podla mna vobec neoplati

mima1311
1. nov 2012

@dejnas
@ivanka.7 ja som mala par dni dozadu kupujucu co chcela poslat tovar na dobierku , pricom cena tovaru bola 0,90 eura ... 😀 😀 😀 , tak som jej vysvetlovala co a ako a samozrejme uz bez odpovede 😝 😝

dejnas
1. nov 2012

@mima1311 😀 uf pri takej cene by som asi trvala len na obyčko doručení (i keď ja preferujem doporučené zásielky),,, poštovné preplatí viac, než tovar 😝

dejnas
1. nov 2012

@mima1311 a možno si myslela, že zacvakáš poštu Ty 😉

stanislavao
1. nov 2012

od tejto pani "cimonci" som chcela kupit zimnu bundu, poziadala som o rozmery a odpoved bola, ze ak mam do 70 kg, tak mi bude dobra. rozmery mi neposlala. hodnotenia ziadne nema, takze radsej od nej nic nekupovat. nechapem. ako si moze mysliet, ze niekto kupi zimnu bundu bez toho, aby nevedel presne rozmery.

nikolca
1. nov 2012

@stanislavao tak podla kilov by aj mne sedela 😀 😀

majjjka24
2. nov 2012

pridávam tu maminu, @mamulienka1 ,aby ste vedeli, ako sa zachovala.... týždeň som mala zerezervovaný šľapací traktor za 30 eur , boli sme dohodnuté, že 5teho sumu uhradím a keď zistila, že sa jej ozvalo viacej záujemcov a môže zarobiť viac, tak zvýšila sumu na 40eur.... toto sa nerobí, je to neférové jednanie... dokonca včera opäť pridávala inzeráty a mne dokonca ani neodpísala prečo sumu zvýšila....

traktor
2. nov 2012

@majjjka24 nie je to fer..a pokial ste si potvrdili sumu 30 eur , tak by to tak malo byt..a zvazovala by som, ci nekontaktovat admina / preposlala by som komunikaciu, kde je uvedena suma/..cena sa nesmie navysovat..tu nie sme na aukciach..a inak..pockaj si na akcie v Tescu..Maťko dostal traktor s vleckou za 34,95 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/traktor/albu... a v pohode sa na nom vozi aj starsi Paťko 😉

nikolca
2. nov 2012

@majjjka24 pokial ste mali obchod potvrdeny,tak jej pridaj hodnotenie,je to trošku neseriozne, 😠 😠

blue_eyes
2. nov 2012

Zas mi písla p. Mária Nagyová...no zrušila som ju hneď....ani som jej neodpisovala....

garonka
2. nov 2012

@majjjka24 no tak toto je od predavajucej nenormalne neferove 😠 kontaktuj admina ona si nemôže len tak ceny navyšovať 🙄

majjjka24
2. nov 2012

,,na nicom sme neboli zavazne dohodnuti, mam pravo si robit s cenou co chcem neotravujte" ...... tak toto mi dnes odpisala... že aka neprijemna, okamzite jej pisem negat. hodnotko, takto sa spravat 😠 😠 😠 a to sme boli dohodnute, ze mi ho do 5teho rezervuje....
@traktor
@nikolca
@garonka

dejnas
2. nov 2012

@stanislavao jj, bundu si potom môže kúpiť aj nejaká 40 kg kočena, nie? veď podmienku spĺňa 😀 😀 😀

nikolca
2. nov 2012

@majjjka24 tak za toto si veru hodnotenie zasluži,to čo je za jednanie?

stanislavao
2. nov 2012

@dejnas jasne, kazdy do 70 kg. mozno bude siroka, kratke a male rukavy, ale nevadi. fakt drzost tot, ze poziadam rozmery a neposkytne ich, tak naco potom predava.

dejnas
2. nov 2012

@majjjka24 kks, to je neskutočné už, čo niektoré dokážu 😝 mala si cenu rozmyslieť skôr, ako zadala inzerát... absolútne neférové správanie, mala by sa hanbiť za takéto jednanie 🙄

stanislavao
2. nov 2012

@majjjka24 sila. toto by ste mali upozornit admina na to. to co uz je za jednanie? ale aj mne sa stalo, ze som reagovala na rifle za 10e a pani mi poslala cislo uctu a ze 20e vratane postovneho. pozeram, ci mi sibe, alebo sibe jej a ona sikovna si cenu 10e hned prepisala na 20e. drzost neskutocna.

dejnas
2. nov 2012

@stanislavao nie je podstatné, ako kto v bunde vyzerá, je podstatné, že má do 70kg 😀

stanislavao
2. nov 2012

@dejnas asi tak. napisala sice, ze M, ale tak M moze byt aj 60 dlzka, aj 70 dlzka a rukam tiez moze mat rozdielnu dlzku. ale to je jedno, nech si ju strci.

dejnas
2. nov 2012

juj, orientácia podľa M,L, či podľa klasických konfekčných veľkostí? každý výrobca šije inak, každý má svoje "tabuľky" 😝
@stanislavao

barcelona94901
2. nov 2012

@majjjka24 a vieš čo,nech si ho predá a ty možno dostaneš v tescu v zľave ešte za lacnejšie a nový ,nebudeš sa musieť triasť čo pošta ,inak ja nechápem napríklad to čo tu riešila 007 čka ,prišla jej zničená obuv,pani nereaguje,ešte aj menšie číslo a admin jej zmazal aj negatívne hodnotko 😕 aj tie nápepky čo vedľa v diskusii riešili,to je fakt sila..maminy by si mali pomáhať a nie okrádať druhým deti,je to na zamyslenie ,kde to žijeme baby 😢

garonka
2. nov 2012

@majjjka24 no aka je drzá, a keď si chce so cenou robiť čo chce nech padá na miniaukcie 😠

ivett1
2. nov 2012

@stanislavao 😀 ... jaj, ale som sa zasmiala ... že keď mám do 80 kg...

sailes
2. nov 2012

@stanislavao 😀 😀 😀 ja som sa stretla aj s takou maminkou, ktorá má v podmienkach, že nakolko má rodinu, tak máme pochopit, že merat nebude nic a ani v e-shopoch nám nikto nemeria / ale majú velkostné tabulky 😝 😝 😝 / a k tomu má 300 inzerátikov 😕

macamac
2. nov 2012

@traktor prosím ťa-a ten traktor je tá väčšia veľkosť? od 3 rokov? a to mali v Tescu? lebo-malá po ňom túži 😀 😉 ale zatiaľ čo som chodila po obchodoch, ceny boli neskutočné 😝 dík 🙂

bodka13
2. nov 2012

@sailes 😲 😲 ...normálne ma to pobavilo 😀 ...no však ani my ostatné nemáme rodiny 😉 ..ono je to všetko o ľudskosti a ochote 😉 🙂

bodka13
2. nov 2012

@dejnas každý výrobca má svoje strihy,ale mal by dodržať minimálny rozmer(tabuľkový) pre danú veľkosť ...robím v predajni so spodným prádlom a pyžamami -máme niekoľko dodávateľov/výrobcov a už na pohľad sú rovnaké veľkosti iné 😒 ale ten tabuľkový je dodržaný,niektorí výrobcovia si len pridajú pár centimetrov do šírky či dĺžky 😉
...našla som celkom dobré tabuľky 🙂
http://fansport.sk/info/6-velkostne-tabulky
http://zena.atlas.sk/velkostne-tabulky-damskeho...

gubcikova
2. nov 2012

@katikas dobrý večer.ako ste dopadli s LenkaSchonova@azet.sk ?mne opäť písala.Príjemný dobrý deň, môžem Vás poprosiť o posunutie súpravy nakoľko mi to momentálne nevyjde finančne kvôli vysokým patbám za onkol. lieky. Mrzí ma to, súprava je krásna. Prepáčte. všetko dobré Lenka