Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
od tejto pani "cimonci" som chcela kupit zimnu bundu, poziadala som o rozmery a odpoved bola, ze ak mam do 70 kg, tak mi bude dobra. rozmery mi neposlala. hodnotenia ziadne nema, takze radsej od nej nic nekupovat. nechapem. ako si moze mysliet, ze niekto kupi zimnu bundu bez toho, aby nevedel presne rozmery.
@stanislavao tak podla kilov by aj mne sedela 😀 😀
pridávam tu maminu, @mamulienka1 ,aby ste vedeli, ako sa zachovala.... týždeň som mala zerezervovaný šľapací traktor za 30 eur , boli sme dohodnuté, že 5teho sumu uhradím a keď zistila, že sa jej ozvalo viacej záujemcov a môže zarobiť viac, tak zvýšila sumu na 40eur.... toto sa nerobí, je to neférové jednanie... dokonca včera opäť pridávala inzeráty a mne dokonca ani neodpísala prečo sumu zvýšila....
@majjjka24 nie je to fer..a pokial ste si potvrdili sumu 30 eur , tak by to tak malo byt..a zvazovala by som, ci nekontaktovat admina / preposlala by som komunikaciu, kde je uvedena suma/..cena sa nesmie navysovat..tu nie sme na aukciach..a inak..pockaj si na akcie v Tescu..Maťko dostal traktor s vleckou za 34,95 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/traktor/albu... a v pohode sa na nom vozi aj starsi Paťko 😉
Zas mi písla p. Mária Nagyová...no zrušila som ju hneď....ani som jej neodpisovala....
@stanislavao jj, bundu si potom môže kúpiť aj nejaká 40 kg kočena, nie? veď podmienku spĺňa 😀 😀 😀
@dejnas jasne, kazdy do 70 kg. mozno bude siroka, kratke a male rukavy, ale nevadi. fakt drzost tot, ze poziadam rozmery a neposkytne ich, tak naco potom predava.
@majjjka24 sila. toto by ste mali upozornit admina na to. to co uz je za jednanie? ale aj mne sa stalo, ze som reagovala na rifle za 10e a pani mi poslala cislo uctu a ze 20e vratane postovneho. pozeram, ci mi sibe, alebo sibe jej a ona sikovna si cenu 10e hned prepisala na 20e. drzost neskutocna.
@stanislavao nie je podstatné, ako kto v bunde vyzerá, je podstatné, že má do 70kg 😀
@dejnas asi tak. napisala sice, ze M, ale tak M moze byt aj 60 dlzka, aj 70 dlzka a rukam tiez moze mat rozdielnu dlzku. ale to je jedno, nech si ju strci.
juj, orientácia podľa M,L, či podľa klasických konfekčných veľkostí? každý výrobca šije inak, každý má svoje "tabuľky" 😝
@stanislavao
@majjjka24 a vieš čo,nech si ho predá a ty možno dostaneš v tescu v zľave ešte za lacnejšie a nový ,nebudeš sa musieť triasť čo pošta ,inak ja nechápem napríklad to čo tu riešila 007 čka ,prišla jej zničená obuv,pani nereaguje,ešte aj menšie číslo a admin jej zmazal aj negatívne hodnotko 😕 aj tie nápepky čo vedľa v diskusii riešili,to je fakt sila..maminy by si mali pomáhať a nie okrádať druhým deti,je to na zamyslenie ,kde to žijeme baby 😢
@stanislavao 😀 ... jaj, ale som sa zasmiala ... že keď mám do 80 kg...
@stanislavao 😀 😀 😀 ja som sa stretla aj s takou maminkou, ktorá má v podmienkach, že nakolko má rodinu, tak máme pochopit, že merat nebude nic a ani v e-shopoch nám nikto nemeria / ale majú velkostné tabulky 😝 😝 😝 / a k tomu má 300 inzerátikov 😕
@dejnas každý výrobca má svoje strihy,ale mal by dodržať minimálny rozmer(tabuľkový) pre danú veľkosť ...robím v predajni so spodným prádlom a pyžamami -máme niekoľko dodávateľov/výrobcov a už na pohľad sú rovnaké veľkosti iné 😒 ale ten tabuľkový je dodržaný,niektorí výrobcovia si len pridajú pár centimetrov do šírky či dĺžky 😉
...našla som celkom dobré tabuľky 🙂
http://fansport.sk/info/6-velkostne-tabulky
http://zena.atlas.sk/velkostne-tabulky-damskeho...

@sailes ake?