icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

nikolca
6. nov 2012

kupila som teplaky,v popise bolo že vinikajuci stav 😒 su viditelne žmolkove,a reakcia predavajucej že jej mam teplaky poslať nazad obyčajnou poštou,že mi poštovne preplati,teplaky doma odžmolkuje a pošle mi ich znovu odžmolkovane 😠 😠 😠 😠

pastelka74
6. nov 2012

@danulienka35 ....Danka,náš obchodík sa ťahá od 23.oktobra,ja ked si niečo objednám,tak sa snažím uhradiť hned,cez IB.a ked mi to nevychádza,tak maminku poprosím aby mi rezervovala.......do dátumu kedy budem schopná platby....ja nechcem od vás žiadne peniaze,bundu predám niekomu inému,mne nejde o peniaze....ale neznášam takéto jednanie....to že vám maminka ochorela...je mi lúto,ale skúste si prečítať,čo všetko ste mi tam popísali...a ešte raz,ja ruším náš obchodík....prosím rešpektujte to....

simisi
6. nov 2012

@pastelka74 a ak pozriete hodnotenia maminky,je jasne,ze predavala aj nakupovala od inych 😉

aspinka
6. nov 2012

Ahojte. 15,10 som objednala od predavajucej z PRO shopu tovar v hodnote 12,20€ dnes jej napisem a kuknem a ona ma vsetko zmazane a i ked pred objednavkou mala dobre hodnotenia teraz jej tam pribudli same zle!!!! Co teraz ako sa po nej dopatrat to fakt sa tu moze niekto zaregistrovat ako PRO predajca a podvadzat???
Tu je milostiva predavajuca tak pozor na nu:
https://www.modrykonik.sk/shopy/hodnotenie/sask...

monulicka
6. nov 2012

@aspinka napis @barborakr, to je admin, co ma na starosti Profi predajcov, mne takto pomohla... 😉

barborakr
6. nov 2012

@aspinka
@monulicka
Ahoj, danu predavajucu uz riesime. Slubila, ze vsetko vyplati do konca buduceho tyzdna, dajte mi prosim vas vediet, co a ako, si poslala, ci nie, ci vam nieco napisala. Dakujem! Barbora

luppita
6. nov 2012

@aspinka 😲 xy super hodnoteni u nej, clovek by si myslel, ze super nakupi a toto, citala som to ako puk 😲

pastelka74
6. nov 2012

@simisi ...ved ja nevravím že je klamárka a pozrela som hodnotenie.....mne sa nepáči to jednanie...bud to chcem a zaplatím alebo nie.....nedala som jej negatko a nič podobné,obchodík som zrušila.....pre mňa je to ukončené....

simisi
6. nov 2012

@pastelka74 mne z tych hodnoteni prave vychadza,ze ta klamala...kedze platila a nakupovala v tom case

pastelka74
6. nov 2012

@simisi ...idem si to ešte raz pozrieť,dakujem za upozornenie.... 😉

pastelka74
6. nov 2012

@simisi ...no máš pravdu...a ja jej to negatko dám,lebo si ho zaslúži..... 😝

katka0026
6. nov 2012

@aspinka tak to je sila, uz davno ju mali bloknut, nam tu blokunu inzerat za 1 € a takych nechavaju nehorazne okradat mamicky, fuuuuuuuuuuuuuuuuj

elisskah
6. nov 2012

@aspinka ty brdo, som sokovana!!!! To je neuveritelne, aky su ludia, nemaju svedomie. Dufam, ze sa jej to raz vypomsti inym sposobom! 😠

borrka
6. nov 2012

@dambala peniaze som poslala, furt nejaky problem, vy stale nejako vyrivate

zani2877
6. nov 2012

Ahojte dievčatá, už dávno som nemala negatívnu skúsenosť s vráteným tovarom 😒 a chcem sa opýtať, aj balík je odložený na pošte 18dní? A rátajú sa kalendárne dni? Normálne som mimo ☹

bibina25
6. nov 2012

@zani2877 ano, 18 kalendarnych dni, na 19. den to ide bohuzial spat

sailes
6. nov 2012

Pridávam negatívnu skúsenost s @alexa237 nakúpila u mna 2X, obchodík prebehol v poriadku a na 3X si vypýtala dobierku , poštovné zjednala , mala som zaplatit ja miesto nej a dnes mi prišla sms , že balík sa mi vracia, pretože si ho od 16.X.nevybrala. 2x sa mi ozvala na moju výzvu jej dcéra / myslím si, že to bola ona sama / , že maminka je na brigáde, príde 2.XI. a vyzdvihne si dobierku, aby som sa nebála 🙂 .....a takto som dopadla :(

dejnas
6. nov 2012

ja som mala tiež "kupujúcu" 😝 v popise inzerátu som mala uvedené komplet rozmery tovaru... napísala, že má záujem.. tak som poslala č. účtu, ona sa ešte dohadovala na spôsobe doručenia - chcela obyčajnú zásielku 2.tr. .... týždeň som čakala na peniaze a keď som sa jej spýtala, či už previedla platbu, tak mi len odpísala, vraj: nie, lebo daná vec nesedí veľkostne 😝 😝 😝
priznám sa, že som ešte nikomu nešupla negatko, i keď už ma viac krát prsty na klávesnici svrbeli 😝 ale asi s tým začnem... asi je fakt na osoh, aby aj ostatné kupujúce/predávajúce vedeli, s kým majú čo dočinenia 🤐

martinka17
7. nov 2012

@aspinka vás je toľko, že sa dohodnite na podaní trestného oznámenia, iste sa to nazbiera

mam4
7. nov 2012

@fukylove ahoj, asi pred mesiacom som tu riesila jeden blby obchod s predajom tricka a zabudla som napisat ako to cele dopadlo, tak tricko prislo spat v poriadku peniaze som vratila ako sme sa dohodli ale maminku som si dala na svoju ciernu listinu :-P

a teraz som mala zase taku cudnu komunikaciu s jednou babou, mam z nej pocit ze cely cas zavadzala... mozem tu hodit co sme si pisali na bazari ?? ci sa vam uz take stalo a ako by ste to riesili ??

v poslednej dobe mam casto podobny problem s kupujucimi a uz ma to fakt stve, mam chut vymazat cely bazar a vykalsat sa na to, ako sa tu donekonecna natahovat s kadekym :-P

bodka13
7. nov 2012

@mam4 však pridaj,no ja by som jej meno nezverejnila 😉

mam4
7. nov 2012

@bodka13 to som ani nemala v plane 🙂

mam4
7. nov 2012

20. októbra o 12:37
Dobrý deň, mala by som záujem o tento vak, chcem sa opýtať, či je ešte možné spustiť z ceny?
fotoportrét

Ja - 20. októbra o 16:03
Dobry den, dakujem za zaujem, ak sa vam paci a mate vazny zaujem tak sa mozme dohodnut ze by bolo postovne ( 1,20e - doporucene) v cene ??
fotoportrét

- 20. októbra o 16:09
A keby som to chcela poslať len obyčajne, koľko by ste chceli spolu s poštovným?
fotoportrét

Ja - 20. októbra o 16:12
mozem to poslat aj obycajne ak chcete, ale pri strate neberiem zopovednost... moze byt potom 6e s postovnym ?
fotoportrét

- 20. októbra o 16:47
Ok. Zatiaľ sa mi ešte nič nestratilo ani pri obyčajnom poštovnom, ja som tiež z Košíc, tak dúfam, že to dokážu doručiť v rámci Košíc v poriadku. 🙂
fotoportrét

Ja - 20. októbra o 18:43
Dobre, tak vas poprosim uhradit 6e na cu ktore mam uvedene v podmienkach... po prijati platby pisem info a posielam balik, takze vas poprosim adresu ... no a my uz v KE nebyvame 🙂 ale tiez sa mi este nic nestratilo, tak dufam ze aj teraz to dorazi v poriadku ... pekny vikend ...
fotoportrét

- 20. októbra o 21:33
Ok, platbu prevediem zajtra, kedže aj tak ju z účtu stiahnu až v pondelok.Adresa: Renáta Halamková, Trebišovská 3, 040 11 Košice. Ďakujem.
fotoportrét

- 21. októbra o 19:29
Dobrý deń, môžem Vás poprosiť, počkáte mi s platbou do piatku? Ja som dnes zabudla na prevod a momentálne som už mimo domu, vrátim sa až v piatok, keďže nemám pri sebe veci potrebné na prevod cez IB, môžem Vám platbu previesť až v piatok ráno, keď sa vrátim. ďakujem za pochopenie. Napíšte mi prosím, či Vám to nevadí.
fotoportrét

Ja - 21. októbra o 21:02
Dobry vecer, ok, pockam... potom mi napiste...
fotoportrét

Ja - 28. októbra o 14:53
dobry den, mate este zaujem ?
fotoportrét

- 28. októbra o 22:26
Ano, mám, prepáčte, neozvala som sa, o vak mám záujem, ale keďže mám chorú dcéru, manžel nás zaviezol k rodičom a ke´dže sa jej stav nezlepšil, začali sme brať ATB, ktoré jej pre tento prípad naordinovala lekárka dopredu, a tak sme ostali u rodičov dlhšie, neočakávala som, že sa to nezlepší. Ak môžete, tak mi ešte počkajte do konca nasledujúceho týždňa, ak nemôžete, pochopím to. :(
fotoportrét

Ja - 29. októbra o 07:55
ano chapem, viem co to je mat chore deti... tak este pockam ale ak si to rozmyslite prosim dajte mi vediet ... prajem skore uzdravenie ...
fotoportrét

Ja - 29. októbra o 08:07
... prave som si citala nejake vase hodnotenia od predavajucich, kedze tam mate aj par negativnych, rozhodla som sa ze inzerat znova aktivujem a ak sa mi niekto ozve skor ako vy tak ho uprednostnim ... dakujem za pochopenie ...
fotoportrét

- 29. októbra o 11:17
Akceptujem Vaše rozhodnutie.
fotoportrét

- 31. októbra o 14:57
Dobrý deň, začala som zvažovať plánovanú kúpu u Vás, vak sa mi veľmi páči, keďže z tejto kolekcie už mám nejaké vecičky, ale nedá mi Vám nenapísať, že si myslím, že ste sa ku mne nezachovala veľmi fér. To, že inzerát pri čakaní na moje zaplatenie aktivujete, je podľa mňa v poriadku, ale to, že uprednostníte predo mnou v poradí druhého záujemcu a odmietnete mi ho podržať do termínu, o ktorý som Vás poprosila, len kvôli tomu, že tam mám z vyše 100 kladných hodnotení v poslednom čase 3 negatívne, pričom okolnosti za akých boli dané neviete, odsúdiť človeka len na základe toho a uprednostniť v poradí 2. záujemcu, ktorý by sa prípadne momentálne ozval, zdá sa mi to voči mne nefér. Prepáčte, nedalo mi to nenapísať, lebo po prývkrát sa ku mne niekto takto zachoval a dosť sa ma to dotklo. Zvažovala som túto správu už 2 dni a nakoniec som sa rozhodla Vám napísať. Samozrejme akceptujem Vaše rozhodnutie, máte naň plné právo a aj na postup, ktorý ste si zvolila. ďakujem Renáta
fotoportrét

Ja - 31. októbra o 15:35
Dobry den, nehnevajte sa, ale uz som sa tu stretla s kadejakymi podvonikmi a viac krat sa mi stalo ze som niekomu nieco rezervovala, ostatnych zaujemcov odmietla a nakoniec si to dotycna rozmyslela alebo sa uz viac neozvala... ked ste napisali prvy krat ze chcete podrzat tak som vam vyhovela ale sama ste sa v piatok neozvala ako ste pisala az ja som vam pisala ci este mate zaujem a potom som citala vase hodnotka, tak ma pochopte ze som vo vas stratila doveru a preto som inzerat aktivovala... zatial sa mi nikto neozval, ak mi niekto napise tak vam dam vediet a dohodneme sa ak sa vam ten vak tak paci ... mrzi ma ze sa vam zdam neferova, ale uz tolko krat som doplatila na to ze som brala ohlad na nakupujucich ktory ma len oklamali :(
fotoportrét

Ja - Dnes o 08:56
... a vidite, predsa ste sa uz neozvali... presne ako som cakala ... koli ludom ako ste vy uz nemozem verit ani tym co maju naozaj zaujem o kupu ...
fotoportrét

- Dnes o 09:03
Práve prevádzam platby a neozvala som sa preto, že sa stále neviem rozhodnúť či ho od Vás zobrať, keď ste ma tak odsúdili, ja ten vak ani tak nepotrebujem, len sa mi veľmi páči, a keďže mám vankúšiky z tejto kolekcie zvažovala som kúpu toho vaku a stále zvažujem, len neviem urobiť konečné rozhodnutie.
fotoportrét

- Dnes o 09:04
A kým sa rozhodujem, v podstate ste ma zas odsúdili, hoci som Vám napísala v správe, že zvažujem plánovanú kúpu u Vás a aj dôvod. Takže myslím si, že výčitka, že som sa neozvala nie je namieste.
fotoportrét

Ja - Dnes o 09:09
slusnost je aspon napisat, stacilo by par slov, ale neviem na co vam to pisem, zbytocna strata casu ...
fotoportrét

- Dnes o 09:11
Nemala som Vám čo napísať, lebo ešte som sa nerozhodla. Ale keď Váš postoj je odsudzovať, odsudzovať, odsudzovať, tak ste to za mňa rozhodli Vy. Škoda, možno by som Vám práve o chvíľu bola peniaze previedla, keďže som ich práve prevádzala niekoľkým predávajúcim a zastala som iba pri Vašom inzeráte..A v tom správa od Vás a už je po rozhodovaní. Aj tak ďakujem.

stefit
7. nov 2012

NEODPORUCAM, neregistrovana MONIKA BAKUROVA LEHOTA, prepacte, ale uz mam dost ...naklikat si je lahke, ze mam zaujem.. pripravim, balicek a ziadna komunikacia potom... kto ma stipku inteligencie napise, prepacte rozmyslela som si to...je to normalne, ale neodpovedat na spravy a tvarit sa ze nevidim , nepocujem..uz mam toho dost..

mam4
7. nov 2012

@stefit ano toto hneva aj mna, pol hodinu sa prehrabavam vo veciach kym najdem to co treba, pekne nachystam, zabalim, obcas uz aj vypisem adresu a potom NIC ani bu anio mu 😝

dosa
7. nov 2012

@mam4 no nech sa na mna nehneva, tak 20.oktorba mala vazny zaujem a dnes to este len zvazuje? no skoda stracat rec. nechala by som inzerat aktivny, ak sa niekto ozve, tak ho predam, ak nie, bude jedno, kedy sa pani rozmysli...

stefit
7. nov 2012

@mam4 niektore dokonca tvrdia, ze "vam peniaze neprisli???"

mam4
7. nov 2012

@dosa z toho co pise mam pocit ze len zavadza... ale neviem ci len ja som paranoidna ale fakt su niektore "vyhovorky" tazko uveritelne ...

bodka13
7. nov 2012

@mam4 najskôr komunikácia v pohode 🙂 ...no potom sa mi nepáči ,že aj napriek dohode sa v určenom termíne/termínoch kupujúca vôbec neozvala 😒 je to neférové,voči predávajúcej ....a nakoniec urobila ešte vinníčku z teba 😠 ....dala by som jej hodnotenie za nedodržanie dohodnutých dátumov,však to bol dojednaný obchod 😉

mam4
7. nov 2012

@stefit to sa uz aj mne stalo ze mi pisali ze platbu odoslali a nic mi nedoslo ani po tyzdni a ked som pisala co sa deje ze nic nedoslo tak uz sa viac neozvali asi cakali ze poslem dopredu balik 😝