icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

dosa
7. nov 2012

@mam4 nedavno sa mi tiez stalo, mala som rozrobene nejake obchodiky a zrazu som sa skoro dva tyzdne nedostala z domu a teda verim, ze nahoda je blbec a stat sa moze hocico, ale ked uz pani dnes napise, ze sa musi este rozmysliet, tak na co mam cakat? no nech sa rozmysli. ved inzerat mozes nechat aktivny a uvidis, ci bude dalsi zaujemca...

mam4
7. nov 2012

@bodka13 uz som raz pridala negatko koli zmarenemu obchodu, dotycna chcela kupit viac veci, po upozroneni ze mam aj inych zaujemcov kupu potvrdila, ostatnych som zrusila a nakoniec to nevzala, tak som sa nastvala a napisala negativne hodnotenie a na to mi napisala aj ona a natahovali sme sa par dni az sme nakoniec vsetko vymazali a mala som z toho len bolavy zaludok, toto mi netreba odznova zazivat 😝 😝 😝 no fakt si tu clovek uzije "zabavy" 😔

mam4
7. nov 2012

@dosa jasne aj mne sa stane ze nemozem uradit platbu ale vtedy poprosim manzela, mamu alebo sestru aby to poslali za mna, aby som nentahavovala zbytocne obchod ... tazke takym vyhovorkam ze zabudla som, nemam veci na prevod, a pod. neverim, bud nemaju peniaze alebo su to spekulanti ... asi som uz skazena koli zlym skusenostiam ale bohuzial sa mi to aj vzdy potvrdi ...

bodka13
7. nov 2012

@mam4 ale ak takýmto kupujúcim nikto nedá hodnotenie,ostatné nebudú vedieť čoho sa môžu obávať a tie "kupujúce" si o sebe myslia,že aké sú super
....práve mám rozbehnuté 2 obchodíky kde som kupujúcou ja ...prvú kúpu som uhradila 25.10 a druhú 29.10. ,obe do inej banky...tovar som si dala poslať doporučene 2.triedou ....do dnešného dňa nemám doma NIČ !!! takže budem písať prvýkrát neutrálne / negatívne hodnotenia,lebo tá jedna predávajúca aspoň komunikuje,ale s veľkým časovým odstupom 😒

mam4
7. nov 2012

@bodka13 v tomto mas pravdu 😒 a co by si jej napisala ? teraz mam nervy tak neviem vymysliet nic normalne 😅

stefit
7. nov 2012

@mam4 keby sa to stalo raz, clovek ide dalej, ale uz sa tu slusne spravanie vytraca...schovat sa za PC je take lahke 😉

mam4
7. nov 2012

@stefit to hej, na MK som uz dlho, predtym som tu hadky a zabo-mysie vojny nevidela, posledny polrok je to tu uplne ako na bojovom poli, clovek si musi 3x rozmysliet co napise 😖 a na bazari otras, jedna zla skusenost za druhou, uz som si aj vytvorila vlastnu ciernu listinu v podmienkach predaja lebo uz si ani nemozem pamatan nicky s ktorymi som mala zlu skusenost 😝 a to tam mam len tych najhorsich, takych co napisu a potom sa neozvu ani nespocitam :(

bodka13
7. nov 2012

@mam4 niečo v takomto štýle : "na začiatku milá a komunikatívna nakupujúca,no napriek dohodnutému obchodu a dohodnutým dátumom na platbe zrušila nákup,dohodovanie sa ňatahovalo od 20.okt.....takže nie som spokojná ☹ "

stefit
7. nov 2012

@mam4 tusim to aj ja zavediem..

mam4
7. nov 2012

@bodka13 dik, to je slusne napisane, nebude ti vadit ak to skopcim ??

bodka13
7. nov 2012

@mam4 v pohode ,nech poslúži 😉

mam4
7. nov 2012

@bodka13 ok, tak idem na to ... a som zvedava na reakciu 😕

bodka13
7. nov 2012

@mam4 to aj ja 😉

mam4
7. nov 2012

@bodka13 nevoslo to tam cele, trocha som to upravila, skratila... skoda ze je tam tak malo miesta, ani nemozme napisat celu myslienku a cely problem, niekdey to moze vyzniet inak ako to chceme povedat ...

bodka13
7. nov 2012

@mam4 ale však si to určite upravila,aby si vystihla podstatu 😉

mam4
7. nov 2012

tu je moje negatko na vrchu aj s ostatnymi co tam ma, v podstate vsetky su "rovnake" 😠

Spočiatku milá a komunikatívna nakupujúca,napriek dohodnutému obchodu a dohodnutým dátumom na platbe,nákup zrusila.Dohadovanie sa tahalo od 20.10 emoticon - 7. novembra

absolutna katastrofa,vážená si zakliká všetko,čo sa jej páči,niečo vyplatí a ostatných naťahuje blbými výhovorkami,prečo platba neprišla emoticon - 17. októbra 2012 o 12:48

Pani som platbu odoslala len s omeškaním, zatiaľ mi ju nevrátila, v čase keď by ju už mala mať na účte, bez upozornenia napísala toto hodnotenie

NEODPORÚČAM, pani chce tovar,ale nakoniec hrubá ignorácia aj po tom, že jej píšm stále odkazy,nereaguje,,, URČITE NEODPORÚČAM !!!

Neodporúčam,pani si rezervuje tovar a potom sa proste vyhovorí. emoticon Takýto prístup neuznávam. emoticon emoticon emoticon - 8. októbra 2012 o 20:07

bodka13
7. nov 2012

@mam4 ...takže nie si jediná,ktorá sa sklamala 😒

angela1981
7. nov 2012

@barborakr ahoj nechce sa mi to tu vsetko citat jedna sa o predavajucu saskia31 ? Ja som jej zaplatila 16eu a teraz som si vsimla, že nema ani jeden inzerat :(

barborakr
7. nov 2012

@angela1981 Ano, viem, ze je vas viacej. Slubila mi, ze vam posle peniaze do konca nasledujuceho tyzdna, uz poslala par maminkam peniaze spat. Dajte mi prosim vas vediet, ci aj vam poslala alebo nie do toho nasledujuceho tyzdna.

barbora

angela1981
7. nov 2012

@barborakr ja som jej teraz pisla , že som o nej citala zle recenzie a dufam ,že tovar mi pride v opacnop pripade budem musiet podniknut iste opatrenia a ona mi prave odpisala, že sa nemam obavat, že tovat dostanem tak ja uz neviem :/ Kazdopadne dam vediet ci som sa dockala penazi alebo tovaru.

angela1981
7. nov 2012

@barborakr Prave som jej napisala, že rusim objednavku a , že nech mi posle peniaze spät a odpisala mi toto : no takže aby ste bola v obraze ...toto nieje žiaden holubník!! ja som Vám tovar objednala čakám zásielku akonáhle príde ozvem sa ak nie vrátim penieze...nie že ja ruším objednávku...tovar si objednávate VY nie ja ...ja ho totiž nepotrebujem...asi tak

barborakr
7. nov 2012

@angela1981 Mrzi ma to, zial, ako s vami komunikuje nezmenim, jedine, co mozem spravit je upozornit ju :(

mam4
7. nov 2012

@bodka13 no ved prave koli tym negatkam som jej uz nic neverila a inzerat aktivovala a tak to aj dopadlo ...

bodka13
7. nov 2012

@angela1981 prečo si zrušila objednávku?...treba počkať,či ti ten tovar pošle tak ako ti napísala v prvej správe - určite ste dohodli nejaký dátum na dodanie tovaru...ak tovar dovtedy nepríde,tak potom treba riešiť vrátenie peňazí 😉

angela1981
7. nov 2012

@bodka13 Vsak sa ani nedala zrusit ta objednavka

bodka13
7. nov 2012

@angela1981 no však sa ani nečudujem 😉 ....asi som to mala napísať prečo si chcela zrušiť? však vyčkaj , ak oklame aj teba tak potom to rieš 😉

angela1981
7. nov 2012

@bodka13 pretože sa mi napacilo jej jednanie.

bodka13
7. nov 2012

@angela1981 prečítala som si jej hodnotenia ,má veľa negatívnych za posledných 10 dní ....ale treba jej dať šancu - možno ty budeš spokojná, ak nie dozerá na to aj adminka takže o prachy sa báť nemusíš 🙂

dejnas
7. nov 2012

@mam4 ako skutočne sa ti čudujem, že s ňou ešte "strácaš" čas 😝 takže ona sa ešte nerozhodla, či vec kúpi, ale je urazená, že si ju "odsúdila" po takmer 3 týždňovom naťahovaní času a premýšľaní, či kúpi, a výhovorkách, ako nemôže previesť platbu ??? 🙄 🙄 🙄

mam4
7. nov 2012

@dejnas takze nie len podla mna je to je jednanie na ... 🙄 no fakt strata casu s takymi kupujucimi 😠