Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@mandragora22 ved presne. preto to chcem vyriesit vklude a sukromne. vies ta mamicka ma kopec kladnych hodnoteni aj ohladom vymenu. strasne ma to mrzi hlavne kvoli tomu lebo viem ake veci som jej poslala ja. :( och bolo mi to treba
@mandragora22 Ako by si si to predstavovala?
@martinjasen no ja neviem, mne je to jedno, ako to bude vyzerat, skor som mala na mysli, aby mamicky konecne pochopili, ze kto predava v bazari, tak takmer vobec nechce vymenu! mozno priamo v sekcii bazar by bola jedna z podkategorii vymena a tam uz neviem..... zeby kategorie ako oblecenie, hracky? ja naozaj netusim, ale faktom je, ze ked pozriem do bazara, tak predpokladam, ze tak 90-95% chce kupovat a predavat a nie menit. a tych par percent by sa mohlo najst v tej podkategorii "vymenim". ci? 😅 😅 ako mne je to jedno, ja nereagujem osobne na vymeny, ale prave tie matky, ktore chcu menit, by sa tam "nasli" a nezatazovali ostatne svojimi spravami, rozumieme sa? 🙂
@mandragora22 Skus si teraz predstavit napr. zeby sa vytvorila kategoria vymenim. Kto by do nej vkladal a ake inzeraty? Ak by vlozil do tejto kategorie, mohol by aj do inej? ...
Podkategorie su vlastnosti danej veci, to ze ci vec vymienam nie je vlastnost.
Taketo riesenie iba komplikuje veci ako riesi. Najlepsie je na to vobec nereagovat a zaujemcu hned vymazat. V niektorych pripadoch sa jedna o spamovanie, nez skutocnu snahu o vymenu.
Ja to beriem do uvahy, ze takyto problem tu je a ak by bola nejaka moznost riesenia tak to zapracujem. Zatial nemame na to riesenie.
@martinjasen uplne by stacilo, keby sa Podmienky predaja zobrazovali VIDITELNE pri kazdej inzerovanej veci hore a nie dole malinkymi pismenami. Nieco tak, aby to kazdemu udrelo do oci. momentalne su PP velmi slabo viditelne, kdesi pod inzeratom. mali by byt nad a zvyraznene. tak, aby sa nedali nevsimnut. pretoze Podmienky predaja su dost dolezite a nikto ich necita. potom samozrejme su problemy. alebo - a to je len navrh dat kazdej predavajucej v bazare moznost kliknut na nieco v zmysle Vymena mozna alebo nemozna alebo PREDAVAJUCA UMOZNUJE VYMENU alebo este jeden napad - moznost pri nahadzovani tovaru zakliknut Vymena ano/nie. Aby to tam bolo viditelne. nemusi sa robit kategoria zvlast.
@martinjasen mozno by stacil na to symbol cervene "V" a to by znamenalo, ze vymena mozna. neviem, je to napad a podla mna jednoduchy. nakolko jednoduchy technicky, to neviem posudit, ale asi jednoduchsi ako vytvarat xy podkategorii.
@martinjasen keby sa to zakategorizovalo? napr, otvorím si hračky, rozkliknem drevené, pre chlapcov a ešte by tam pribudla ikona -len predám alebo aj vymením?
jajuska12 • okres Topoľčany
od tejto proshopacky som chcela botasky. nevie, aku presne velkost mi treba, tovar nevymiena, neberie naspat. maxilmane neprofesionalny pristup. zakaznik ma pritom pravo podla zakona na vratenie tovaru kupeneho cez internet. ale to tu nikomu asi nic nehovori.
neodporucam predavajucu s nickom @19ninka27 . napriek kopec pozitivnym hodnoteniam ma maximalne sklamala. robili sme vymenny obchodik. ja som dostala obnosene zosuchane veci a ona super veci v top stave. este aj klame ze balik nema a oklamala ma aj na postovnom lebo sme sa dohodli na poste doporucene a poslala to lacnejsie . fotky mam v albume tak sa kludne pozrite a posudte ci toto je 2x oblecena bunda. som maximalne znechutena a sklamana. nieje ochotna priznat si chybu kedze jej moje veci sadli co napokon priznala. je mi z toho az zle ☹
Tak a uz by stacilo !!! Klames a klames!-- lebo ti veci mierovo nesadli !! Je mi steba na nic fakt!!
Ano a kde?? Je poskodenie???
ahoj baby...prisla som pre radu.. Od nemenovanej zeny som kupila nocnu kosielku vraj vo vybornom stave.. prisla handra derava, tak som ziadala vratit peniaze. Pani bola arogantna, tak som dala negatko a kontaktovala admina, ktory zrejme kontaktoval ju. Pisala mi ze mi vrati peniaze, co aj urobila, bez spatneho postovneho... vraj si tovar mozem nechat (hned to aj vyhodim), len jej mam zmazat (zmenit) hodnotenie..... Podla mna by bolo nefer zmazat ho, co ak bude klamat dalej? ma same kladne hodnotenia, az na jedno negativne..... Ake mam dat ja?
@monickapd daj neutral...tovar prisiel v zlom stave..nakoniec mi vsak peniazky vratila..hodnotenie ale nechavam...urcite by som hodnotko nechala, mozno ako varovanie do buducna pre ostatne..zmazala by som ho uplne, keby jednala ferovo od zaciatku a nebola arogantna..lebo stat sa môze , ze clovek si nieco nevsimne..ale treba komunikovat slusne a chciet to riesit..
@monickapd napis jej, ze ziadas odstranit negatko, lebo ty si splnila cast svojho obchodu..poslala si peniaze, tak ako si mala....ona nie, poslala ti poskodenu vec..na hodnotenie mas narok..ak ho nezmaze, napis martinjasen, on ti ho zmaze..nesmie sa davat hodnotko z pomsty..ty si mi dala , tak dam aj ja tebe..
idem sem napísať, lebo ma práve neskutočne sklamal admin na Babybazare. Dostala som tam od jednej baby ponuku na výmenu, tak sme pomenili.Spolu asi za 20€. Poslala mi 4 veci, ani jedna nezodpovedala opisu, jedna skončila v koši, Nekomunikovala, len mi dala pozitívne hodnotenie. Keď som videla, že bola online 3 dni po sebe a ani na jeden môj odkaz nereagovala, tak som jej dala negatko. A okamžite mi napísala, že jej veci sú vraj v poriadku a fukla mi kvalitné negatko. Poprosila som preto admina o zmazanie a dostala som odpoveď, že len po vzájomnej dohode mažú hodnotenia!!! 😠 Takže mi tam svieti negatko ako svet 😝 ,lebo ja jej tom moje hodnotenie nemienim zmazať. Starý zlatý koník, kde admini aspoň majú nastavené spravodlivo pravidlá hodnotení 🙂
tak s tou mojou vymenou sme to nakoniec poriesili k spokojnosti oboch 🙂
@monickapd ahoj, zatiaľ si daj do odpovede na tvoje negatko, že "ti ho dala neprávom a rieši to admin a v téme skúsenosti s predávajúcimi str. 807 je k tomu viac info" - aby všetky prípadné kupujúce alebo predávajúce mali pravdivé info ako to bolo, kým ti to negatko admin neodstráni😉
@martinka17 no, to "poteší" 😖 ... ale ona nemá žiadny inzerát, nie je náhodou bloknutá?... a potom máš od nej dve hodnotenia a to prvé je OK a to druhé ... myslím, že bude každému jasné, prečo tam svieti...😉
Ahoj, ako by ste reagovali v prípade ako sa stal mne. Kupujúca mala otázku ohľadom tovaru či bude dobrý, podotýkam, že všetko bolo uvedené aj miery. Pani som odpovedala na túto otázku na základe čoho sa vyjadrila"OK vezmem tovar", poslala som podklady k platbe a nakoniec pani večer napísala, prepáčte už mám iný tovar rodina mi priniesla. Ja som na základe toho že napísala, že tovar berie, odmietla ďalšie 2 záujemkyne, ktoré chceli tovar kúpiť a aj hneď poslať peniaze. Ako by ste sa zachovali
@ivett1 no pred týždňom ich mala 150, tých inzerátov, keď mi prišiel tovar, nemala ani jedno. Ale myslím, že negatko na BB už niekdy nedám 😀

@mandragora22 jááááj😀 tým som myslela, že slovíčko "husi" sa píše s mäkkým "i" ... t.j. nie sú "husy" náhodou s mäkkým "i"? ... sú ....😀😀😀😉