Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
dnes som nemala dobru skusenost na pošte,sla som si vydvihnut elektr.citačku knih a chcela som to ovtorit na pošte,či je dnu to,čo ma byt a či nieje poškodene a bola tam sama pani veduca,tak na mna nahukala,že krabica je OK !!! mam si to zaplatiti a ked dnu nebude to,čo som si kupila,mam ist na policiu,že z ich strany žiadna reklamaciu,obal krabice je neporušeny.
nastastie dnu bolo všetko OK
akurat stale neviem,či moja dobierka,ktoru som poslala minuly pondelok bola prebrata . stale žiadne peniaze na učte
@stvura hmm, tak to je horsie. ale aspon jedno by som skusila 😉 ved to bola v podstate chyba z jeho strany, dorazilo by ma, keby som rozbalila nieco, co inak vyzera na fotke a inak v skutocnosti. to je podpasovka ako vysita 😠
@denisocka na stranke posty pisu, ze dobierku musis vzdy najprv zaplatit, nemozu ti ju dat k nahliadnutiu bez zaplatenia. Ale mas pravo balik otvorit priamo pri okienku a pri poskodenom alebo chybajucom tovare spisat reklamaciu alebo zapisnicu. Vsak aj keby si to isla riesit cez policiu, tak potrebujes nejaky dokaz - zamestnanci posty ako svedkovia + ta zapisnica
Na spravanie veducej by som sa stazovala. Si zakaznik a nema na teba co zvysovat hlas 😠
baby, nemam skusenost s predajom na bazari, chcem predat saty, nie je to moc velke, da sa to poslat ako list?alebo ako poradite?
@tortelinka saty mozes poslat ako list. Ako list sa da poslat balicek vaziaci menej ako 2kg. Su tam aj nejake obmedzenia na velkost, ale myslim, ze to pri jednych satach neprekrocis
@tortelinka ja bezne nakupujem od jednej kocky veci, ona mi ich dava do bublinkovej obalky a posiela ako list 😉 nikdy nebol problem 🙂
@denisocka - ako som ti pisala - skus si na stranke slov. posty najst telefonicky kontakt na postu, kam si balik posielala a tam sa podla podacieho cisla informovat, co je zo zasielkou (ak by boli protivne, tak napr. preto, ze sa ti ozvala klientka, ze jej to este neprislo a nevies, si to na poste eviduju alebo co sa deje...) - tak aspon zistis, ci balik je na poste a ak bol prevzaty, tak ti aj povedia, ze uz bol prevzaty... a ak si ho posielala na dobierku a pani ho prevzala, tak peniaze by si mala mat na ucte, resp. niekde na ceste na ucet... co viem, tak posielanie penazi na ucet od slov. posty trva dlhsie ako hotovost (sek) 🙂
neda mi nenapisat co mi stale vrrrta v hlave...
zarazila ma jedna sprava pri mojom nakupe, kupovala som od mamicky nejaku vec a posledna sprava od nej bola....ze balik je poslany a ak mozem mam jej napisat nejake hodnotenie..ja jej mam napisat, ale mne nenapisala ziadne 🙂
ja len ze v poslednej dobe dost casto koncia spravy, aby som napisala hodnotenie. Ja zvyknem hned napisat hodnotenie, ked viem, ze vec dorazila a obe strany boli spokojne, ale pri takychto pripomienkach ani nemam chut :( nic napisat.
Tusim tu kazdemu velmi zalezi na hodnoteniach...ja tiez nemozem za to, ze mne nie kazdy nenapise hodnotenie aj ked viem, ze bol spokojny, ale sama by som si ho nepytala.
@andilka u mna podobne,aj tu na mmb...ja dam vzdy, ci uz za nakup alebo aj ked predavam, ked mi kupujuca napise, ze to ma doma, je spokojna atd, pisem hodnotenie, ale casto naspat uz ziadne nedostanem. Aj ma to kedysi mrzelo, ale uz to neriesim, sama si ho ale pytat nikdy nebudem.
prave som si sla dat na koleno fergusove banadze,ale odolala som tym smejdom z ciny
baby ako zistim či ista osoba nieje na čiernej listine ak sa mi nechce prehladať všetke strany???
ja neviem ale jedna sa mi zda divna 😒 a mám pocit že s toho nič dobre nebude 😒
ahojte idem k vám po r adu 😉 mám inzerat že predám kočík na nahradne diely a ozvala sa mi jedna kupujuca takouto spravou....
"dobri jeto este aktualne mam zaujemnnmozete to poslat zajtra postou postovne si zaplatim dakujem.otpiste cakam" čo Vy na to? Slovenčina jej asi moc nehovorí...

@stvura kludne ju vrat, podla mna take postovne mat nebudes 😉