Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@azuz ahoj, ako predávajúca, nie si povinná prijať pre teba nevyhovujúce podmienky pri kúpe a predaji...teda aj cenu, ktorú Ti navrhne kupujúca...ceny si predsa navrhuješ Ty a je len na Tebe, či prijmeš návrh druhej strany.. takže pekne slušne vysvetli, že už nemáš o predaj záujem (ak nechceš predať za "každú cenu"... 😉 )...ak máte už "rozbehnutý" obchodík, tak jej len napíš, aká je Tvoja posledná ponuka (cena) s tým, aby sa do nejakého termínu vyjadrila (do večera 😅 ), či to berie, alebo nie ... 😉 ...určite sa nájdu aj iné záujemkyne o kúpu 🙂 😵
baby,jak zistim prebratie dobierky? da sa to zistit na tej infolinke pošty,ked dam čislo balička ?
@bartokami suhlasim s @bodka13 - nepovedala ti pravdu, ale bez dlhych reci a natahovaciek ti vratila peniaze a postovne.... jednanie nie je ferove z jej strany, nepaci sa mi, ale je to medzi Vami a malo by to ostat medzi Vami... ale ako predavajuca, ktora - aj ked to neprizna, ale asi si uvedomuje svoju chybu - sa zachovala ferovo co sa tyka penazi za vrateny tovar...
@bartokami otvorene ti poviem, ze keby som ja tak jednala v praci so zakaznikom, tak ma zakaznik asi kratkou cestou posle do r... a uz sa viac neozve... co predpokladam, ze urobis aj ty a danu pani uz viac neoslovis... 😉 bohuzial - ludia su rozni... jej sa mozno bunda zdala OK, no ty si nasla veci, ktore ona prehliadne... 😉 a tak si vaz aspon to,ze ti bez problemov vratila peniaze a prijala tovar spat 🙂 a uz si z toho nerob tazku hlavu 🙂 niekedy je ovela jednoduchsie "urazat slovne" ked je clovek schovany za pocitacom...
ja mam cerstvu skusenost s akoze zaujemkynou,jaaj tak som se pobavila 😀 oznacila jeden inzerat,ze to je teda riadna gajda,hned na to dalsi,ze odkial som to vyhrabala,to je urcite z ruska 😀 no uuuzasne vtipna bola 😀
ako mozem dat niekomu hodnotenie,ked nic nepredava ,len kupuje.ako sa dostanem k tomu?vie mi niekto pomoct?
@kilian ked sa ti prvy krat ozval na inzerat tak pri jeho prispevku je nich xxx a bez hodnotebi alebo xxx hodnoteni klikni tam a hodnot 😉
@tunylyk no aj ja som sa vcera pobavila jedna slecna pise na sportovu supravu za 12 ze beriem za 7 😎
@bodka13 no to teda hej 😝 inac ja som taka ze sa skoro vzdy dam ukecat k tomu aby som dala zlavu alebo ze platim postovne ale toto hlavne ze v tej znacke a velkosti su ostatne supravy po 15 🙄
Tak niekto asi nechápe že to je bazárik a nie charita 😵 .Pani mi napísala že ma zaujem o zimnú bundu,cenu mám 10eur +pošta.Ona píše 8eur aj s poštovným.......inak nemá zaujem 😀 ,normalne ma pobavila 😎 😎 😎
ako ja zlavy davam bezne, alebo odratam postovne ale primerane k cene tovaru samozrejme 😉 ak ponukam vec za 20€ viem dat zlavu 2€ ale ak predavam vec za 5, tak samozrejme tam uz su 2€ ine percento 😅 😉
@ani3012 podľa mňa to je vyjednávanie, už je len na tebe, či sa dáš, alebo nie. niekedy , ked tú vec nevieš dlho predať, tak si možno povieš, tak nech. ale šak dobre, poviem, že nie, radšej budem kočík predávať další polrok, napríklad. ale si myslím, že také handrkovanie na bazár patrí. ja ked beriem viac vecí, tak sa mi ešte nestalo, že by mi nedali dajakú zľavu, alebo dokonca aj niečo zdarma, čo sa mi páčilo. ved tu ide aj o šikovnosť. 🙂 neviem, čo sa tak čudujete, ked niekto zjednáva. ja som mala roky obchod a často sa stávalo, že ľudia pýtali zľavu. ak sa dalo, tak som dala. a niekedy je lepšie, napríklad na kočík, hodiť vyššiu cenu, potom ked dáš zľavu, tak je aj zákazník spokojný, ako dobre nakúpil.. 🙂
Ked chcem dať niečo na charitu,tak si za to nepýtam peniaze....asi tak nejak 🙂
@jonas17 tak ja som teraz predala vec bez poštovného-bez toho,že by to kupujúca žiadala,
nemám rada,ak ma niekto do niečoho tlačí...ak by mi niektorá kupujúca napísala,že chce aj nejaký darček navyše,tak 100% by som jej ho neposlala-aj keď to väčšinou robím
pre mňa je vyjednávanie to čo som napísala vyššie v príspevku : vieme(môžeme) sa dohodnúť na cene ?
ja mam svoju oblubenu vetu..*neda sa dohodnut na cene?*..a väcsinou sa da 😀 ..ale samozrejme to nerobim pri par eurovych veciach, ale pri tych drahsich..kedze okukujem bazarik velmi casto, o cenach mam prehlad, tak viem, kde by cena mohla ist aj dole, ze je to predrazene..a niektore predavajuce s tym aj rataju, preto daju aj vyssiu sumu 😉 ...ale neurcujem, ze tak za tolko a za tolko som ochotna kupit..nechavam to na predavajucej ci a kolko mi chce dat zlavu, ja pouzijem len tu moju vetu....ked napise , ze je to pevna cena..tak sa rozhodujem, ci mi ta vec za to stoji..ale zväcsa aj tak zoberiem..nooo,,a tym , ze som to tu napisala, mi uz nikto zlavu neda 😀 😀

ahojte,chcem sa opytat,ci sa vam stalo,ze si kupite bundicku,na ktoru ste sa pytali ci je flakata,zips...dotycna povie ze nema flaky,zips je ok,no pride vam flakata,zips nebol 100%ok.,teda pytate sa hned na moznost vratenia penaziSuhlasi z vratenim,ale KRASNE VAM AJ NAPISE TOTO : vy ste asi jedna z tych mamiciek,co za 3,90 +posta,cakaju novu bundu Next...toto je bazar pouzitych veci...nie outlet novych veci za zlomkove ceny, to treba ist do obchodu ...Hm,no dakujem.
Ja si uvedomujem ze je to bazar,ale ona ma oklamala ze nije flakata..ja nepotrebujem takuto bundu.A okrem toho 4,50€ to niesu peniaze?
Pekna dohra prisla,ked jej prisla spat bunda ona mi napisala,ze citujem ju:bundicka bola v poriadku, ja nemam zle svedomie...problem je asi vo vas, budete ten typ vecne nespokojna a vyvolavac problemov (mala som si pozriet vase hodnotenia dopredu)...nevadi...sme vselijaki...prosim vas nic si uz nikdy odo mna nevyberte...taketo jednanie ma obera o cas aj energiu..
Ako ma hned odsudila,len preto ze mam jednu zlu skusenost...a nato ze mam vela dobrych tu obchodikov,len ja nepytam hodnotenia,mam smolu,som teraz ja ta zla,som sa citila jak dajaka spina,necakala som to.. ☹
Pacilo by sa VAM TAKETO JEDNANIE CLOVEKA?a TO som si ju vazila,lebo mala 313 len dobrych hodnoteni.