Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@damiankad uff,to by uz malo byt,tak to teraz len kazdy den cakat,ci pridu peniaze alebo nazad balik,mne tak jedna neprebrala,potom som velmi dlho odmietala poslat na dobierku,no naposledy ma ukecali a mala som to prebrate hned,ja osobne ked napr.objednavam z net obchodu,tak si nechavam poslat na dobierku a nemam problem s prebratim,no poniektori si robia zarty 😝 nedavno sa mi vsak stalo,ze mi pani po vyhratej aukcii pise,peniazky mam,balicek odisiel a ja som akurat v ten den isla robit prevody,tak som ju upozornila,nech si to radsej skontroluje,aby nedoslo k omylu,no a mali sme 2platit rovnako 🙂 nemala som to srdce priznat sa k niecomu,co som este nezaplatila
@luciferova zatial nechcem pisať meno,len mne akosi prachy od nej nejdu a nejdu 😕 ak je pohyb na učte chodi mi sms a dokonca som dnes bola aj v banke*šla som okolo..posledny pohyb je 22,50 čo som ja včera posielala jednej pani na mk..od vtedy nič
ja cakam od jednej pani uz asi 2 tyzdne peniaze. ja blba som jej poslala balik skorej, ako som mala peniaze na ucte, napisala mi, ze peniaze poslala a este nic. no na nervy som, ale napisem jej take hnusne hodnotenie, ze uvidi. neskutocne su niektore mamicky neludske. na internet chodit bude, objednavat bude, ale platit - ma cas. len ked je suma mensia ako 3,34, tak mi sms nepride a nechce sa mi stale prihlasovat na internet banking, tak to poslem, ale toto sa mi este nestalo. klamarka hnusna.
30.8.2011 mi tato pani, "marinko1988 - maria gazdikova", napisala, ze peniaze poslala. dnes je 19.9.2011 a peniaze mi neprisli. mate s nou niekto skusenosti????????????????????????????????????????????
@stanislavao na mmb ma pozastaveny ucet (ale bola tam podla datumov len mesiac), osobne s nou skusenost nemam
@gabika7706
ale tu ma hodnotenia same pozitivne. no super, tak uz svoje 3 eura v zivote neuvidim. ale dakujem aspon za nejaku spravu.
@stanislavao ved jej napis, aby prekontrolovala uhrady, ci neposlala nejakym nedopatrenim na iny ucet, lebo platba Ti zatial nenabehla..
@gabika7706
ale prosim vas, ona asi ani ucet nema, lebo vraj to postou mala poslat, ved jej pisem kazdy den a stale slubuje, ze posle, ze poslala, a o den zasa to iste. mala som si skorej pozriet fotky, ako som jej balik poslala na prislub penazi. este ze to boli len 3e a nie napr 10.
@stanislavao mne sa par krat ozvala na inzerat, ale ked bolo treba platit, tak nikdy nic, slubovala ze zaplati a nic, tak som jej nic neposlala...
ja mam skor opacny problem, veci tu kupujem a milujem predavajuce co si rady daju na cas s poslanim tovaru, hoci to uz davno maju zaplatene 😲
@zirka tak toto sa uz aj mne stalo 😒 ale nie tu, ale na mmb, normalne po tyzdni od nabehnutia, co mi hned baba napisala, ze peniazky nabehli, tak som urgovala, a ze ona caka, ci nebude posielat viac balikov, ze jej sa nechce stale chodit na postu 😠 😅 to asi len ja jak taka truhlinka beham s deckami na postu aj 4x v tyzdni 😝 😝 😝
holt nie kazda sme rovnaka 😖 😖 😖
@zirka stat sa moze vselico, preco sa odoslanie oddiali o den-dva, ale ja to napr. vzdy napisem, ak mam moznost (stalo sa uz, ze tu moznost som dva dni nemala)...Ale zas musim povedat, ze su aj take kupujuce, kt. poslu peniaze v stredu (z inej banky, nez je ta moja) a v piatok pisu, ze kde je balik, ze v stredu poslali peniaze...
Vsetko je to len o ludoch.
a este som tu natrafila na take "Vasilisy premúdre" co v lidli v akcii nakupia za par centov a potom to tu predavaju za 4-nasobnu cenu 😅 😅 😅 to sa mi stalo, ked som malemu kupila v Lidli overalik za 4,90 a naaahodou som nieco hladala a pozeram, ze baba preesne ten isty predavala za "super cenu" LEN 17€ 😠 🙄 ze este novy, nerozbaleny...ze bol nam maly 😝 😀 😀 😀
no tak to ma fakt dojalo...tak som si neodpustila a napisala jej, ze Jeeeej ako dobre som nakupila...ja som ho minuly tyzden kupila tiez v Lidli ale za 3,90...asi som platila pri lepsej pokladni 😀 😀 😀 a vecer uz tam inzerat nemala 😅 😀
a to som tu objavila uz velakrat 🙄
toto sa mi tiež stalo, jedna mamička ponúkala na predaj bavlnené plienky s obrázkom disney za 4€ za kus a je som tie isté našla v jednom internetovom obchode po 2,90€ za kus.....je smutné, že niekto sa snaží takto zbohatnúť.. 😝
ja tiez nebeham s kazdym balickom na postu, mam to aj v podmienkach, ze chodim dva krat do tyzdna, ked sa mi nazbiera viac balickov, vacsinou v utorok a piatok... naozaj sa tam s detmi neda ist kazdy den vyckavat rady..
@ewana73 tak zas ja som aj v KiK kupila pekne a pomerne kvalitne veci, asi treba len dobre si vybrat 😉
mne je fakt lautr jedno aka znacka je toho oblecenia...ale aby ta cena naozaj zodpovedala kvalite a obnoseniu 😉
napriklad pyzamka z Lidla LUPILU ja vyslovene milujem 😵 to su kvalitne veci, ktore periem dokola a stale su rovnake, nebyt toho, ze decka aj rastu, tak v nich spia naveky 😀 😉
inak mne sa uz zadarilo aj v mothercare kupit brak 🙄 ...nastastie vo vypredaji, tak mi to az tak nevadilo 😅 ale keby som za to tricko tam vycalovala vtedy povodnu sumu, asi by ma piclo 😝
neviete aky je nazov tej temy kde su pozitivne hodnotenia neregistrovanych? Alena Porubska, alenaplastik@gmail.com, mila nakupujuca, okamzity prevod penazi.
@pipka no, to hej, to vždy len oči vyvaľujem... 😝
baby, aj mne sa stane, že v deň nabehnutia platby nebežím hneď na poštu, že som niekde mimo, alebo už som bola... a už sa mi stalo, že som šla až o dva dni.... ale väčšinou sa snažím na ďalší deň ísť, aj keď niekedy behám aj 5x za týždeň 😝 😀
@mimkaz veď vybrať si môžeš vždy 😉 ono napríklad plienky bavlnené všade stoja inak.... takže za týmto netreba vidieť "chuť zbohatnúť" , to skôr pri tovare, pri ktorom je všeobecne známe, za koľko bol kúpený-oblečenie e podobne... 🙂
@pipka presne pyžamká a tričká z lidlu lupilu sú skvelééééééé, tričká periem a periem už pol roka a furt sú rovnaké, ani jedna žmolka a farba stále rovnako krásna 😵 zato o pančuškách to povedať nemôžem 🙄 😝 😎

@akika722 Aj ja mám takú nejakú a bojím sa poslať lebo chce dobierku ☹
Baby, posielala som na dobierku v piatok 9. a v utorok mi pani písala že pravzala..koľko trvá kým prídu na poštu peniaze?? zdá sami to už nejako dlho..či?? neviem... 😖