Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@tatiana1983 neviem presne k čomu došlo, ale pokiaľ to bolo tak, že ona chcela vrátiť tovar a ty si s tým bez okolkov súhlasila, vrátenie prebehlo z tvojej strany v poriadku, baz zdrživania - nemá právo dávať zlé hodnotko... aspoň ja tam nevidím dôvod na negatko
@dejnas OK DAKUJEM ZA RADU
len aby si nedopadla jakja namiesto kabatu calvin clain mi poslala cinaka a mikynu za 10 euro na grc este osmrkana vreckovka vo vnutry dala som aj fotky sem ked sa ti da radsej to zrus aby si nebanovala
Baby, upozorňujem na užívateľku evka5678. V zásade jej žiadny tovar neposielajte vopred. V sobotu mi písala, že poslala peniažky, veselo si napísala adresu a čakala na balíček bez zaplatenia. Na moje upozornenia v bazáre nereagovala. Až dnes keď sa to začalo riešiť verejne, za zrazu ozvala. Dávajte si na ňu pozor.
@natalienka12 nikdy neposielam tovar skôr,ako nabehnú peniaze na účet 😉 a tak sa vyhnem problémom...je dobré si dať do podmienok predaja koľko dní ste ochotné čakať na sumu za tovar (napr. max 3 dni) ak nenabehnú treba posunúť tovar ďalej 🙂
...ak ti v sobotu poslala peniaze,tak skôr ako v pondelok,ale myslím že reálnejší je utorok nenabehnú - ak ste mali rovnakú banku je to iné,mala by si ich mať hneď
@natalienka12 kde sa to riešilo verejne? ...nič som nenašla 😕
@bodka13 ona to všetko zmazala krátka správa sa totiž dá zmazať
@bodka13 mrkni svoju IP ak sa ti chce čítať a urob si svoj názor
chcela by som sa spýtať, dnes som posielala takú menšiu vetrovku do pása, vážila 900g, posielala som ju ako listovú zasielku 2. trietou, čo je 1 euro. Poštárka na pošte pýtala odo mňa 1,20, tak som jej vysvetlovala že ja to chcem obyčajne za 1e, ale ona trvala na tom, že kedže je ten list väčší, musí sa to poslať 1.triedou, čiže 1,20. Môžu to takto na pošte rozhodovať? Lebo už som všeliaké listové zásielky posielala, ale nikdy s tým nebol problém 2. triedou...
@janakjk no aj u nas na pošte su take friške 😠 pokial nepoviem tak mi to hned davaju prvou triedou 😠 a dokonca sa mi parkrat stalo že som povedala že druhou triedou,a rad radom mi to dala prvou triedou,to som posielala ale šesť baličkou ešte že som si to na pošte všimla 😀 aj som sa stym vratila 😀 aspon mala robotu naviac 😀 😀
Ja už neviem keď mám v podmienkach dobierku neposielam a 100krát bude niekto žobroniť o zaslanie . A ešte veď aký s tým máte problém veď všetky náklady si pripočitajte k cene a ja dookola odpovedám a vy stým máte aký problém poslať peniažky na účet cez poštu / v prípade že nemá IB/ veď aj tak na tú poštu musíte ísť potom pre dobierku . Nechápem 😠 😠
Maminky je moja chyba ak som neuviedla zloženie materiálu do inzerátiku ? Dnes mi kupujúca chce vrátit vec, nakolko nie je spokojná s materiálom. Podotýkam vôbec sa na to nepýtala .
@judith793 práve včera mi to jedna vysvetli - toľko krát už poslala peniaze a nič nedostala, že si povedala nikdy viacej 😉 . A vieš, ja ju chápem, aj mne sa to už stalo, že som poslala peniaze a nedostala nič 😠
@sailes neviem, ja nikdy neuvádzam zloženie 😲 sorry, ale nie som e-shop. 😀
@martinka17 kokos vraj presvitá pulover a môže ho zavesit do skrine, lebo maminka je učitelka a ona pred žiakmi nemôže nosit priesvitný pulover, mne teda vôbec nepresvital 🙂))))))
@sailes nemám slov 😲 😀 😀 😀 😀
@janakjk jaaaaj nasa mila SP.... toto vobec nie je pravda, oklamala ta.... mna uz asi 5x (v sept. a okt) na poste napalili, vzdy som si pytala 2tr. a postarky mi veselo davali prvu...prvy krat som si to uvedomila, az ked som sla domov z posty, ze som platila viac, no a potom som si uz davala pozor - doma som si to presne vyratala a davala pozor, kolko odo mna pyta postarka. Nechapala som, ci su hluche tie postarky alebo co.
O par dni sa mi to stalo zas, zasielka sla bez doporucenky, tak mi to opravili, lebo som sa ohradila, ze je to zla suma 😝 ...
Ale po par dnoch opat, zasielka vsak isla doporucene, nechceli mi vratit, ani opravit triedu, lebo ze uz to maju nahodene v PC...
Tak som sa nastvala, a pri najblizsej zasielke som nalepila ruzovy papierik: "2. TR" . ... aj tak mi tam mila panicka capla prvu...
To uz som sa tak nasr.... , ze som si dala zavolat veducu, pekne krasne som jej to vytmavila ... a vyliezlo z nej toto:
"V ramci zlepsovania sluzieb zakaznikom uprednostnujeme zasielanie 1tr."
No pekne, len nechapem, ako si mozu dovolit zmenit zakaznikovo rozhodnutie o tom, akou triedou chce posielat ( a navyse bez upozornenia)... nehovoriac o zavadzani, ze nieco "musi ist prvou triedou"... toto by som pekne krasne vytmavila veducej. Pomoze to... od toho incidentu uz nemam ziaden problem, stale mi daju taku triedu aku chcem.
@janakjk a este jedna perlicka, mile pani postarky za okienkom, dokonca aj veduca ma (po telefone) ma presviedcali, ze listova zasielka hrubsia ako 0,5cm vaziaca do 50g sa spoplatnuje v tarife 101-500g .... tak som si s nou dala stretko, a kym som prisla, konecne si nastudovala tarifu...
Samozrejme, takato zasielka sa spoplatnuje sadzbou ako listova zasielka v tarife 51-100g .... takze, pozor na dalsie vymysly postarok
Nuž.. mne dali 1.triedu aj na balík aj na doporučený list a pekne krásne nádherne si to pred mojim netrpezlivým zrakom vystornovali a nahodili odznova - no je pravda, že pokiaľ to človek neovláda, nevie argumentovať ☹ ..
inak.. musím povedať, že odkedy sme sa tu bavili o tých zásielkach, čo sú váhovo ľahšie, že na ne platí tarifa do 100g, tak som posielala asi 5 takýchto balíčkov a nebol vôbec problém v rozmeroch.. teda zaúčtovali mi to správne 😎
no, takze nabudúce ked sa mi to u tej poštárky takto stane, že vypýta viac, môžem trvať na svojom, že chcem 2.triedou, lebo mame pošty 2, na tej druhej je vždy všetko ok, len na tejto vymýšlajú... to je to, že ked sa niekto neruzumie... tak ho lahko pomotajú...
@jankah77 ... tak to ma pobavilo, že "V ramci zlepsovania sluzieb zakaznikom uprednostnujeme zasielanie 1tr." ... to by som jej hneď povedala, že to vítam, ale aby mi zaúčtovali platbu ako je uvedená pri druhej triede ...😉 ... ešte aby mi niekto diktoval ako chcem čo robiť ... už takto má SP monopol a ceny sú extra vysoké ... a ešte aj tak skúšajú 😖

AHOJTE PROSIM O RADU KED JE MAMINKA NESPOKOJNA S TOVAROM A JA TO VEZMEM A PENIAZE VRATIM PRETOZE SA NECHCEM NATAHOVAT O PAR EUR ,ONA MA NAJSKOR POSLAT TOVAR A POTOM JA JEJ PENIAZE ??PRETOZE TAK TO JE NA MMB A JA SA DRZIM TOHO ..LEN TERAS MI PANI NAHNEVANE PISE ZE ONA CAKA NA PLATBU .JA SOM JEJ HNED TIE PENIAZE PREPOSLALA LEBO SA MI VYDI TAKA DIVNA NO CO UZ .LEN SI MYSLIM ZE MI DA ZLE HODNOTENIE MA NATO NAROK??DAKUJEM ZA RADU