icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

nikolca
16. nov 2012

@erikaflenderov no mne sa to par krat stalo,a už som s dobierkami skončila,ja som vždy uverejnila celu adresu aj s menom na čiernu listinu

erikaflenderov
16. nov 2012

kupujúca nana88 s adresou ,,zuzana stanova kolonada 3 lučenec 98401 neprevzala dobierku ☹

pastelka74
16. nov 2012

@biancaneve ...prečítaj si moje podmienky predaja....

lenulienka2011
16. nov 2012

@erikaflenderov supni ju aj na ciernu listinu 😝

erikaflenderov
16. nov 2012

@lenulienka2011 už som: 😠

natalii6
16. nov 2012

ahojte prosim vas viete mi pradit ked som niekomu napisala zle hodnotko a potom sa mi ta dotycna mamina ozvala a napravila svoju chybu kde sa to da vymazat? dakujem

traktor
16. nov 2012

@natalii6 prejdi kurzorom po hodnoteni, ktore si dala a na konci hodnotenia mas zmaz hodnotenie

natalii6
16. nov 2012

@traktor dakujem za radu

nelinqua
16. nov 2012

Co s kupujucou, ktora tvrdila ze jej zasielka nedorazila?...podla cisla podacieho listka bola uz pred 3 dnami prevzata adresatom...ked som na nu vybalila tieto udaje z posty - zasielka vraj zazracne hned doobeda v dany dorazila. mate taku skusenost? tipnem ze ak by to bolo poslane obycajne..ani sa neprizna ze to ma doma..

tikivikiniki
16. nov 2012

Dievčatá,kto mi poradí ako nastavím aby mi chodila správa na email keď sa mi niekto ozve na inzerát? Ďakujem!

mima1311
16. nov 2012

@tikivikiniki ked zakliknes na ,,, svoj bazar,, a zrolujes uplne dole , tam ,, odfajkni,, Posielať upozornenia na nové odpovede predajcov alebo záujemcov

tikivikiniki
16. nov 2012

@mima1311 Ďakujem,pomohla si mi!

mima1311
16. nov 2012

@tikivikiniki rado sa stalo ... 😉

sailes
16. nov 2012

@nelinqua mne sa to stalo akurát tento týžden ale z opačnej strany : maminka mi poslala balík v piatok 1tr. , poslala mi p.č. s čím som si aj overila, že to je podané, v utorok bol môj balík prevzatý a ja ešte vo štvrtok som behala po poštách kde a kto mi ho prebral, lebo ja nie ! Objavil sa dnes ráno v mojej schránke, no nevedno kde bol do dnes.

nelinqua
16. nov 2012

@sailes tomu nerozumiem...tak potom posta ma v tom riadny bordel..lebo nic take sa mi doteraz este nestalo:( ale dotycna sa o zasielku ani nezaujimala..ozvala sa az po mojej otazke ci dorazil. a vedela ze som ho odoslala uz minuly tyzden.

garzonka
16. nov 2012

Ja som raz cakala balik (ceska posta), a podla pod.cisla som si pozerala na nete historiu dodania a pisalo mi asi 3 dni po sebe ze zasielka nie je dorucena z technickych pricin zo strany posty....tak som si pre to sla na postu, balik som prevzala a ked som si znovu pozrela historiu na nete, tak zrazu "technicke problemy posty" zmizli a termin dorucenia bol o tie tri dni skor nez bol balik naozaj fyzicky doruceny... tiez som tomu nerozumela,preco to tak napisali...divne . mozno sa ich raz na to opytam 😕

ivett1
17. nov 2012

dievčatá, mne sa stalo nedávno niečo podobné... čakala som balík minulý týždeň vo štvrtok (bol poslaný doporučene , 1. triedou) a ešte ani v piatok som si nenašla v schránke ten "žltý lístoček" ... až v pondelok a čuduj sa svet so štvrtkovým dátumom, ktorý bol prepísaný rukou na piatkový ... a fyzicky bol v schránke až v pondelok... neviem, čo sa to na tej našej pošte deje ... teraz som bola doma s malým (od stredy) dva dni po sebe som mala v schránke žltý lístok - doporučená zásielka do vlastných rúk a doručovateľka sa ani raz nepokúsila zazvoniť, resp. zistiť, či nie sme doma ... skrátka automaticky vypíše adresát nezastihnutý a bodka ... odkedy máme inú doručovateľku a schránky z vonkajšej strany vchodových dverí, mám smolu... 😖

missy97231
17. nov 2012

@judith793 ja som tiez dostala gratis ku jednej bunde nohavice, ktore som predala ked maly z toho vyrastol... nemyslim si ze som za to bez chrbtovej kosti, ci? 😉 @pastelka74 co sa tyka kabelky,, tak to je uz o inom,, lebo citala som o tej tvojej vydarenej vymene 😉

missy97231
17. nov 2012

@nelinqua @sailes aj ja mam skusenost s dorucenim balicka este minuly rok na vianoce,,, knizka objednana ako darcek neterke pod stromcek... info o doruceni - zasielka prebrata, alebo tak nejak,,, ale balicek nikde. kedze posta uz potom nerobila, prisli ocakavane sviatky - VIANOCE - tak sa ani nedalo overit... Nakoniec sa knizka nasla na poste s vysvetlenim, ze sestra (na nu bola adresovana) nebola doma, a kedze postarky su "kamosky", myslela, ze si po balicek pride este v ten den,,, len akosi pozabudla dat listok do schranky ze tam ten balicek aj ma,,, ale info uz bolo dorucene a prebrate... 😖 😖 takze ano - ma posta v tom bordel... 😠

jankah77
17. nov 2012

@elka74 ja som sa vcera rozhodla, ze uz nedavam ziadne zlavy na postovnom, alebo si kupujucu preklepnem najprv.... normalne ma nastvala jedna pani...kupovala novu stavebnicu za 10e, chcela sa nejak dohodnut s postovnym (ci nezatiahnem) - tak som sa s nou nakoniec dohodla, ze pojdeme na polovicu (slo to ako balik za 2,50). Suhlasila, cit.: "aj to pomoze"...hovorim si, asi nema peniazky, a chce decku urobit radost na Vianoce, ze by som jej to zatiahla cele? Mrknem ku nej na fotoblog, a skoro ma porazilo - ma tam nahodene fotky, co ma nakupene dietatu pod stromcek aj s cenami u niektorych veci... teda, ja svojim dvom si nemozem dovolit dat dary za vyse 100e (a vyzera, ze to nie je konecna suma).... a ona ma problem s postovnym 2,50e??? 😠

jankah77
17. nov 2012

@garzonka
@sailes
asi si zamestnankyne vylepsuju svoje pracovne vysledky.... za nedorucenia vcas mozno maju strhavane premie...

@nelinqua
ak sa nezaujimala, je dost mozne, ze ju uz mala doma... mozno skusala.... nie kazdy vie, ze sa zasielka da sledovat na nete

nelinqua
17. nov 2012

@jankah77 presne toto ma napadlo, mala doteraz len 2 hodnotenia, takze je nakupujuca zaciatocnik a je dost pravdepodobne ze ozaj nevie ako to chodi🙂

nadhera
17. nov 2012

Tak ako som v lete posielala mailom pochvalu na nasu postarku, tento vejkend pisem staznost na postu 😠 Zo zapadneho slovenska bol poslany balik 2.trieda a to 3.11 - v schranke som nasla zlty papierik 9.11 ale na papieriku bol datum 8.11 - takze ziadne auto s balikmi tu neprislo, len sikovny postar nechal postarke vypisany zlty listok a ta mi ho hodila do schranky.... 😠 😠 😠
MM s dvoma deckami sa tahal na postu pred zaverecnou pre balik a nedali mu ho aj napriek tomu, ze na baliku boli dve mena - jeho a moje , lebo na sprievodke bolo len moje....a postarke sa lenilo zdvihnut rit a precitat na baliku obe mena, takze som na postu este musela ist aj ja dalsi den. Sluzby na nezaplatenie. ale ved uz monopol im konci....a oni zdvihaju postovne...o 13% od noveho roka.

pastelka74
18. nov 2012

@missy97231 .....vieš nedalo mi to,a tak som jej napísala že, si uvedomujem že kabelka je v podstate jej a či ju predá dalej alebo nie je jej vec,ale štve ma že za akých podmienok ju získala a neustále to popiera,tie sprosté snehule sa mi podarilo darovať za poštovné....nemôžem sa doma na ne ani len pozerať.... 😝 😝 ...ked som ju kontaktovala tak bola vulgárna,škoda hovoriť...... 😝 😝

elka74
18. nov 2012

@jankah77 no tak to je fakt na zamyslenie.. mne tá pani ohladom toho šálu napísala a tým ma dorazila, že ona si to predstavovala tak, že ja jej pošlem šál za 7 Eur (ponuku mám 8 Eur) a zaplatím aj dobierku. tak som jej napísala nech si kúpi vlnu a naučí sa štrikovať. 🙂 nie som charita. ved aj mna niečo tá vlna stála. niektoré kupujúce fakt nemajú ani trochu súdnosti.

lenulienka2011
18. nov 2012

@nelinqua mozno aj posta ma bordel viacmenej ale ak pojdes na postu s podacim listkom len tak pre pokoj ona ti povie kto ho prebral,nieje mozne aby ti niekto doporuceny balicek hodil do schranky 🙂
@sailes

missy97231
18. nov 2012

@pastelka74 to nastve,,, ale asi aj z toho dovodu takto nakupuje,,, ale meni, aby zarobila na druhych ☹

sailes
18. nov 2012

@lenulienka2011 Normálne na dennom poriadku mi preberajú poštarky moje balíky a aj listy, niekdedy si aj obsah pozrú a konštatujú , či som dobre kúpila! Potom mi to hodia do schránky, ak sa zmestí 🙂 A toto nepíšem zo srandy ale je to pravda!

mima1311
18. nov 2012

@sailes To coooooo ???? 😲 😲 😲 😲 😲 myslis to ironicky ci ako srandu , to s tvojim dovolenim , ci ? 😲 😲 😲

sailes
18. nov 2012

@mima1311 Absolútne bežná vec u nás na dedine! Skúsim ceknút a balík bez podacieho lístka viac nenájdem. Stalo sa mi neraz aj s podacím lístkom nedorazil, bolo to vždy vtedy , kde v nom bola riadne drahá vec /50-100E/. Ziadna ironia, úplna pravda. Práve preto pýtam od každého len doporučenú poštu, lebo obyčajne nemám možnost balík dostat!