icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

marcelatt
20. nov 2012

@jankah77 ano tiez si myslim, ja som adminovi pisala, reagoval uplne od veci a ked som pisala druhy krat, este nereagoval..zrejme to presetruje, lebo ved portalu modry konik uchadza zisk - jedna vec a drruha vec je to, ze ked pani KIARKA tu predava veci z obchodu tak dost obtahuje stat, lebo tu ziadnej babe neda doklad pokladnicny alebo fakturu ktoru si da co uctovnictva, no nie? a ma dva maloobchody - tvrdosin (cast medvedzie)

marcelatt
20. nov 2012

@jankah77 a este daco..figuruje tu s dvomi nikmi - teda minimalne o dvoch viem ja: KIARKA, TINAJ

marcelatt
20. nov 2012

@meddy ano tiez si myslim, ja som adminovi pisala, reagoval uplne od veci a ked som pisala druhy krat, este nereagoval..zrejme to presetruje, lebo ved portalu modry konik uchadza zisk - jedna vec a drruha vec je to, ze ked pani KIARKA tu predava veci z obchodu tak dost obtahuje stat, lebo tu ziadnej babe neda doklad pokladnicny alebo fakturu ktoru si da co uctovnictva, no nie? a ma dva maloobchody - tvrdosin (cast medvedzie)

lenulienka2011
20. nov 2012

@marcelatt ako vies ze ma 2 nicky?

marcelatt
20. nov 2012

@lenulienka2011 zistila som to jednoducho...na inych portaloch ma tiez viac nikov a podla jej tovaru sa to da zistit jednoducho...neni az taka prefikana, takze spravila chybu 🙂 , jeden nik je KIARKA, druhy nik je TINAJ = tu na modrom koniku

lenulienka2011
20. nov 2012

@marcelatt tak to nahlas adminovi,stym uz nemoze necinne cakat

marcelatt
20. nov 2012

@lenulienka2011 ja som to nahlasila..no som asi sama..neviem, ostatne baby sa jej boja..

lenulienka2011
20. nov 2012

@marcelatt ak nahlasis dva nicky na 1osobu admin jej automaticky zablokuje bazar-teda ked si to overi,tak pravdepodobne nema dva,ked stale funguje....mozno ho ma na niekoho z rodiny a stym nic neurobis,to sa uz dokazat neda

marcelatt
20. nov 2012

@lenulienka2011 jaaj, tak takto to je...ona ma ten druhy nik na manzela...ona ma obchod a predava to tu..bez pokladnicnych blokov atd...danovy podvod jak vysity 🙂

marusinka80
20. nov 2012

@zuzanazof Bohuzial, nepovazujem Vase spravanie za seriozne, ak sa tu na MK s niekym dohodnem na predaji alebo kupe, povazujem to za zavazne. Ak to planujem zmenit, tak sa dotycnemu ozvem a opytam sa ho, ci by mu to neprekazalo, ak by som dohodu zmenila a bohuzial Vasa kratka sprava o odpredaji susedke mne nestaci ako vysvetlenie. Povazujem Vas za neserioznu osobu a nikomu s Vami neodporucam obchodovat.

lenulienka2011
20. nov 2012

@marcelatt no tak to uz ja neviem,ako to ma ale nema to isto na seba ak si to hlasila,a nezablokovali ju,bohuzial to uz nieje nasa vec

natalii6
20. nov 2012

ahojte ja mam tiez jeden problem jedna mamicka sa mi ozvala ohladom kupi jdenej veci z mojho bazaru najprv ma poprosila ci jej to neodlozim na tyzden neozvala sa ani po tyzdni tak som jej napisala ze ci ma o danu vec zaujem tam mi napisala ze ano ze mi posle peniaze v pondelok potom ze v utorok potom sa odmlcala a ked som jej napisala tak mi odpisala ze v piatok mi ich poslala a do dnesneho dna som ich nedostala nastastie tovar som jej este neposlala a ked som jej dneska napisala ze peniaze mi este nedosli a ze jej napisem zle hodnotenei o neserioznosti tak mi napisala ze co sa vyhrazam 😒 ako ja som jej uz jedno hodnotenie zle napisala minuly tyzden ale ked mi napisala ze v piatok peniaze poslala som ho vymazala ale ma hneva jej pristup ved ked nato nema stacilo napisat nehnevajte sa ale nemam nato peniaze a nie ma takto vodit zanos 😠

stefit
20. nov 2012

@natalii6 to je tu normalne... ☹

garzonka
20. nov 2012

@natalii6 Za mna: ja by som za toto hodnotenie napisala, pretoze nielen ze dohodu nedodrzala, ale zaroven aj klamala ( a to uz je co povedat, ked napise, ze peniaze poslala , ked to nie je pravda).
Pokial by sa chcela pomstit a napisala aj ona zle hodnotenie tebe, admin by ti ho vymazal, taketo oplacanie sa tu nenosi a je to aj v pravidlach bazaru. Taketo "vodenie za nos" je neseriozne a uznal by to aj admin, tak sa nedaj zastrasit....

jankah77
20. nov 2012

@marcelatt no, nechcelo sa mi hrabat v celom bazare Kiarky a Tinaj, ale staci kliknut na OBUV ... bud jedna druhej slohla fotky, alebo naozaj ma 2 nicky:
https://www.modrykonik.sk/bazar/predajca/tinaj/...
https://www.modrykonik.sk/bazar/predajca/kiarka...
Lebo pri topankach Thomas a Adidas snehulach su totozne fotky ... nestaci toto ako dokaz? alebo nech ziada admin vysvetlenie totoznych fotiek

natalii6
21. nov 2012

@stefit
@garzonka Ahojte ..ved jej ho aj napisem lebo toto sa fak nerobi 😒 ako co sa tyka z jej strany ona sa napriklad vobec nepyta na ten tovar ci som jej ho uz poslalaalebo v akom to je stadiu a nereaguje ani sama od seba ze by ju to zaujimalo ak by som bola ja na jej strane tak sa spytam tej dotycnej ze ci uz tovar poslala a tak ale ona vzdy reaguje az po mojom pisani cele mi je to cudne a stakymto pristupom som sa tu nestretla a som si vsimla ze uz ma aj od 2 dalsich napisane zle negatko

marcelatt
21. nov 2012

@jankah77 no vidis...ake identicke...zatial mi admin neodpisal..napisala som mu uplne vsetko, kde ma aky obchod, co a ako obchoduje, ze tu ma dva niky, tiez taketo podobne som mu poslala linky, ze ma identicke...a ze asi len "chuck norris" by vedel odfotit narovnako 🙂)
ale admin nereaguje :o(

janka196
21. nov 2012

baby ktoremu adminovi pisete o zmazanie nepravom daneho negativneho hodnotenie?

garzonka
21. nov 2012

@janka196 martinjasen

mima1311
21. nov 2012

@jankah77 kiarka ich ma o cent lacnejsie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janka196
21. nov 2012

@garzonka dakujem jemu som pisala. hadam sa mi coskoro ozve ☹

jankah77
21. nov 2012

@mima1311 keby som si objednala z oboch nickov naraz tie topanky 😀 ? Ale dost mozne, ze ma viac kusov, kedze su nove

lenulienka2011
21. nov 2012

@janka196 ak sa ti ozve,a ak nieco vyriesi 😢

janka196
21. nov 2012

@lenulienka2011 ozval sa 🙂 hodnotko mi zmazal. usudil ze bolo dane nepravom . uvidime ci sa to bude dat este nejako poriesit

gulko
21. nov 2012

pozor na neregistrovanu leazigova@centrum.cz s adresou: snp7 05601 gelnica > objendala si na dobierku avsak si ju neprevzala, takze som musela platit dvojite postovne a nic z toho ☹

martinjasen
21. nov 2012

Pekny den,

po stretnuti s pravnikom som aktualizovat clanok ohladom Obchodovania v bazari. Davam do pozornosti:

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/...

Martin Durina
Asmira Team

ivetka67
21. nov 2012

Ahojte, aj ja mam problem s jednou mamickou , 21.10. som reagovala na kupu mikiny ,,Adidas ,,tyrkysovej farby cena 10 € . Rozhodla som sa tak preto , lebo mala dobre hodnotenie. Tak som si zacala od mamicky zistovat o mikine ci je v poriadku , ci nema zmolky a ci neni poskodena a ci je zips ok , dostala som odpoved ze je ok a je to bavlna . 9.11.som poslala peniazky na jej ucet a tovar stale nechodil .Vypisovala som jej a ona nic , nereagovala . Po velmi zlej komunikacii a nekomunikacii mi dnes 21.11 . konecne dorazila zasielka . Po otvoreni balicka som bola velmi sklamana , mikina bola tmavo modra , zmolkova , vytrhane ocka ma ako aj napredu tak aj v zadu , na rukave ma flak , vytahana a je silonova . No strasne , strasne .....tak som jej pisala ze chcem vratit peniaze / v podmienkach ma ze reklamacie neprima / ze mi poslala uplne nieco ine ako som si objednala , ale myslim si ze ona sa mi viac neozve . Prosim , poradite mi niekto co alebo ako mam postupovat aby som dostala svoje peniazky spat a vratila jej tu mikinu . Som velmi sklamana a aj po dobrom hodnoteni sa budem bat si nieco kupit . ☹ ☹ ☹

nelinka0401
21. nov 2012

@ivetka67 ako že neberie reklamácie???ved to bola jej chxba,že ťa nesprávne informovala,teda zamlčala poškodenie.ak sa nebude chcieť s tebou dohodnúť,napíš jej,že budeš informovať admina aprepošleš mu celú konverzáciu kde zatajila poškodenie

traktor
21. nov 2012

@ivetka67 napisala by som jej,pockala na jej reakciu / najviac 24 hodin- pretoze nemusi byt na nete/, a ak nebude reagovat, tak potom by som jej dala negatko , dala ju na ciernu listinu tu https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/upozornite-na-nespolahlivych-kupujucich-z-bazaru/ + tu by som oznacila jej nick / nezabudni dat pred nick @/ ..inak , ak ti prisla vec v zlom stave / farbu neriesim, pokial si sa teda vyslovene neopytala, ci je to tyrkysova a prisla ti ina..lebo pc môze farbu skreslit/...mas narok na vratenie plnej sumy + spätnu postu, ktorou jej balicek vratis a je uplne jedno, co ma napisane v podmienkach..ty nejdes vratit tovar preto, ze ti len nesadol, ale preto, ze ta neupozornila na jeho stav + ti napisala iny material ako ti prisiel..inak, môzes to aj odfotit a pridat tu fotky

ivetka67
21. nov 2012

Ano , je pravda ze na farbe moc nezalezi ale ja som ju chcela hlavne preto , lebo mala krasne farby . Pockam ako bude reagovat a uvidim. Ale bola dost odmerana v odpovediach , tak neocakavam pozitivnu reakciu . ☹

traktor
21. nov 2012

@ivetka67 ak nic, tak potom fak to negatko, cierna listina a potom tu napis jej nick..ale verim, ze to nebude potrebne a bude to riesit tak ako ma....takto môze prist o kopu zakaznikov a myslim, ze to by nechcela..