icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

monika15
21. nov 2012

@jankah77 to je to iste 🙂)))
ta baba ma 2 nicky 🙂

monika15
21. nov 2012

ja by som len chcela vediet ze po tolko NEGATIVNYCH hodnoteny... a preco ma stale povolene predavat :((((

https://www.modrykonik.sk/bazar/rating_buyer/ba...

@martinjasen

ivetka67
21. nov 2012

pockam a uvidim ako sa zachova, tu mikinu som kupila muzovi lebo ma rad taku farbu a ked to zbadal a hlavne ten stav , tak mi hned povedal ze to snad v kosi najde lepsiu a ze ako kam toto ma nosit ☹

marcelatt
21. nov 2012

@jankah77 ved objednaj obidvoje, aj obidvoje mozes zaplatit...jej motto je "tovar neposlat" 🙂)))

jankah77
21. nov 2012

@marcelatt haha moze cakat...ani ma nenapadne, od takychto podvodnicok ruky prec

benne
21. nov 2012

@jankah77
@marcelatt

vestička od kiarka - prišla s rozdrobeným vatelínom, teda nenositeľná, jej ospravedlnenie bolo, že oni to takto nosili.. takže.. nosili to aj s cenovkou? Kiarka mi po asi mesiaci vrátila peniaze, no o čase ich odoslania klamala viacnásobne, ako i o odoslaní balíčka. Rozhodla som sa o tom napísať až teraz (negatko odo mňa má), lebo p.marcelatt som mala možnosť stretnúť osobne, viem, že z jej strany ku klamstvu nedošlo, a preto, že kiarka aj mne poslala obyčajne, namiesto doporučene.

jankah77
21. nov 2012

@benne podla mna, jasne podvaza, robi tu maloobchod (okrem ineho).... tak som zvedava, co nato admin teraz povie

marcelatt
21. nov 2012

benne @jankah77
no baby...to asi je taka moda v tom tvrdosine, ze sa nosia veci aj s cenovkou 🙂
napisala som vsetko, totalne vsetko do detailov tomu martinjasen...a uvidime...lebo admin to ani neprecital ☹

benne
21. nov 2012

@marcelatt len vydrž, martin má na starosti aj ostatné odnože MK, on odpovie 😉

marcelatt
21. nov 2012

no, kym si to moje precita, fuuu 🙂

mysky
21. nov 2012

@marcelatt Nedá mi nereagovať, keďže ako sama dobre viete, do celej situácie s nickom Kiarka ste neprávom "vtiahla" aj mňa. Celý Váš problém s nickom Kiarka ak som správne pochopila je taký, že Vám omylom poslala balík obyčajne, aj keď ste mala zaplatenú službu doporučene. Svoju chybu uznala a peniaze Vám pokiaľ mi je známe aj vrátila. Vo Vašich príspevkoch na tejto diskusii som však informáciu o tom, že peniaze už máte, nenašla. Protirečíte si aj v hodnotení, ktoré ste udelila nicku Kiarka a to v tom, že ju obviňujete, že posiela veci špinavé a smradľavé, pritom ste balík od nej nikdy neobdržala a ani teda nemôžete vedieť, či Vám v tom balíku neposlala aj doklad o kúpe. Máte podozrenie, že nepodniká v zmysle všetkých platných zákonov v Slovenskej republike. Túto skutočnosť ste oznámila Adminovi, a predpokladám aj všetkým ostatným štátnym a neštátnym inštitúciám. Majiteľku nicku Kiarka poznám osobne, tiež, keďže sme z jedného mesta poznám osobne aj majiteľku nicku tinaj. Sú to dve rôzne osoby. To, že majú pár fotiek v albume rovnakých, je ich vec. Ja mám v albume tiež inzerát mojej švagriny, má ho aj ona na svojom nicku. Pre vyššiu úspešnosť predaja som jej ho dala aj medzi svoje inzeráty. Možno je to proti prísnym pravidlám na Mk, ale myslíte, že by aj nás mal teraz admin preto bloknúť? 😀 Nebudem sa zastávať majiteľky nicku Kiarka. Ako a čo predáva je podľa môjho názoru iba jej vec. Zaráža ma však to, že peniaze vrátené máte, podozrenie na nekalé praktiky ste tiež ohlásila všetkým patričným úradom, ale asi Vám to nestačí. Je to z Vašej strany ako "hon na čarodejnicu" 🤐 Áno, poznám majiteľku nicku Kiarka osobne, je to moja známa a je to príkladná matka troch malých detí. Vy ste ju označila za najväčšiu podvodníčku na MK, pre stratený balík, za ktorého stratu môže pošta. Myslím, že na MK aj iných podobných serveroch je oveľa viac väčších podvodníkov, ako Váš svetrík, alebo čo to bolo za pár eur, o ktoré ste v konečnom dôsledku vlastne ani neprišla 😕 Baby, mať tak Vaše problémy a padáčik od Slovenskej pošty, tak mi je sveta žiť 😀 😀 😀

missy97231
22. nov 2012

@mysky prepac,,, nechcem riesit to ci vratila peniaze marcele alebo nie... Ale predava zo sekaca ☹ preto ja radcej nakupujem tu z mk ako zo sekaca,, lebo predpokladam ze kupujucu vec nosilo dieta predavajucej ci dve ci tri ma deticiek, to je ok,,, ale nie neviem kolko majitelov to malo predtym, je to zatuchnute, a smrdi to... Musis dat za pravdu ako vsetky tu ostatne mamy, ze je to tak.. Ak aj Kiarka predava zo sekaca, co ano - staci pozriet na fotku od @benne, tak nech o tom spomenie kupujucej.... Ja by som si urcite rozmyslela kupu ak mi to povie, ze je to zo sekaca, nie po jej dietatu 😉 dalsia vec je postovne,,, to co je moda dnes??? Zaplatim doporucene a aj tak prinajlepsom mi to pride obycajne? Ved to je zvacsa zisk 60centov... Tu v bazari to je DOST!

traktor
22. nov 2012

@mysky tu nesuhlasim ..kazda predavajuca tu ma mat fotku toho, co ma aj realne doma a vie to aj predat..cize ak ty predavas topanky, nema ich co mat vo svojom albume tvoja sesternica, brat, sestra..nikto..len ty..to nie je teraz o zavisti..ty mas ja nie..ale o ferovosti..ak odpovie tebe zaujemca a aj jej, ale iny a v rovnakom case...koho uprednostnis..?komu topanky predas?je to ferove?nie je a ty ako predavajuca si tymto teraz u mna prestala byt zaujimava..a neber to v zlom..a ano, ak to admin zisti, môze ti pozastavit aj bazar, pre neferovost..lebo to nie je o tom, ze o tom nevies..sama to verejne este napises..keby to bolo na inom bazare, je to ok..ale nie ponukat tu istu vec na jednom bazare a vo viacerych nickoch.. a ku kiarka..môzes ju poznat aj osobne, môze byt perfektna matka..co to ma ale spolocne s tymto tu??,..pozri vyssie, nasla sa dalsia mamicka u ktorej obchodik tiez nedopadol celkom ok..tak?

marcelatt
22. nov 2012

@mysky po prve, je to trosku inak ako pisete vy a ako prezentuje kiarka! ja som cakala tyzden na doporucenu postu a ked som sa jej ozvala ze ci mi neda cislo podacieho listku, aby som patrala kde to je, tak jej odpoved bola ze mam si to ist hladat na postu, ze aj ona pojde a ze ona mi to poslala obycajne !! doteraz to nemam..a ked predava kvantum veci v second hande, je mozne ze to predala tam a odo mna len zuctovala peniaze alebo to je uz jedno..ja som jej vynadala, lebo si to zasluzila..vratila mi peniaze, ano..mam naspet 6,20€, ale: napisala mi ze mi ich poslala 14.11. !!! zase totalne klamstvo, poslala mi ich uuuplne inokedy, o niekolko dni neskor, az ked som sa jej zacala vyhrazat, ze ju udam za podvod !! a pani "mysky" - pani kiarka mi pisala ze vas vobec nepozna, ze netusi kto se, na to ste sa mi ozvali vy ze sa poznate ze ona u vas nakupuje vo velkoobchodnom second hande...tak naco klamete obidve? trapne 🙂 a po dalsie, ja ju nikam na ziadne urady udavat nebudem, je to pod moju uroven...jeeeej a este ma napadlo, to je fakt sranda 🙂 🙂 🙂 vy pisete za ako ju dobre poznate a ze je to matka 3 deti !!!! mne pani kiarka pise ze je to matka 4 deti 🙂 🙂 🙂 ja som pani kiarke napisala naposledy, ze to nema v poriadku a ze to je uz diagnoza, takto klamat !!!!! s pani kiarkou nechcem mat NIC spolocne a myslim ze ani vela mamiciek a je mi luto ludi ktori sa poznaju s takou klamarkou...ona klame, klame, klame...kiarka klame aj v jednoduchych veciach !!! aj o tom ze vas nepozna a pozna vas, klame o pocte deti, klame ze nema veci zo second handu....nie je to diagnoza??? takato zena sem na modry konik nepatri....a nie je to len moja skusenost...ja od nej doteraz nemam ten slubovany svetrik a overal, tak neviem ci by to smrdelo a bolo zatuchnute z balika second handoveho sacku...ale zeny co od nej kupili, tak to take mali

jankah77
22. nov 2012

@mysky To je pekne, ze sa zastavas kamaratky... nejdem tu riesit obchod medzi marcelatt, lebo neviem detajly. Ale ona upozornila na to, ze kiarka predava na Bazari veci zo sekaca - tymto HRUBO PORUSUJE pravidla nielen MK, ale aj zakony SR!!!! moze byt matka perfektna akokolvek chce, ale z pohladu prava SR je iba podvodnicka - pretoze robi cierny predaj a neodvadza dan!

jankah77
22. nov 2012

@mysky ad "to príkladná matka troch malých detí " ..... dava uplne nadherny priklad svojim detom, ze uznavat autority, pravidla a zakony sa nemusi.... a vy toto este obhajujete? davate rovnaky priklad svoji detom???

martinjasen
22. nov 2012

@jankah77
@monika15 Aka je otazka?

mysky
22. nov 2012

@marcelatt Ozvala som sa Vám ja na základe KRIVÉHO OBVINENIA na moju osobu z Vašej strany. To veľmi dobre viete. Myslím, že som Vám to dostatočne ozrejmila aj v súkromných správach. V týchto správach som Vám však nikde nepotvrdila, že Kiarka odoberá tovar z firmy, pre ktorú pracujem. Prečítajte si prosím ešte raz a pozorne moje správy, kým budete zavádzať a tvrdiť niečo, čo nie je pravda. Prečo Vám pani Kiarka tvrdila že ma nepozná a že má iný počet detí, je iba jej vec. Napádala ste ju, nepekne nadávala, čo aj sama priznávate. Požiadala Vás aby ste sa išla opýtať na Vašu poštu, či tam náhodou balík nie je a rovnako tak hodlala urobiť aj ona na tej svojej. Som toho názoru, že nech si každý predáva čo chce a ako chce. Vy ste o podozrení na nekalé obchodovanie Kiarky upozornila pravdepodobne všetky orgány, tak tie budú teraz konať. Ale načo to rozoberáte ďalej a verejne jej nadávate, my teda "hlava neberie" 🙄 . @jankah77 - Kde beriete istotu, že majiteľka nicku Kiarka nemá živnosť, neplatí všetky odvody a dane? 😕 . @missy97231 K Vašej reakcii snáď len toľko, že modrý koník je bazár - teda veci z druhej ruky, čo je vlastne second-hand. Podľa mňa je úplne jedno, či vec nosilo dieťa od slovenskej mamičky, alebo dieťa z Anglicka. Moje deti majú 90% oblečenia nakúpené v second hande a žiadna z vecí nikdy nebola zatuchnutá ani nesmrdela. Veci samozrejme pred prvým použitím z hygienických dôvodov vždy vyperiem 😀 . Neviem aké second hand predajne sú vo Vašom okolí, ale v našom okolí nie je žiadna kamenná predajňa, kde by boli veci špinavé a zatuchnuté. Moje deti majú hlavne kvalitné a krásne oblečenie za zlomok jeho pôvodnej ceny. Radšej nakúpim kvalitnú, aj keď nosenú vec v second hande, ako umelú predraženú čínsku "handru".

missy97231
22. nov 2012

@mysky no u nas su take iste asi ako v tvrdosine... ale kdekolvek v sekaci tie veci "vonaju"rovnako...😉 a tvrdosinske sekace nie su vynimka... a ked ma chce niekto presviedcat ze v tvrdosinskom sekaci tie veci nevonaju rovnako,,, rada navstivim... a aj ten kiarkin, kedze mozem byt v ts za chvilu 😉

mysky
22. nov 2012

@missy97231 Môžete sa zastaviť aj vo Vašom okolí a to v Obchodnom centre Klinec na 4-tom poschodí 😀 Môžeme o tom osobne podebatovať 😀

bartokami
22. nov 2012

Tak už dnes toho bolo dosť,idem sa preto podeliť s mojou veľmi neprijemnou skusenosťou..17.11 mamička mala veľky záujem o vecičku,hned si aj pýtala podklady..čislo učtu... 20.11 som už čakala peniaze..Ale žial nič neprišlo,tak som sa slušne pani pýtala,či zaplatila,tak ma zarazila odpoved:,,nezaplatila.dovidenia.Brala som ti ako uzavrety obchod,a napisla jej negativne hodnotenie/ja to mam v podmienkach predaja/.A na druhy den sa začal kolotoč vypisovania od tej mamičky...nasa konverzacia..posudte sami...len preto že som jej dala negativne hodnotenie..napisla mi toto :
Dobrý večer...To čo to tu o mne píšete?Okamžite to vymažte...Ja som Vám jasne napísala,že som neposielala.A nie,že nepošlem.Najprv čítajte a opýtajte sa!!!Nikdy som nebola taká,že by som neposlala peňiaze.Ešte 4 eurá mám...Moja zlatá!!!Som mama 17.mesačnej dcéry a zdravie je mi prednejšie,ako vysedávať za pc...Ako to robíte asi vy!!!!!!!!!!!Dcéra je chorá a nedalo sa mi sednúť si za pc...Mám internet banking,tak by ste to mali raz dva...Najprv sa slušne opýtajte,čo je vo veci a potom posudzujte ľudí.Vôbec ma nepoznáte!!!Tak vymazať odkaz a hneď!!!A od Vás by som si už nedala poslať ani prd!!!Pekný zbytok večera!!!
fotoportrét

januela - Jana Ďurigová - Včera o 19:34
Dúfam,že ste to pochopili...Nerobí sa to!!!Raz,keď mám o niečo záujem,tak pošlem aj peňiaze a nebudem si z Vás robiť dobrý deň...A píšte si na moju nástenku,čo chcete...Ste mi úplne ukradnutá aj vaše vecičky...Mne sa to ešte nestalo takéto jednanie...Posielam iné sumy a mám iné maminy,čo sú somnou maximálne spokojne!!!Sa nad sebou zamyslite.Opýtajte sa nabudúce.Prepáčte máte ešte záujem o súpravičky lebo som vám ju už rezervovala a zabalila ja napíšem ok a tu je moja adresa len vážne sa mi nedalo byť na pc...Tak serus aj svami!!!Ja nechápem vašej reči...Hneď ohovárať a písať blbosti...Tak Vás poprosím pekne,aby ste to vymazali s môjho hodnotenia!!!!

Ona mi samozrejme napisla negativne hodnotenie...ja som nato odpovedla,ze je to pisane z pomsty,a ze to budem zajtra s adminoom...viete čo mi zas napisala???
Nech Vás to ani nenapadne moja zlatá!!!Vám už ozaj pipi??To,čo tu vympisujete,že z pomsty...

missy97231
22. nov 2012

@mysky no vsak prave ze tam mne osobne vsetky vecicky smrdia,,, takze tak 😉 ale pokecat o tom mozeme...

bartokami
Odpoveď bola odstránená
bartokami
Odpoveď bola odstránená
januela
Odpoveď bola odstránená
mysky
22. nov 2012

@missy97231 Budem sa tešiť 🙂 A na 4-tom poschodí sú dve predajne, tak treba nájsť tú správnu 🙂 .

missy97231
22. nov 2012

@mysky v ktorom? su dva na 4tom... v deckom ci to druhom? 😀

traktor
22. nov 2012

@januela citala som celu konverzaciu a
@bartokami ma narok dat ti hodnotenie.. kedze bolo poslane cislo uctu na tvoju ziadost, obchod sa zacal, ale ty si ho nedokoncila, cize ma narok dat hodnotenie..ale ty jej nie, lebo ona ma stale pripraveny balicek na odoslanie, len platba od teba jej nenabehla..tak bud to urovnaj a hodnotenia si navzajom zmazete, alebo ona ma narok kontaktovat admina, ze si jej dala nepravom hodnotenie a ten jej ho vymaze.. + tie nadavky tu a aj co som citala na fb vôbec nie su ok, to co je za komunikaciu..?po tomto by som sama ziadala admina, nech sa na to pozrie, taka komunikacia tu nie je pripustna, kazdy by sa mal vediet kontrolovat..a pokial nie, tak tu nema co hladat ..

bartokami
22. nov 2012

@januela a vy chcete by som vám zmazala negativne hodnotenie,,zato všetko,čo ste o mne popisali???všade??? sa nehanbite???čo ste vy človeka???