icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

januela
Odpoveď bola odstránená
bartokami
Odpoveď bola odstránená
bartokami
Odpoveď bola odstránená
januela
22. nov 2012

A VY SI,CO DOVOLUJETE CHODIT MI NA MOJ PROFIL??Ja vam na vas chodím?Tak nevymažete ho,hej?Posledný krát Vás o to žiadam,Čo som za človeka??Určite lepší než vy!!!

bartokami
22. nov 2012

@januela vy žiadate ešte odo mna opatrenia???ja som vas vyslovene poprosila,aby ste zmazala všetko..a ja urobim tiez..ale vy ste o mne napisali na faceboooku toto????????????: Jana Jemalová
Pred 4 hodinami
No zase sa mi potvrdilo,že debilitka vládne svetom...Ak, kupujete náhodou na Modrom koníku chcem Vás upozorniť na pani bartokami je to úplna (!)A len ohovára,píše zle hodnotenia a vyhráža sa!!!Tak,ak ste niečo od nej kúpili alebo chcete kúpiť,tak jedine drevený valček a drb...jej dobre po hlave!!!Vačšia suka ani nieje!!!

Skončila som s vami...

januela
22. nov 2012

Ja som zmazala všetko,čo mi išlo.Milá pani.Aby som mala pokoj.Tak mi konkrétne napíšte,kde to mám vymazať.Zabudnite,že žijem a nechajte ma tak.Dobre ďakuje

martinjasen
22. nov 2012

@bartokami Nikdy nezverejnuj obsah vasich sukromnych sprav bez suhlasu druhej osoby na verejnom fore.

Informacie mi posli do IP. Dakujem.

mandarinka85
22. nov 2012

@traktor ja som čítala aj to na tom fcb a len sa mi potvrdilo co som ako prve pisala a za co ma januela osocovala!! A to JEJ SPRÁVANIE NASVEDCUJE JEJ INTELIGENCII!!!!

bartokami
Odpoveď bola odstránená
januela
Odpoveď bola odstránená
januela
Odpoveď bola odstránená
nikolca
22. nov 2012

@marcelatt čitala som tiež to hodnotenie,kde pišete že predava smradlave zatuchnute veci 😒 ako to viete ked vam nič neprišlo???po prečitani toho hodnotenia si myslim že ste balik obdržali,zistili ste že ho poslala obyčajne aj napriek tomu že ste zaplatili za doporučenu zasielku a klamali ste že vam nič neprišlo,a myslim že z toho čo ste napisali do hodnotenia si to myslia viaceri 😕 tolko môj nazor 😀

mandarinka85
22. nov 2012

@januela vy sa spamatajte neviete sa správať a urazate tu slušných ľudí, majte aspon toľko slušnosti a sklopte uši ospravedlnte sa pani@bartokami a ano už som to naozaj o vás pisala pretože o človeku ktorý napíše nepravom o bartokami na fcb že je suma tak to je vrchol ja by som podala na vás trestné oznámenie za ohovaranie a urážku cti!!!! Ked máte problém na MK nevypisujte na fcb!!!

mandarinka85
22. nov 2012

@nikolca to ktorá pisala hodnotko? Nech si precitam

lulana79
22. nov 2012

@bartokami tak za toto by jej mal admin stopnúť celý účet tu na MK ☹ skutočne tu niektoré nemajú čo robiť :(

bartokami
22. nov 2012

@lulana79 viete čo to je čo mi vypisuje..hotove peklo..tie nadavavky...uražky...a ešte ma zavesi aj na facebook...toto nikomu neprajem..!!!!

miskakyska
22. nov 2012

@bartokami najsmutnejšie na tom je,že takých INTELIGENTNYCH osôb tu je stále viac a viac,ooooch mamooo ☹ nič si z nej nerob,pokazí to človeku celý deň,ale čo už s tým...zažila som a tá osoba je na týchto stránkach každu chvílu ..možno je to aj vaša kámoška..takí ľudia by sa mali liečiť

lulana79
22. nov 2012

@bartokami písali ste adminovi? pošlite na martinjasen správy od nej... za urážky a vyhrážky by určite mala byť stopnutá... príp. túto konverzáciu s ňou dajte aj do fóra "otázky na Asmira Team", nech si to tam admin prečíta... Ale označte tam Martina Jaseňa, nakoľko on je ten jediný z adminov, ktorý dokáže pomôcť a neodbije vás jednoduchou vetou 🙂

bartokami
22. nov 2012

@lulana79 dakujem už som mu pisala...je informovany...ale ja už tu nemožem dalej sedieť..pridem neskor...

januela
Odpoveď bola odstránená
mandarinka85
Odpoveď bola odstránená
marcelatt
22. nov 2012

@nikolca myslite si co chcete, ja som postu neobdrzala, nie nadarmo aj po svetriku patram...inak, svetrik bol do vcera predavany na inom portali 🙂 takze kde je pravda? a ked som zistila ze na inom portali to predava ta ista zena ako tu na koniku, tak az potom ho zmazala....a to ze su veci v zlom stave a ze predavajuca klame ze su to veci po jej detoch...to sa nerobi...som v kontakte s vela mamickami nespokojnymi s predavajucou kiarka...a az vam veci nesmrdia v second hande, tak sa chodte do neho pozriet

januela
Odpoveď bola odstránená
januela
Odpoveď bola odstránená
januela
Odpoveď bola odstránená
mandarinka85
22. nov 2012

@januela hahahahahahaha ste smiesna...viete co chodte na policiu a povedzte ze som o vas napisala tri bodky..kludne ma nahlaste ....potom mi napiste ked je sud🙂

januela
Odpoveď bola odstránená
januela
Odpoveď bola odstránená
mandarinka85
Odpoveď bola odstránená