Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
A VY SI,CO DOVOLUJETE CHODIT MI NA MOJ PROFIL??Ja vam na vas chodím?Tak nevymažete ho,hej?Posledný krát Vás o to žiadam,Čo som za človeka??Určite lepší než vy!!!
@januela vy žiadate ešte odo mna opatrenia???ja som vas vyslovene poprosila,aby ste zmazala všetko..a ja urobim tiez..ale vy ste o mne napisali na faceboooku toto????????????: Jana Jemalová
Pred 4 hodinami
No zase sa mi potvrdilo,že debilitka vládne svetom...Ak, kupujete náhodou na Modrom koníku chcem Vás upozorniť na pani bartokami je to úplna (!)A len ohovára,píše zle hodnotenia a vyhráža sa!!!Tak,ak ste niečo od nej kúpili alebo chcete kúpiť,tak jedine drevený valček a drb...jej dobre po hlave!!!Vačšia suka ani nieje!!!
Skončila som s vami...
Ja som zmazala všetko,čo mi išlo.Milá pani.Aby som mala pokoj.Tak mi konkrétne napíšte,kde to mám vymazať.Zabudnite,že žijem a nechajte ma tak.Dobre ďakuje
@bartokami Nikdy nezverejnuj obsah vasich sukromnych sprav bez suhlasu druhej osoby na verejnom fore.
Informacie mi posli do IP. Dakujem.
@traktor ja som čítala aj to na tom fcb a len sa mi potvrdilo co som ako prve pisala a za co ma januela osocovala!! A to JEJ SPRÁVANIE NASVEDCUJE JEJ INTELIGENCII!!!!
@marcelatt čitala som tiež to hodnotenie,kde pišete že predava smradlave zatuchnute veci 😒 ako to viete ked vam nič neprišlo???po prečitani toho hodnotenia si myslim že ste balik obdržali,zistili ste že ho poslala obyčajne aj napriek tomu že ste zaplatili za doporučenu zasielku a klamali ste že vam nič neprišlo,a myslim že z toho čo ste napisali do hodnotenia si to myslia viaceri 😕 tolko môj nazor 😀
@januela vy sa spamatajte neviete sa správať a urazate tu slušných ľudí, majte aspon toľko slušnosti a sklopte uši ospravedlnte sa pani@bartokami a ano už som to naozaj o vás pisala pretože o človeku ktorý napíše nepravom o bartokami na fcb že je suma tak to je vrchol ja by som podala na vás trestné oznámenie za ohovaranie a urážku cti!!!! Ked máte problém na MK nevypisujte na fcb!!!
@nikolca to ktorá pisala hodnotko? Nech si precitam
@bartokami najsmutnejšie na tom je,že takých INTELIGENTNYCH osôb tu je stále viac a viac,ooooch mamooo ☹ nič si z nej nerob,pokazí to človeku celý deň,ale čo už s tým...zažila som a tá osoba je na týchto stránkach každu chvílu ..možno je to aj vaša kámoška..takí ľudia by sa mali liečiť
@bartokami písali ste adminovi? pošlite na martinjasen správy od nej... za urážky a vyhrážky by určite mala byť stopnutá... príp. túto konverzáciu s ňou dajte aj do fóra "otázky na Asmira Team", nech si to tam admin prečíta... Ale označte tam Martina Jaseňa, nakoľko on je ten jediný z adminov, ktorý dokáže pomôcť a neodbije vás jednoduchou vetou 🙂
@nikolca myslite si co chcete, ja som postu neobdrzala, nie nadarmo aj po svetriku patram...inak, svetrik bol do vcera predavany na inom portali 🙂 takze kde je pravda? a ked som zistila ze na inom portali to predava ta ista zena ako tu na koniku, tak az potom ho zmazala....a to ze su veci v zlom stave a ze predavajuca klame ze su to veci po jej detoch...to sa nerobi...som v kontakte s vela mamickami nespokojnymi s predavajucou kiarka...a az vam veci nesmrdia v second hande, tak sa chodte do neho pozriet
@januela hahahahahahaha ste smiesna...viete co chodte na policiu a povedzte ze som o vas napisala tri bodky..kludne ma nahlaste ....potom mi napiste ked je sud🙂