icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

bzuco
29. nov 2012

@stanislavao
ak chce nakupujúca u mňa rezervovať tovar na dlhšie ako 5 dní, beriem zálohu 50% ceny
ak nesúhlasí, poviem rovno, že ak sa dovtedy ozve niekto další, uprednostním jeho

andrejka1983
29. nov 2012

mna čo vie naštvat ked sa niekto opýta na rozmery a už sa neozve.... 😖 ja okamžite vstávam od PC a idem premeriavať čo si kto žela, a dotyčné sa ani neozvu že ďakujem nie nechcem je to malé alebo veľké...česť výnimkám 🙂

tinkaga
29. nov 2012

žienky, pridávam sem svoje skusenosti, nakoľko som až dnes objavila tuto tému vdaka jednej maminke.
Tak to zhrniem, aby ste aj ostatné boli opatrnejšie a neverili všetkému čo v popise inzerátu niektorých " predajcov" čítate. Som tu dlhšie ako dva roky, ale v poslednej dobe sa mi naozaj rozum pozastavuje...

takže 1.neg. skúsenosť z pred vyše mesiaca
bungovcik ... arogantná žena, ktorá nemá hambu predávat kabelku za 30eur, ktorá udajne nemá žiadne poškodenie. Aj napriek tomu že som sa jej na prípadne poškodenia pýtala, prišla mi kabelka s viditelne natrhnutou koženkou v miestach kde je ručka. Kabelka je sama o sebe dost ťažká, takže je otazkou času kedy sa potrha uplne a može sa hodit do koša. Kebyže kabelka stojí 5eur, nepoviem 🙄 Samozrejme pani Viera Lešková z Čane, vierka.hudakova@atlas.sk, nereaguje, a vytešuje sa ako sa nabalila. Zial až neskoro som zistila, že to nebolo prvý krát čo takto zavádza a už aj v jednej téme bola spomenutá. No hold, niekoré ženy su bez chrbtovej kosti a štipky svedomia.

tinkaga
29. nov 2012

Ale čo už. ďalsia "super zodpovedna" predávajuca Tirpakova Lucia z Michaloviec, nick zmrzlinka5 , popis ,,,,supravka je užasna, nema žmolky ani ine poškodenia,,,, real kuk foto, supravka s obrovskymi flakmi a zmolkami akože ja neviem, ale podla mna nova a nepoškodena suprava vyzera inac. Najlepšie je na tom to, že pani mi odpisala že o tom vedela, aj jej niekto poslal derave rifle, ..tak prečo aj ona nemože niekoho oklamať 😒 akože 😕 🙄 no coment 🤐 . Kam tento svet speje.

tinkaga
29. nov 2012

No a posledná herečka Silvia, Ružinska ul., Košice, nick sisa87, na moju otazku ci ma bunda nejaké poškodenie odpísala ...bundicka je bez chybicky ako nova ziadne flaky , dierky nic.. . no a real, bundička zo žmolkami, celá ošuchaná s presuchanými dierami na golieri, dierkami po rukávoch, na konci patentov... vložila by som aj viac fotiek ale bolo by ich plno.

Na poslednych dvoch dám, obe si zrušili bazárik, však okabatik dalšie žienky sa dá aj na iných bazárikoch. Poučenie, ak by ste si v buducnosti chceli od nich niečo objednať, aj ked budu mat v popise uvedene že vecičky sú ako nové, a tiež Vám to aj v spravach potrvrdia, netešte sa lebo este stále neviete ČO za osobu je na druhej strane a ČO Vám príde.

tinkaga
29. nov 2012

ale čo už, ak sa možu ráno pozrieť do zrkadla a nie je im zo seba zle, tak ok. Ja bez tých vecí prežijem, pretože v živote su doležitejšie veci, len si ostatné maminky dávajte pozor, stane sa im to raz, može sa im to stať viacej krát ale Božie mlyny melu pomaly ale isto 😉 Pekný den ostatným a dufam , že do tejto temy už najbližšie roky nebudem musieť prispieť 🙂

janka196
29. nov 2012

@tinkaga ja som tiez nedavno menila a dosla mi bunda vraj ako nova s osuchanym opaskom a prepalenou kapucnou. samozrejme cinak. vraj z butiku :( a spinave rifle k tomu . niektore zeny by sa mali hanbit 😠

judith793
29. nov 2012

Rezervovali by ste baby vecičky 3 týždne ? Je to nová zaregistrovaná nemá ešte žiadne hodnotenia ani nákupy ,najprv chcela na dobierku a teraz rezervácia . Nevie čo mám robiť ,možno naozaj teraz nemá peniažky ,ale akú mám istotu ,že ich bude mať o 3 týždne. 😒

andrejka1983
29. nov 2012

@judith793 ahoj, no ja by som rezervovala max. týžden. ak má vážny záujem peniažky si zoženie,a ak fakt na to nemá tak ti aj napíše že: nie dakujem , potom nie lebo dovtedy peniaze mať nebudem...a ked prejdu tri týždne, inzerát bude ešte aktuálny a ona bude mať ešte záujem a peniaze, tak sa ti sama ozve ked bude chcieť. Ty budeš mať svedomie čiste a myslím že obe strany si budú na tom fér a nemôže nikto nikomu nič vyčítať 🙂...a možno sa ti už ani neozve takže asi tak by som to ja riešila

janka196
29. nov 2012

@judith793 ja by som rezervovala s tym ze inzerat by som nechala aktivny a ak by sa mi medzitym ozval nejaky vazny zaujemca tak by som dotycnu kontaktovala ci teda naozaj ma zaujem este stale. ak nie predala by som to tomu dalsiemu. ak ano tak by som pockala. ale tak rozhodnutie je na tebe

mmacca
29. nov 2012

@judith793 Už som tak rezervovala a dopadlo to tak 50:50. Stalo sa, že si to vyplatili s veci som poslala. Ale stalo sami aj, že po mesiaci napísali, že to neberú. 😢

martinka17
29. nov 2012

@judith793 ja napíšem, že OK, ale upozorním, že ak sa niekto ozve a ona hneď nevezme, tak posuniem inej - teda inzerát svieti ako aktívny 😉

zuzulik2217
29. nov 2012

@ren_ ja som vas pitala cislo uctu nemam ho tak kam som mala zaslat peniaze ???!!!a ze ten omyl som sa ospravedlnila ze som to poslal niekomu inemu no bohuzial spät sa mi to uz nevratilo a niekdo to ma zadarmo ale crt to ber nech im to sluzi poprosim vas poslite mi spät veci a ja vam prevediem spät peniaze dakujem za pochopenie ja nemam dovod sa tu natahovat ani nic ine ...

zuzulik2217
29. nov 2012

@garzonka ja som sa tej pani vyjadrila tak neviem preco by som sa mala aj vam si myslim ze to je medzi mnou a nou a bohuzial boli sme chory a dlho som tu nebola a ren vie ako to bolo ja som sa aj ospravedlnila tak neviem co to riesite vy dakujem

pastelka74
30. nov 2012

@tinkaga ...ja som dopadal tak nejak pri výmene,ja som babe poslala veci v top stave a od nej mi prišli deravé snehule,ale boli Next,tak čo sa rozčulujem,zlomený a príšerne špinavý sedák na vecko,o ktorom tvrdila že nepoužívaný......ale je pravdou,že mám viac dobrých skúseností aj s kúpuo aj s výmenou.......a daj ich aj na čiernu listinu....

pastelka74
30. nov 2012

@judith793 .....ja veci rezervujem,ale inzerát ponechávam aktívny.....iba tam napíšem že je rezervované do.....toho a toho dátumu....a ak si to potom nevezme dám negatko,a dám ju aj na čiernu listinu....

ren_
30. nov 2012

@zuzulik2217 ako že nemáte???? ešte v ten deň som vám ho napísala, a nevravte mi že ste ho nemali, stačilo peniaze poslať na účet z ktorého prišla platba a ak vám neprišla odomňa správa stačilo napísať si o to číslo ešte raz, 7. novembra o 10:03 ste mi poslali správu, aby som vám poslala číslo účtu, v ten istý deň o 20:32 som vám odpísala a poslala č.ú. odvtedy nič, aj keď ste tu bola lebo ste inzeráty aktualizovali, 19.novembra som vám napísala kedy mi napíšete tie peniaze späť. ak ste nemali číslo tak stačilo oňho znovu poprosiť a nie poslať to čo som nechcela
a prečo potom aj napriek tomu že som zaplatila a údajne veci boli už poslané stále boli v ponuke a dokonca aktualizované???

lucka.mt
30. nov 2012

@tinkaga s predavajucou bungovcik mam aj ja negativnu skusenost :( nedodala mi tovar, tvrdila ze sa stratil na poste a dnes ho predava znova v bazari!!! vtedy jej admin stopol inzeraty, ale uz ich tam ma zase kopec, vtedy predavala saty za 13 eur a teraz tie iste (ktore mali byt moje!!!) za 25 a nemozeme nic proti tomu robit ☹

garzonka
30. nov 2012

@zuzulik2217 Táto téma je verejná a aj bazar je pre všetkých. Pokial niekto pyta radu, mam moznost pomoct.....trebars aj tym ze druhu stranu vyzvem nech sa vyjadri. Netreba sa hned pucit.

Kupujuca ren_ nie je jedina podla hodnoteni, ktora ma s vami negativnu skusenost. Veci nezodpovedali opisu v inzerate.
Inzerat, ktory uz nie je aktualny a veci su predane, stale aktualizujete? a este k tomu s nepravdivm opisom?
A este aj klamete, ked ste mali peniaze poslat na ucet, ze cislo uctu nemate..... 😕
Takymto pristupom si koledujete o zablokovanie bazaru.

barborakr
30. nov 2012

@angela1981 Dobry den prajem, mozem vam to prezistit, niektorym maminkam poposielala spat peniaze, niektorym stale nie. Ja by som zvazovala podat trestne oznamenie. Viem este o jednej mamine. Dajte mi vediet, ci vas mam spolu nakontaktovat. Barbora

martinano
30. nov 2012

Pridavam s voju negativnu skusenost na bazariku, pani s nickom @maminqaa, zobrala peniaze a tovar uz mesiac nikde pani nedpoveda na ziadne spravy, bohuzial az teraz som zistila,ze to riadna podvodnicka.....

evelin116
30. nov 2012

mate niekto skusenosti s kupujucou zuzu0107???????????????????

loulou
30. nov 2012

Ahoj viem, že to sem asi nepatrí, nakoľko sa mi to stalo na inom bazári, ale musím to niekomu povedať, keby som to oznámila mm tak budeme mať tichú domácnosť a prinajhoršom on aj problémy. Objednala som manželovi značkovú lyžiarsku súpravu za 100€, málo nosenú, pôvodná cena o dosť vyššia. Pani mi ju poslala, všetko zodpovedalo, je naozaj krásna a vo výbornom stave. A tu sa začali problémy, pani inzerát nevymazala a ozval sa jej ďalší záujemca, ktorý jej že vraj ponúkol vyššiu sumu o 50€ a tak ma kontaktovala s tým, že ma prosí o zaslanie súpravy späť, nakoľko ona potrebuje peniaze a aby som to pochopila, že má malé deti a idú Vianoce a budú ich mať krajšie, že ona ju už predala tomu druhému záujemcovi, ktorí jej už aj poslal peniaze a mne vráti tie moje. To som samozrejme odmietla, obchod som pokladala za uzavretý, z mojej strany som splnila všetky podmienky. Pani som vysvetlila, že ona udala cenu ktorú chcela získať a aj ju získala a ak chcela viac mala si stanoviť vyššiu cenu, a tým to pre mňa končí. Vtedy sa začali nenávistné maily, ktoré chodia denne aj 2-3krát, plné osočovania a vyhrážok a nadôvažok to zaklincovala tým, že ak jej ju nevrátim tak si ju príde spolu s manželom vziať ku mne domov, že má moju adresu čo asi aj má keď si ju náhodou nechala, čo nemôžem vedieť. Normálne som sa zľakla, lebo pani býva len cca 20km od nás, tak aby som ju náhodou nenašla pred bránkou. Ako by ste to riešili vy, lebo ja už začínam zvažovať že to oznámim polícii.

mawka
30. nov 2012

@loulou jednoznacne toto je dovod na navstevu policie. toto je sila.

miskakyska
30. nov 2012

@loulou vážená ma smolu,neboj ty nič...mala inzerát vymazať a bodka..absolútne nerieš 😉 všetko je o.k

loulou
30. nov 2012

@miskakyska viem, že som v práve ja, keby nebolo tých vyhrážok tak to neriešim

martinkova24
30. nov 2012

@loulou poslala by som ju do r..i a odkladali si nemali a ak niečo tak ju údaj na políciu...

matik1
30. nov 2012

@loulou Ahoj, neboj sa jej. Len sa vyhráža, myslí, že sa naľakáš. Ty si zaplatila a ona poslala tovar. Inzerát mala vymazať a vybavené. Nech Ti vypisuje, nereaguj na to. Všetko si nechávaj ako dôkaz. Podľa mňa ju to prestane baviť. Keď bude v tom pokračovať, tak choď na políciu a oznám jej, že si tam podala podnet. Odo mňa tu jedna neregistrovaná hviezda stále pýtala nejaké oblečenie, vraj chudoba, potom ju vytopilo a čo ja viem ešte... Tak som jej napísala, že nech mi dá adresu a ja si to overím na obecnom, príp. mestskom úrade. Ak je to pravda, tak jej veci darujem, keď nie, že dám reportáž do televízie. Odvtedy mám od nej pokoj. Ja by som tejto pani povedala, že zavolám markízu, alebo jojku a urobila by som jej takú reklamu, že by už v živote nechcela obchodovať... Držím Ti palce.... Hlavne sa neboj.

loulou
30. nov 2012

@matik1 dakujem to by ma nenapadlo s tou telkou ale dobrý nápad. Nemám v úmysle jej tovar vrátiť, len je to vyhrážanie hrozne nepríjemné a e-maily mám uložené všetky od začiatku obchodu, takže dôkazy v prípade potreby mám

matik1
30. nov 2012

@loulou Neboj sa jej. Pohroz jej kľudne aj telkou. Uvidíš, že to zaberie. Určite by sa tam nerada videla....