icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

ferdek29
30. nov 2012

Ahoj tak ja musim tiež pridať moju prvu zlu skusenosť s pani dancul81!!!Kupila som od nej zimnu supravu,ktora vyzerala na fotkach nadherne a bola som šťastna ked som ju kupila pretože tam bolo vela zaujemkyň.No moja radosť trvala len do chvile kym som ju nedostala,na vetrovke je vytrhnuta kapucna,prepalene rukavy,nevyprata,niečo otrasne!A ked som ju kupovala tak som sa jej pytala či su na nej nejake poškodenia,tak mi tvrdila že nie že je uplne bez chyb.Potom ked som jej napisala v akom stave je tak sa robila ,že o ničom nevie,potom mi tvrdila,že ona si to nevšimla a ,že ju mala požičanu jej švagrina tak,že to ona musela tak zničiť.Lenže to nie je pravda pretože ked ju fotila tak si to musela všimnuť,lebo to nieje malinka chyba ktoru može človek prehliadnuť!Slubila,že mi pošle peniaze a aj tvrdila,že su už odoslane ale bohužial do dnešneho dňa mi neprisiel ani cent!!Teraz pre zmenu nereaguje na moje spravy 😠 😠 😠

luna13
1. dec 2012

Ahojte tak ja som dalsia z tych co maju zlu skusenost s mamickou kupovala som vraj krasny balicek oblecenia co samozrejem na fotke tak aj vyzeral a tak som si myslela ze ta cena je tam preto aj taka ze predavajuca uvadzala krasny skoro minimalne noseny balicek oblecenia bez akychkolvek poskodeni veci su ako nove a tak som ju oslovila stym ze mam zaujem ale nech mi pocka aby som teda mala tolko peniazkou a kupila si to suhlqasila co som teda brala za velmi dobru komunikaciu potom mi napisala ze ma aj inych zaujemcov ci to chcem reku samozrejme sak ked som raz napisala ze to beriem tak to beriem nebudem s ludi predsa robit dobry den potom mi este dobalila k tomu balicek za desat eur aby som si teda pomohla to som jej este napisala ze velmi pekne jej dakujem zato ze to bude velka pomoc pre mna a ze postovne zaplati ona no balicek mi dosiel ale aj s postovnym som zaplatila 68 tak reku sak si pomozeme ale to som netusila co ma cakalo odbalila som balicek a des niektore veci vobec ale vobec nositelne ten zakladny balicek mal byt minimalne noseny bez poskodenia mozno bol ale zato to hned stihli zaflakovat tak ze proste neda sa to vyprat veci su nenositelne na von body mi poslala take ze des a proste namiesto krasneho oblecenia mi dosla kopa nenositelna jedine co vynosi su tenisky na von :(tak hned ako balicek dosiel som jej v dobrom napisala ze veci vobec nezodpovedali popisu a ze niektore su absolutne nenositelne ze aby sme to riesili nejako dohodou ze aspon 20 eur nech mi vrati samozrejme suhlasila tak ze ked dostane peniazky mi posle tak teda som suhlasila sak sme ludia a chapeme a bola som rada ze to pochopila aj ona ale to som sa teda moc moc mylila ked mi uz mali byt peniaze poslane tak som jej napisala ze ci to poslala vydavala sa za svoju dcerku a napisala ze mamka je v nemocnici ked pride posle mi tak ubehol tyzden a tak som jej napisala ze uz aby mi to poslala urcite v nemocnici uz nieje samozrejme mi napisala ze mala toho vela a ze mi nestihla poslat ze sa ospravedlnuje ze posle mi v pondelok tak fajn no nebolo mi nic poslane tak som jej znova napisala a odpoved ze sak som vedela co kupujem a ona aj tak momentalne nema reku keby viem co kupujem nedam zato 68 eur som tu preto aby som si pomohla a nie preto aby som rozhadzovala potom som jej napisala poslednu spravu a v tej som uviedla ze keby viem od koho to kupujem tak to nekupim,zrazu som dostala od nej hodnotenie na vecicku ktoru absolutne odomna nekupovala lepsie uvedene vobec odomna nenakupovala a uviedla tam ze som rasistka treba si precitat a do posty ze som krava sprosta a tak dalej co samozrejme svedci o jej inteligencii neokradla mna ale moje dieta pretoze sa snazim si takto pomoct aby aj ona mohla chodit pekne oblecena a nepomohla som si teda vobec je smutne ze taketo zeny su matkami akym prikladom pojdu svojim detom?co z nich vyrastie?ked pojdu v obraze rodica?no tak ja som sa opalila a fest a ja len dufam ze takychto pripadov bude cim viac menej alebo lepsie napisane sa nebudu opakovat !tak mile maminky davajte si pozor na nakup a nech nepridete o tolko penazi ako ja nick tej dotycnej je TIFANI 173

nikolca
1. dec 2012

@luna13 no tak to je sila,určite by som to tak nenechala a žiadala celu sumu ktoru si jej poslala+spätne poštovne a nech si s tymi haraburdami
@tifani173 zaplni smätmy koš,ved to nie je malo penazi za špinave haraburdy,požiadaj o pomoc admina,taktiež požiadaj o odstranenie hodnotenia a jej samozrejme hodnotenie ponecha 😠 😠 😠

jonas17
1. dec 2012

@nikolca panebože 😕 to je už neskutočné, čo sa tu robí, takým predávajúcim by mal byť bazár zablokovaný...akože chápem, že kupovať na bazári je tak trochu adrenalín, risk, mačka vo vreci, ale 68 € dostať za handry? 😕 zatvárajú sa tu témy adminom kvôli hádkam, bolo by lepšie, ak by sa blokovali predávajúce kvôli podvodom....treba veci nafotiť, poslať adminovi, aj s komunikáciou a nech to riešia...a ked si ešte niekto platí bazár plus, tak by ma roztrhlo, ak by sa mi dačo také stalo...

sisaha
1. dec 2012

@ferdek29 do svojho fotoblogu nafot poskodenia, este raz vyzvy dotycnu pani Solomejovu, aby ti vratila peniaze vratane postovneho a do kopie spravy uved admina. Ak reagovat nebude, poziadaj admina o bloknutie celej IP adresy, kedze je cerstvo registrovana a hrozi, ze si vytvori novy nick.

sisaha
1. dec 2012

@loulou okrem toho, ze ak by sa mi objavila vo dverach, tak volam policajtov, mozes jej kludne napisat, ze ak neprestane, tak pojdes na nu podat trestne oznamenie..

traktor
1. dec 2012

@luna13 ja by som jej vsetko vratila a ziadala vratit plnu sumu + preplatenie posty, ktorou jej balicek vratis..za 68 eur svoje dieta krasne oblecies , naco ti je doma kopa handier..ak to nechce riesit, tak sa obrat na admina..a ten ti zmaze od nej aj negatko..inak vecicky môzes aj odfotit a pridat sem.. a aj @tifani173 sa tu môze k tomu vyjadrit..

traktor
1. dec 2012

@ferdek29 urcite pis adminom a nechaj jej skontrolovat aj nick, ci ich tu nahodou nema viacej.. mozno je len mimo pc..ale ktovie..

traktor
1. dec 2012

@loulou mas jej odkazy..v pripade, ze sa ti bude stale vyhrazat staci ich skopirovat a skocit na policiu..inak ju nemusis riesit..ved obchod prebehol, ona ma peniaze, ty tovar..to bude daka chora hlava.. 😅

tifani173
1. dec 2012

ahoj takze pisem ohladom mojho balicka veci boli krasne,nikto jej lune nic nenukal,nepytala aky stavv je tych veciciek takze ma co chcela vdaka nemam co k tomu viac pekny den

raduska12
1. dec 2012

Ahojte prosím máte skúsenosť s Angelikou Pompovou ? kým by som to tu prelistovala tak by to bolo na dlho . ďakujem

sailes
1. dec 2012

@raduska12 pozri čiernu listinu, tam to je podla abecedy 🙂

nelinka0401
1. dec 2012

@tifani173 ked je napísane,ako nové tak by to aj tak malo byť ,nie??treba pravdivo opisovať tovar

karkulka522
1. dec 2012

Ahojte,prosim vas mate niektora skusenost s kupujucou menom Silvika Hoszuretiova jej nick silvika45. Chcela som aby peniazky najprv poslala na ucet no ona chce odo mna adresu aby mi mohla poslat peniaze - sekom na ucet - je aj na ciernej listine.Co by ste robili vy? Dakujem.

monulicka
1. dec 2012

caute baby,
ked chcem poslat list II.triedy poisteny do 100 EUR, vypisuje sa vtedy podaci listok? Aby bol vystopovatelny?

matik1
1. dec 2012

@luna13 tak toto je fakt sila. Napíš adminovi a pofoť mu tie veci, nech to vidí a zablokuje ju. Preboha veď 68€ je poriadny peniaz, to keby odo mňa kúpila nejaká maminka veci v tejto hodnote, tak jej tam ešte kopu pribalím zadarmo a nie poslať taký brak.

matik1
1. dec 2012

@tifani173 to nemyslíte vážne, že nikto jej nekázal nič kúpiť. Keby ste popísala pravdu do inzerátov, tak Vám určite 68€ nezaplatí a nič nekúpi. Keby to niekto urobil Vám, bola by ste spokojná? Toto je primitívne...

garzonka
1. dec 2012

@tifani173 Veci maju byt v inzerate PRAVDIVO OPISANE !!! Ak pisete ze su minimalne nosene a stav je "ako nove", tak kazdy kto vie citat, tak to tak aj pochopi. Osobne si myslim, ze ak by sa aj pytala dopredu, ci to zodpoveda opisu, tak by ste jej povedali to iste ako to bolo aj v inzerate. Ohanat sa tym, ze sa ma pytat, predsa nesuvisi s tym, ze bola oklamana.
Raz ked je napisane ako nove a bez poskodeni, tak to tak ma byt. Flakate, nenositelne oblecenie to rozhodne nebude.

Toto je jednoznacne zavadzanie a ste povinna dat si zaslat ten balik oblecenia spat a kupujucej vratit celu sumu vratane spatnej posty.

Okrem ineho, toto nie je jediny nespolahlivy obchod: jedno z vasi hodnoteni a vase vyjadrenie k tomu: 😒

(kupujuca- nick neuvediem, ale da sa to najst)
"nikomu neodporúčam. Je to moja najhoršia skúsenosť s kúpou na MK.Nič čo písala v inzeráte nebola pravda.Úplne nová súprava s vysačkou bola používaná... - 21. decembra 2011 o 17:17
(predavajuca tifani173) "poslala som len to co ste si objednala ste bezcharakterna je to vas problem a vdaka za hodnotenie ste zlata - 21. decembra 2011 o 19:27

@luna13 a tebe poradim: celu zalezitost nahlas adminovi nick: martinjasen, preposli mu zaroven aj vasu komunikaciu kde ta dotycna uraza. On si s nou uz spravi poriadok. Takym by mal byt blokovany bazar!!

A ako radi *traktor*, fotky tych luxusnych kuskov daj sem do temy....

osemsmerovka
1. dec 2012

@luna13 kokos,aj tak si odvážna,objednať si handry za takú sumu 😒 akosi sa to tu stáva pravidlom,že fotky tip-top a realita dovidopo 😠

judith793
1. dec 2012

@karkulka522 Ak posiela peniaze na účet šekom je potrebná aj tvoja adresa . Veď tovar jej pošleš až keď prídu peniažky ono to trvá 2-3dni kým prídu .

karkulka522
1. dec 2012

@judith793 dakujem za odpoved,ja som sa este nestretla s takymto nakupom tak som ostala zarazena.Tak skusim ci posle tie peniazky a potom poslem balicek.

judith793
1. dec 2012

@karkulka522 V žiadnom prípade balíček skôr neposielaj ak by peniažky neposlala dáš jej potom hodnotenie .

sisaha
1. dec 2012

@karkulka522 urcite pockaj kym ti posle peniaze, adresu chcela asi preto, lebo ked sa posielaju peniaze sekom, tak k tomu je nutna aj adresa. 😉

mmacca
1. dec 2012

@monulicka Ano, ako pri doporučenom.Na poistený list predávajú priamo na pošte obálky.

makankamegy
1. dec 2012

@karkulka522 Ahoj. Ja mám s ňou dobrú skúsenosť. Síce sa to trošku naťahovalo, mne vkladala peniažky priamo na účet, lebo musela ísť kvôli tomu do mesta ale bolo to všetko v poriadku a nakoniec aj obchodík dopadol dobre 🙂

jankah77
1. dec 2012

@loulou ako ti radia baby, oznam jej, ze ona urobila podvod, ked predala dalsiemu zaujemcovi tovar, ktory si uz davnejsie ty kupila. Ak neprestane s vyhrazkami, ze zajdes na policiu a podas na nu trestne oznamenie (majly ako dokaz). Niekedy sa mi pozastavuje rozum nad zmyslanim niektorych ludi 😕

luna13
1. dec 2012

@osemsmerovka no som sa poucila vies asi som sa riadila podla toho aka som ja ze si uvedomujem ze su tu maminky aby si pomohli a tak som to brala no uz to zrejem neurobim🙂

luna13
1. dec 2012

@matik1 mate pravdu serie ma to kvoli tym peniazom hlavne a hlavne preto ze som si tym vobec nepomohla mala sa tesila ked to videla nerozumie tomu ale nakupila som veci za tolko korun stym ze som myslela ze tak ako to ja beriem ze to beru aj ine ja by som urobila to iste co vy pribalila by som maminke este kopu veciciek a nie takto ja predavam male veci po kuse a zakazdym pribalim nieco samozrejme este nositelne 🙂nahlasila som adminovi zatial mi neodpisal bohuzial

luna13
1. dec 2012

@tifani173 to snad nemyslis vazne naco sa mam pytat preboha ked raz opisujem vec ze je ako nova taka nma byt a co je to za argument ze sa ma pytat ?pytalka som sa nacilsa oblecenia pretoze so brala ako samozrejme ze to budu veci ako nove kedze tam bola taka cena nemyslis?si vstup do svedomia prosim ta :!vobec ta to netrapi?ja som mala ochotu sa dohodnut bez takychto opletaciek cakal som ti na peniaze lebo si pisala ze nemas momentalne a tak som to chapala a nakoniec sa mi dostane nadavok?si normalna?myslim ze takto sa clovek co urobi chybu nesprava ale snazi sa to napravit:!nemam co dodat ved to co pises je smiesne a ubohe

luna13
1. dec 2012

prepacte za pravopis ale nemam dobry pc tak pisem s mobilu🙂ospravedlnujem sa