Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@gabika7706 no v mojom pripade pozadovanu sumu uhradim, slusne pockam kym dotycna oznami, ze peniaze prisli a ze posiela balik.....v najaktualnejsom pripade (mojom) mala pani v pondelok poslat balik, na dotaz v stredu ci tak urobila......NIC a v piatok mi napise, ze posiela dnes, lebo cestovala.
Myslim, ze kupujuci a predavajuci maju svoje povinnosti a pokial nieco predavam, mam sa o to starat!!!
@ewana73 no tak to je asi smola ☹ mozno ma jemnejsiu pokozku, citlivejsiu 😒
moje decka nastastie problemy nemaju, a aj tak pred prvym pouzitim vzdy vsetko vyperiem a vyzehlim 😉
jasne, aj ja som tam videla braky hodne smetiakov, ale naozaj som tam kupila aj krasne a dobre tricka, bundicku, mensestraciky, nosia to uz dlho a stale je to ok 😉
niektore veci su aj v kik strasne..ale tak je to asi vsade a aj pri *znackovych veciach, ze sa najdu *handricky akurat na okna*..inak v kik tiez nakupujem, zatial klop, klop, vsetko drzi aj tvar, aj farbu..su to pekne veci...asi treba len pozerat a pozerat a pozerat...
my mame tiez dost veci z lidlu a nemozem povedat nic, sme spokojni, aj ja mam odtial tricka, kratasy a vsetko ok 🙂
kruci, ja som taká trúúba 😝 zasa som sa nechala ukecať aby som poslala balík na dobierku a dnes sa mi balík vrátil, celá sranda ma vyšla na 4.90€. To je asi svätá pravda, že ,, pre dobrotu na žebrotu,,, ale hlavne, že sa pani pobavila...
@traktor vsak to,ze pozerat a pozerat nemam cas 😀 , boli casy ked som bola slobodna a vtady som mala casu az az,no teraz som rada ked ideme s tym nasim malym cerviacikom na nakup potravin a mm ma co robit ho ustriehnut 😀 a volny cas bez maleho a mm radsej vyuzivam na kavicku s priatelkou..
Dievcata ahojte, neviete mi prosim poradit, ako pridam hodnotenie mamicke, ktora je registrovana, ale nema ziadne inzeraty? Dakujem 🙂
@beruska.zuzanka aj my kupujeme z Lidlu a su fakt kvalitne ,aj pekne pyamka,aj tricka ,aj ponozky🙂
@pipka jj, presne, keď nabehne platba píšem, aj ke je nejaký problém s odoslaním, nestíham a tak 🙂
a mna zase bavia take, co su na nete denne, ale odpisu tak raz za 3 dni... aj teraz s jednou takou riesim uz tyzden jednu blbu vec a tymto tempom budem riesit este minimalne par dni 😅
ahojte ja som taka nastvana☹dnes sa mi po 20tich dnoch vratila hracka☹lebo maminka co ju odomna kupila na dobierku samozrejme dobierku neprevzala☹takze som zaplatila postovne☹ked som balik posielala skoro 4eura a teras dalsie 4,60 lebo mi bol balik dorucany naspet.takze este aj s prirazkou som zaplatila znovu..ale je to aj moja vina NA DOBIERKU UZ NEPOSLEM NIKDY!!!!Spravila som u tejto pani vijimku a vypomstilo sa mi to☹ach...a vyzerala taka solidna a zlata,pekne komunikovala,ale potom dllllha odmlka a uz som vedela,ze nieco nebude v poriadku☹
ahojte ja som zase prevzala dobierku a zaplatila a teraz prisiel na postu sek ze si mam prevziat peniaze ☹
na nick si bohuzial neviem spomenut vymazala som ho brala som to ako za vyriesene kedze dobierku som prevzala ☹
@vierkasteffi zle si ho vypisala..nick nepotrebujes, na seku mas adresu, tak peniaze posli na nu 🙂
to sa da zle vypisat? ved potom to je ake terno, dat si poslat na dobierku a mat aj tovar aj peniaze 😕 😕 😕
@luciferova napisala to naopak..priklad predavam kabat na dobierku , na seku som ja prijimatel, ona odosielatel..jej pride balik, vyplati to a mne pridu peniaze...ak to vsak vypisem naopak, tak balik aj peniaze bude mat zakaznicka..cize na to si ja ako predavajuca musim davat pozor..
osobne som dokaz toho, ze to ide - poslat dobierku a prist aj o peniaze. 😠 😠 😠
vyplneny sek som nechala skontrolovat postarke za okienkom, odsuhlasila, zaplatila som dobierku a to bolo vsetko. 😠 😠 😠 Slo o znackovu tehotensku bluzku,ktoru som mala 2x oblecenu aj to u lekara a este som pribalila pre maleho drobca pekne bodynko. Samozrejme,ze mamina sa uz neohlasila, ved urobila dobry obchod - mat tovar a aj peniaze spat. Popriala som jej vsetko dobre a dodala, ze kazdemu sa vzdy vsetko vrati. Podotknem,ze som bola na rodicovskej s dvoma drobcami a sumou 150€ mesacne.
@nadhera tak ti to postarka zle skontrolovala..pretoze pri dobierke ona musi vyplatit ten sek, inak jej balicek nedaju..potom ona s tym uz nic nema, peniaze su na poste a ak je sek dobre vyplneny, musia ti peniazky prist..jedine, ze to bolo vypisane naopak..vtedy ona zaplatila, prebrala balik..a peniaze jej potom sekom prisli..no a niektore to nepriznaju..nechaju si aj tovar aj peniaze..je to tak..preto treba davat pri vyplnovani seku pozor..
Uz som znackovu bluzku predanu ani nie za 1/4ceny ozelela /oblecena bola 2x po 1hodine u lekara/, snad si ju mamina uzila aj s bodynkom pre drobca/. Bolo to od nej nefer, mohla som ohlasit, neurobila to... ved sa jej to vrati. Uz to neriesim, len vystriham ostatne maminy .
@nadhera ..kedze som tu dlho, baby uz ako tak poznam..tak pozeram u koho kupujem + hodnotenia..ono..nie kazda , ktora ma kooopu dobrych hodnoteni je aj ok..pretoze mnohe nenapisu, ak su nespokojne, radsej to nechaju tak.. 😖 a nie je to fer voci ostatnym..ja som tak raz tiez urobila a potom na to kamoska u toho isteho doplatila, odvtedy si uz davam pozor a kazdemu davam hodnotko..ak nie som spokojna, tak aj negatko..

@beruska.zuzanka ved jasne, aj mne ked nabehnu peniaze poobede o tretej a leje jak z krhly, tak netralakam dve male deti v lejaku 😝
ale VZDY to dam kupujucej maminke vediet, ze kedy som balik posielala alebo ci nabehli atd atd...vsetko je len o komunikacii....ta je podla mna...alebo by aspon mala byt ALFA a OMEGA dobreho bazaroveho obchodovania 😉