icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

vierkasteffi
19. sep 2011

@traktor ja som nic nevypisovala ja som balik prevzala zaplatila a podpisala ze mi ho postarka dala ...

vierkasteffi
19. sep 2011

ale urobim ako mi poradila jedna maminka vypisem sek odratam tu sumu co zaplatim za sek a hotovo a radsej uz ani ja nebudem nic brat na dobierku kedze to ani predavajuce nevedia vypisat poriadne 😠

vierkasteffi
19. sep 2011

@luciferova ale to je chyba predavajucej ze nevie poriadne ani sek vypisat 😠 😠 😠

traktor
19. sep 2011

@vierkasteffi ona vypisala sek..nie ty..a tebe teraz prisli peniaze, lebo ona ho zle vypisala..prisli ti sekom..a na tom seku musi byt tvoja a jej adresa..ty si teraz tie peniaze na poste vyzdvihni, vypytaj si druhy sek a vypis ho..a peniaze jej vrat 😉

cmulinko
19. sep 2011

@traktor jediny krat som bola v situacii,ked som nevedela co napisat do hodnotenia predavajucej....komunikacia vyborna,mamicka mila,ale s tovarom som teda nebola spokojna a ziadala som vratenie penazi....peniaze vratila,ale ten isty tovar predava nadalej-dodnes ho ma v ponuke.....nevedela som co ma robit,tak ona je jedina,ktorej som radsej nenapisala nic...akoby som s nou nikdy ziadny obchod nemala....mozno ak to znova preda,tak druha mamicka s tovarom bude spokojna a nebude jej vadit,ze zaplatila za nieco co ma hodnotu skor darovania a nie tovaru na predaj.

vierkasteffi
19. sep 2011

@traktor no tak to bude najrozumnejsie spravit 😉

traktor
19. sep 2011

@cmulinko ale mala snahu, komunikovala a peniaze vratila..toto mi pride v poriadku..lebo kazda môzme mat iny pohlad co je nosene viac, menej..niekomu to staci, niekomu nie..dôlezite je vsak komunikovat..a pokial to aj predavajuca chce a riesi..tak vtedy ani ja hodnotenie nedam..ine vsak je, ked vedome zataji chybu, poskodenie..a potom napise..ved je to riziko nakupu na bazariku..tak toto ma vie riadne vytocit, ked to tu citam..

nadhera
19. sep 2011

@vierkasteffi ja som si sek nechala odsuhlasit postarkou za okienkom a co mam z toho? nedosvedcim a prisla som o par €. ☹

vierkasteffi
19. sep 2011

@nadhera tak uz ked nemozme verit ani postarkam tak potom komu?

luciferova
19. sep 2011

@nadhera tak ale vie postarka, ako sa volas? ak ta nepozna, nevie. ale mesto si vsimnut teda mohla 😅 pravdepodobne to brala rutinne, kedze to neslo z jej vrecka 😉
@vierkasteffi jedine sebe, jedine sebe 😉

sisaha
19. sep 2011

@pipka no ja som tiez kupovala overal v lidli, ale ten moj teda nestal 3,90, ale 16,- eur. Mozno si ten svoj kupovala ako vypredajovy. Ja som kupovala zaciatkom oktobra, takze pred sezonou. takze nehovorim, ze tu nie su spekulanti, ale nie kazdy nakupi vo vypredaji a potom predava ako novy..

danabel
19. sep 2011

ahojte nepoznáte náhodou neregistrovaného johny311@operamail.com Ján Rezák Hvozdnica 279 01356 Hvozdnica, lebo chce odo mňa neustále na dobierku a už som mu x krát povedala, že nie a aj tak neprestal 😠

danabel
19. sep 2011

@beruska.zuzanka ty si taká zbehlá a poznáš kupujúcich, nepoznáš chlapíka, čo som pred chvíľkou písala?

beruska.zuzanka
19. sep 2011

@danabel ahoj, ja a zbehlá? 😅 😕 si ma s niekým mýliš, nie? 😀 😀 a ee, nepoznám....
tak mu už ani neodpisuj, len ho zmaž a dovi-dopo 😉

danabel
19. sep 2011

@beruska.zuzanka aale, si 🙂 aj sem častejšie chodíš do tejto témy, tak skôr zachytíš "spoľahlivých" 😉 no už som mu napísala fakt posledný krát, nemám na neho čas, tu celý deň vypisovať 😠 ide mi samozrejme o princíp, no som mu napísala, že neregistrovanému bez profilu a hodnotení nič nepošlem, tak on sa víťazoslávne registroval, a napísal mi,že no tak nech mu to už pošlem 😀

beruska.zuzanka
19. sep 2011

@danabel oki oki 😀 😉

pipka
19. sep 2011

@sisaha ja som ten overalik tiez kupovala pred zimou, ved sme ho celu zimu nosili a viem celkom presne, ze ona aj keby ho kupovala za plnu cenu, tak viac ako 9,90 nestal, ja som ho tam obzerala davnejsie a nahodou som mala stastie, ze som nan natrafila ked koncila akcia a v ten den ho zlacnili este na polovicu...ale urcite zan nemohla dat tolko, co zan pytala 😝 to bol taky tensi, do autosedacky.
ja chodim do lidla skoro denne, tak viem. Ano mavaju aj drahsie, ine typy, ale tento co ona predavala to isto nebol 😉

sisaha
19. sep 2011

@pipka aha, tak potom ano. ja mam klasicky zimny overal, nie do autosedacky... No ludia su rozni, s tym nic neurobis..

pipka
19. sep 2011

@sisaha ved to...ale vidis...sikovnym ...ci skor drzym patri svet 😅 to co mnohych by vo sne nenapadlo, to iní zrealizuju a este zarobia...ved nie kazdy chodi a vie kolko co kde stoji 😝 😅

sisaha
19. sep 2011

@danabel podla mna sa mu pacis a snazi sa nadviazat kontakt 😀

stanislavao
20. sep 2011

marinko1988 - maria gazdikova

tak tato hnusoba mi este napisala, ze som ju oklamala. nechapem ako, ona ma tovar, napisala mi, ze je spokojna, len peniaze uz posiela mesiac. a ja som vraj ju oklamala. nikdy si s nou nic nezacinajte. je to asi najhnusnejsia nakupujuca tu na MK, na MMB uz ma stopnuty pristup, asi vedeli preco. istotne aj tam klamala.

gabika7706
20. sep 2011

@stanislavao neviem, preco ma stopnuty ucet na mmb, hodnotenia tam ziadne nema, ale je dost mozne, ze tych uctov tam mala viac len pod inym menom...Ja som mala tiez problem s jednou predavajucou, vracala mi peniaze za poskodenu bundu skoro pol roka, aj hodnotenie na mma mi napisala, ze klamem, ze peniaze mi poslala, ja som jej poslala vypisy z uctu, nech mi teda povie, kt. platba je od nej, lebo ja ju nikde nevidim...a tahalo sa to straasne dlho, nakoniec mi na Vianoce prisiel v obalke od nej Vianocny pozdrav a v nom vlozene peniaze, s prianim, nech si ich uzijem... 🤐

denisocka
20. sep 2011

caute,ja som si kupila z bazoša teraz overal a oteplovaly malemu, že super stav - len trochu tašite futro z vnutra a došlo mi to sice zachovale,ale zipsy už taky že sa zasekavaju,dole zisp zašity aby sa nerozišiel . chybaju gumene putka na zipsoch a na oteplovakoch zas v pase taka gumka z brzdičkami, tu značku poznam,take som očakavala ine. sice to nestalo vela,a pani mi to vezme aj nazad,ale mam si zacvakat 2,60 poštu -dobierku.takže diky brona za taky tovar

stanislavao
20. sep 2011

@gabika7706
tak to je sila. ze mala tolku drzost vam toto napisat. ved aj tato mi pisala vcera, ze peniaze este neposlala a do hodnotenia, ci do spravy potmo mi zas napisala, ze ved ona peniaze poslala, tak nechape, co chcem, ale neposlala istotne nic. akoze uz mi nejde ani o tie 3e, ale nech ju tu zrusia. nech tu take potvory nie su.

bartokami
20. sep 2011

@traktor je to svata pravda,ze nie kazdy pise pri nespokojnosti neg.hodnotenie,kazdy sa nato vykasle,a potom sa svete cuduj,ze ma len 3OOdobrych a ked ti pride daco flakate,co aj zataji,potom si je pani vedoma,ze ona je najmudrejsia kvoli tym dobrym hodnotkam a povie vam,ze tam flaky jednoducho niesu.. 😀

bartokami
20. sep 2011

@bartokami a potom vas pouraza do krajnosti sveta..ze ste vecene nespokoni 😠

henulienka
20. sep 2011

@denisocka strašné niečo... to asi len ja som taká, že keď niečo predávam, tak sa klepem aj kvôli jednej žmolke, až kým mi mamička neodpíše, že je spokojná ??? Určite nie, určite je nás viacej. Nie je problém predávať aj používanejšie veci a veci s chybičkami, veď môžu ešte dobre poslúžiť na doma, ale potom dám adekvátnu cenu a hlavne to priznám. Však ja by som sa prepadla od hanby, niečo také predávať ako super stav. 😠

denisocka
20. sep 2011

@henulienka ja som taka ista,tiez sa klepem a popisujem stav ako viem

ewana73
20. sep 2011

No baby ja som min.roku tu kupila pre maleho zimny overal,predavajuca napisala,ze ako novy malo noseny a ked dosiel tak tam 4 velke skvrny urcite neprehliadnutelne volnym okom a to som jej dala za neho 15eor plus postovne,tak som pofotila a napisala dotycnej a vraj,ze si to nevsimla.to je inak najjednoduchsi a najbeznejsi sposob ako sa z toho vyhovorit 😒 . tak som jej napisala,ze ho vyperiem a uvidime.no flaky nastasie vysli no predavajuca so mnou uz ani nekomunikovala ani nic,ziadne ospravedlnenie,bolo jej to fuk ,ze som jej poslala nafotene flaky a ani nemala v sebe kusok sebaucty ,ze by sa aspon ospravedlnila.. 😠

denisocka
20. sep 2011

@ewana73 ja dufam,že sa s tou pani dohodnem a vezme veci spat. ale ona je z bazoša a chce to nazad na dobierku,to zas bude 2,8 naviac pre mna zvrecka zato,že tovar nieje taky ako popisovala