icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

pastelka74
Odpoveď bola odstránená
nikolca
21. dec 2012

@pastelka74 a si nečitala jej hodnotenia?? 😕 ja by som od nej nič nekupila,ked čitam že predava smradlave handry a vyjadrenia typu že ved za 4 eura mate dve mikiny ako uvadza v hodnoteniach a je to tu bazar a nie prvotriedny obchod no neviem toto nemusim,ja by som istood nej nekupila kedže poctivo čitam hodnotenia 😉 ked ju chceš označiť musiš takto
@chichina8

nikolca
21. dec 2012

@pastelka74 žiadaj vratenie penazi späť a ked nie ech ju rieši admin 😀

pastelka74
21. dec 2012

@nikolca ...však práve to.....že nečítala,ale od teraz prečítam každé jedno..... 😖

pastelka74
21. dec 2012

@nikolca ....navrhla mi výmenu 😠 😠 alebo nech jej to pošlem späť,ale mňa naštvalo to,že si bola vedomá čo mi posiela......a ešte mi tam napíše,nech ju neotravujem..... 😠 😠 😠 😠

pastelka74
21. dec 2012

@nikolca ....už si rýchlo vymazala fotku,ešte dnes ráno ju tam mala.....aj to asi svedčí o tom že ten jej bazárik nie je košééér 😠 😠 😠 ......z cenovkou zo sekača,mi pošle mikinu,skoro som odpadla,ked som to tam našla, 😠

nikolca
21. dec 2012

@pastelka74 no tak to ozaj svedči o niečom 😝 😝 ja by som to vratila,ja som teraz kupovala balik veci pre malu,cena 39euro,som sa aj bala aj vahala je to predsa viac penazi 😵 balik mi dnes prišiel a vecičky su ako nove,no som straaaašne spokojna,sa vytešujem ako mala 😀 😀

pastelka74
21. dec 2012

@nikolca ....vymazala inzeráty aj z mimibazáru...takže podvodníčka prvej triedy.....vieš ja si myslím,že skúšala pokiaľ jej to pôjde predávať...ale ja si to nenechám len tak,mám adresu ...a nebývam zas tak daleko,aby som jej ten zdrap handry nehodila rovno predo dvere....@chichina8................a že pani magistra Jana S. 😝 😝 😝 😝

vendi77
21. dec 2012

@garzonka
@traktor
@nelinka0401
@janka196
@zeta
@jankah77 ahojte baby, dnes je tretí deň čo som napísala predávajúcej jankak216 oficiálnu žiadosť, nereaguje.... zistila som si jej celé meno aj s adresou........ tiež viem, že veselo odpovedá na otázky z jej bazáriku ak niekto prejaví záujem...., takže ignoruje len mňa, mala možnosť sa aj vyjadriť, lebo tu bolo dané pred jej meno @ , takže aj o tom vie... poslala som jej správu,že jej celé meno aj adresou zverejním, ak sa aspoň nevyjadrí, že čo bude dalej.... hoci, myslím, si že som už čakala dosť.... . čo vy na to? @jankak216 - naposledy vás vyzývam o vrátenie mojich peňazí....

aspinka
21. dec 2012

Ahojte...tak dievcata dakujem za podporu a oporu oplatilo sa dnes mi predavajuca vlozila peniaze sice mi to strhlo poplatok za priamu platbu a este budem platit postovne je mi to jedno som rada ze sa to dotiahlo a ja sa tej nestastnej bundy zbavim!!! 😉
Slubila som ze ked to doriesime vsetko zmazem a napisala som jej nech sa laskavo pouci a hlavne nauci spravne opisat nosenu vec ponukanu na bazare 🙂

trnka77
21. dec 2012

@aspinka hodnotenie,prosim ťa napíš,pre nás ostatné,aby sa nám nestalo to isté...Ďakujem 😉 .....

jankah77
21. dec 2012

@pastelka74 aj ked ti vrati peniaze, aj tak by som ju nahlasila adminovi - ak schvalne vedome zasiela poskodene veci, navyse si tu robi maloobchod (nakupi v sekaci a potom tu predava) - toto tu nepatri ! Odfot tu cenovku a posli adminovi s komentarom aj s jej skutocnym menom a adresou

jankah77
21. dec 2012

@vendi77 tak, asi je cas ozvat sa adminovi, aby ju stopol...

vendi77
21. dec 2012

@jankah77 už som mu napísala, práve si žiadal preposlať oficiálnu sťažnosť.....

traktor
21. dec 2012

@aspinka ty zaplatis postovne..za jej chybu a este jej mas aj zmazat hodnotenie?nezmazala by som ho..a ak, tak upravila , ale urcite by tam mala napisane aky tovar poslala..vies , nie kazda sa vie branit, radsej su doma ticho a su nestastne, ze co za handra im prisla..a prave taketo negatka by mali pomôct aspon v tom, ze aha..tak tu nie je nieco v poriadku, tak radsej najdem inde..

nikolca
21. dec 2012

@nice202 tak som jej napisala,že žial za to ja nemôžem že su jej čižmy male,ked ma pevnejšie lytka 😀,že to nie je moja chyba,a som jej napisala že si môže pofotiť a ponuknuť vo svojom bazare,tak dala na moju radu 😵 odo mna ich kupila za 18euro+2,20pošta ako balik,čiže za 20,20eura a ona ích predava za 23 euro bez pošty 😝

nice202
21. dec 2012

@nikolca no vidis, dobre si urobila. Ak je sikovna, tak nech preda. Uz su jej. 🙂

garzonka
21. dec 2012

@aspinka Som rada ze tu bundu vezme spat a suhlasim s ostanymi co sa hodnotenia tyka: ak si ho este nanapisala, tak napis (ak si ho uz napisala, tak zmen) , tie hodnotenia nie su ani tak pre samotnych predajcov, ako skor pre ostatnych, ktori chcu nakupit, a precitaju si doterajsie "referencie".
Napis strucne, ze predavajuca ti poslala bundu s vadami, o ktorych ta vopred neinformovala, a napokon po dlhom dohadovani bundu vzala spat, vratila peniaze bez spatnej posty. Je to vecne, bez emocii, pravdive.
A ten album s bundou si u seba mozes pokojne zmazat.

nelinka0401
21. dec 2012

@vendi77 no dúfam,že sa to už niekam pohne..ak ju napomenie admin.

garzonka
21. dec 2012

@vendi77 Dufam ze sa to s pomocou admina vyriesi !

mawka
21. dec 2012

prislo mi to pecivo. som strasne sklamana. jednak vzhladovo to je desne. jeden jediny druh je ok, prislo to polamane, aj ked ma predavajuca ubezpecovala, ze to pride ok. lebo to bolo medzi mojimi prvymi otazkami. pecene narychlo ocividne, nie som spokojna, navyse to boli tri objednavky v jednej, balene na vykrese A4 zamotane do kuchynskej folie a samozrejme, ze 5 kil na sebe ukladanych sa polame aj cez bubli foliu. navrhovala som nejak to doriesit, nejaku kompenzaciu, vraj sa mnou nenecha vydierat pecuca predavajuca. takze to budem asi riesit inak. vobec nechce priznat, ze odflakla pracu a hlavne balenie. takze som vyvalila peniaze do luftu a mozeme papkat omrvinky na vianoce. jaj a napisala mi, ze mam jej zaslat spat neporuseny balik. toto co je uz za logiku, ked predsa balik otvaram a pozeram, kontrolujem, ci su veci ok, v tomto pripade pecivo. otras. tu na konovi si uz piect nenecham. a uz vobec nie za 9 e/kilo. po ine roky som brala za 6-8 e/kilo a to bol luxus! som zhnusena. mozem ist do obchodu a kupit nieco, aby to ako tak vyzeralo na vianocnom stole. takze ani garancia toho, ze to pride nepolamane neznamena, ze to tak bude. normalne ked porovnavam toto tu a s fotkami minulych a starsich vianoc, neporovnatelne. toto je otras.

nikolca
21. dec 2012

@mawka a to si kde kupovala to pečivo?no ja som minule videla vianočne oplatky na mma a predavajuca pisala viem zabaliť tak aby sa nepolamalo 😕 😨 no takemu ja neverim,radšej si kupim v obchode,raz som kupovala mop,priniesol mi ho kurier,položil si ho hore na murik a balik sa mu zrutil cez branku,išla som dole schodmi ked som videla kurierske auto,zvonil k nam,a len som počula rachoty a on na to vidite ako sa ponahla za vami 😠 😠 ,tak som balik aj pred kurierom skontrolovala no našťastie bol ok.no keby to boli tie oplatky tak by to asi nerozchosili,len omrvinky by zostali 😕

mawka
21. dec 2012

@nikolca tu na konovi. pisala som predavajucej, ze nie som spokojna a ona ze sa jej vyhrazam a urazam ju 😀 och boooze, ze to bude riesit aj ona 😀 akoze ja neviem, ale tak ako sa pred chvilou smiala ona, tak sa smejem ja. za svet si neprizna, ze ano, niekto pecie lepsie, ze sa nepodarilo, hra sa na urazenu 😀 jaj boze, nechapem tychto ludi. kebyze nieco take spravim zakaznikovi ja, tak si neskrtnem dost dlho. ale ano, aj takuto uroven tu maju mamicky na MK.

nikolca
21. dec 2012

@mawka juj no by ma šlahlo 😠 som nevedela že aj na konovi sa pečie 😀 ked som čitala som si myslela že si sem do temy zabludila 😎 no ale nenechaj to tak 😔 ,žiadaj peniaze späť,to boli nejake nepodarky,aj ja ich mam zopar na stole,ponukneš sa? 😀 😀

vierkasteffi
21. dec 2012

mne pre istotu pozastavili bazár lebo som predávala nové veci a také čo tu okrádaju slušných ludí a posielaju handry im nevadia 😒

mawka
21. dec 2012

@nikolca no ja som sa chcela dohodnut na kompenzacii, ale zacala na mna bliakat, ze urazam jej osobu a ze sa jej vyhrazam. urazila som maximalne ego vanilkoveho rohlicka, co som jej aj napisala. nie, nechce sa dohodnut, chce zverejnit celu komunikaciu, na co som jej napisala, ze ak to bez mojho suhlasu urobi, tak to len budu problemy a nech ma dnes nevytaca viac ako som. pisala som jej, ze dam na porovnanie jej vytvory za 9 e za kilo a vytvory inych za 7 e za kilo, aby sa zbadala, ze je to hovadsky rozdiel. poucala ma, ze nech necakam, ze pri domacej vyrobe budu rohlicky vsetky podla pravitka. ze to nemozem vediet, kedze nepeciem. a ze medovniky sa zdobia na prezentaciu, ze kazdy na to frfle, poleva pada. ja serem na to, na co frflu ini, zakaznicka som ja a ona to proste odflakla. a jasne, ze 5 kilo peciva tu spodnu vrstvu polame v krabici, kedze to je krehke pecivo. ale najviac ma teda dostal ten vykres ako podlozka na prepravu peciva a zabalene vo folii 😠 😠 proste polamane pecivo, hrozne vyzerajuce, predavajuca nechce nijako nic kompenzovat, ze mam smolu, ked sa mi nepaci. uroven naozaj..............

pastelka74
21. dec 2012

@jankah77 ...asi to aj urobím....pošlem mu aj fotky...tá cenovkama presvedčila,že kupuje sekáčové veci,mne tú mikinu predala za 8,80€ a v sekáči ju kúpila za 3,65€......vrchol!!!!!!!!!!!!!!.....mám to nafotené,takže to budem smozrejme riešiť,počas dňa si zmazala z albumčeka všetky fotky,aj na inom bazáre...ale mám adresu...a aj tel.číslo.....kašlem na tie peniaze....toto bolo vedomé oklamanie..... 😠

zuzulienka31
21. dec 2012

@majuskacechova mila predavajuca sa mi vobec neozvala 😒 😠 napriek tomu, ze dnes pridavala nove inzeraty 😖 Hladala som danu vec aj u niekoho ineho a som sa celkom pobavila, lebo jedna predavajuca ma danu vec za 120eur 😀 tak fakt potom netusim, kolko ma dana vec hodnotu, ked jedna predava za 35 a druha za 120 jedno a to iste!!!! aj tie iste fotky, to uz je fakt vrchol!!!!!! 🤐

majuskacechova
21. dec 2012

@zuzulienka31 to je sila 😠 😠
smiat sa ci plakat?? 😀 😀
aspon vidis ze si urobila dobre, ze ta "nedostala" 😉 😉

pastelka74
22. dec 2012

@jankah77 .....tak,už vymazala aj všetky inzeráty.....čo je dôkaz že klamala a vedome podvádzala....