Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@monulienka1 nemôže dať hodnotenie, pretože nepísala správy ako záujemkyňa o inzerát priamo k danému inzerátu, ale do IP, alebo e-mailu?... nebola totiž zaregistrovaná a keď už bola, tak komunikovala cez IP... hodnotiť sa dá len predávajúca alebo kupujúca, ak ste spolu komunikovali cez správy "pod inzerátom"...
ahaaaa,tak to som nedocitala,potom mas pravdu 😉
ahojte baby..Tak moje podozrenie,s tou dobierkou a sekom sa mi dnes potvrdilo☹nikdy viac nikomu neposlem dobierku aj keby to bola kamoska!nikomu!Len ma oklamala,ze ju prebrala,pritom niesom blba a viem si pozriet sledovanie zasielky na stranke posty,kde je jasne vypisane,kde sa balik nachadza...takze buduci tyzden cakam,ze sa mi balik vrati(aspon dufam,ze sa mi vrati) a ja znovu zacalujem postu a kedze isla aj posta hore tak budem tych 7eur stratova☹a este mi ta dotycna pisala,ako neregistrovana a pritom tu ma nick od oktobra..a na drzost mi napise,ze ju nemoze prebrat,lebo nema peniaze(a to mi pisala v konverzacii ze 19prebera balik,potom pisala,ze ho 100%tne prebrala 21,12)na moje reagovanie,ze nemam peniaze za dobierku,napisala,ze sa pytala na poste a ze to kvoli sviatkom mi peniaze meskaju☹a dnes toto... a ze nech jej na nick nedavam zato negatko,ze tam chce mat len dobre?to uz co ma byt??
@pajinka23 drzost,sem nick,tu uz asi vsetkym sibe 😠 🙄
@monulienka1 jej nick je @matohanka,ale pisala mi pod inzerat ako neregistrovana
takze pani@katarina2945 riesi problem utajovanim-hra sa na mrtveho chrobaka,a od 18,12.12 co som jej poslala peniaze na ucet,mi dodnes neprisiel tovar!!!! 😠 😠 😠 najprv sa stahovala,nemala pristup k netu,a neviem co este...ale asi jej tie 3,50eur stoji zato ked sa neohlasila,ani nic neposlala 😖 este som ju poprosila vratit peniaze do pondelka,a pravom dostala negatko ako klamarka co poslala 1triedou 31,21,nic neposlala!!!!!!!!a nema odvahu ani napisat co sa deje,len sa tvari ze tu nieje!!!!!!!!!tiez priklad kladnych hodnoteni!toto je za december uz druha predavajuca co dostala na ucet peniaze odomna a nic neposlala!je tu viac a viac podvodnicok 🙄
@pajinka23 ja som toť pred nedavnom posielala dobierku,najprv pisala ako neregistrovana,na dalši den sa zaregistrovala,tak som si myslela že je seriozna,nahanala ma že balik potrebuje čo najskôr 😠 no žial ked bolo treba vyzdvihnuť z pošty bolo času 😠 same vyhovorky,najprv že vyzdvihnu ked bude mať jej dcera matersku,potom zas ked pošle zať peniaze z nemecka 😕 😨 no ma vytačala riadne 😠 ,už ked sa bližil posledny den prebratia zasielky som jej pohrozila že ked nepreberie tak zverejnim jej celu komplet adresu na čiernu listinu 😎,zrejme pomohlo dobierku prevzala posledny den 😕 no nestoji to za tie nervy
@pajinka23 ako si prisla nato ze je to onan?mna by ani nenapadlo,ze tak niekto skusa ☹
@nikolca dufam ze si jej do hodnotka napisala ze prebratie trvalo dlhsie,ako si cakala,ja som to uz zacala praktizovat,dala som kladne hodnotenie ale...podotkla som ze to trvalo 😖
@monulienka1 ano dala som jej hodnotenie,že dobierka bola prebrana posledny den 😒 ale ozaj su to nervy,som vtedy povedala že už dobierka nie ale minuly tyžden som sa dala prehovoriť,poslala som a kupujuca bola zlata prebrala hned v prvy den,skôr ako mi poslala spravu už som vedela že dobierku prebrala prišla mi sprava na gmail 😉
@monulienka1 je to ona,sama sa priznala,ze je tu aj pod nickom matohanka a prosila ma nech jej nepisem pod ten nic negatko,lebo tam chce mat len dobre🙂akurad s nou riesim co bude dalej
@pajinka23 ani neries,daj jej to negatko a napis ze pise aj ako neregistrovana,to co ma znamemat?mysli ze ked si nieco objedna a potom nato nema ze co?a ty mas na postu?hluposti, 😝 😢
@monulienka1
@nikolca zatial to nechavam otvorene,uvidime co bude dalej,a potom napisem,a budem podstupovat dalsie kroky,kedze bola pod inzeratom ako neregistrovana,tak sa jej nedalo dat negatko,ale vyriesila som to aspon tak,ze komunikujem s nou pod jej inzeratom,a tak jej mozem to negatko potom napisat sice ako kupujuca,ale napisem v nom vsetko a upozornim admina ak bude najhorsie🙂
zatial vam zelam pekny vecer kocky
Dievcata otazka 😉 - da sa bazar nastavit len pre registrovanych? Ak ano, ako? Dik
@pajinka23 Ahoj,no mas smolu,ze si na tuto ženusku naďabila.S nou sa tazko dohodnut,uz tu tato Hana Kertesova,V.Revistia bola raz registrovana a bolo na nu velmi vela staznosti,je aj na ciernej listine,ze neprebera vobec dobierky,aj bola uplne zablokovana a teraz ma tento novy nick matohanka 😠 .A netreba ani od nej nic kupovat,zavadza,predava darovane veci(konkretne aj odomna nejake darovane ma v bazariku),ktore vobec nie su uz na predaj,maximalne iba na donosenie po dvore(so zmolkami,s dierkami,vytahane..) a ake ceny pyta...no podla nej su zrejme "pekne",ona sa pohybuje v "inej inteligenc.rovine".. 😉
@katikas to vazne uz mala zruseny raz ucet?a prosim ta vies mi hodit link naktorej strane je na tej ciernej listine?pozerala som aj ces google a je aj inde,len sa vyhovara,ze nakoniec je ona chuderka oklamana,ja jej zverejenim komplet celu adresu na kazdy bazar,s popisom,ak mi tu dobierku nevyzdvihne,alebo ak ju nevyzdvihne budem trvat na vrateni obojsmerneho postovneho..pani ma cas do utorka..ak chcela klamat,tak teraz si nasla velmi zlu obet..
@pajinka23 Hana kertesova bola uz davnejsie na ciernej listine,nechce sa mi to vsetko preklikavat,tiez aj na inych strankach sa uz o nej viedli debaty,je to velmi cudna inteligencne
uboha osobka,staci sa pozriet na jej fotky na FB a sama usudiš. 😉 A to tebe neprebera balicek,no od viacerych si napr.dala poslat kurierom kociar a ten tiez neprebrala...
@katikas ja aj chcela zo zvedavosti kuknut FB ale nenasla som ju ☹

@lenulienka2011 ak posielala v pondelok 1. triedou, tak hádam by si to už mala mať... aj keď... mne v decembri chodila pošta aj týždeň (1.trieda...) a to v rámci Ba 😅 😝 ... keby som nebola na očr a potom na pn-ke, tak by sme sa určite s predávajúcou dohodli na osobnom odbere...aj keď by som musela pre to ísť na druhý koniec Ba...