Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@denisocka a to som si myslela, ze to ma vyznam posielat doporucene. nema 😖
presne tak,beru nehorazne postovne,ale za take sluzby?? no dakujem pekne,ked sa ale nieco stane,tak sa vzdy z toho vykrutia ,aby nemuseli uhradit skodu,ja mam tiez a nie jednu taku skusenost,tak preto tiez reagujem 😠
@denisocka no na zaplakanie, a je jedno, či to stálo veľa alebo málo, ona predsa dala sumu, akú za to požaduje a ak to bolo v takom hroznom stave, tak to mala jednoducho uviesť, nechápem takéto jednanie, dúfam, že ti to zoberie späť, ale zase platiť peniaze na dobierku, no to čo zas vymýšľa? 😠
@henulienka presne, ako píšeš, ja tiež tŕpnem, či kupujúca nenájde nejaký jeden žmolček alebo čo, aj keď som si istá, že som dobre prezrela veci, predtým, než som ich zabalila a poslala a takéto nemajú hanby poslať handry vhodné do koša 😠 a veci, ktoré si myslím, že sú skôr na doma, dám za pár drobných alebo ich pribalím k balíčkom grátis 😉
@katarinasifrova to vážne? a ja som si tiež myslela, že keď posielam doporučene, že aká výhoda 😠 no na hanbu sveta 😠
Inak baby ked teraz otvorim bazar tak vsetky inzeraty su tam zo vcera 😲 to len ja mam tak ci aj vy?
Ahojte, chcem vas poprosit o vas nazor. Neviem ci mam napisat negativne hodnotenie, alebo nie. Este koncom augusta som pisala jednej mamine za zimnu bundicku pre dcerku. Hned mi odpisala, ze mi druhy den napise rozmery. Nenapisala, cakala som tyzden, potom som jej odpisala, ci teda ma zaujem bundicku predat, ci mi rozmery posle. Odpisala mi, ze ona nema bundu kde odmerat. Takto stroho. Tak som teda napisala, ze tak dakujem, ze pohladam si teda inu bundicku. Hned mi vsak obratom zrazu prisli rozmery. Dlzka rukava mala byt 35cm a dlzka bundicky 33cm. Tak sme sa dohodli, ze si ju zoberiem, Poslala cislo uctu, ja som chcela nech mi to posle doporucene, cize za 1,2. No a s tym nesuhlasila, ona to vraj posle ako balik a tam je suma 2eura. Som jej pisala, ze ved to sa da poslat ako list (ci uz v obalke, alebo aj v krabici) a tam je cena za doporucene 1,2. Proste nie, u nich na poste vraj taketo veci beru ako balik (🙂) a mam poslat 2eura. Tak som si teda povedala dobre, bundicka je krasna, o.k, tak som poslala 7,5. No a balik prisiel. Prve co som pozrela bola suma na znamke - 0,6€. Ani doporucene to nebolo poslane. A rozmery bundicky? Rukav dlhy 31cm (4cm rozdiel) a dlzka 31cm (rozdiel2cm). Som jej pisala, ze prisla mensia, ale to mi az tak nevadi, malej bude dobra, ale ze ziadam o vratenie 1,4 € na moj ucet, nakolko som zaplatila za nieco, co mi neprislo. Stroho mi odpisala, z eona je s malym v nemocnici, nema cas. Cakala som tyzden, nic, dnes som jej pisala, kedy posle peniaze a ona mi zasa stroho odpisala, ze buduci tyzden, ked pride s malym z nemocnice! Akoze dokedy mam cakat? Mne uz nejde ani tak o tie peniaze, ale o ten princip! A este v poslednej vete nasej komunikacie este pred poslanim balika mi napisala, "napiste ked balik pride a dajte mi hodnotenie!" - tak akoze fakt neviem, ci jej ho mam napisat, alebo mam este cakat, ci peniaze posle (tovar bol tak ci tak mensi), alebo neviem... ?!?
@sirael no ja by som jej urcite dala do hodnotenia, ze vec nezodpoveda popisu a predrazene postovne, cize negativne hodnotenie...toto sa stava dost casto, ze si baby uctuju akesi "pausalne" postovne, a zaplatia aj o vyse polovicu menej 😒 🙄
ja si vec doma odvazim, aj s oabalkou, a podla vahy si na stranke SP pozriem postovne, dopredu sa s kupujucou dohodnem ci chce obycajne alebo doporucene, ak sa nevyjadri, posielam doporucene. Vsetko davam do bublinkovych obalok, ktore si ale neuctujem...mozno aj moja chyba, ale nejako na to nemam zaludok na bazariku si uctovat "balné" 😅 som rada, ze je maminka spokojna a tych 30-50 centov za obalky proste je moja rezia za obchod, ved ja som predala a zarobila 😉
@pipka Ved prave to, ze sme sa viackrat bavili o postovnom a ma presviedcala, ze to ide poslat iba ako balik za 2 eura, pritom som jej pisala, ze viem (lebo som neraz tak posielala), ze to ide ako list. Tak ale ked to u nich takto nejde, tak neviem preco - krava hlupa som bola - som s tym teda suhlasila. Ale keby to tak aj prislo ze za 2 eura a nie za 0,6 a este aj nie doporucene. By som chcela vidiet, ci by mi vratila peniaze, keby mi "balik" neprisiel! Za tie rozmery jej dam hodnotenie urcite, len som stale cakala, ci peniaze posle alebo nie, ci tam aj to mam napisat, ale ved nebudem cakat dva mesiace!
@cmulinko tak,to ako keby som ja pisala,presne sa mi to iste stalo..pani pekne mi vratila peniaze,tak som nedavala hodnotko,,co ma mrzi,lebo sa zatajilo,ze taky obchod bol...nepisala som,lebo bolo mi tu povedane,ze nech som rada ze mi vratila peniaze,a ze nemam to dalej riesit 😕 sa to vsetko otocilo proti mne☹ ja lutujem mamicku,co si to kupi...je to vec na dvor nie do skolky...a ja by som to predavala za šupky..
@sirael no mne sa zda, ze niektorym predavajucim tu ide iba o to, aby mali co najviac hodnoteni 😠 🙄 a najlepsie za akykolvek obchod pozitivne hodnotko 😖
urcite jej to hodnotenie napis, necakaj kym pridu peniaze..lebo podla mna ta uz len natahuje a mysli si, ze casom sa na to vykasles alebo zabudnes 😒
@aduskatt
@pipka Dobre baby, dakujem, idem jej to teda napisat a ked odpise, ze sa jej to nepaci, tak jej poviem, ze ked pridu peniazky, hodnotenie o peniazoch vymazem, ale ohladom rozmerov urcite nie 🙂 Ale tam je tusim obmedzene dlhy text, ze? Uf, neviem ako to tam do jedneho riadka veru sformulujem 🙂

ahojte baby, takze dnes mi prislo druhe vyjadrenie posty ohladom reklamacie doporuceneho listu, ktory mi prisiel prazdny. Posta uznala moju reklamaciu ako opodstatnenu, ale nenalezi mi ziadna nahrada skody. Nevratia mi ani posr... postovne. Chapete to??? Cize je jedno, ci budem posielat obycajne alebo doporucene. ak si niekto vyberie obsah z doporuceneho listu a vam ten list dorucia, mate narok na velke hov... Len ak posta list strati, tak vyplaca nahradu 12 €. Beru nehorazne postovne, ale nerucia za nic. Aj ja chcem takto podnikat !