Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Prosim vas pekne dievcata, vy ste tu tak vysoko gramotne v oblasti postovych sluzieb, neviete mi poradit, pod cim sa na stranke posty skryva cennik dobierky? Respektive kolko by stala dobierka do 500 g.? Vopred velmi pekne dakujem za rady 🙂 .
dakujem ti velmi pekne!
Ahojte. Ako reagujete v prípade že si maminka rezervuje nejakú vec popýta si č. ú. a týždeň sa neozve. Písala som jej že či má stále záujem lebo peniaze ešte neprišli odpísala že určite áno ale že mala niečo s IB. Ale naďalej peniaze nechodia ani sa neozýva. je mi trápne jej stále vypisovať a pýtať sa či už poslala.Má len dobré hodnotenia a pravidelne prispieva do tém nemyslím si že by bola nejaká špekulantka ale neviem či jej mám zase napísať alebo čakať. nemám chuť niekoho bombardovať správami.ako takéto veci riešite?
@kikimoda - od zaciatku sa tu riesilo, ze si nemala cas premerat second hand oblecenie 😉 pre mna tato debata nema ziadny vyznam 🙂 tak v nej uz pokracovat nebudem... stale si myslim, ze ked sa chce, vsetko sa da 😉 a clovek si ma nalozit na svoje plecia tolko, kolko zvlada 😉 lebo pre mna vyjadrenia, ze e-shopu sa venujem po skonceni mojej pracovnej doby v normalnej robote je len vyhovorka 😉
@frick ja zvyknem napisat, ze prosim vyjadrenie do 24hod, ci teda o danu vec maju zaujem, lebo nie a ci teda tie peniazky poslali, v pripade, ze sa neozvu, tak uz neriesim... nahneva to, ze kupujuci nekomunikuje a ani "nie, dakujem" nevie napisat, ale nevidim dovod sa tym potom viac zatazovat...
@monulienka1
@matik1 ...................pani začala komunikovať,bere ten "nextový" zázrak späť....či uvidím peniaze,neviem..... 😝 ,ale drzá je statočne,napísala som jej ,že ani ten kožak čo tam má ,nie je next.....mám sa starať,o svoje handry....a ten slovosled.... 😝 😝
@pastelka74 no do kelu, ako teraz pôjdeš do múzea? 😀 😀 😀 Ale vážne, som rada, zrejme čítala aj diskusiu a trošku sa zahanbila a bojí sa, že toho ďalej veľa nepredá. Tak dúfajme, že peniaze naozaj uvidíš. A na tú aroganciu si tu nejako začínam zvykať. Posledne sa zapájam do tejto témy častejšie a mám z toho vrásky.... Daj nám potom vedieť 😉
@pastelka74 pýtaj najprv peniažky, lebo ako klamala s tuzexovým pyžamkom, tak nemusíš vidiet už svoje peniažky plus samozrejme spatné poštovné!
tak na záver dnešného dňa ma uplne dorazila kúpychtivá mamička, ktorá mala záujem o kúpu overalu ale len na dobierku. V hodnoteniach kupujúcich ako aj predávajúcich zdobili jej konto dve čisté nuly, ked som jej odpísala, že veci predávam po nabehnutí penazí na moj účet - vlastne mám to aj v podmienkach - tak mi odpísala, že ako mi ona može veriť, ked ja jej neverím a vysvetlenie, že celú výbavičku nakupila na nete a vždy zásielku prebrala. Jáj to sme še zase pobavili......
@sailes ale ja som jej povedala že najskôr peniaze,odmietla.....tak neviem...nemám nejak chuť sa sňpu doťahovať 😝 😝
@pastelka74 trvaj na tom, ja by som jej neverila
@sailes ...ja viem,že ked jej to pošlem,už viac peniaze neuvidím...... 😝
ahojte 🙂 len tak pozerám nejaké kabelky a jedna predávajúca má 5 nickov 😝 fakt nechápem, to čo ako tým sleduje? na jednu kabelku tam má 3 ceny, takmer na každom nicku inú cenu 😠
@makankamegy 😕 ktorá ...napíš sem jej nicky 😉
toto je link na tú stránku, určite ju tam nájdeš, lebo si nedala ani toľko námahy, aby aspoň hlavné fotky nafotila z iných uhlov https://www.modrykonik.sk/bazar/kabelky-tasky-o...
@makankamegy ta je fakt hlupa... to si myslela, ze medzi tym par kabelkami si nikto nevsimne totoznu fotografiu pod viac nickami???
@makankamegy ty kokso, tak to je uz aka sila. Malo by sa to oznamit adminovi. 😠 😠 😠
@jankah77 no ved to, nechápem ju, keď už chce mať viac nickov, nech si dá námahu aspoň s tým, že pofotí tie veci a bude mať na každom inú foto, nie? 😉
@makankamegy neskutocne, ze ju este nestopli...

@kikimoda ja len za seba, viem co obnasa praca e-shopu 😉 pred materskou som par rokov pracovala vo firme a riadila vsetko okolo e-hopu a zakaznikov... nakolko to bolo v reklamnej agenture a v ponuke nebol len textil, ale aj kopec ineho tovaru, by si sa cudovala, co vsetko som zistovala a premeriavala 😉 ale je to presne o tom, co sa tu pise... o pristupe 😉
a ako sa vyjadrila @janus32 - ja by som si pri novom textile tiez nepytala rozmer 😉 ale kedze prevadzkujes second hand, kde je vysoky predpoklad, ze veci boli nosene a prane a aj chemicky cistene, tak mi pride logicke, poskytnut aj rozmery... nakolko ako som pisala vyssie, textil pranim, zehlenim a pod. zvykne zmenit rozmer 😉