icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

michaela0105
19. jan 2013

@garzonka to vsetko som skusila ,obvinila ma ze fotky su skreslene a vyhrazala sa mi advokatom,a teraz prerusila kontakt:(

garzonka
19. jan 2013

@michaela0105 Napis sem jej nick, lebo takto sa to nerobi, ze nekomunikuje. Z jej strany je to zavadzanie, taketo jednanie je proti pravidlam bazaru!

pastelka74
20. jan 2013

@michaela0105 ...okamžite kontaktuj admina...ved to je niečo neskutočnééééé,takéto vedomé klamanie a pri tej sume!!!...a daj sem jej nick,už mám po krk takýchto herečiek,ktoré len klamú a podvádzajú,ak to nie je nejaká strašná diaľka,obetuj benzín ,sadnite aj s mužom do auta a otrep jej tú haraburdu o hlavu......ved to nemá hodnotu ani 100€ 😝 😝 😝 😝 😝 😝 ........napíš jej nick,zverejni ju................

pastelka74
20. jan 2013

@michaela0105 ...prosím ťa,nedaj sa.....mne sa tu vyhrážajú kade čím.....ja by som ju osobne navštívila a narobila jej takú hanbu,tam kde býva,nedaj sa....tým dávaš priestor na další podvod....... 😝 😝 😝 😝

traktor
20. jan 2013

@michaela0105 tu do temy môzes pridat foto kocika, v akom stave ti prisiel, tu ti nebudu vymazane.. + ju môzes cez @ oznacit, aby videla, ze o nej pises a mohla reagovat..pani nezabudni dat negatko, aby niekto iny nedopadol ako ty, môzes ju dat na ciernu listinu tu https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/upozornite-na-nespolahlivych-kupujucich-z-bazaru/ ..obrat sa na admina / je vikend, asi ti odpovie az zajtra/ ..a kedz suma je fakt velka, ak by som isla aj na policiu a podala trestne oznamenie, kedze to nechce riesit..kocik fakt vyzera ko vymeneny..len preklikla sedacky, inak je to zrejme konstukcia modreho kocika a takto to poriesila....a ziadala by som preplatenie aj oboch postovnych / ak pôjdes osobne, preplatenie cesty/, mas na to narok, nemas preco jej ich odpustat, toto bol jasny podvod..nie ze..nevsimla som si.. @ejka0812 co takto zacat to riesit?

garzonka
20. jan 2013

@traktor no, zrejme mas pravdu, podla fotiek z albumu predavajuca asi pouzila konstrukciu modreho STOKKE a poslala ju s ruzovou vybavou (PURPLE) . Je to vidiet na tej rukovati, ako je osuchana (na tom modrom).
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/ejka0812/alb...

traktor
20. jan 2013

@garzonka a pozri jej bazar..do inzeratu doplnila fotky..co tiez nie je ok..ja verim, ze sa to skoro poriesi a nakupujuca dostane spät plnu sumu..

garzonka
20. jan 2013

@traktor mne sa zda ze pouzila fotky od kupujucej, ktore jej poslala......ta s tym zipsom (posledna) . myslim ze som ju vcera videla v albume od kupujucej

monulienka1
20. jan 2013

@michaela0105 pis adminom,.bombarduj vsak to si zaplatila ine prachy za haraburdu!mna by porazilo,nie ze by som sa rozplakala,boze to kde spejeme?a este ta ignoruje a vyhraza sa pravnikom,ze ju huba neboli!ona nech sa boji pravnikou jej napis!odvahu a nedaj sa! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

traktor
20. jan 2013

@garzonka ved ano.a pritom admin vie zistit, ci bolo do inzeratu nieco pridavane, doplnene..cize je to zytocne..a ani na bazos, kde ma izerat nemala tieto fotky..no co k tomu dodat... 😅

pastelka74
20. jan 2013

@matik1
@sailes .......................pani tuzexová-nextová mi poslala peniaze na účet,ale najskôr som jej napísala,že som ochotná prísť jej osobne tú handru vrátiť.....a ona mi odpísala že si mám overalik nechať a nech mi padne na úžitok 😀 😀 😀 😀 ,ved mám lepšiu handru na balkon,ako ten jej overalik,ale pobavila ma........zajtra jej to pošlem späť,samozrejme spätné poštovné neuhradila,ale kašlem na to,už sa teším ako to bude aj nadalej predávať,ako next............. 😝 😝 😝

matik1
20. jan 2013

@pastelka74 pani sa zľakla, ž tam s tým overalíkom naozaj dobehneš, tak sa radšej rozhodla Ti ho preplatiť. A vraj si ho môžeš nechať, naozaj som sa pobavila. Už jej asi "došlo", že ten overal je tu už taký známy, že by ho len ťažko pod tou značkou predala 😀 😀 😀.

matik1
20. jan 2013

@michaela0105 neboj sa jej, nech to pokojne tomu advokátovi udá. Však uvidíme... Všetko zverejni tu, daj negatko, napíš adminovi a žiadaj okamžité vrátenie peňazí. Keď nie, choď na políciu ty!!! Preboha 650€, veď to nie sú "fazuľky". Urob všetko to, čo Ti tu baby radili...Nenechaj to len tak 😠

trnka77
20. jan 2013

@michaela0105 ja by som hneď dala negatívne hodnotenie,napíš adminovi a právnikom by som s začala vyhrážať ja. 😠 😠 😠

sailes
20. jan 2013

@pastelka74 to ma teší, že si dostala spat peniažky, ja by som to zavesila na tvoj bazárik a predávala by som to ako tuzex-next za 0Eur 😀 😀 😀 😀

sailes
20. jan 2013

@michaela0105 kde je ten kočík? vyazala si fotoblok?

pastelka74
20. jan 2013

@sailes ejka0812

loulou
20. jan 2013

Ahoj poprosím o váš názor a ako by ste riešili podobný problém. Objednala som si na tovar od jednej predávajúcej, potrebovala som ho na Silvestra. Požiadala som o podklady, ktoré mi poslala a poštovné bolo 1,20€, peniaze som pani previedla a kedže to bol tovar do hmotnosti 500g tak som predpokladala, že mi pošle zásielku doporučene, veď 0,60€ ako balné je veľmi veľa. V PP o balnom nič nemala. Tovar mi neprišiel a keď som sa pýtala, tak pani mi povedala, že poslala a keď som požiadala o pod. č. tak som zistila, že ona poslala obyčajne. Ohradila som sa že za obyč. zásielku je 1,20€ veľa a pani mi tvrdila, že ju to stálo 1,20€ ale to nijako nemohlo podľa min. cenníka SP, lebo tovar určite nemal viac ako 500g. Keď som to chcela riešiť, pani povedala, že mi pošle iný tovar a ak mi ani ten nepríde nech si to riešim kde chcem. Ale ja o iný tovar záujem nemám, nakoľko to už nepotrebujem, kedže Silvester už bol. Ako by ste sa vy k tomu postavili

benne
20. jan 2013

@loulou žiadala by som vrátiť peniaze, nakoľko nemám tovar a ona neupozornila, že posiela obyčajne (pokiaľ to nemala ani v PP), ak odmietne, automaticky dať negatko, záleží aj o akú sumu sa jednalo (uvažovala by som aj nad vrátením polovice sumy, nakoľko ona nemá istotu, že ty ten tovar nemáš doma - čisto teoreticky, nechcem ťa z ničoho obviniť, a tiež ste sa jasne nedohodli, že to chceš doporučene) .. ja tiež posielam obyčajne, ale zakaždým upozornujem, že je to na zodpovednosť kupujúcej (dávam na výber medzi doporučeným a obyčajným poštovným)

loulou
20. jan 2013

@benne veď keby ma upozornila, že pošle obyč. ale ona nie vypýta si 1,20€ a to je za obyč. zásielku veľa. Nešlo o moc veľkú sumu, ale potrebovala som to na Silvestra, tak keby mi to prišlo aj obyč. tak by som bola rada, ale určite by som jej to spomenula, že si vypýtala veľké poštovné, nemám záujem klamať

benne
20. jan 2013

@loulou tak vieš.. "keby" si sa jej opýtala, ako to bude posielať, mohla si odmietnuť.. je to hra so slovíčkami, jednoznačne to je na negatívne hodnotenie..

missy97231
20. jan 2013

@benne keby od mna predavajuca vypyta 1,20 postovne, automaticky to beriem ze mi to posle doporucene 2ha trieda... Ani ja by som sa nepytala vopred ako to ide posielat.. Takto uz vopred predavajuca vedela ze "zarobi" na postovnom ☹

benne
20. jan 2013

@missy97231 na iných portáloch by som to aj ja brala automaticky ako doporučko.. tu na MK po sledovaní tejto diskusie, mám 100 chutí pýtať sa aj, či farba na fotke je naozaj farbou, ktorú vidím ☹

- podla mna platí prvé, čo som napísala, že máš nárok na vrátenie plnej sumy

loulou
20. jan 2013

@benne ďakujem ja si to tiež myslím, len ona mi chce stále poslať iný tovar ani neviem aký a najhoršie je , že ani neviem ako sa volá a odkiaľ je, lebo ak mi pošle niečo čo nechcem neprebrala by som to, čakám viac zásielok tak nebudem vedieť ktorá je od nej a budem mať niečo čo nechcem

monulienka1
20. jan 2013

@pastelka74 a uz nema ziadne inzeraty! 😀 boze kde teraz nakupime next-za super cenu 😝 😝 😝 😝 sa asi uvedomila,ze si to ....a uz taku super znacku nepreda 🙄

stefit
21. jan 2013

@michaela0105 ja som tvoj fotoblog nenasla ☹ kde to mam hladat?

garzonka
21. jan 2013

@stefit problem s kocikom je vyrieseny, predavajuca vratila peniaze

@michaela0105

stefit
21. jan 2013

@garzonka vazne??? to su zazraky...

michaela0105
21. jan 2013

@garzonka len dufam 🙂 ze uz bude pokoj,lebo uz sa nemam chut zapliest s takou osobou.dufam,ze ked jej zajtra dojde ,tak mi len napise,ze ho ma a bude klud:(lebo sa fakt bojim po skusenosti s nou ,ze si zasa nieco vymysli a ked sa mi vyhrazala 😢 ale ja mam svedomie ciste 😉

michaela0105
21. jan 2013

@garzonka

@traktor no pouzila moje fotky s chybami ale tie vyselektovala na tie kde su najmensie chyby:(dnes som kocik odoslala postu som uhradila ja,ja uz po tomto vikende nemam chut s nou nic mat,nech si ich necha a nech je stastna,lebo mne tak zhnusila tu znacku,ze az:(uz ani novy kocik nechcem a ak tak novy a nemat s nikym nic:(