icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

michaela0105
21. jan 2013

@sailes ano vymazala z dovodu ,ze sa mamina chcel adohodnut,konecne🙂uz je vsetko za mnou kocik na ceste k nej a uz sa snazim na to zabudnut 😀

missy97231
22. jan 2013

@michaela0105 no super... A posta ta stala kolko?

matik1
22. jan 2013

@kristinac ahojte, takže baby, mám už aj ja negatívnu skúsenosť. Objednala som si nové červené rifle od kristinac. Vyslovene som sa pýtala na stav riflí, či sú naozaj nové, ako uvádza v inzeráte. Jej odpoveď bola, že áno, boli vraj použité iba na fotenie. No keď mi to včera prišlo, škoda slov. Smradľavé, špinavé, viditeľne používané nohavice. Hneď som jej večer písala, že čo som dostala, že tovar pošlem späť a samozrejme žiadam vrátiť peniaze. Odpoveď nijaká, "hviezda" si dnes dokonca vymazala inzeráty. Takže je jasné, že sa čoskoro znova zaregistruje pod iným nickom. Meno je Kristína Cibulková, Nádražná 873/18, Partizánske. Samozrejme, že to tak nenechám, zisťujem nejaké skutočnosti, ide o 17 ročné dievča, takže dúfam, že čoskoro zistím meno rodičov a telefón a upozorním, čomu sa venuje dcérenka vo svojom voľnom čase. Nejde o 10€, ktoré som" vyhodila do koša", ale o princíp. Toto keby urobil môj syn, tak ho tak vylátam, že si týždeň nesadne na zadok... 😠

monulienka1
22. jan 2013

@matik1 ako si zistila ze ma 17rokou? 😠

pastelka74
22. jan 2013

@matik1 .....moja mamina býva na tej ulici.... 😉 ,odkial pochádza tvoja hviezda 😝

matik1
22. jan 2013

@monulienka1 nemôžem povedať, ale má 17, tohto roku bude mať 18. Poviem Ti iba toľko k tomu, že nikdy nemôžeš vedieť, kto je na tej druhej strane. A že je to mladé dievča, som vedela hneď, lebo mi poslala foto, kde má tie rifle na sebe oblečené, vraj, aby som lepšie videla, ako vyzerajú. Ale je to totálny "sajrajt".

matik1
22. jan 2013

@pastelka74 no to je náhodička. Nepozná ich náhodou? Dúfam, že sa mi ešte podarí vypátrať meno matky a samozrejme telefón. Myslím, že to je jediná možnosť, ako sa dostanem k peniazom. Má šťastie, že to nie je bližšie, lebo by som jej ja vysvetlila, ako sa treba chovať...

matik1
22. jan 2013

@pastelka74
@monulienka1 syn ju našiel aj na FB. Ak sa tam viete dostať, tak si ju kuknite.

ibuska
22. jan 2013

@lenuska311 mi dnes napisala na konikovi,ze im ukradli botasky a upodozrieva nas.je mi z toho uplne spatne ako si to moze niekto dovolit.pridala som do albumu fotku dcery,ze tie botasky nosila v marci 2012...ja na tu osobu nemam slov,ludska drzost nema hranic 😠 😠 😠

lenuska311
22. jan 2013

@ibuska napisala som ,ze je zaujimave ,ze predavate tie iste botasky ako nam ukradli,ze si to beriete na seba ako obvinenie je vas skromny problem a to ,ze ho tu aj prezentujete je tak trapne ,ze budem radsej ticho

ibuska
22. jan 2013

@lenuska311 a vy ste mali tie botasky na mieru site,ze ich nikto iny nemohol kupit? dokonca v super cene vedla zamcanu za 19,90€.trapna ste bola vy,ze obvinujete nepravom ludi.

macamac
22. jan 2013

@ibuska
@lenuska311
dievčatá, mne uniká podstata sporu 😕

o čo vlastne ide?
@ibuska v albume nič nevidím 😕

ibuska
22. jan 2013

@macamac v albume mam 6 foto 😎 ,pridala som fotku s teniskami z marca 2012.bola som totiz obvinena,ze lenuska311 niekto ukradol tenisky z kutika a kedze my mame take iste,sme z rovnakeho mesta tak sme vinne.potrebovala som to niekde napisat,lebo to povazujem za obrovsku krivdu a ponizenie,ze niekto si taketo dovoli napisat,hlavne ked ma vobec nepozna.ja nie som na konikovi kvoli urazkam od neznamej. prajem prijemny vecer 😉

macamac
22. jan 2013

@ibuska aha 😉
ja som nechápala-ja že si jej ich "cez net" šlohla 😀 😀 že nejaká virtuálna paranoja sa rozmáha 😀 😀
tak už rozumiem, dík 😉

ibuska
22. jan 2013

@macamac 😀 prajem dobru nocku

macamac
22. jan 2013

@ibuska 😉 aj tebe. 🙂 díky 😉

pastelka74
22. jan 2013

@matik1 pozerala som sa na FB,je ich tam viac.....tak neviem,spýtam sa maminy...

zanika1983
23. jan 2013

Ahojte baby. Tak po dlhom case zase zla kupa. Pani nevie co su skrabanceky a co je uplne nysuchany semis na topankach. Som zase sklamana a cakam na jej odpoved.

monulienka1
23. jan 2013

@matik1 ahaaa,lebo tam ich je viac na FB 🙄

matik1
23. jan 2013

@monulienka1 @ pastelka74 keď budeš písať Kristína Cibulková, tak Ti hneď prvá naskočí. To je určite ona. Keď mi posielala fotku tých riflí, čo mala oblečené, tak sa odfotila celá, hoci mala slnečné okuliare, je to ona.

zanika1983
23. jan 2013

Ahojte chcem sa opytat a aj vasu radu. Kupila som dvoje kratkych nohavic jedny mali dve cervene fliaciky a v druhych bola ppdla mna zla guma co sa vobec nenatahuje.... Jedny pani uznala ale tu gumu nie tvrdi ze je to moja chyba. A pritom v popose ma pisane ze v super stave ako nove. A tvrdi ze guma je taka od nova. Viete mi poradit. Dakujem.

monulienka1
23. jan 2013

@matik1 ta co ma napisane ze je dramaturgicka joj?prva je taka kratkovlasa v ruzovom

matik1
23. jan 2013

@monulienka1 kde ty pozeráš? to je štvrtá, čo ty píšeš. Prvá, taká dlhovlasá. Ja keď dám jej meno, mne ju hneď ukáže ako prvú. Je možné, že tebe to ukazuje ináč? Zistím od syna, keď príde zo školy. Ja nie som na FB registrovaná. Musí to pozrieť on, neviem heslo. Ja som zásadne proti týmto soc. sieťam. Pošlem Ti jej foto do IP, ale až poobede.

matik1
23. jan 2013

@monulienka1 dievča absolútne nereaguje na moje maily. Odhlásila sa a tým je pre ňu vec vyriešená. Ona má vreckové na týždeň a ja smradľavé a špinavé rifle. To sú kšefty.

monulienka1
23. jan 2013

@matik1 to niesu ksefty to je drzost! 😠

monulienka1
23. jan 2013

ak je to ta ktoru vidim,taka mlada tak mne ju ukazuje tretiu,potom len take starsie ☹ 😠 by jej dala vreckove!ona si asi mysli,ze tu su len take hlupucke,neinteligentne 😝 aaaale,ona je hlupucka 🙄 🙄

monulienka1
23. jan 2013

@matik1 vsak ked je adresa telekomunikacie dokazu vyhladat telefonne cislo,aj mobilne...skus 😖

matik1
23. jan 2013

@monulienka1 veď som mala otvorený FB ráno, lebo som doma, mám D, ale som to nechtiac zavrela, tak musím čakať na syna. Taká mladá, dlhovlasá, pozerá do foťáka. Fotku má takú, ako keby ju fotili zospodu smerom do tváre. Tak nevinne Ti pôsobí, ale je to riadna opica. Hovorím, ani obraz, ani zvuk. Tak je isté, že 10€ už strovila, fakt by som sa na to vykašľala, veď mňa tých 10€ nezabije, ale ak to nechám tak, čoskoro oblafne ďalšiu.

monulienka1
23. jan 2013

@matik1 aaaano,tu myslim

matik1
23. jan 2013

@monulienka1 telefón zistíš, pokiaľ nemá utajené číslo. Lenže ona by mi podľa mňa zložila telefón. Keby mala záujem to riešiť, tak mi napíše, že vráti peniaze, alebo sa aspoň ospravedlní a vtedy by som jej to moje "vreckové" nechala. Ale keďže nič, tak ja zistím meno matky a telefón a zavolám jej. Dievča nie je plnoleté, je za jej konanie zodpovedná, tak nech s ňou urobí poriadok. Aj tie rifle chcem poslať mame do vl. rúk, aby videla, čo mi dcéra poslala.