Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@seleckam kolko je od toho ako si ju objednávala? inzeráty aktualizovala?možno len nie je tak často na nete
@babusinka v ziadnom pripade nevymazavaj!!!!!!!!!!len dopis,ze peniaze vratila 😠
@monulienka1 ďakujem pekne za radu. Myslíš, že nemám vymazať ?
@babusinka nie,ani nahodou 😢 😢 😢 to potom moze zas urobit,a este sa citi ukrivdena....a ked ty si mala topanky,s vyrobnou vadou tak pani@veronikamackova co jej dala tiez negatko mala tiez vyrobnu vadu? 🙄 a koho zaujima cie topanky predava?predava pod svojim nickom tak nech je plne zodpovedana!!!!!!!!!!!nech sa nevyhovara komu patria... 😠 a ked niekomu nieco predavam,tak si to poriadne nafotim,a prezriem,a keby to urobila tak tu jej vyrobnu vadu vidi!!!!!!!!!!!!! 😠 takze bohuzial,a pravda sa tazko nesie,a asi ju ponizilo ze si to tu rozobrala-co si urobila dobre 😠 nedaj sa a neustup,a vziadnom pripade nic nevymazavaj!!!!iba dopis ze ti vratila peniaze,ak vrati,a kludne jej tam napis,ze je povasenecka a drza,nech kazdy vie ako reaguje 😠 😠 😠
😅
@seleckam
@nelinka0401 tyzden,a adresu ma PO.BOX
@monulienka1 OK ! Máš úplnú pravdu vo všetkom !
@mkorsi kazdy uz o vas ma svoju mienku,takze uplne ignorujem 😝 😝 😝 😝 toto forum sluzi na diskusiu,ak ju neunesiete,tak neignorujte a zodpovedajte si za stav predanej veci 😠 😠 😠 😠
@vlad3331 preco?asi mi volaco uniklo ☹
@vlad3331 to ano aj ja som sa zapojila,aj mna oznacila,na drzovku,vsak na jej mieste ani nepipnem 😠 len som nechapala to ,,,,dalsia chnipa,,,,
jej sa to vživote vrati až sto nasobne...jej by sa to pačilo ked by dostala balik z dotrhanymi vecami..určite nie!!!tak nech neklame mamičky!!!!!
@mkorsi @ babusinka vieš, ak predávam cudzí tovar, hoci je to moja sestra, tak som zodpovedná za to, ako to napíšem do inzerátu a za to, v akom stave ho pošlem. Nechceš nám tu predsa všetkým tvrdiť, že si si to nevšimla, lebo nehnevaj sa, ale toto sú také viditeľné vady, že Ti to tu ťažko niekto uverí. Môj názor, je že si dobre vedela, aké topánky posielaš, len si si nemyslela, že to babusinka bude riešiť. Už tam máš jedno negatko. Tiež si poslala tovar, ktorý si nepravdivo opísala, pani Ti dala negatko a zrejme to pre ňu skončilo.... nevieme, či si jej vrátila peniaze, možno by sme ju mali vyzvať, aby sa vyjadrila... Keď Ti to prešlo raz, skúšala si druhýkrát... Lenže babusinka to rieši. Nezľakla sa ani tých vyhrážok. Keby si hneď bola reagovala na jej vyjadrenia a peniaze vrátila, nemuselo toto celé byť. Na vine nie je ona, ale ty... neurobila žiaden neoprávnený krok...
@monulienka1 vymazaný príspevok, mkorsi Ťa uráža?
@babusinka ziadne negativne hodnotenie vymazavat nebudes! 😕 To negatko jej opravnene patri.
@mkorsi tie topanky co si predala su riadne znosene a ziadna vyrobna vada... Nehnevaj sa, ale za 20 eur si kupim nove kvalitne topanky a nie tento hnus. Vyhovarat sa na sestru je dost trapne, pretoze ked balis a fotis tovar, tak ho mas v ruke a taketo diery by si si vsimla...Odhliadnuc od toho, ze zodpovedas za to, co predavas... A presne ako tvrdila kocka predo mnou, ak je hento vyrobna vada (co nie je), tak nech si to sestra reklamuje.., urcite uspeje...
@matik1 ale nstvalo ju ze zastavam babusinku...vsak na zaklade foto,nie som slepa,tak mi odpisala ze nebude reagovat,ze nemam ziadnu inteligenciu spolu s vladi33,ze to sveci o nas ked sa starame do nej..a ze nemame inu robotu len tu vysedavat a urazat ju chudinku,a proste vela inych veci,som jej odpisala ze je drza a arogantna,ze sama svedci o svojej inteligencii,tym ako sa zachovala,klamarka a podvodnicka,nech sa uvedomi,uz ma vytocila-na jej mieste sa verejne ospravedlnim a neurazam,ze keby mala inu robotu ako tu sediet ona tak vie ze 20eur,pri 3detoch nieje malo!no asi som ju nastvala 😢 😢 😢a admin to vsetko vymazal ale ona provokovala,a urazala nas,este aj nas drzo oznacila,ale uz ju idem ignorovat,
@monulienka1 podľa tých topánok, jej komunikácie a správania, nám všetkým, na čele s babusinkou, ukázala, aká je ona inteligentná.
@matik1 vsak som jej to aj napisala,nepochopim,boze tak o.k,stalo sa napisem ze vratim peniaze a postovne,tu sa verejne ospravedlnim,a o.k,sme ludia urcite by jej to negatko vymazala,ale potomto vystupe,v ziadnom pripade,to je proste...nemam slov na taku zensku 😠 😠 😠 😠 a velmi by ma zaujimalo,preco ma to negatko od tej druhej pani 😖
@vlad3331 ale uz nema vyplnene podmienky predaja... ☹

dobry den prajem, ako postupovat ked som si tu objednala bundu za 10eur + 2.050 postovne, peniaze som odoslala a bunda nikde, aj som panej pisala,ale nic