icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

matik1
28. jan 2013

@monulienka1 tak ju pozvime do diskusie....

monulienka1
28. jan 2013

@matik1 skusme@veronikamackovamozete sa prosim vyjadrit k tovaru co ste kupili od@mkorsi pani tu dalsi problem,mozete si precitat...a zapojit sa,je arogantna ☹

monulienka1
28. jan 2013

@matik1 nechce mi ich oznacit

mitape
28. jan 2013

@monulienka1 musíš dať medzeru, písala si v kuse 😉 @veronikamackova

babusinka
28. jan 2013

@monulienka@matik1@vlad3331 Ja som si tie jej podmienky na radu kamošky , stiahla skôr ako ich vymazala. Ak bude treba tak ich tu môžem pridať !

matik1
28. jan 2013

@monulienka1 fúj, ty si zlá... 😝 😝 😝 ale jasne, nech sa vyjadrí... určite má s ňou "milú" skúsenosť

monulienka1
28. jan 2013

tak sa prosim mozete zapojit @veronikamackova ohadom kupy od @mkorsi pani tu ma dalsi problem,chceme aj vas nazor ☹

matik1
28. jan 2013

@babusinka urobila si dobre. Ona zmenila aj podmienky predaja?

monulienka1
28. jan 2013

@matik1 ale vsak ked nas tu uraza... 😢 a brani zodpovednosti 😠 ...

babusinka
28. jan 2013

@matik1 @monulienka1 ja som sa pani Mackovej pýtala a ona mi povedala , že sa nič nevyriešilo , lebo pani mkorsi sa jej už viac neozvala

babusinka
28. jan 2013

Zmení si aj nick a bude predávať ďalej.

matik1
28. jan 2013

@babusinka takže som mala pravdu. Raz sa jej podarilo niekoho obalamutiť, pani to neriešila, tak to milá mkorsi skúsila opäť. Ale tentokrát to nevyšlo... Vidíš, presne o tomto je táto diskusia. A toľko si sa obávala, môžeš byť na seba hrdá... Vždy sa treba brániť...Pevne verím, že peniaze dostaneš späť.

matik1
28. jan 2013

@babusinka veď toto je to, že sa môže inak zaregistrovať a predávať ďalej. Ale tu na tejto diskusii sa už toho toľko odhalilo, že sa určite príde aj na ňu...

monulienka1
28. jan 2013

@babusinka ano ale ty mas jej adresu,takze...sup aj s nickom na ciernu listinu 😝

monulienka1
28. jan 2013

take to tu dnes je dramatikus,a moj milovany manzel chce ostrihat 😠 neporazi....ja som zvedava takze to tu kuknem 😒

veronikamackova
28. jan 2013

Ahojte, áno, ja mám s ňou tiež problém bohužial... Objednala som od nej pre neter na Vianoce krabicu - dizajn na nechty.. v popise bolo že vybelené len na fotenie, keďže jej dcera má len 4 roky,čiže to nevyužijú, takže to posúvajú ďalej.. a keď nám to prišlo... celé poškriabané, špinavé, chýbajúca časť, no v hroznom stave. :(

monulienka1
28. jan 2013

@veronikamackova a vratila aspon peniaze?reagovala,tak ako tu...agresivne a sebavedome?nas tu uraza a klame len sa tak prasi,si jej mala tu nepouzitu krabicu poslat domou,ked bola nova 😠 😠 😠 by ta porazilo s takych zien 😠 toto sme si presne mysleli, a ty si nam to len utvrdila,dakujem ze si sa zapojila,skoda ze si to neurobila hned,vratila by ti peniaze a dalsiu by uz neoklamala,a este sa citi...ze dala jej neopravnene negativne hodnotenie....drzost 😝 😝 😝

xela555
28. jan 2013

@xela555 a najlepšie je na tom to, že som skončila ako najväčšia krava ja....ešte sa mi dotyčná smiala, že " ved vy ste sa mala pýtať v akom stave sú " tak ona je povinná dať fotky po nosení, pritom sami vidíte že dala fotky topánok pred nosením - ja nie som tá čo porušila pravidlá bazáru. len som si pomyslela " jej super, konečne maminka ktorá nenechala dieťa zodrať topánky, aj ich pekne vyčistila " ale prd makový....zavádzala, pretože keby mala charakter tak ma na tie chyby čo nie sú na fotke upozorní, zaplatila som navyše 1,80€ na poštovnom, tvrdila že ich poslala ale od 22.1. mi dodnes neprišli.tak potom kto tu klame. a to že som nafotila album a stiahla jej fotky na porovnanie aby mi mamičky povedali svoje názory na túto situáciu a milá pani sa urazila, to už nie je moja vec. aspoň mamičky vedia, že sa tu aj niečo takéto deje....nečistý bazár. ešte ma milostivá obvinila z toh, že to ja som tie topánky tak ošúchala 😀 tak to som sa už fakt musela zasmiať. urobila som iba sama sebe zle. už nemala pre svoj obchod argumentáciu, tak na mňa vyklopila takúto argumentáciu 😀 ale držím sa hesla....úán boh nie je náhlivý ale památlivý a na každého raz dôjde 🙂)) a zo skúseností viem, že to tak je. 🙂))

babusinka
28. jan 2013

Bojovníčky, dobrú nôcku všetkým ,a krásne sníčky !

mkorsi
29. jan 2013

😀 dufam ze som vám spravila prijemnu temu na vecer!

mkorsi
29. jan 2013

mám len 2neg.hodnotenia a vy tu ma idete ukamenovať! pani sa vracajú peniaze, tak neviem čo z toho robí také velké haló! akože som maximálne znechutená z vás všetkých! a bola by som rada keby mi tu nechodili už ziadne upozornenia! Dakujem 🙂

seleckam
29. jan 2013

@lejla77 na ucet ale adresu mi nadiktovala p.o.box

seleckam
29. jan 2013

@vlad3331 dakujem, hoci ta nepoznam🙂

matik1
29. jan 2013

@mkorsi netreba nikoho klamať a správať sa zodpovedne, ako sa na poriadneho predávajúceho patrí. A potom Ťa nikto nebude kameňovať.

veronikamackova
29. jan 2013

ja som jej najskôr písala milo, ale nereagovala, tak som jej napísala negatívne hodnotko, že sa ozve... a nič.... vôbec... ani na jednu správu neodpísala... a z Vianočného darčeka nebolo nič :( rovno som to hodila do koša... a to zato chcela 15€

babusinka
29. jan 2013

@mkorsi Dobrý deň pani @mkorsi. Tuto situáciu ste si spôsobila sama. Keby ste bola reagovala na moje správy o vrátenie peňazí a ešte skôr tie , že topánky " nechcem " , nemuselo sa to riešiť takto. Ja som vás o to žiadala viac krát, vy to dobré viete. Povedzte, ako som to mala riešiť , keď ste na moje výzvy nereagovala ? A teraz ste veľmi urazená ! Neosočujte tu nikoho , tieto mamičky vedia čo je to česť a dôvera. A že sa ma zastali , to je asi to, čo vám najviac vadí, však ? Ja som im za to vďačná a nesmierne si to vážim. A tiež pánovi adminovi ďakujem, že ma nenechal napospas neserióznej pani, ako ste vy. Tomu , že mi vraciate peniaze uverím ,až keď ich budem držať v ruke, pretože ste mi to dva krát sľúbila a neposlala. A ešte, ak je tu niekto znechutený, tak som to ja, preto že ste mala klamlivé údaje v upútavke a to je porušenie dôvery a pravidiel MK. Keď dostanem od vás 22€ , obratom vám posielam vaše topánky. Taktiež zmením znenie hodnotenia. S pozdravom Babusinka

babusinka
29. jan 2013

Dievčatá , pani @mkorsi mala napísané že Dunajská streda a už to má prepísané na Galantu. Čo vy na to ?

vlad3331
29. jan 2013

@babusinka hroza asi sa stahovala ako bocian hehe

babusinka
29. jan 2013

@vlad3331 Neviem či sa ešte dá hovoriť o serióznosti tohto človeka. Všetko hovorí samo za seba. Som zvedavá či sa mi verejne ospravedlní, " to totiž od pani čakám " , inak to neg.hodnotenie nezmením.

babusinka
29. jan 2013

@vlad3331 Neviem či sa ešte dá hovoriť o serióznosti tohto človeka. Všetko hovorí samo za seba. Som zvedavá či sa mi verejne ospravedlní, " to totiž od pani čakám " , inak to neg.hodnotenie nezmením. 🙂