Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Áno, bociany sa sťahujú v zime , do Galanty ! 😉
Nejak mi blbne PC. Dúfam, že mi vydrží, kým sa toto všetko vyrieši
Prepísala som to preto, lebo patrím pod Galantský okres, lebo bývam v Trsticiach! a keby som mala problém so svojím svedomím tak by som to sem nebola napísala a nevysvetlila by som to 🙂 A @babusinka OSPRAVEDLNUJEM SA VAM! ze som si tu vadu nevšimla a nepovedala solm o nej! Je mi to ľuto!
@mkorsi Neviem , mladá pani či tá ľútosť je úprimná , tá dôvera voči vám tu už nie je. Vaše ospravedlnenie aj napriek tomu prijímam a dúfam , že sa toto všetko už nikdy nezopakuje. Uverím že je to tak, až keď budem mať peniaze v ruke. Ja som z nákupmi na MK skončila, a to vďaka vám. Ale neľutujem to, lebo som tu spoznala mnoho úžasných ľudí. Dovidenia , pekný deň!
@vlad3331 @matik1 @monulienka3 Pani chce aby som sa jej verejne ospravedlnila, že som konala skôr ako sme problém vyriešili. Ako som ho mala riešiť ? A s kým ? Keď so mnou nekomunikovala. Preto som oslovila admina. Ešte mi napísala že som jej dala neg. hodnotenie neoprávnene, tak že môžem čakať. Ešte teraz som ja zlá , lebo som dala do fóra príspevok na diskusiu.
@babusinka no ale keby nedáš,tak sa to tak rýchlo nepohne..ak vlastne.... takže si urobila dobre..niekedy to inak nejde.ty sa nemáš prečo ospravedlňovať.na začiatku si vôbec nechcela napísať jej nick..až my sme ťa k tomu vyzvali 😉
@mkorsi uprimne ospravedlnenie sa nepise s vykricnikom... to ako na nu kricis, ci ako? Ja by som take ospravedlnenie neprijala... A ked uz sa tvaris tak korektne, tak by si mohla vratit peniaze aj tej druhej oklamanej, ktorej si poslala haraburdu..
@veronikamackova skoda, ze si to vtedy neriesila... mam pocit, ze jej je tu ublizovane.. 😠
@mkorsi zbytočne sa tu čertíš. Ty si poslala tovar, aký si poslala. Ty si nemala záujem to riešiť, pretože si pani ignorovala. Neriešiš to a neospravedlňuješ sa z vlastnej vôle, ale preto, lebo Ťa vyzval admin a ospravedlnenie žiada poškodená. Ako vieme, neoklamala si iba ju, ale aj Veroniku. Ja sa čudujem, že kde berieš tú odvahu sa tu tváriť urazene a ešte žiadať ospravedlnenie. Dúfam, že zle vidím! Keby si to urobila mne, tak už visíš na čiernej listine a zverenila by som celé Tvoje meno s komplet adresou. Babusinka vôbec nechcela Tvoj nick zverejniť, vyzvali ju baby.... Buď rada, že Ti admin nezablokoval inzeráty! A že v tejto skupine je škoda rečí, je jasné, pretože žiadna z tých báb, ktoré to tu komentovali, nemá dôvod zastávať sa niekoho ako si ty. Keď si sa už takto verejne ospravedlnila, mala by si vrátiť peniaze, aby sa táto "kauza" už viac nerozťahovala. Myslím, že toto je krok k tomu, aby sme Ti dali pokoj...
Hm, vidíte, aj takéto mamičky existujú... Neviem, čo by robila táto pani, keby jej niekto poslal to, čo posiela ona... Pokiaľ uvediem ako "nové", tak to také aj posielam... a pokiaľ je to poškodené.. tak budiš.. ale uvediem to, a prispôsobím cenu! Zbytočne som vyhodila 15€ (shak čo, slobodná mamička na materskej si to môže dovoliť!) Škoda rečí na takých ľudí bez chrbtovej kosti.
@veronikamackova mala si trvat na vrateni penazi, to nie je malo, co od teba zhrabla. Ze sa nehanbi. 😠 😠 😠
Ahojte ! Pozoroval som toto dianie z opodiaľ a čítal vaše komentáre. Pozeral pridané fotky. Je to veľmi pekné , že držíte spolu a zastávate sa poškodenej babusinky. Predávajúca urobila veľkú chybu. Takéto veci by sa robiť nemali.Toto všetko je o cti. Nechápem len jedno, prečo by sa mala pani, ktorá je poškodená ospravedlňovať ? Za čo ? Zato , že predávajúca jej predala brak a nechcela s ňou komunikovať a ona si nevedela rady ? Zato,že nevedela čo ďalej a hľadala pomoc u admina, na fóre a v diskusii ? Veď nato tá diskusia slúži , či ? Pani píše , že jej posiela peniaze ,ale dúfam , že v plnej výške aj so spätným poštovným, ako poškodená žiada .
@mamulienka77 nespravne citas...ospravedlnit sa ma ta, ktora podviedla....
@mamulienka77 teraz mi pisala babusinka, ze ta co podviedla chcela, aby sa jej ospravedlnila (to som si tu na fore nevsimla). Takze moj nazor...urcite sa jej nema za co ospravedlnovat...ona ju neoklamala, za tovar zaplatila a dostala haraburdu..
Nie,ocinko má pravdu. Ospravedlniť verejne sa mám aj ja, zato že som dala tému do diskusie a sme tu konverzovali o mladej pani, že tu už vôbec nešlo o topánky ale sme rozprávali o nej
@veronikamackova čo tak skúsiť adminovi napísať akú ste mala skúsenosť s mkorsi? Možno ešte nie je neskoro.... 15€ pre maminu na materskej je veru dosť.... Ja by som skúsila, veď stratiť nemôžeš nič, len získať 😉
@lejla77 áno viem, ale má predsa komunikáciu s kupujúcou, hneď dala negatko a navyše je tu ďalšia situácia, ktorá dokazuje, že mkorsi nemá problém predávajúcu oklamať a poslať poškodený tovar. Veď keby to nebola pravda, tak sa predsa v komunikácii s Veronikou predávajúca bráni.... ale ona ani obraz, ani zvuk. Ja by som skúsila, veď admin odpíše....či je neskoro, alebo ju možno vyzve k tomu, aby sa vyjadrila....
ja si myslím, že tiež je to zbytočne... ja ten tovar nemam, v nervoch som ho rovno hodila do koša, lebo take niečo darovať nemôžem... :(

Áno, bociany sa sťahujú v zime do Galanty !