icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

matik1
29. jan 2013

@veronikamackova skúste to, všetko napíšte adminovi. On Vám najlepšie povie, či sa s tým už nič nedá robiť, alebo naopak.

babusinka
29. jan 2013

@veronikamackova aj ja si myslím , že skúsiť by ste to mala.

vlad3331
29. jan 2013

@denotka veru tak ja som tu necele 2tyž...ale čo čitam katastrofa...

gubcikova
Odpoveď bola odstránená
matik1
30. jan 2013

@gubcikova veď predsa na balíku má výšku poštovného uvedené. Povedz jej, nech Ti to odfotí a pošle do mailu. Podľa toho bude jasné, že koľko si platila. Žiadna dobierka by nestála 1,50€. Nech si pozrie cenník pošty, príp. nech ide na poštu, aby jej vysvetlili, prečo a koľko ten balík stál....

gubcikova
30. jan 2013

@matik1 zle som napísala doporučene tam malo byť a bolo to poslané ako list aj tam je to uvedené?

vlad3331
30. jan 2013

@babusinka toto je aka haluz????nechapem!!!!žiadne ospravedlnenie jej nepatri nakolko ona urobila chybu osočovala nas tu a potom ked vyšla pravda najavo sa ospravedlni???to čo je za sposob????Na tomto fore som nejake 2tyždne aj inzeraty som popridavala ale možem potvrid že vždy som si poctivo zasielku prevzala čo možu potvrdit aj mamičky a ked som včera posielala jednej milej maminke baliček skontrolovala som ho a viem uprimne že tovar jej pride krasny,novy ako som uvadzala nie dotrhany,špinavy a neviem čo.....

vlad3331
30. jan 2013

@gubcikova nech si zisti na pošte aka je cena za vahu!!!!!A potom obvinuje.....

vlad3331
30. jan 2013

@mamulienka77 uprimne napisane!!!!!!treba si stat za pravdu našej milej mamičky ktora bola oklamana bo take neštastie možme mat aj my čo nikomu neprajem.....pekny dnik

mamulienka77
30. jan 2013

@vlad3331 Nemám moc času , iba pár slov. Už som napísal do IP pani babusinke ,aby nás informovala, koľko jej tá mlada pani pošle peňazí, keď jej pošle málo, nech jej tie topánky pošle, tak, aby si ona za ne zaplatila poštovné. Neviem ako sa tomu hovorí odborné. Pri telefonovaní sa tomu hovorí " na účet volaného " A bude vymaľované .Čo vy na to ?

sante81
30. jan 2013

maminy kde kupujete baliaci papier? mne uz dosli zásoby takého starého čo sme mali doma ešte za čias socializmu a dnes som sa pytala na poste a tam ze predávaju.

lejla77
30. jan 2013

@sante81 ja som si kupila cez net plastove obalky - väcsie aj mensie a je to super, su samolepiace. 😉

vlad3331
30. jan 2013

@sante81 pekny dnik skus papiernictvo..

matik1
30. jan 2013

@gubcikova taže si to poslala obyčajne, 1. triedou? Na každom balíku je predsa pečiatka a výška pošt., tak nech sa pozrie... A pošle foto.

gubcikova
30. jan 2013

@matik1 hej hej prvou triedou.

matik1
30. jan 2013

@gubcikova bože, teraz ja zle píšem, teda doporučene 1. trieda. Na každom balíku je to uvedené a ty máš predsa podací lístok, na druhej strane máš uvedené, že je to dop. 1. trieda a máš tam sumu. Tak jej pošli fotokópiu toho dokladu.

gubcikova
30. jan 2013

@matik1 nie dobre píšeš.ona chcela poslať prvou triedou obyčajne.tak mi poslala 1,50 čo to aj stálo a teraz mi píše že ona mi poslala 1,50 že prečo som jej to neposlala 1triedou doporučene že to stojí podľa nej 1,50

babusinka
30. jan 2013

Ahojte dievčatá , prajem Vám všetkým pekný deň a tebe ocko @mamulienka77 ďakujem za radu, možno ju využijem, uvidíme. 🙂

lejla77
30. jan 2013

@babusinka tie peniaze by si uz mala mat aj na ucte, nie? dokedy ma termin na zaplatenie? 😕

lejla77
30. jan 2013

@gubcikova tak jej rozpis vsetky 3 tarify, aby to pochopila. 😀

gubcikova
Odpoveď bola odstránená
babusinka
30. jan 2013

@lejla77 Termín má do stredy , ale pani ich že vraj včera poslala poštou

lejla77
30. jan 2013

@babusinka a to akoze nema internetbanking? Postou to trva dlhsie. 😠

@gubcikova tak je zabrzdena. 😔

lejla77
30. jan 2013

@gubcikova a ten balik uz ma doma? Ved jej povedz, nech sa pozrie na obalku, aka je tam suma.

lejla77
30. jan 2013

@gubcikova hod jej link, nech sa pozrie do tabulky. 😝
http://www.posta.sk/sluzby/listova-zasielka

gubcikova
30. jan 2013

@lejla77 hej už sa to rieši.možno ja som spravila chybu ked som posielala naraz obálky,ale ja som doma vážila topánky a vážili niečo nad 500g.uvidím pošle foto

lejla77
30. jan 2013

@gubcikova inac som si vsimla, ze ked vazim doma na digitalnej vahe, tak na poste je to vzdy o nieco lahsie. Neviem preco. 😖

gubcikova
30. jan 2013

@lejla77 jáj ale aj tak ona tvrdí že som zaplatila 0,80centov a list prvou triedou stojí aj tak 1€.som s toho riadne zmätená.a mne to nikdy nevyšlo lacnejšie

lejla77
30. jan 2013

@gubcikova ved uvidis, co ti posle. Mozno si to pomylila s inym balikom. 😖

gubcikova
30. jan 2013

@lejla77 ved to by tie tenisky museli vážiť 100g aby ma to vyšlo 0,80€ a neviem či pánske topánky by boli také ľahké