Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@veronikamackova aj ja si myslím , že skúsiť by ste to mala.
@gubcikova veď predsa na balíku má výšku poštovného uvedené. Povedz jej, nech Ti to odfotí a pošle do mailu. Podľa toho bude jasné, že koľko si platila. Žiadna dobierka by nestála 1,50€. Nech si pozrie cenník pošty, príp. nech ide na poštu, aby jej vysvetlili, prečo a koľko ten balík stál....
@babusinka toto je aka haluz????nechapem!!!!žiadne ospravedlnenie jej nepatri nakolko ona urobila chybu osočovala nas tu a potom ked vyšla pravda najavo sa ospravedlni???to čo je za sposob????Na tomto fore som nejake 2tyždne aj inzeraty som popridavala ale možem potvrid že vždy som si poctivo zasielku prevzala čo možu potvrdit aj mamičky a ked som včera posielala jednej milej maminke baliček skontrolovala som ho a viem uprimne že tovar jej pride krasny,novy ako som uvadzala nie dotrhany,špinavy a neviem čo.....
@mamulienka77 uprimne napisane!!!!!!treba si stat za pravdu našej milej mamičky ktora bola oklamana bo take neštastie možme mat aj my čo nikomu neprajem.....pekny dnik
@vlad3331 Nemám moc času , iba pár slov. Už som napísal do IP pani babusinke ,aby nás informovala, koľko jej tá mlada pani pošle peňazí, keď jej pošle málo, nech jej tie topánky pošle, tak, aby si ona za ne zaplatila poštovné. Neviem ako sa tomu hovorí odborné. Pri telefonovaní sa tomu hovorí " na účet volaného " A bude vymaľované .Čo vy na to ?
maminy kde kupujete baliaci papier? mne uz dosli zásoby takého starého čo sme mali doma ešte za čias socializmu a dnes som sa pytala na poste a tam ze predávaju.
Ahojte dievčatá , prajem Vám všetkým pekný deň a tebe ocko @mamulienka77 ďakujem za radu, možno ju využijem, uvidíme. 🙂
@gubcikova hod jej link, nech sa pozrie do tabulky. 😝
http://www.posta.sk/sluzby/listova-zasielka

@veronikamackova skúste to, všetko napíšte adminovi. On Vám najlepšie povie, či sa s tým už nič nedá robiť, alebo naopak.