Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@bartokami
@macamac haha,to mas dobre.ale vies ako som ja dopadla- mala som na predaj plazovu tasku- ze za 2€.napisala mi dotycna,ze ak s postovnym,tak berie. som si povedala,ze ok,kaslem na to postovne je 0,60-chcem sa toho zbavit preco nie. a odpise mi,ze chce na dobierku 😀 😀 😀 😀 tak som jej odpisala,ze tolko stoji dobierka (2€), a zadarmo teda nemienim nic posielat. 😀 😀 😀
keby chcem,tak napisem darujem za postovne,a nie takto!!dobre,ze? 😠
@nicky655 ja som predávala kolotoč nad postieľku za 5 eur... záujemkyňa chcela najprv zľavu z ceny (reku nie, kúpila som za 15€, za menej nedám, to ho radšej hodím do koša 😅 ), ďalšia správa bola, že ok, tak za päť evri ale vrátane poštovného 😀 😀 Jasné, že sme sa nedohodli.... cca po týždni mi písala, či je inzerát ešte aktuálny, že má záujem za päť eur plus poštovné 😀 ....
cafte zienky,
tak mne sa v nedelu ozvala na bodynko jedna mamina, hned poslala adresu a chcela podklady k platbe....mno a je stvrtok a peniaze ani ziadna sprava od nej. Medzitym sa mi ozvala dalsia zaujemkyna ze by ho hned brala. Tak som rano pisala tej prvej ci ma este zaujem a zatial nic 🙄 . Myslite ze mam este pockat alebo tovar posunut dalej? a mam je dat aj nega hodnotko? Ma tam zatial len dve a obe ju chvalia ako super nakupujucu tak neviem.... 😒
A opacny priklad, rano mi pisala mamina ze chce overal, do 30 min.prisli prasule a o dalsiu hodku bol balik na poste 😵
@monulicka ved take mamicky su super,ved ked nieco chcem,tak som pre to rozhodnuta,a nie sa vykrucat.
@piacere dalsi pripad : mamicka napisala ze ma zaujem,psolem jej miery, ona ze berie, a ze mi zaplati prevodom na ucet. inzerat som zastavila,tyzden nic.tak jej pisem,ze co a ako-a ona horko-tazko mi napise,ze to merala este raz a ze by jej nesadol sveter.a to cely tyzden nevedela? 🙄 som bola riadne nastvana.a to tam mala 30pozitivnych hodnoteni.!
@nicky655 no, ja mam este rozrobene s jednou maminou..mala zaujem o znackove nohavky ale trocha sa jej nevideli zmolceky co su na patentoch...zlavila som jej na cenu, ktoru si navrhla. 2 dni nic, pisala som jej co teda...a teraz mi odpisala ci jej ich mozem opat premerat (pritom rozmery mam uvedene v inzerate) bo ze bola v obchode danej znacky a ze ta ista velkost im bola tak akurat. Odpisala som jej, a teraz cakam ze pride jej odpoved v style "no, tak to by nam bolo akurat, to uz nevynosime" 😀 😖 ako keby sa neviem co stalo, keby napisala hned, ze nema zaujem bo su tam zmolky (napr.)
co som vravela??! presne taka odpoved prisla 😀 tie maminy su niekedy take priehladne...
Neviem prečo, ale je mi trošku smiešne, ako sa tu naťahuje o poštovné. Samozrejme, že keď si dá niekto poštovné tri eurá za ľahučkú vec tak je to nehorázne a od takej osoby radšej nič nekúpim. Keď si však ktosi vypýta 1,2 a pošle to obyčajne, no čo nechala si z poštovného, neriešim, pousmejem sa a poviem si, že sa tými peniazmi zadrhne a viac od nej nekupujem. Ak by mi však taký balíček neprišiel, lebo bol poslaný obyčajne, potom by som to riešila. Osobne, ja mám poštovné stanovené jednotne na 1,2 a veľakrát som platila viac ale neriešim to. Myslím, že podstata bazára je v tom, aby sme sa zbavili vecí, ktoré by nám inak ležali v skrini alebo skončili v koši. Takže treba využiť túto možnosť, neviem, ale osobne nemám záujem sa predajom v bazáre živiť, poteší však korunka navyše zase na niečo nové pre drobca. A nebojte, tie čo klamú, tak sa im to raz vráti.... načo sa zbytočne rozčuľujete, užívajte si materstvo..... 🙂
@monulicka - ku zmolkam - da sa za par eur kupit odzmolkovac 🙂 uuuuzasna vec a ja si to neviem vynachvalit... aj 35rocne tricko po mojom manzelikovi som Sebikovi upravila do krasneho nositelneho stavu - lebo bolo skutocne krasne 🙂 🙂 🙂
a to body by som posunula dalej - sa pani neozvala... ja som predavala tak babyvak - sa ozvala mamicka, dohodli sme sa a potom nic, tak som jej slusne o par dni napisala co a ako a ze ak sa neozve do vecera, tak tovar posuvam dalsej zaujemkyni. napisala mi asi po dalsom tyzdni - boli prec odcestovani, necakane a ze asi som to uz predala (co chape) a ze ju mrzi, ze mi nestihla dat vediet.. takze stat sa moze cokolvek... no ty ako predavajuca bohuzial nemas dovod cakat neviem ako dlho aj po vyzve... ci sa nahodou nerozmysli 😉
@monulicka napr. http://www.tpd.sk/katalog/drobne-spotrebice/sta...
http://www.datart.sk/katalog/odzmolkovace.html
ja mam doma ten CONCEPT - ale este mensi 🙂 kupovala som ho tiez v stanku s kadejakymi blbostami u nas v OC Duben 🙂 a mam ho uz snad 3 ci 4 roky, vysiel ma vtedy myslim ze 250Sk a fakt nedam nan dopustit... a hlavne - zmolky su uz minulostou... ci na svetroch mojich, ci na detskych veciach 😉
baby mate niektora skusenosti s touto pani konczova@freemail.hu ? Chce bundicku na dobierku a neviem ci riskovat...
kocky ja som odzmolkovac kupila v Kauflande a prestal mi fungovat po 3 odzmolkovaniach. Len skoda, ze som zahodila blok ☹
@kristinka123
@lucy1990 ..podľa mňa nemáte čo riešiť-pozrela som si vaše podmienky predaja 😉 Kristinka ty máš napísané ,že na dobierku neposielaš a Lucy,že iba na základe kladných hodnotení 😉 ...ale zase na druhej strane,by možno nenastali žiadne problémy
...ja som v tomto asi trošku iná-predala som dosť vecí neregistrovaným maminám bez toho,aby som si ich overovala 😉
@bodka13
@bartokami tak nehovorim,ze neposlem niekedy na dobierku,ale v takom pripade,ako som spominala?trochu blbost.to co skusala ,ci som taka blba,alebo co?fakt neviem 🙂
a ja sa nerozculujem,uz sa mo niekdy nechce-je to zbytocne.skoda ze neexistuje nejaky sposob,ako taketo baby eliminovat,lebo potom sa clovek boji aj kupit nieco. 🙂
baby,inak sme tusim mierne od temy 😀 tak asi mozeme cakat,kedy nas admin zrusi 🙂
kočky, nemáte skúsenosť s neregistrovanou sima.summer@azet.sk ? chcela premerať bundu, tak som premerala, odpísala som prakticky okamžite a odvtedy nič...neozvala sa. A mne je ten email taký známy, nepretrásali ste ju tu náhodou?

@andilkano ta to je tiez jednanie,niekto ta mozno skuša, na dobierku ti neradim posielat..