icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

bartokami
22. sep 2011

@andilkano ta to je tiez jednanie,niekto ta mozno skuša, na dobierku ti neradim posielat..

nicky655
22. sep 2011

@bartokami
@macamac haha,to mas dobre.ale vies ako som ja dopadla- mala som na predaj plazovu tasku- ze za 2€.napisala mi dotycna,ze ak s postovnym,tak berie. som si povedala,ze ok,kaslem na to postovne je 0,60-chcem sa toho zbavit preco nie. a odpise mi,ze chce na dobierku 😀 😀 😀 😀 tak som jej odpisala,ze tolko stoji dobierka (2€), a zadarmo teda nemienim nic posielat. 😀 😀 😀
keby chcem,tak napisem darujem za postovne,a nie takto!!dobre,ze? 😠

piacere
22. sep 2011

@nicky655 ja som predávala kolotoč nad postieľku za 5 eur... záujemkyňa chcela najprv zľavu z ceny (reku nie, kúpila som za 15€, za menej nedám, to ho radšej hodím do koša 😅 ), ďalšia správa bola, že ok, tak za päť evri ale vrátane poštovného 😀 😀 Jasné, že sme sa nedohodli.... cca po týždni mi písala, či je inzerát ešte aktuálny, že má záujem za päť eur plus poštovné 😀 ....

monulicka
22. sep 2011

cafte zienky,
tak mne sa v nedelu ozvala na bodynko jedna mamina, hned poslala adresu a chcela podklady k platbe....mno a je stvrtok a peniaze ani ziadna sprava od nej. Medzitym sa mi ozvala dalsia zaujemkyna ze by ho hned brala. Tak som rano pisala tej prvej ci ma este zaujem a zatial nic 🙄 . Myslite ze mam este pockat alebo tovar posunut dalej? a mam je dat aj nega hodnotko? Ma tam zatial len dve a obe ju chvalia ako super nakupujucu tak neviem.... 😒

A opacny priklad, rano mi pisala mamina ze chce overal, do 30 min.prisli prasule a o dalsiu hodku bol balik na poste 😵

nicky655
22. sep 2011

@monulicka ved take mamicky su super,ved ked nieco chcem,tak som pre to rozhodnuta,a nie sa vykrucat.

@piacere dalsi pripad : mamicka napisala ze ma zaujem,psolem jej miery, ona ze berie, a ze mi zaplati prevodom na ucet. inzerat som zastavila,tyzden nic.tak jej pisem,ze co a ako-a ona horko-tazko mi napise,ze to merala este raz a ze by jej nesadol sveter.a to cely tyzden nevedela? 🙄 som bola riadne nastvana.a to tam mala 30pozitivnych hodnoteni.!

monulicka
22. sep 2011

@nicky655 no, ja mam este rozrobene s jednou maminou..mala zaujem o znackove nohavky ale trocha sa jej nevideli zmolceky co su na patentoch...zlavila som jej na cenu, ktoru si navrhla. 2 dni nic, pisala som jej co teda...a teraz mi odpisala ci jej ich mozem opat premerat (pritom rozmery mam uvedene v inzerate) bo ze bola v obchode danej znacky a ze ta ista velkost im bola tak akurat. Odpisala som jej, a teraz cakam ze pride jej odpoved v style "no, tak to by nam bolo akurat, to uz nevynosime" 😀 😖 ako keby sa neviem co stalo, keby napisala hned, ze nema zaujem bo su tam zmolky (napr.)

monulicka
22. sep 2011

co som vravela??! presne taka odpoved prisla 😀 tie maminy su niekedy take priehladne...

tilly
22. sep 2011

@monulicka posunut dalej, hodnotko za taketo nieco nepisat... 😉

bartokami
22. sep 2011

@nicky655 aka drzost na dobierku..skusaju nas niektore..to cloveka napali 😠

andreah25
22. sep 2011

Neviem prečo, ale je mi trošku smiešne, ako sa tu naťahuje o poštovné. Samozrejme, že keď si dá niekto poštovné tri eurá za ľahučkú vec tak je to nehorázne a od takej osoby radšej nič nekúpim. Keď si však ktosi vypýta 1,2 a pošle to obyčajne, no čo nechala si z poštovného, neriešim, pousmejem sa a poviem si, že sa tými peniazmi zadrhne a viac od nej nekupujem. Ak by mi však taký balíček neprišiel, lebo bol poslaný obyčajne, potom by som to riešila. Osobne, ja mám poštovné stanovené jednotne na 1,2 a veľakrát som platila viac ale neriešim to. Myslím, že podstata bazára je v tom, aby sme sa zbavili vecí, ktoré by nám inak ležali v skrini alebo skončili v koši. Takže treba využiť túto možnosť, neviem, ale osobne nemám záujem sa predajom v bazáre živiť, poteší však korunka navyše zase na niečo nové pre drobca. A nebojte, tie čo klamú, tak sa im to raz vráti.... načo sa zbytočne rozčuľujete, užívajte si materstvo..... 🙂

fukylove
22. sep 2011

@monulicka - ku zmolkam - da sa za par eur kupit odzmolkovac 🙂 uuuuzasna vec a ja si to neviem vynachvalit... aj 35rocne tricko po mojom manzelikovi som Sebikovi upravila do krasneho nositelneho stavu - lebo bolo skutocne krasne 🙂 🙂 🙂
a to body by som posunula dalej - sa pani neozvala... ja som predavala tak babyvak - sa ozvala mamicka, dohodli sme sa a potom nic, tak som jej slusne o par dni napisala co a ako a ze ak sa neozve do vecera, tak tovar posuvam dalsej zaujemkyni. napisala mi asi po dalsom tyzdni - boli prec odcestovani, necakane a ze asi som to uz predala (co chape) a ze ju mrzi, ze mi nestihla dat vediet.. takze stat sa moze cokolvek... no ty ako predavajuca bohuzial nemas dovod cakat neviem ako dlho aj po vyzve... ci sa nahodou nerozmysli 😉

bartokami
22. sep 2011

@monulicka 2dni si myslim,ze je max.na cakanie,ak sa dotycna nevyjadri a mas dalsiu co by ti kupila tak jej ponukni..ta prva zial ma smolu,kedze nemala snahu napisat..ja ked chcem nieco,tak max do vecera dam vediet mamicke ci beriem,alebo nie..

bartokami
22. sep 2011

@fukylove aj ja som si kupila odzmolkovac..a krasne si vsetko odzmokujem co mi pride a je po probleme.. a vec jak nova🙂

monulicka
22. sep 2011

@fukylove vidis, musim do toho investovat 😉 bo tie gatuse su skoro nenosene, mozno 3x max., len raz som ich tak "dobre" oprala ze tie spodky vyzeraju vysuchano 😒 ale teda, myslim ze cenu som dala primeranu vzhladom na povodnu, kedze nechcem aby mi stali v skrini

monulicka
22. sep 2011

@bartokami ozaj, kde sa to da kupit a ako to vyzera? 🙂

bartokami
22. sep 2011

@monulicka ja som to nasla v jednom obchode-mali tam vsetko od papiera..az drogeria..,ale videla som to uz parkrat aj v letaku v kauflande..

bartokami
22. sep 2011

@bartokami je to take male,na baterky,super sa ti ozmolkuju teplaciky,ponozky.svetre.. 😉

denisocka
22. sep 2011

a co tak odzmolkovač od patrika? fergusa? 😀

monulicka
22. sep 2011

@denisocka ten bude isto eno-nuno, made in rozsyp sa 😀

fukylove
22. sep 2011

@monulicka napr. http://www.tpd.sk/katalog/drobne-spotrebice/sta...
http://www.datart.sk/katalog/odzmolkovace.html

ja mam doma ten CONCEPT - ale este mensi 🙂 kupovala som ho tiez v stanku s kadejakymi blbostami u nas v OC Duben 🙂 a mam ho uz snad 3 ci 4 roky, vysiel ma vtedy myslim ze 250Sk a fakt nedam nan dopustit... a hlavne - zmolky su uz minulostou... ci na svetroch mojich, ci na detskych veciach 😉

kristinka123
22. sep 2011

baby mate niektora skusenosti s touto pani konczova@freemail.hu ? Chce bundicku na dobierku a neviem ci riskovat...

danielaj
22. sep 2011

@fukylove
@bartokami joj dievčatá, naozaj odžmolkovač vec na nezaplatenie 😉 , ja mám ten môj hádam už 5 rokov, ešte kedysi v Quelle som si ho objednala, tuším za 150 korún, no na parádu mi slúži 😉

andreaka11
22. sep 2011

som ani nevedela, ze nieco take existuje. 😕 😀

dara76
22. sep 2011

kocky ja som odzmolkovac kupila v Kauflande a prestal mi fungovat po 3 odzmolkovaniach. Len skoda, ze som zahodila blok ☹

lucy1990
22. sep 2011

Ahojte, mate niekto skusenost s neregistrovanymi michaelachrapkova@azet.sk - Michaela Chrapkova a GULOVIK88@azet.sk - maslonkova maria? Chcu odo mna kupit veci na dobierku...dakujem 🙂

bodka13
22. sep 2011

@kristinka123
@lucy1990 ..podľa mňa nemáte čo riešiť-pozrela som si vaše podmienky predaja 😉 Kristinka ty máš napísané ,že na dobierku neposielaš a Lucy,že iba na základe kladných hodnotení 😉 ...ale zase na druhej strane,by možno nenastali žiadne problémy
...ja som v tomto asi trošku iná-predala som dosť vecí neregistrovaným maminám bez toho,aby som si ich overovala 😉

nicky655
22. sep 2011

@bodka13
@bartokami tak nehovorim,ze neposlem niekedy na dobierku,ale v takom pripade,ako som spominala?trochu blbost.to co skusala ,ci som taka blba,alebo co?fakt neviem 🙂

a ja sa nerozculujem,uz sa mo niekdy nechce-je to zbytocne.skoda ze neexistuje nejaky sposob,ako taketo baby eliminovat,lebo potom sa clovek boji aj kupit nieco. 🙂

nicky655
22. sep 2011

baby,inak sme tusim mierne od temy 😀 tak asi mozeme cakat,kedy nas admin zrusi 🙂

saxana123
22. sep 2011

kočky, nemáte skúsenosť s neregistrovanou sima.summer@azet.sk ? chcela premerať bundu, tak som premerala, odpísala som prakticky okamžite a odvtedy nič...neozvala sa. A mne je ten email taký známy, nepretrásali ste ju tu náhodou?

sisaha
22. sep 2011

@saxana123 pozerala som na azete, je to čašníčka a má dve malé deti, tak neviem..možno nemá čas..