Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@mmacca ahoj...pripomenula si mi tiez jednu prihodu...stali sme na poste v rade a prisla jedna arogantna pani...a okrem firemnej posty, chcela poslat doporucene balicek - velku obalku... postova uradnicka sa jej za okienkom pytala, ci ju chce aj poistit, tak si to dala siahodlho vysvetlit, ale tiez ju nepochopila spravne (poistit na sumu do 30,- eur...) a zacala sa rozculovat, ze ona este 30 eur doplacat nebude a co su to za sluzby a pod. ...takze, nic si z tej kupujucej a jej "vyhrazok" nerob, nie kazdy to pochopi na prvykrat 😉
jaaaj no ved co sa cudujeme...nie kazdy pochopi, ze poistit "do vysky 30€ " a poistit "za 30€" nie je to iste 😅 😅 😅 holt moja babicka hovorievala "komu není zhúry dáno, v apatéce nekoupí" 😀 😅 😀 😉
@mmacca 😀 noooo - ja mam bohate skusenosti s postou, kruriermi z roboty... ale mozno zrovno tato mamicka nemala 😉 😉 😉 a tak ju to zaskocilo....
mna zaskocilo tiez, ked sa ma pytala kolegyna, co ma mala zastupit ked som isla na MD ako jednu z prvych veci ako sa vytoci na telefone +421, ked telefon nema symbol + 😀 a to bola absolventka VS.... 😀
NEODPORÚČAM túto osobu pavlina777@azet.sk - pavlina radicova, od 30. augusta ma naťahuje, že má záujemˇo balík oblečenia, dokonca mi hneď poslala aj adresu, no len na korunky nejako zabudla. 6. septembra mi na moju výzvu napísala, že pošle keď bude mať muž výplatu a odvtedy po nej zem zaľahla.
@huxy no mne keď posiela môj tato-mu napíšem na zvlášť papier pokec 😀 adresy-a ako má poslať a aj mu nachystám presne koruny 😉 lebo chodím už do práce a nestíham poštu. včera aj dnes niesol on-a v pohode. vždy,ak som dala niekomu inému zaniesť na poštu-musel byť lístoček k tomu 😅 😉
@fukylove ja som tiež dlllllho predlho nekontrolovala,ako mi to bolo poslané.len som si tu od báb prečítala,ako maminy klamú na poštovnom-a začala som si to všímať. a hneď na prvej zásielke odvtedy som bola ošmeknutá 😖 takže neviem-možno som bola aj veľakrát predtým,ale som to nesledovala. a ako som začala, nestačím sa čudovať-asi v 80% nákupu som bola na poštovnom škodná 😒 tak som to začala riešiť
@trnka77 Jeeej, to si bola ty? Som si to hodnotenie citala a este som si povedala, tak hadam dalsiu vec posle spravne velku....🙂 No a prd....🙂 No a postovne si jej kolko platila? By bolo zaujimave vediet, za kolko ti to naozaj poslala...🙂 Ja uz radsej kontrolujem za kolko mi balik pride 🙂
inak nebolo by odveci, keby sa do hodnotenia pisalo aj ci naozaj som platila realne postovne alebo vyssie nez dotycna platila 😉
ja uz budem pisat do hodnotiek aj to...ci bolo realne alebo predrazene 😝 😉
ahojte,pred 2dnami sa mi ozvala na inzerat pani jzigova@centrum.sk,a to hned prva veta,tak zhurta,,ze ,,aby som jej dala podklady k platbe,,ja som jej odpisla,ci ma zaujem kupit?uz sa mi neozvala,dobre ne?to mam najradsej..ako keby horelo,tak chcela rychlo c.u. a teraz je ticho 😠

@aduskatt Keď tomu nerozumieš, tak sa spýtaj - hučali do nás v škole. Keď tomu nerozumela, mala sa opýtať a nie hneď sa vyhrážať a urážať. Aspoň sa ospravedlnila.