icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

ivett1
15. feb 2013

@pastalkaa daj sem jej nick a vyzvi ju, aby sa zapojila ako ti poradila @lejla a @garzonka ... a ... odôvodnenie, že "čo si čakala za 10 eur?..." no, ja som napríklad minule za 9,90 € kúpila úplne nové snehule zn. Elephanten v Deichmane (boli v akcii)... takže ... a reklamovala som detské čižmy, ktoré som kúpila za "smiešnych" 6,90€ ... tiež tam ... povolil ozdobný šev ... takže, ak si už kúpim topky alebo čižmy, čakám od nich minimálne, že budú "nositeľné" ... a nie že budú mať "odtrhnuté...resp. odlepené" podrážky ...

pastalkaa
15. feb 2013

@edyta nechapem preco to niektore mamicky robia....mne by to svedomie nedovolilo ...ja ked je uz velke poskodenie prisposobujem aj ceny a to vyzeraju veci ovela lepsie nez si niekedy myslim ja a dam ich za par..a hlavne sa snazim to vyfotit ..a ked to nejde tak to aspon napisem ze som sa snazila odfotiti tu chybu ale neda sa mi ...

vlad3331
Odpoveď bola odstránená
pastalkaa
15. feb 2013
vlad3331
Odpoveď bola odstránená
eeffka
15. feb 2013

@edyta OMG ty si jaka slusna osoba, ze urcite to nemyslela zle, si pozri poslednu jej fotku, myslis ze tie topanky tak drzi nahodou? sprosto ta osr...a.

pastalkaa
15. feb 2013

@vlad3331 a kto je staford to akoze nyslite mna ze som niekoho oklamala @eeffka

pastalkaa
15. feb 2013

@eeffka..teraz som si vsimla ze to nepatrilo mne prepacte 🙂

lejla77
15. feb 2013

@pastalkaa no tak taketo cizmy by som hodila ja osobne do kosa. 😝 Ved su derave. 😖

pastalkaa
15. feb 2013

@lejla77 ja si tiez myslim len mamicka mi tvrdi ze ona si to nevsimla..co si myslim ze je to nemozne si nevsimnut..ja som si to vsimla hned ako som rozbalila balicek

lejla77
15. feb 2013

@pastalkaa tak ked si to nevsimla, musi tovar vziat spät, aj keby neviem, co robila.

bodka13
15. feb 2013

@pastalkaa ...dotyčnej predávajúcej napíš negatívne hodnotenie a žiadaj vrátenie peňazí a 2x poštovné ...zverejni tu jej nick aby sa aj ona vyjadrila k problému, ak nezareaguje môžeš napísať adminovi cez oficiálnu žiadosť a pomôžete ti vyriešiť tento problém
...ale teraz pozerám,že už ti stihli poradiť 😉

pastalkaa
15. feb 2013

@lejla77 citali ste co mi na to napisala ked som chcela vratit topanocky....ze mne sa zrazu nepacia....

gubcikova
15. feb 2013

@edyta fúúú to čo je za otras

pastalkaa
15. feb 2013

@bodka13 napisala som mamicke ci je ochotna ist somnou do otvorenej diskusii

garzonka
15. feb 2013

@pastalkaa Znovu pisem: dovod na vratenie tovaru nie je v tom, ze si to dotycna NEVSIMLA . Moze si hovorit co chce..... Dovod na vratenie tovaru je ten, ze uviedla nepravdive info, na zaklade ktoreho si si ty tie topanky kupila. Tu ide o zavadzanie, ...som si ista ze keby to bolo uvedene v popise, event. keby ti dodatocne napisala, ze maju tieto poskodenia, tak tie topanky nekupis.
Takze vsimla- nevsimla, mas narok tovar vratit a nasledne ti predavajuca vrati peniaze so spatnou postou.
A vyzvi ju sem do diskusie!

pastalkaa
15. feb 2013

@garzonka dakujem pisala som dotycnej mamicke ze ci je ochotna ist do verejnej diskusii...a pockam ..tak ako som pisala v inzerate mala uvedene len nosene ,zachovale..pytala som sa jej na poskodenie a odpisala ze ziadne len tie brmbolce ze chybaju co mne nevadilo..nic ine neuviedla len to ze su 100percent nepremokave ..mozno boli ..ale nie ked su rozlepene..

lejla77
15. feb 2013

@pastalkaa taku cenu moze dat na cizmy, ktore su 1x obute a nie derave. 😠 Maximalne nepouzitelne. 😝

pastalkaa
15. feb 2013

@lejla77 dakujem ..dost mi to pomohlo...pockam do vecera a riesim aspon tym hodnotenim ked uz inac sa nebude dat...a ak mi ona da nepravdive hodnotenie napisem adminovi nech s tym nieco urobi on

lejla77
15. feb 2013

@pastalkaa admin to bude riesit len ked napises tu oficialnu ziadost. 😉

pastalkaa
15. feb 2013

@lejla77 potom sa budem moct s vami poradit...ze ako kde to najdem dakujem...ak teda bude treba

biancaneve
15. feb 2013

@macamac ohľadom " zváženia ponuky" od istej záujemkyne -ja som predávala a ona ako kupujúca mi písala , že
" kúpu ponúkam za ...Eur, ak máte záujem predať", no úplne zle. ha, ha...Tak som jej odpísala, že keď má záujem o dražbu, tak nech sa jej zúčastní ale na inom portáli al niekde osobne na aukcii...Niektoré ženičky fakt vrchol, už ale z komunikácie možno vyčítať stupeň inteligencie a slušnosti.

pastalkaa
15. feb 2013

@lejla77 dakujem este raz velmi pekne 😉

edyta
15. feb 2013

@vlad3331 nie, pozeram je stale tam staford • Dúbravka, okres Bratislava • 212 inzerátov

edyta
15. feb 2013

@garzonka ja som jej napisla internu postu, tak to sa vyzyva?

garzonka
15. feb 2013

@edyta ked chces nikoho vyzvat do diskusie, tak sa napise @ a za to hned (bez medzery) nick dotycnej . Jej sa to ukaze v "upozorneni" a tak sa o tom dozvie a moze ragovat 😉

edyta
15. feb 2013

@edyta @staford - pani Jana K. Tvrdite ze som si to sama poskodila. Tovar obzrela som si rovno na poste a okamzite som vam aj pisala ze botky su poskodene. Mozte na svojej poste poziadat o ten udaj, kedy balik bol vyzdvihnuty. Pisala som vam ze tuto znacku mam velmi rada a boty kupujem na dalsi rok alebo dva lebo budu nam este obrozke. Tak ze nie da sa povedat ze nam nesadli. Celkovo su nauzaj vo velmi dobrom stave a su velmi pekne. Myslite si ze by som je nauzaj sama poskodila ako tvrdite, alebo nechala sa nimi hrat psika, ktoreho ani nemam????? Okrem tychto na MK kupila som este kickersy od matabana a marika259. Tieto botky mali byt pre dcerku do skoly, no uznajte ze by sa jej deti smiali.

edyta
15. feb 2013

@garzonka Dakujem