icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

amandalear
14. feb 2013

@stanislavao Pred 15timi minútkami som maminke,od ktorej som kúpila 2ks šiat napísala, aby jednala so mnou kvôli "handrám" čo mi poslala, do 3minút zmazala všetky inzeráty a napísala mi, že neuvádzala v inzeráte, že sú to nové šaty a nemám ju urážat, lebo ona nechodí v spratých šatách , odvtedy nereaguje a myslím si, že už ani nebude, je fuč, možno pod iným nickom sa predstaví. Nechala som u nej 41,50E

nana88
Odpoveď bola odstránená
babusinka
14. feb 2013

@nana88 ja sa nemám o čom s vami baviť. Ja som nezačala. Viac ma neoslovujte a nepíšte mi, neprajem si to. Nechcem mať s vami nič .

matik1
14. feb 2013

@vlad3331 @ babusinka nereagujte na tieto správy od innka 666, snaží sa Vás vyprovokovať. 😉

vlad3331
14. feb 2013

@matik1 veru hej,ale načo tu sem chodi taka mamička čo provokuje nema čo robit???pani mudra čo ziedla mudrost sveta nech sa spameta na koho ukazuje prstom a pozrie do svojho hniezda!!!!babusinka je super žena super ako človek a vie sa odnej spravat ako sa patri na ženu!!!!

sisaha
14. feb 2013

@amandalear zverejni sem jej nick, plne meno a adresu. a napis adminovi, ze zmazala inzeraty..On vie preverit Ip adresu ci sa neprihlasila pod inym nickom.. Sorry, ale za 40 eur by som to ja nenechala "plávať"...

edyta
14. feb 2013

Ahojte. Stala sa mi taka vec. Kupila som si tu topanocky kickers pre dcerku. Predavajuca staford uviedla ze boli malo nosene. Dosli mi topanocky ktore su na jednom mieste poskodne, ako keby obkusane psikom. Pani tvrdi ze odoslala mi neposkodne. A ani nechce pocut ze si nevsimla poskodenie. Fotky su medzi moimi inzeratmi. Na fotke vyzera to velmi okate no v realite az tak okate to nie je, a nemyslim si ze mi take poslala umyslenie. No pani evidentne mysli si ze som na chlavu a poskodila som si topanky ktore su uzasne a ktore som velmi chcela, a ona o tom vie, lebo pred predajom sme dost vela komunikovaly. Pani kontakovala som okamzite po obdrzani balika.

edyta
14. feb 2013

Ahojte. Stala sa mi taka vec. Kupila som si tu topanocky kickers pre dcerku. Predavajuca staford uviedla ze boli malo nosene. Dosli mi topanocky ktore su na jednom mieste poskodne, ako keby obkusane psikom. Pani tvrdi ze odoslala mi neposkodne. A ani nechce pocut ze si nevsimla poskodenie. Fotky su medzi moimi inzeratmi. Na fotke vyzera to velmi okate no v realite az tak okate to nie je, a nemyslim si ze mi take poslala umyslenie. No pani evidentne mysli si ze som na chlavu a poskodila som si topanky ktore su uzasne a ktore som velmi chcela, a ona o tom vie, lebo pred predajom sme dost vela komunikovaly. Pani kontakovala som okamzite po obdrzani balika.

pastelka74
14. feb 2013

@edyta no z bleskom alebo bez....ved to sú diery jak svet 😝 😝 ,to jej vráť,ved tá topánka je znehodnotená,ja by som si to nenechala a musela to vidieť,určite trvaj na vrátení peňazí a tie ohryzené topánky jej vráť....

stanislavao
15. feb 2013

@amandalear no porazilo by ma. este ze sa mi toto este nestalo. fakt strasne.

eeffka
15. feb 2013

@edyta akoze si nevsimla? potom je slepa, a aj ten by to nasiel podla hmatu 😠 😠 😠 Toto sa neda nevsimnut si!
Hanba

ivett1
15. feb 2013

@innka666 milá pani, nemám chuť to tu rozoberať, ale podľa mňa som sa do toho teraz už vyriešeného prípadu s "kabátom" nezapájala ... vyjadrila som sa len k tomu, že nesúhlasím s tým, aby sa TU predávali veci v takom stave ako ste uviedli v svojom príspevku (mimochodom reagovala som naň)

ostatné ... (ako.... je to pre mňa dosť nezvyklé a zvláštne prirovnanie všímania príspevku niekoho a všimnutia si mňa mojím manželom?! ...) ... teda osobné poznámky adresované mne, nebudem komentovať, nepatrí to do tejto témy, ale tá poznámka o veku ma potešila, teda, že vyzerám tak mlado (dúfam, že sa týkala aj mňa😀...) ... PS: mám spolužiačku zo strednej, ktorá má už 24 ročnú dcéru (minulý rok promovala)😉 ...

a okrem toho, predsa súhlasím s tým, aby si tu dievčatá zvážili slová, ktoré píšu, ale je to predsa len slobodné fórum a každý má prejav taký ... aký mu "jazyk" narástol ...
ale ten prvý príspevok, ktorým sa snaží "poškodená" nájsť nejaké riešenie, keď sa jej to už nepodarilo v IP a pri inzeráte , je naozaj slušný ... a že sa to potom zvrtne ...tak to sú už emócie... a najlepšie na tom celom je to, že tomu všetkému sa dá predísť tým, že ... budeme reagovať na IP, komunikovať a hľadať riešenie k obojstrannej spokojnosti ... a to je celé ... ak sa to nedá, tak nech rozhodne admin ... netreba to ťahať hneď sem😉

ivett1
15. feb 2013

@amandalear ahoj, tak toto mi vyrazilo dych ... až teraz som si všimla, že tu ide o 41, 50 € ... tak , to by som išla za dotyčnou osobne ... nevadí, že nemá inzeráty, má ešte aktívny nick ... lebo ten by mohol zablokovať len admin ... takže napíš jej IP, slušne a dôrazne, že ju uvádzaš v tejto téme, daj sem fotky ... lebo táto téma je tu práve pre takéto prípady ...už si skúsila všetko, čo sa uvádza v postupe ako toto riešiť (od admina) a ... NIČ ...tak je čas zverejniť to tu...😉 ... skús, nevzdávaj to ... myslím, že je to dosť veľká suma peňazí, aby to niekto odbil touto pomaly už "klasickou" vetou, že..." nebolo to nové, tak čo chcete..."
PS: ...aj keď má inzerát zmazaný, tebe sa uloží hore do "moje nákupy" ... a takto máš k nemu prístup, hlavne k fotkám, ktoré mala pri inzeráte a ktoré môžeš porovnať s tým, čo ti prišlo ... (ale to si asi už zistila...) ... tak držím palce, hlavne, aby si mala chuť pustiť sa do toho...

edyta
15. feb 2013

@eeffka Stale dufam ze ludia su dobri a take veci nerobia naschval. Okrem toho tato pani je uz babicka tak ze ma asi aj horsi zrak. Pise ze je to po vnucke ale na svojej stranke ma tak roznorodny tovar ze si skor myslim ze je to sekacovy tovar a jednoducho pozrela len ci nie su okopane predky a zvysok neskumala.

edyta
15. feb 2013

@pastelka74 Len ze ked jej to poslem spat moze si neprebrat balik, alebo ho aj prebere ale nevrati peniaze. Pripadne zaplati len za boty a nepaci sa mi znasat naklady za postu, vsak to bude dokopy 3 eura. Boty stali len 6 eur. A mate skusenosti na kolko je tu seriozny admin pri rieseni takych veci? Na MMB nemam s tym dobre skusenosti. Velke reci ale ked pride na lamane chleba davaju ruky prec.

pastelka74
15. feb 2013

@edyta .............neblázni,ved to musela vidieť!!! 😝 😝 ....pošli jej ofico správu,aby sa k tomu vyjadrila,ked ti nechce vziať botičky späť.....a to pošli adminovi,nech to rieši...a daj jej negatko,lebo si ho zaslúži.....ved to hádam nechceš dieťaťu obuť.....ved to nie je hodné ani na podarovanie.....to už to mohla nechať tomu psovi na hranie..... 😠 😠 😠

lejla77
15. feb 2013

@edyta tu je oficialna ziadost:
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/...
Ak ju pouzijes, admin to bude riesit. 😉

pastalkaa
15. feb 2013

kupila som si od jednej mamicky zimne topanky..v inzerate mala napisane ze su nosene ale zachovale...na to som sa jej opytala na poskodenia a mamicka mi odpisala ze nemaju ziadne len na snurkach chybaju bombrlce..a ze su 100 percent nepremokave...tak som si ich teda kupila...topanocky prisli v poriadku len zial jedna topanka na boku rozlepena podrazka priblizne 8cm a na druhej sa zacina rozliepat...mamicke som napisana ze ju prosim o vratenie penazi ze jej vratim topanocky...na to mi napisala ze ona si to nevsimla a ze co cakam za 10 eur...co robit..myslim ze toto sa nerobi..ked sa niekto opyta mal by sa povedat skutocny stav...pre mna su nepouzitelne .keby mi napisala ze su rozlepene urcite ich nekupim ..kym by mala v nich zasla do skoly mala by ponozky celkom mokre...ako moze este dotat ze su 100 percent nepremokave...napisala som jej ze jej davam hodnotenie a napisala mi ze ona mi da tiez .ze mi to vrati v takom zmysle...vsak ja klamat nebudem...ja som jej za topanky vcas zaplatila a vsetko... a ze ked sa mi zrazu nepacia...vsak mne sa pacia ale naco su mi derava topanky.....je toto mozne vsak ja chcem napisat len pravdu ze mi predala derave topanky...dakujem za kazdu dobru radu ...

lejla77
15. feb 2013

@pastalkaa nafotit - pridat sem do temy a vyzvat ju k diskusii. Ked sa to nepohne, tak potom dat oficialnu ziadost aj cez admina a on to urcite vyriesi. Ak su poskodene, rozlepene, co predavajuca neuviedla, mas narok na vratenie penazi aj so spätnym postovnym. 😉

garzonka
15. feb 2013

@pastalkaa Hodnotenie si jej dala pravom , ona tebe nepravom, ak napises adminovi, on ti hodnotenie zmaze. Je to aj v podmienkach bazaru tu na MK. Hodnotenie sa nesmie oplacat, v zmysle: ked si dal ty mne, tak ja dam tebe.
To ze si poskodenie nevsimla nijako nema vplyv na vratenie tovaru. Rozhodujuce je, ze uviedla ze su bez poskodenia, ale skutocnost je ina. Je to zavadzanie, je jedno ci umyselne alebo neumyselne. Povedz jej ze v pravidlach bazaru je to jasne napisane, ak to nebude chciet riesit, napis jej, ze tu zverejnis jej nick a budes celu vec riesit s adminom. Ak si aj tak neda povedat, napises adminovi oficialnu ziadost o vyriesenie problemu https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/...
Mas narok na vratenie topanok predavajucej a ona ti musi vratit peniaze + spatnu postu.

pastalkaa
15. feb 2013

ja ich nafotene mam ..len v inej diskusii..potom mi jedna mamicka poradila aby som sa pridala sem ze tu sa take veci riesia...pridavam aj co mi odpisala mamicka ked som ju poziadala o vratenie penazi...................................................................pozrite sa sem,to ze sa rozliepaju si niesom vedoma lebo ani na fotkach nieje vidni a vobec som si to nevsimla ak by to tak bolo tak to urcite napisem,a to ze som vam pisala ze su v 100percentnom stave nieje prevda precitejte si poriadne to co sme si pisali pytala ste sa ci nepremakaju a ja som vam napisala ze stopercent nie,s takou kupujucou som sa este nestretla nechapem co cakate za 10eur,to ze ste sa rozhodla ze sa vam uz nepacia,fakt s takou som este za ten cas co preedavam sa nestretla ak chcete dat hodnotenie kludne ale budem vam nutena vam ho dat tiez ja viem ze tie cizmicky su krasne a zachovale na tu cenu pekny den

angua27
15. feb 2013

@pastalkaa, narazila som na Tvoju diskusiu, čo si založila kvôli topánkam a pozrela som si fotky. na tej poslednej fotke je vidieť lepidlo. podľa mňa boli topánky už raz lepené od novoty. držím palce, aby sa to poriešilo. 😉

pastalkaa
15. feb 2013

este som jej hodnotenie nedala..nerada davam take hodnotenie..snazila som sa s nou este raz dohodnut ..len nechce...tvrdi si svoje ako som uz pisala.. ☹ raz som take hodnotenie uz mamicke dala a tiez som bola potom bombardovana..este aj jej kamaratky na mna nahovarala ...uz vtedy som pisala adminovi ...tem mi moc nepomohol ..pomohlo az to ked som zmazala hodnotenie ktore som jej dala...vtedy to skoncilo...ale nechapem potom naco su hodnotenia ked sa clovek boji napisat to Pravdive...napisat svoju nespokojnost ..no musime byt spokojny aj z poskodenym tovarom..ja pisem vsetko na co sa ma pytaju a ked si nieco nahodou nevsimnem nerobim problem z vratenim oblecka....

pastalkaa
15. feb 2013

dakujem angua27

ivett1
15. feb 2013

@edyta súhlasím s @lejla77 je to viditeľné ... ja som predávala lakované čižmičky - ružové a na špičke bol malý kaz, ktorý pri nosení ani poriadne nebolo vidieť, ale aj tak to bolo uvedené v popise... toto je teda oproti tomu dosť viditeľné ... len na tých pôvodných troch fotkách je to trošku "skryté" ... netuším ... možno zámerne?... ale k tomu sa radšej nebudem vyjadrovať, možno je to tak, že naozaj to pri nosení nie je vidieť - napr. zakrývajú to nohavice, a tak to predávajúca nepovažovala za podstatné spomenúť... predsa len, na špici by to bolo iné ... 😉

halit13
15. feb 2013

@edyta vlož sem fotku - tak aby bolo dobre vidieť poškodenie

garzonka
15. feb 2013

@pastalkaa tie iste fotky ktore si dala do tvojej diskusie daj sem + napis jej nick a daj pre to @ , ju tym oznacis a ona sa tak moze tu vyjadrit.
Nenechaj sa zastrasit, ak ti predala tovar, ktory popisala nepravdivo (a opakujem je jedno ci to bolo umyselne alebo nie) , tak mas pravo sa stazovat a domahat sa napravy. Mas narok na vratenie topanok a ona ti ma vratit peniaze so spatnou postou. Keby sa to stalo mne, urobila by som to iste.

pastalkaa
15. feb 2013

ano @ivett1 len som sa este ujistovala ci do nich netecie...a vtedy mi napisala ze su 100 percent nepremokave...a myslim ze do tychto tiect bude urcite... ☹

edyta
15. feb 2013

Tak pridavam vsetky fotky. Kupila som od @staford. Tie posledne 3 su od predavajucej.

pastalkaa
15. feb 2013

@garzonka..este pockam som jej napisala este raz ci mi je ochotna vratit peniaze...nechcem nikomu ublizovat ...prosim ju len o napravu ...