Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
mne poradili ze mam poslat ziadost na https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... ale neviem ci mi to pomoze ked mamicka sa vykruca a tvrdi ze jej foto hovori o niecom inom ☹ myslim ze je to tak vzdy...kto je slabsi prehra ☹
"Baby"stalo sa vam ze mate o nieco v bazare zaujem ja som mala o vestu a poprosite ci vam to moze predavajuca premeriat lebo pisala ze je to S/M ona mi sice premerala aj odpovedala ze ma vesta kapucu a takto sme si pisali vecer odpovedala asi kazdu pol hodinu .Ale ja uz som musela ist spat tak som si povedala ze jej rano odpisem.Len som nestihala a zastavila som sa az vecer necelich 24hodin a rychlo som jej napisala lebo ale ona sa uz neozvala tak som ju prosila nech sa ozve ze mam o vestu zaujem Haloooooooooooooo,halooooooooooooo ste tu?asi 5x a zrazu bol inzerat rezerve tak som myslela ze ho rezervovala pre mna.Ale nie napisala mi ze uz je predana ! Tak to je sila ☹ Tak toto sa mi este nestalo !Ani ja to nerobim vzdy cakam a ked sa neozve zaujemca tak mu napisem aj dva krat ci ma zaujem lebo mam druheho zaujemcu a az potom posuvam dalsiemu !Som zvedava co ma tu este caka na M.K 😅
@zanika1983 pozrisa ty...nemam slov,ked si videla ze biela nieje podla tvojoch predstav uz na fotke,tak naco si ho pre boha kupovala??? uz ked si vtedy videla,ze take nechces,naco si zvazovala,ze by si ho kupila ja s tym flakom???vyslovene tam bolo napisane a pofoteny flak,pisala som,ze som to neskusala oprat, a myslim ze ten flak bol dost dobre odfoteny,nechapem ako este detailnejsie som ho mala odfotit,ved to sa ani neda..keby som bola taka,tak ho ani neskusam oprat,lebo som predavala s flakom,ale ja som bola ochotna to skusit oprat,a mne to zislo,ja som tam naozaj nic nevidela,keby tam ostal ten flak aj tak,tak urcite by som napisala,ze sa nehnevajte,ale nezislo to,chcete ho aj tak?ale kedze flak zisiel,co ste aj sama potvrdila,tak co tu rozoberate?????ano to tricko bolo nosene dve sezony!!bolo NOSENEEEE!!!!!Nie ze lezalo v skrini a nosene len v nedelu a vo sviatkok.!!!.preto tam bola cena aka bola,lebo mna stalo 14.90..pytala si sa,ze ak su tam neni ziadne ine poskodenia,tak ho teda beries a ziadne ine poskodenia tam neboli!!!!!tak sa uvedom ze co tu riesis a rozoberas po celom konovi,asi fakt nemas inu robotu..a ja som odpisala na vsetko,co sme rozoberali,to ty si mi hned na druhy den fukla negatko..tvoja vec,vtom pripade to bolo pre mna ukoncena vec!!!ale ty nie,potrebujes to tu rozoberat ako male decko na pieskovisku..neviem kolko mas rokov,ale toto robia male deti!!!!!Ja mam svedomie ciste,nemam sa za co hambit,ta vec bola cista,oprata a ozehlena a dobre zabalena,takze ja ziadne znicene veci nemam!!!!to asi ty mas,ked to tak poznas!!!koniec neriesim vas,piste si co chcete.. 😉
@zanika1983 :D
@momusa jaaj Ty,neviem kedy sme si potykali?!...po prve chcela som detailnejsie foto.pretoze z povodnej nic nebolo vidno.asi viete preco ste ho tak odfotila a po druhe ste mi foto nedala a napisala ze ste to zamna vyriesila....a takto to dopadlo :/
Fuuuha a este mne napise panicka negatko za jej otrasny tovar!
prva (a dufam ze aj posledna) reklamacia s problemami za mnou, @myska2233 velmi problemova, arogantna,neferova,,,obchod s nou je mozno dobry, ale ak nastane problem na jednej ci na druhej stane, urobi si po svojom a nerespektuje pravidla....domaha sa len svojich prav!!! preto odporucam, pri obchode s nou nazriet do ciernej listiny - strana 89 :
ladka23 Neodporucam predavajucu MYSKA2233 Mala zavadzajuci inzerat, nepravdive informacie. Pri pokuse o vratenie penazi mi napisala, ze som sa mala opytat.... Myslim si, ze by aj tak klamala.. A ze mi peniaze nevreti. Takyto sposob predaja tu podla mna nema co robit. Dajte si pozor aj na tuto predavajucu.
@myska2233 .....zda sa vam to fer?
zial na toto sa nam tu doteraz nevyjadrila, dufam ze viac nebudem mat tu cest s touto maminou...aj napriek tomu jej prajem vela uspesnych obchodov
@aslana ked ste ju tu takto opisala.preco nema od vas negatko?
ja som bola s
@aslana spokojnááá 😉 je to férová predávajúca 😉 🙂
@pastalkaa @vlad3331 @sisaha @lejla77 Ahoj , tovar sa dá nafotiť aj tak , že není nič vidieť a nato nemusí biť odborník. Ja som sa o tom presvedčila na vlastnej koži pri topánkach za ktoré som zaplatila 19,50€ , A keď mi prišli bolo mi do plaču. Môžu ti to potvrdiť tu dievčatá z MK.
Tiež som to tu riešila s pomocou adminom. Len sa neboj , ak máš pravdu admin ti pomôže, je to veľmi dobrý človek a spravodlivý. A tej pani chcem odkázať, že na každého raz dôjde. Na každé vrece jesto záplata.
Ak jej stojí tých pár eur za dobré meno,tak to je veľmi smutné.
@erikkk002 mila mamicka tymto vas verejne vyzyvam do diskusii..sama ste mi napisali ze budete svoje meno obhajovat zubami nechtami a ze sa uvidi komu ludia uveria tak nech sa paci mozeme zacat ..mozete si tu pozriet aj fotky topanok ktore ste mi poslali a je tu aj nasa cela konverzacia...ja som neklamala a ani neklamem v nicom..svedomie mam ciste..precitajte si radsej celu nasu konverzaciu este raz ...
Všímajte ten pravopis, bud je tu niekto dementny, alebo sa veeeeeeeelmi nudi:
marcelka29 - Bez hodnotenia - Včera o 14:01
topri ten mate ešte ten teplomer?prosim vas meria presne ket meriam na čelo?
dobry den, ano mam, meria relativne presne
dajte vediet, ci beriete, mam aj inych zaujemcov
marcelka29 - Dnes o 16:02
niee takujem
@pastalkaa uff..tak toto je cista katastrofa :( este kolko takychto tu je ???!!!! Pisala ste uz adminovi?
@beatkab25 dementny mi ten clovek ani nepride, skor tementny 😉
@babusinka babu....moja dalšia klamarka na MK bez chrptovej kosti...ked by to mne poslala pre dcerku tak ju tu zbombardujem jak delo hehe ale mudra erikkk...či aky to ma fuj nick sa nem vyjadruje.....to čo za osobu,matku,človeka taketo urobit????fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj hamba
@babusinka mam skusenost.ze tych je tu viac.vedia napisat len ze tovar spat neberu
Ved vedia aku handru predali a tesia sa ze konecne sa jej zbavili.

@pastalkaa poradte sa z nickom babusinka tiež bola oklamana a vratili sa jej peniaze....