icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

vlad3331
Odpoveď bola odstránená
vlad3331
Odpoveď bola odstránená
zanika1983
16. feb 2013

@vlad3331 ale nakviac ma stve. Ze este oni su urazene.ako sme si dovolili nebyt spokojne. Jajaaaaaj

pastalkaa
16. feb 2013

@zanika1983 ano pisala som aj oficialnu ziadost a aj adminovi dnes kedze mi mamicka na to napisala ze somnou nic nebude riesit a ze som spekulantka a vymyslam ☹ proste chce urobit somna tu co klame..keby som klamala neriesim to tu ale sa stiahnem radsej niekam

vlad3331
Odpoveď bola odstránená
zanika1983
16. feb 2013

@pastalkaa tak pockajte do pondelka.podla foto je to jasne.mal by ju vyzvat. Drzim palce

vlad3331
Odpoveď bola odstránená
pastalkaa
16. feb 2013

@vlad3331 no ved to..takto robi reklamu aj mamickam ktore naozaj predavaju dobre veci s presnym popisom ☹ kvoli takymto sa ja osobne bojim nakupovat ..ale riskla som to pretoze sa mi pacili mala som raz take ale v modrej farbe a podstatne pre mna bolo ze nebude do nich tiect ...ale mam jednoducho asi smolu...

vlad3331
Odpoveď bola odstránená
vlad3331
Odpoveď bola odstránená
pastalkaa
16. feb 2013

@zanika1983 no ved toto...musime byt spokojne vzdy..ja by som aj bola keby neboli rozlepene...

pastalkaa
16. feb 2013

@vlad3331 a toto robi vzdy ..proste somnou nekomunikuje...aj ked som sa jej po tyzdni spytovala ci mi uz poslala topanocky kedze mi napisala ze mi ich hned na druhy den odosle...ale asi sa tak nestalo ked mi prisli az o tyzden potom prvou triedou...to bolo po mojej otazke kedy ich odosielala..mozno isli prvou triedou tyzden co viem ja ked odosielam druhou mi mamicky pisu ze maju oblecko uz doma

vlad3331
Odpoveď bola odstránená
babusinka
16. feb 2013

Dievčatá čo budeme robiť, veď tých neserióznych mamičiek je čím ďalej tím viac.Oni sa tu na MK kotia , či čo 😀 😀 😀 😀 😀

vlad3331
Odpoveď bola odstránená
erikkk002
16. feb 2013

@babusinka mila pani mali by ste si vypocut obe strany a tak nieco vraviet, mam bohate skusenosti s predajom na modrom konikovy a nikdy som nemala taku kupujucu, moje referencie od mamiciek su dobre tak nema jediny dovod preco by som si kazila svoje meno , to ze si niekto vymisla a chce sa tvarit akoze poskodena tak to je ubohost, pekny vecer...

zanika1983
16. feb 2013

@vlad3331 skor ako potkany 🙂))

pastalkaa
16. feb 2013

@babusinka
@vlad3331 je to hrozne..keby aspon svoju vinu nehadzali na nas...@erikkk002 mamicka poviem vam ze trosku ma to aj mrzi ze sa to sem takto dotiahlo ale chcem byt ferova aby ste sa aj vy mohli obhajovat ..tu vasu pravdu ...nech ju kazdy pozna...ja obhajujem svoju a vy si obhajte svoju

zanika1983
16. feb 2013

@erikkk002 ved tu dala pani fotky.to akoze ona rozleptala?

vlad3331
16. feb 2013

@erikkk002 tak vysvetlite prečo su prasknute a poškodene a ako si ich kupila a poškodila?????to je ako blbost????

pastalkaa
16. feb 2013

@erikkk002 tak o com svdcia fotky preco somnou nechcete komunikovat ..ja som tu dala celu konverzaciu ..nemam co skryvat ...tak aku druhu stranu ked si to kazdy moze precitat ...

vlad3331
Odpoveď bola odstránená
vlad3331
Odpoveď bola odstránená
pastalkaa
Odpoveď bola odstránená
pastalkaa
16. feb 2013

@erikkk002 mozno som jedina ktoru ste oklamali..a mozno je ich viac len s tym vasim zastrasovanim to asi vzdali...

zanika1983
16. feb 2013

@pastalkaa patricne ju aj ohodnotte.

pastalkaa
16. feb 2013

@erikkk002 preco nechcete somnou komunikovat ....fotky som si asi podla vas upravila tak aby boli poskodene ....alebo mam zalubu kupit nieco poskodit a zahodit podla vas..pre mna su nepouzitelne ...precitajte si nasu konverzaciu a tam ste si uz protirecili tym ze najskor ste mi napisali ze su 100 percent nepremokave a v druhej sprave ste ma uz chceli presvedcit o tom ze ste mi napisali ze niesu .....tak ako to vlastne je ...su alebo niesu...ja som to nemusela sem dotiahnut ale s tym vasim vydieranim ze mi vratite hodnotko ..to sa proste nerobi...mozno by som ich zalepila a nechala si ich ak by sa to vobec dalo..a dalsia vec vsak sama ste mi napisali ZE CO CAKAM ZA 10 EUR....takze to znamena ze ste o poskodeniach vedeli ked som nemohla nic viac ZA TYCH PODLA VAS 10 EUR cakat..pre mna je to dost vela penazi....

vlad3331
Odpoveď bola odstránená
pastalkaa
16. feb 2013

@vlad3331 nema to zmysel....ja tu kvoli nej stracam cas s mojimi detmi....pockam na toho admina....pisala som mu tak sa uvidi co vyriesi on... ☹ ocividne somnou nechce komunikovat ...

babusinka
16. feb 2013

@erikkk002 možno vám ušlo že ja som zaregistrovaná omnoho dlhšie ako vy a nechválim sa s tím.
Prečo sa k tomu nepostavíte čestne, stalo sa prepáč, dohodnime sa akoby to bolo lepšie a nie sa takto stresovať.
Veď v podmienkach máte uvedené že veci predávate nepoškodené veľmi málo nosene, Ale to nezodpovedá popisu v upútavke.Vy ste kupujúcu na chybu neupozornila.Čo ste mala, keď ste to nemala v upútavke, tak ste ju na to mala upozorniť pri konverzácii. Je to zavádzanie a porušenie obchodných podmienok MK . Za to vám môžu zablokovať aj bazár.